Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Black Cat] Black Cat

Anime-ul acesta l-am vazut din pura curiozitate.Si asta doar pentru ca m-a atras numele:"Black cat".Eu una sunt obsedata de pisici negre asa ca nu m-am putut abtine sa nu-l vad.Si ce pot spune?Am ramas placut surprinsa ^^ Animeul este unul dintre cele mai reusite,are actiune si comedie din plin,ceea ce mie imi place extrem de mult n.n Personajele sunt bine realizate si fiecare e ciudat in felul lui.Imi place Train pentru ca reuseste sa-si fac o alta viata si sa renunte la trecut si la cine e el cu adevarat.Plus ca e si super haios,mai ales cand devine copil sau cand apare pisica,e foarte amuzant.
Imi place de Eve pentru ca e o fire calma,calculata si puternica(I'm ossesed de puterea ei *___* si chiar imi pare bine ca Train nu a ucis-o..asta daca era posibil XD).
Oh si pot spune ca imi vine sa-l strang de gat pe Creed!Am vazut eu oameni nebuni dar nici chiar asa.Imi aduce aminte un pic de Light,dar totusi el imi place o.O. Si in plus chiar arata ca unul care are nevoie de psihiatru XD iar faptul ca a uciso pe Saya a fost foarte deplasat,cu toate ca nici eu nu o prea suportam XD
[center]† Feeding on chaos †
[Imagine: hiokj.jpg]
† Living in sin †
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Black Cat - de anne_demonangel - 06-08-2007, 11:43 PM
RE: Black Cat - de Heratcher.21q - 23-11-2008, 11:14 AM
RE: Black Cat - de misaki - 01-12-2008, 07:14 PM
RE: Black Cat - de ♣ TheBlackCat ♠ - 26-06-2010, 03:54 PM
RE: Black Cat - de Chlo - 21-05-2011, 11:50 PM
RE: Black Cat - de CyBeR - 31-07-2012, 12:56 PM

Utilizatori care citesc acest subiect: