A, asta a fost tare, chiar mă gândeam: wow, ce repede mi-a răspuns, la două secunde după ce am postat mesajul )
)
Bun, păi da, sunt născută în vară, chiar în ultima zi, pe 31 august și sunt fecioară<3
Vanilie sau ciocolată? Aleg fără să stau pe gânduri ciocolata, am adorat-o dintotdeauna
În materie de muzică : rock, metal, pop, dance. Mai mult rock. A, ar formația mea preferată este Bon Jovi:X Love them! Și multe altele: Nightwish, Within Temptation, Evanescence, Green Day. Deasemenea prefer și muzica clasică: simfoniile lui Beethoven mai ales precum și valsurile lui Strauss.
Da, la liceu, nu mai sunt boboacă Profil: științe sociale.
 Profil: științe sociale.
Thanks for the welcome! [posturi unite]
[posturi unite]
@YKashim
I love vampires, dar în nici un caz din cauza tuailaitului cum zici tu defapt, am realizat că este foarte varză filmul.Prefer serialul The Vampires Diaries, ăsta chiar e bun.
 defapt, am realizat că este foarte varză filmul.Prefer serialul The Vampires Diaries, ăsta chiar e bun.
Am zis 15 ani pt. puțin pt. că peste 3 luni fac 16, iar eu iubesc vârsta de 15 ani și dacă aș putea aș alege să am 15 ani mereu.
De muzică am zis.
Vă mulțumesc, sunteți foarte drăguți!

)
)Bun, păi da, sunt născută în vară, chiar în ultima zi, pe 31 august și sunt fecioară<3
Vanilie sau ciocolată? Aleg fără să stau pe gânduri ciocolata, am adorat-o dintotdeauna

În materie de muzică : rock, metal, pop, dance. Mai mult rock. A, ar formația mea preferată este Bon Jovi:X Love them! Și multe altele: Nightwish, Within Temptation, Evanescence, Green Day. Deasemenea prefer și muzica clasică: simfoniile lui Beethoven mai ales precum și valsurile lui Strauss.
Da, la liceu, nu mai sunt boboacă
 Profil: științe sociale.
 Profil: științe sociale.Thanks for the welcome!
 [posturi unite]
[posturi unite]@YKashim
I love vampires, dar în nici un caz din cauza tuailaitului cum zici tu
 defapt, am realizat că este foarte varză filmul.Prefer serialul The Vampires Diaries, ăsta chiar e bun.
 defapt, am realizat că este foarte varză filmul.Prefer serialul The Vampires Diaries, ăsta chiar e bun.Am zis 15 ani pt. puțin pt. că peste 3 luni fac 16, iar eu iubesc vârsta de 15 ani și dacă aș putea aș alege să am 15 ani mereu.
De muzică am zis.
Vă mulțumesc, sunteți foarte drăguți!