Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu meriţi să guşti nemurirea

Cred ca toti stim ca anumite cuvinte au sens propriu si figurat, asa ca mi se pare un gest ticalos faptul ca v-ati luat de "a gusta nemurirea". Sincer, mi se pare un atac direct, atat timp cat nu-mi pare o greseala capitala. De fapt, nu e o greseala. Pentru ca daca spun "ca-mi calc pe mandrie", nu inseamna ca mandria mea e materiala si ca o pot calca. Si nu cred ca s-ar lua cineva de mine pentru asta. Asa ca nu vad nici rostul unei "descoperiri". Dar daca se insista, poti papa tot.
Scopul unui comenariu este de a corecta ceva, nu de a demoraliza.

Cat despre fic. Adevarul e ca a trecut ceva timp de cand am citit ultima oara unul despre vampiri. Sincer, nu prea ma mai incinta subiectul. Numai ca mie chiar mi-a atras atentia titlul prin acel "nu meriti".
Pai, ce pot spune? Adevarul e ca nu stiu la ce sa ma astept de la ceva ce implica vampiri, caci am fobie de asa ceva de cand subiectul a devenit mediatizat si am auzit de la cunoscuti ca sunt pe jumate vampiri.
Sunt unele sintagme ce ma deranjeaza la o prima lectura, dar astea sunt fixuri de-ale mele. Este foarte dramatizat totul, cred ca as fi dorit "actiune" sau impacare.
Mi-a placut mult replica : "Nu putea fi sfârşitul, putea fi doar începutul." .

In rest, nu stiu ce sa mai zic. Mi-as dori sa incerci sa faci o descriere ceva mai mascata ("Dacă te-ai fi uitat în oglindă, ai fi văzut o fată înaltă, slăbuţă, cu părul de culoarea castanelor şi ochii sângerii." - imi pare putin tras de par. Mie, ca am niste fixuri. Asta nu inseamna ca nu e bine sau chestii, incercam sa-mi spun parerea mea proprie si personala.)

So, yeah! Nu stiu daca vei intelege ceva.
Per total, iti urez sa ai multe idei bune. Si sper sa nu te lasi demoralizata sau ceva, caci cred ca incercam doar sa ajutam. Daca te-a suparat ceva din ce am zis, lasa-mi un pm.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Nu meriţi să guşti nemurirea - de chrissta - 20-06-2010, 02:13 AM
RE: Nu meriţi să guşti nemurirea - de Aly - 20-06-2010, 05:09 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)