13-06-2010, 09:25 AM 

Porecle Ce nume de alint crazy aveti. De cand m-am nascut am primit foarte ult porecle, pe care nici nu le mai tin minte. Doar pe cele mai recente:
 Ce nume de alint crazy aveti. De cand m-am nascut am primit foarte ult porecle, pe care nici nu le mai tin minte. Doar pe cele mai recente:
Sissi- Asta am primit-o de la o colega, fiindca in ora de info din greseala am gasit pe YouTube ceva cu Printesa Sissi. o.o
Jojo- De la tipa aia din Divertis Mall Tot de la colegi, dar acum si parintii imi zic asa xD
 Tot de la colegi, dar acum si parintii imi zic asa xD
Josi- Asta-i varianta lui Zapa A combinat Jojo cu Sissi si asa a iesit. Dar numai ea are voie sa imi spuna asa
 A combinat Jojo cu Sissi si asa a iesit. Dar numai ea are voie sa imi spuna asa 

Ce nume de alint crazy aveti. De cand m-am nascut am primit foarte ult porecle, pe care nici nu le mai tin minte. Doar pe cele mai recente:
 Ce nume de alint crazy aveti. De cand m-am nascut am primit foarte ult porecle, pe care nici nu le mai tin minte. Doar pe cele mai recente:Sissi- Asta am primit-o de la o colega, fiindca in ora de info din greseala am gasit pe YouTube ceva cu Printesa Sissi. o.o
Jojo- De la tipa aia din Divertis Mall
 Tot de la colegi, dar acum si parintii imi zic asa xD
 Tot de la colegi, dar acum si parintii imi zic asa xDJosi- Asta-i varianta lui Zapa

![[Imagine: 140ae5t.png]](http://i56.tinypic.com/140ae5t.png) [/center]
[/center]