Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Stapanul inelelor

#1
Nu mi-a venit sa cred cand am cautat si n-am vazut nici un thread despre trilogia Stapanul Inelelor scrisa de celebrul J.R.R. Tolkien.
Povestea este formata din trei carti: Fratia inelului, Cele doua turnuri si Intoarcerea regelui.

Personajul principal este Frodo, un hobbit din Comitat, ce are misiunea de a distruge Inelul Suprem in Muntele de Foc ca sa scape Pamantul de mijloc de amenintarea puternicului Sauron. Alaturi de prietenul sau Sam, puternicul Aragorn, elful Legolas, gnomul Gimli si vrajitorul Gandalf, Frodo trece prin multe primejdii pentru a distruge Inelul.

Acum, parerea mea: mi-au placut la nebunie ! Personajele au fost create cu atata atentie, erau impecabile. Deasemenea, poveste a fost gandita foarte bine, reusind sa creeze o adevarata opera. Actiunea a decurs impecabil, suspansul facandu-te sa te intrebi tot timpul : Oare Frodo va izbuti?
Mie mi-au placut destul de mult hobbitii, dar i-am adorat pe elfi. Legolas a fost personajul meu preferat din toate cartile. Pot spune ca Tolkien m-a facut sa am o pasiune asa de mare pentru stilul fantasy si pentru elfi.
In concluzie, povestea este de nota zece.

Voi ce parere aveti despre trilogia Stapanul Inelelor? Ce personaj va place? Cum vi se pare felul in care scrie Tolkien?
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.





Răspunsuri în acest subiect
Stapanul inelelor - de Me†al. - 13-06-2010, 12:23 AM
RE: Stăpânul Inelelor - de CyBeR - 29-07-2010, 09:26 AM
RE: Stapanul inelelor - de Nero19 - 25-01-2014, 01:30 AM
RE: Stapanul inelelor - de DeDal N. - 25-01-2014, 12:16 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)