Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire eterna

Hello, hello, am trecut si eu pe aici, fiindca titlul mi-a atrat atentia si mi-am spus in gand " Mama mia ce o sa ma delectez cu un fic pe ciste", dar... N-a fost asa. Sa incepem cu inceputul si vei vedea ce vreau sa spun. Iti spun de acum, ca iti critic ficul si nu pe tine, deci fara suparare si in plus, vrei critici dure si asta vei primi - nu stiu cat de dur v-a fi al meu, dar whatever :-":-j

"Cap I

O dimineata de iarna. Ai din start un inceput banal si asa s-a dus tot ficulZapada stralucea sub soarele cu dinti de afara Aolo, ma musca soarele. Ajutoor! cuvantul dinti mergea in ghilimele, ca soarele nu are dinti sa muste.In casa,o fata tocmai se trezea din culcusul ei calduros. Culcus?O.O Ce este? Veverita? Pisica? Aaaa, e fata, poate vroiai sa spui din patul ei calduros si nu din culcusul ei calduros, ca nu prea are rezonanta buna cum ai spus tu
Se ridica somnoroasa,dar totusi cu zambetul pe buze fiindca azi urma sa incepa vacanta de iarna "Somnoroasa, dar totusi cu zambetul pe buze" Cum vine asta? Cand este omul somnoros nu ii arde sa zambeasca, poate de vreo cafea buna sau niste cuvinte alese, daca se loveste de ceva.Aceasta fata era Sakura Haruno,o fata de 12 ani,cu parul roz si ochii verzi. Banala propozitieMereu se intreba cu cine seamana,caci parintii ei erau blonzi cu ochii caprui. interesanta intrebare, chiar cu cine seamana? "? Era speciala,avea o personalitatea puternica,era o fata cu un corp parca sculptat. in ce era sculptat? In marmura? In fine, e ficul tau
Se duse la baie sa isi faca toaleta,urma sa se intalneasca cu prietenii ei.Era nespus de bucuroasa caci se apropria Craciunul. Sec, foarte sec
Din perspectiva Sakurai Cred ca nu ma cearta nimeni daca iti spun ca se scrie P.O.V. Sakura si o chestie acolo m-a zgariat pe timpane. Sakurai se scrie de fapt Sakurei. E mai bine asa

Azi o sa fie cea mai cool zi.Deabea astept sa-l vad.Oare cu ce sa ma imbrac?Oare cu ce sa ma fardez?Astea imi vin bine:pantalonii gri mulati,bluza neagra cu revere albe,geaca verde cu imprimeu.Dar farduri?Stiu:luciul de buze roz,fardul de pleoape argintiu,rimel argintiu...si sunt gata.Ura!Dar oare sunt de ajuns pentru Sasuke?Voi vedea! Total lipsit de sens si sec

Sakura il place pe Sasuke de cand l-a cunoscut,adica de acum doi ani cand a venit in Konoha,deoarece parintii ei sunt in America.Sasuke este amicul Sakurai,dar nu o place ca pe o iubita,ci mai degraba ca pe o sora,dar Sakura spera sa treaca peste acest capitol si sa o iubeasca cu adevarat.Desi, ea este cea mai frumoasa din scoala si toti baietii din scoala o plac,ea tot nu crede ca este indeajuns pentru Sasuke. Tipic pentru unele ficuri cu SasuSaku, ca Sakura este regina scoli, dar Sasuke nu o considera frumoasa

-Buna,Sasuke!Naruto unde este?
-Nu stiu,trebuia sa apara!Dar sunt aproape sigur ca nu o sa vina.Hai mai bie sa ne plimbam!
<<Vai de mine!Daca vrea sa ma intreaba daca vreau sa fiu prietena lui?Ce o sa zic?Pai,pana la urma fie ce o fi!>>
-Stii...Sasuke..Eu ..Pai..
-Zii odata!se enerva el.
-Eu ma intreb daca sunt suficient de buna pentru tine!Si eu vreau sa-mi raspunzi!
-Nu inteleg la ce te referi.
-Eu cred ca tu nu ma consideri prea buna, incat sa-ti pot fi iubita!
-Eu nu cred!Si o cuprinse intr-un sarut lung de parca nu se mai termina.Sakura nu se impotrivi,de cand isi dorea ea asta.<<Mama,mama,ce invidioase or sa fie
fetele de la scoala!>>Sarutul se termina printr-o imbratisare lunga.
Tocmai atunci incepu sa ninga cu fulgi mari si delicati. WTF was that? O.O."

Bine, Manu, calmeaza-te, respira adanc si gandeste-te la Damon Salvatore 8->
Deci sa incepem cu critica si iti mai spun o data. Critic ficul tau si nu pe tine! Descriere&Naratiune: Varza, praf, pilaf, piure. Lipsesc cu desavarsire si ce ai tu acolo, nu cred ca se poate numi descriere sau naratiune. P.O.V. ala ce cauta pe acolo? Dupa parerea mea, nu are ce cauta pe acolo, fiindca e ratacit saracul prin spatiu. Dialogul este sec, replici seci si alcatuite ca naiba si actiunea grabita, atat de rau incat ma doare capul, ca aici nu se plac, iar peste doua propoziti se saruta ca apucati. Nu ai Disclamer si ti se poate inchide ficul, iar Disclamerul il pui la primul sau la al doilea capitol, nu la fiecare. Ce ai tu scris acolo, nu se poate numi capitol, fiindca nu are minim 40 de randuri. Sa sti ca toti am fost varza la inceput, dar cu rabdare si incapatanare sa evoluam, am evoluat, dar tot timpul este loc pentru mai bun. Nu stiu daca ai observat sau nu, eu nu m-am uitat dupa greselile de ortografie - las aceasta onoare la altcineva, lenea asta - eu vanez actiunea, descrierea&naratiunea si dialogul. Sper ca nu te-am suparat si daca da, injura-ma printr-un P.M., dar nu sterg sau modific comentariul meu.
Mai repet a treia oara, am criticat ficul nu pe tine. Sper sa evoluezi si astept nextul >:D<
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

Răspunsuri în acest subiect
Iubire eterna - de Me_Samy - 02-06-2010, 09:55 PM
RE: Iubire eterna - de Savarina Ali - 03-06-2010, 09:45 AM
RE: Iubire eterna - de Nywa - 03-06-2010, 12:58 PM
RE: Iubire eterna - de Me_Samy - 03-06-2010, 06:40 PM
RE: Iubire eterna - de InocentAngel - 18-09-2010, 07:26 PM
RE: Iubire eterna - de Me_Samy - 26-09-2010, 09:33 PM
RE: Iubire eterna - de Me_Samy - 27-09-2010, 09:30 PM
RE: Iubire eterna - de Nywa - 28-09-2010, 10:12 PM
RE: Iubire eterna - de Bloom. - 27-09-2010, 10:00 PM
RE: Iubire eterna - de Me_Samy - 28-09-2010, 08:33 PM
RE: Iubire eterna - de Wanna - 02-10-2010, 05:22 PM
RE: Iubire eterna - de Me_Samy - 02-10-2010, 08:38 PM
RE: Iubire eterna - de Wanna - 02-10-2010, 10:12 PM
RE: Iubire eterna - de Me_Samy - 10-10-2010, 05:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragostea eterna dureaza trei luni crazy little red 33 25.036 22-09-2012, 10:44 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Viata eterna [comentariu va rog ;)] Iryna 4 4.235 13-12-2010, 03:46 AM
Ultimul răspuns: daphnis
  O dragoste eterna(sasuXsaku) ..:::?????. 11 10.183 10-04-2009, 05:48 PM
Ultimul răspuns: deborah-chan

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)