28-05-2010, 11:06 AM
Hey
Bine ai venit pe forum
Sper sa te acomodezi repede ( cu siguranta o sa fie usor ) , sa te distrezi si sa iti faci cat mai multi prieteni . Asta e esentialul xD Soo ... esti o fire mai baietoasa . Si eu la fel o_o I mean ... urasc chestiile girly , pantofii cu toc , fustele , rochiile si in special urasc rozul o_o Nu o suport xD Si eu sunt o fana al albastrului si al verdelui xD Am in dulap o gramada de haine de culorile acelea xD . Din cate vad din descrierea ta avem foarte multe lucruri in comun si sper sa fim prietene =]] Eu sunt Diana , dar pe aici mi se spune Beky
So ... cateva intrebari xD :
1. Ce anime-uri ai vizionat si care ti-au placut in mod special ?
2. Ce filme preferi ? Ce gen ?
3. Cateva melodii preferate de la Green day si Avril Lavigne ?
Well ... cam atat , deoarece nu vreau sa te stresez cu intrebarile mele sau in cel mai rau caz sa te plictisesc . =] Eu iti urez sedere placuta si sper sa fi un user activ ca multi altii de aici . Poate ne mai intersectam pe forum , cine stie =]] Inca o data bine ai venit
Bye :3

So ... cateva intrebari xD :
1. Ce anime-uri ai vizionat si care ti-au placut in mod special ?
2. Ce filme preferi ? Ce gen ?
3. Cateva melodii preferate de la Green day si Avril Lavigne ?
Well ... cam atat , deoarece nu vreau sa te stresez cu intrebarile mele sau in cel mai rau caz sa te plictisesc . =] Eu iti urez sedere placuta si sper sa fi un user activ ca multi altii de aici . Poate ne mai intersectam pe forum , cine stie =]] Inca o data bine ai venit

![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !