Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ideea de shounen-ai a ficului?
Da
92.86%
39 92.86%
Nu
7.14%
3 7.14%
Total 42 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

My overcast abyss is gone [shounen-ai]

#15
Arigatou ptr coom.. acum next:D.. scz ptr intarziere :-S.

Capitolul 7:


-Banuiesc ca nu o sa ne mai vedem prea curand.
-Sa speram ca niciodata.
S-a enervat atunci cand m-a auzit si a incercat sa alcatuiasca o propozitie contradictorie – mereu facea asta-. Insa vazand ca nu gasesc nimic, in scurt timp a renuntat. Un zambet i-a aparut pe fata, spunandu-mi:
-Si mie o sa-mi fie dor de tine.
A ramas la fel de idiot. Insa, nu inceteaza sa ma uimeasca. Baiatul asta chiar are doua personalitati. Oricum, totul a mers conform planului. L-am ajutat sa o salveze pe Sakurai, deci acum se va intoarce cu ea in Satul Ascuns intre Stanci. Inca nu ineteleg de ce a avut nevoie de mine. Din cate am observat a omorat in jur de o suta de ninja si inca este in viata si fara nici o zgarietura. Medical Jutsu il ajuta in lupta, insa nu este specializat in asta... A fost un baiat interesant. Voiam sa-l studiez mai mult, sa profit paote de o putere din-nautrul sau.
-Ja ne!
M-am intors cu fata spre directia care avea sa ma duca inapoi la ascunzatoare, insa Yuuki mi-a sarit in brate, astfel dezechilibrandu-ma si cazand.
-Idiotule!
Nu pot sa cred ca am cazut de doua ori in aceasi capcana. Data viitoare il decapitez.
-Sasuke-chan! O sa-mi fie asa de dor de tine!
Si in timp ce vorbi ma saruta apasat, plimbandu-si mana prin parul meu. Cat puteam sa-l urasc cand facea asta. Multumita lui acum eram tot patat de sange... Baiatul asta chiar nu gandeste cand face ceva.
-Idiotule, ce faci cu logodnicul meu?!
Logodnic? Ah... Acum totul este limpede. Cum de nu m-am gandit la asta? L-am impins cu putere pe Yuuki, reusind sa-l dezlipesc de mine. Era o lipitoare.
-Cred ca ai uitat sa mentionezi ceva, Yuuki.
La auzul numelui, acesta a tresarit. Nu avea rost sa port discutii inutile cu el, asa ca am disparut intr-un nor de fum. Mi-am folosit jutsul de teleportare pentru a ajunge inapoi la ascunzatoare. Soarele deja rasarise... Nu mai aveam timp de pierdut si cu alti idioti. Yuuki era atat de patetic.

***

M-am indreptat direct spre camera mea, incercand sa-i evit pe ceilalti pe cat de mult posibil. Probabil Juugo si-a dat deja seama despre ce e vorba, insa asta nu e prea important. Daca ma intreaba ceva de Yuuki o sa le spun ca a fost omorat in timp ce am fost in cautarea urmatorului Bijuu*. Nu cred ca ne vom mai intalni vreodata cu el.
Am intrat sub jetul cald al dusului. Avem nevoie de asa ceva... Eram tot patat de sange din cauza lui Yuuki. De cand m-am luptat cu Itachi nu mai suport sa vad acel lichid rociatic pe hainele mele. Toate jutsurile pe care le folosesc actioneaza de la distanta sau in asa fel incat eu sa raman curat. Acum inteleg de ce nu mi-a dat Yuuki prea multe detalii despre misiune, si in special despre Sakurai. Era logodnica lui. Mi-a ascuns asta... insa de ce? Credea ca nu-l voi ajuta daca stiam asta? Era atat de idiot incat sa-si faca sperante legat de noi doi. Patetic.
Insa ce imi dadea batai de cap era capturarea ultimilor doi Bijuu. Mai erau doar Nekomata si Kyuubi. Vulpea cu Noua Cozi se afla in interiorul lui Naruto, iar Pain a zis ca se ocupa de asta deci nu vor fi probleme. Nekomata inca nu e de gasit. Din informatiile care mi le-a dat Tobi am inteles ca se afla undeva in apropierea lui Kirigakure**. Inafara de locatia asta, Tobi a mai zis ca se afla in corpul unui barbat. Trebuia sa ma ocup si de asta.
Am iesit de sub dus, indreptandu-ma spre pat. Aveam nevoie de odihna pentru am limpezi mintea. Trebuia sa gasesc demonul acela pentru a-mi duce planul la captat. Nu putea distruge Konoha fara o putere ca cea a unui Bijuu.

***
M-am trezit a doua zi cam pe la pranz. Nu am dormit foarte mult, insa decat nimic mai bine asa. Azi trebuia sa pornesc in cautarea acelui Bijuu. Kirigakure nu e departe de noi, insa am o vaga impresie ca demonul asta va fi mai puternic decat ceilalti cu care m-am confruntat pana acum. M-am imbracat cu niste haine noi si am plecat spre locul de intrunire. Probabil ceilalti erau deja acolo.
Inaintam pe culoarul lung si ingust, in timp ce auzeam tipetele lui Karin si a lui Suigetsu din camera in care aveam sa intru. Se pare ca idiotii aia iar se cearta. Am deschis usa... toti s-au oprit din vorbit, fiecare ocupandu-si locul.
-Trebuie sa mergem dupa urmatorul Bijuu, incep eu fara a le mai da vreun prilej celor doi sa inceapa o noua cearta.
-Nici o problema! Despre cine-i vorba de data asta? intreba Suigetsu in timp ce isi pregati sabia pentru lupta.
-Nekomata.
-Nekomata? repeta aceasta. N-am auzit de ea... Oricum, nu pare prea infricosatoare. Eu zic sa mergem, nu am mai avut de mult o lupta adevarata.
-Nu te grabi sa tragi concluzii. E printre cei mai puternici demoni dintre toti noua. Din cate mi-a zis Tobi i-a forma unei pisici cu doua cozi.
-Ce e atat de infricosator la o pisica? Eu zic sa mergem sa o jupuim.
Suigetsu e atat de idiot. Uneori chiar imi vine sa-l omor. Jur ca daca ma mai intrerupe o data o sa ramana fara capul ala sec si prost.
Am oftat, apoi mi-am reluat ideea:
-Principala ei putere este cea de a controla mortii. Se hraneste cu spiritele celor decedati cu ajutorul celui de al treilea ochi care il are in frunte.
-Am auzit multe legende despre ea. Din cate stiam, ultima data cand a fost omorata de Kyuubi a fost sigilata de catre Zeul Mortii intr-un obiect sacru din Padurea Mortii.
Juugo stia destul de multe despre Nekomata. Cred ca ne va fi de ajutor in misiune, in plus puterile lui sunt asemanatoare cu cele detinute de demon.
-Asa se pare, continui eu. Insa sigiliul a fost rupt, iar acum Nekomata apartine unui barbat din apropierea Kirigakurelui. Daca poate controla spiritele celor morti insemana ca se va folosi de abilitatea ei pentru a ne atrage intr-o capcana.
-Asta da provocare...
-Avem si un plan? intreba Juugo, ignorand afirmatia lui Suigetsu.
-Cred ca ne vom folosi de Karin pentru a detecta chackra demonului. Apoi Suigetsu o sa mearga spre sursa de chackra in timp ce eu si Juugo vom pregati un jutsu de retinere. De aici stie fiecare ce trebuie sa faca.
Am pornit asadar in cautarea lui Nekomata.

***

Cautarile noastre au fost in van. Nu am gasit absolut nimic, nici macar cea mai mica urma de chackra demonica. Cred ca Satul Ascuns in Ceata este o pista falsa. Nu e absolut nimci anormal acolo. Am cautat in sat plus in imprejurimele sale, insa rezultatul a fost acelasi.
La ascunzatoare am ajuns in miez de noapte, lipsiti de chackra. Lui Tobi nu o sa-i placa asta. M-am indreptat spre camera mea, cu gandul de a ma culca. Trebuia sa imi recapat din puteri, maine aveam sa merg din nou in cautarea acelui Bijuu.
Am deschis usa, iar privirea mi-a cazut asupra persoanie care se afla in patul meu. Nu eram uimit, insa o stare de nervozitate crestea nebuneste innauntrul meu. Yuuki s-a intors.

Bijuu* - asta sunt denumiti cei noua demoni din seria Naruto. Vulpea cu Noua Cozi face parte din ei;).
Kirigakure** - este forma nonliterara de la " Satul Ascuns in Ceata".
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*




Răspunsuri în acest subiect
RE: My overcast abyss is gone [shounen-ai] - de Verrine - 22-05-2010, 08:32 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)