Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Raise your Voice

Capitolul II

In urmatoarea zi Michaela trebuia sa plece la scoala, dar ea era inca in pat visand la printule ei din poveste.Dintr-o data telefonu incepe sa sune.Ea se intoarce pe partea cealalta si isi continua somnul de frumusete,dar telefonul inca suna.Deschide un ochi se uita prin camera apoi se uita la telefon si il ia in mana.

M: -Cine o fi prostu care suna la ora asta? se uita ma atent la telefon si vede ca e Teddy
M: -Eh el e o exeptie. si raspunde la telefon
T: -Alo! Buna Dimineata somnorila
M: -Neata
T: -Ce faci nu trebuia sa te duci la scoala?
M: -Ba da dar e deabia 8 sau 9 cred
Teddy incepe sa rada
T: - E 12 jumatate
M: -Ceeeeeeeeeeee??
M: - O doamnea o sa intarzii la scoala
T: -OooK vorbim mai incolo cand vi de la scoala bine?
M: -Bine papa:(

Apoi Michaela se duce la baie se spala pe fata pe dinti se imbraca isi face ghiozdanul si fuge repede catre scoala. Ajunsa la scoala observa ca portaru deja inchisese poarta liceuluisi nu ii raman altceva de facut decat sa sara gardu.Isi arunca ghiozdanul peste gard se catara trece pe partea cealalta a gardului si cand sa sara i se agatasera pantalonii cei noi. Nu mai putea sa se intoarca acasa asa ca a fugit repede in clasa. Ajunge in fata usii isi face cruce (pentru ca avea istoria iar profesoara era o nebuna antica) ciocane la usa si intra. Toti isi atintesc privirea catre ea inclusiv profa ca nebuna.

M: -Buna ziua doamna Birtulescu!
Dna B: -Buna ziua domnisoara ai intarziat dupa cum se vede!
M: - Va rog frumos sa ma scuzati dar am avut o mica problema cu trezitul
Dna B:- Si cu pomii vad.Treci in banca!

Aceasta trece in banca tinandu-si mana pe ruptura din pantaloni si cu cealalta mana scotandu-si frunzele din cap .Isi scoate caietele si incepe sa scrie insa mintea ii statea tot la Super Teddy. Deodata se trezeste cu un biletel in cap (il trimisese prietena ei cea mai buna Jessica).Aceasta se apleaca sa il ia insa crapatura pe care o avea la pantaloni se face si mai mare iar colegii incep toti sa rada.Profesoara se opreste din scris si bate cu batul in catedra.Michaela se favuse visinie la fata si ghemuise de tot in banca.Profa isi ia creta in mana si continua sa scrie.Michaela deschide biletelul si citeste " Hey girl observ ca esti cam cu capul in nori azi cine e norocosul?:>?".Aceasta ia picsul rupe o bucatica dintr-o foaie si ii raspunde Jessicai " E un super boy " apoi il arunca.Jessica il prinde il citeste si ii raspunde "Hai da-mi detalii detalii" apoi il arunca. Michaela ii raspunde " Iti povestec tot cu lux de amanunte pauza ok?" si il arunca.Din pacate Michaela arunca din greseala in capul unui coleg care din pacate era tocilarul si ii desface biletelul.

M: -Baaa da-i biletelul lui Jessica!!!!!!!!!
C: -Mai bine il dau doamnei Birtulescu!
M:-NUUUUUUUU tipa Michaela

Profesoara se opreste din scris si se uita prin clasa.Ii vede pe cei doi ca se certau dar din pacate o ridica decat pe Michaela la lectie iar pe colegul ei nu pentru ca era preferatul tuturor profesorilor.

Dna B: - Domnisoara dupa ce ca intarzii la ora mea ma mai si deranjezi. Spune-mi ce lectie am avut noi pentru astazi?
M: -Sistemul de la Versailles
Dna B: -Gresit lectia aceasta a fost pentru saptaman trecuta.
M: -E cucu
Dna B: -Poftim?
M: -Nimc nimic
Dna B: -Domnsioara pe ziua de astazi ai un 4
M: -Multumesc!
M: -Baba dracu!
Dna B:- Poftim?
M: -Nimic.

Dupa vreo 10 miute se aude clopotelul salvator.Toti copii se ridica din banci si linistea care era inainte se transformase intr-o harmalaie totala.Jessica de duce la Michaela ca sa ii ceara detalii despre norocos.

J: -Siii? Hai spune tot cine e cum il cheama unde vati cunoscut?
M:- Teddy la Dream Day si e un superb:X
J: - Pai si asa repede te-a dat peste cap? Eu te stiam pe tine o fata cu capul pe umeri
M:- Da... dar el e altfel.. e simpatic stie cum sa se poarte cu o fata nu ca alti badarni si nu stiu pur si simplu ma simt atrasa de el.
J: - Si cand mi-l prezinti si mie?:>
M: -Pai deseara m-au invitat iar cei de la Dream Day sa cant. Dar sa nu te sperii ca o sa vina cu prietenul lui Jonnatan :)) si o sa se cam dea la tine:))
J: -Ma astept la tot ce e mai rau

Si au inceput amandoua sa rada. Se aude clopotelul si toti copii intra la ora.Michaela e cu capul in nori in continuare.Se termina orele iar cele doua prietene pleaca impreuna spre casa.Se opresc la un Fas Food pentru ca le era foarte foame, iar hamburgerul din vitrina le facea cu ochiul.Dupa ce termina de mancat isi continua drumul catre casa. La blocul Michaelei cele doua se despart . Michaela ajunge acasa se apuca sa isi faca tema la matematica, dar cand vede ce chinezarii sunt pe acolo se lasa pagubase. Isi ia chitara si incepe sa isi repete cantecele pe care avea sa le cante la club.Dupa o ora de cantat aceasta se pune in pat si se culca. sperand sa il viseze din nou pe Fat Frumos insa nu s-a intamplat deloc asa. A avut un cosmar: se facea ca era noaptea pe o strada plina de oameni, ea impreuna cu Jessica, Jonny si Teddy.Deodata se aud melodiile incep melodiile ei sa cante si Jessica dispare.Ea impreuna cu Jonny si Teddy pleaca sa o caute insa nu o gasesc. Michaela se trezeste strigand numele Jessicai. Era plina de transpiratie asa ca se baga sa isi faca un dus. Dupa ce iese din baie isi usuca parul apoi isi pregateste hainele in care o sa se imbrace la club. Se imbraca se macheaza si o suna pe Jessica sa vada pe unde e.Aceasta doar ce intrase in blocul ei si dupa 5 minute suna la usa.

M: -Wow ce sepsi esti:>
Jessica era imbracata intr-o fusta mini cu o bluza decoltata care ii facea un piept apetisant.Nu mai punem la socoteala faptul ca era o blonda frumoasa cu niste picioare superbe.
J: -Mersi dar nici tu nu esti mai prejos.Deabia astept sa-l vad pe Tedy
M:-Mai e umpic...ajuta-ma sa fac si eu putin curatenie ca daca vede mama ce facui pe aici ma scalpeaza:D
J:-Ok:))

Dupa ce termina de facut curat cele doua isi iau posetutele si pleaca in club.In fata clubului le asteptau Jonny si Teddy. Lui Jonny i se facusera ochii cat cepele cand o vazuse pe Jessica.

Jon:-Hei ce fac fetele?
M:-Bine voi?
Jon&T:Bine
Jon: Dar nu ne faci si noua cunostiinta?
M:-Ba da cum sa nu
M:Jessica Jonatan alias pamatuf ,pamatuf Jessica
Jessica incepe sa rada
J&Jon: Incantat/a

Dupa ce le face cunostiinta celor doi Michaela se duce la Teddy si il saruta. Jessica si Jonny ramasesera mai in spate sa se cunoasca.Dupa 10 minute vin si ei.Jessica si Jony isi faceau unu altuia ochi dulci iar Michaela si Teddyse giugiuleau.Intra in club si se duc sa ocupe o masa.Teddy si Jonny se duc sa cumpere cocktailuri iar cele doua raman la masa.Jessica nu isi mai putea lua ochii dupa Jonny.

M:-Sa inteleg ca iti place de pamatuf?:>
J:-Poate Si incepu sa se roseasca
M:-Daca vrei vorbesc eu cu Jonny si poate iese ceva
J:-Ai face tu asta pentru mina?:X
M:-Nu esti tu my BFF:X?
J:-Ba da Si Jessica ii sare in brate Michaelei.
M:-Cum ti se pare Teddy?
J:-E prea frumos bravo.

Dupa 5 minute vin si baietii cu cockatil-urile.Michaela il ia pe Jonny deoparte si il intreaba daca vrea sa fie cu Jessica.Teddy se uita uimit ca in sfarsit cei doi vorbesc fara sa se jigneasca si fara ca Michaela sa il lase fara mostenitori.Jonny accepta bineinteles si cei doi se intorc la masa.Jonny se aseaza langa Jessica si o ia de mana ,iar aceasta incepe sa se roseasca.Teddy o ia pe Michaela de mana si o saruta tandru.Jonny ii vede si face si el acelas lucur cu Jessica.In timp ce Teedy si Michaela faceau schimb de saliva organizatorul de sala ii intrupe si ii zice Michaelei ca trebuie sa se urce pe scena.Aceasta ii mai da un pupic lui Teddy si pleaca pe scena.Isi ia chitara si incepe sa cante noua sa melodie Raise Your Voice. In timp ce ea facea atmosfera in club intra David Ruso impresarul de la Universal Music care era in cautare de noi talente.Acesta sta si o asculta pe Michaela si ramane impresionat de frumoasa interpretare a adolescentei. Dupa ce termina melodia Aceasta coboara de pe scena iar David se indreapta spre ea.

D:-Buna seara!
M:-Buna seara!
D:-Ma numesc David Ruso sunt impresar la Universal Music si sunt in cautare de noi talente.Am vazut cum te descurci pe scena si ma gandeam sa te intreb daca ai vrea sa incepem impreuna colaborarea unui nou proiect.Desigur mai intai trebuie sa vorbesti cu parintii dar iti las cartea mea de vizita si poti sa ma suni maine sau in orice alta zi sa semnam contractul.
M:-Eu..Eu.. ma n...numesc Michaela era in culmea fericirii visul ei avea pe cale sa se implineasca si era plina de emotii dar Teddy vine si o ajuta sa mai scape de ele.
T:-Michaela
M:-Da..da accept o sa ma sunati adica o sa va sun.
D:-Sper sa incepem colaborarea cat mai repede.Acum trebuie sa plec o sa mai vorbim.
M:- Nu mai sati?Vreti un cocktail? ceva?
D:-Nu multumesc poate altadata
M:-Ok ... La Revedere.

Michaela incepe sa topaie si sa tipe de fericire.Jessica o vede o intreaba ce sa intamplat si cand Michaela ii da vestea cea mare amandoua topaie de fericire.Michaela ,isi ia la revedere la baieti le cere scuze ca nu a stat mai mult il saruta pe Teddy si pleaca impreuna cu Jessica acasa, sa ii dea vestea cea mare mamei sale.Pe drum cele doua trec pe la un colt unde erau trei golani. Acestia le fluiera si se iau de ele. Michaela vrea sa ii inure insa, Jessica ii zice sa nu se puna la mintea lor, ca oricum nu merita si isi strica seara.Acestea ajung in blocul Michaelei si aproape ca fugeau pe scari.Cand ajunge in casa Michaela, fuge repede la mama ei si deaba putea sa ii povesteasca ,pentru ca era foarte emotionata si respira greu din cauza ca alergase pe scari. Dar intr-un final reuseste sa ii spuna vestea cea mare si il suna pe David.Acesta era uimit ca ia dar raspunsul asa repede si ii da toate detaliile despre contract, urmand ca a doua zi sa il semneze.Jessica primeste un telefon de la mama ei si trebuie sa plece acasa.Isi ia la revedere de la mama Michaelai o pupa pe Michaela si pleaca. Pe drum o masina o claxona si observa ca erau aceiasi golani cu care se intalnise mai devreme.Acestia opresc masina iar Jessica cand vede ca se dau jos din amsina se descalta de tocuri si o ia la fuga.Golanii reusesc sa o prinda si o baga in masina.

Răspunsuri în acest subiect
Raise your Voice - de RoxXuTzZ - 15-05-2010, 10:58 PM
RE: Raise your Voice - de Abbeh. - 15-05-2010, 11:21 PM
RE: Raise your Voice - de Lori. - 15-05-2010, 11:56 PM
RE: Raise your Voice - de Abbeh. - 16-05-2010, 03:14 PM
RE: Raise your Voice - de RoxXuTzZ - 16-05-2010, 03:43 PM
RE: Raise your Voice - de Bad Blood. - 16-05-2010, 04:07 PM
RE: Raise your Voice - de Vernis - 16-05-2010, 05:46 PM
RE: Raise your Voice - de Ana. - 16-05-2010, 08:06 PM
RE: Raise your Voice - de BloodyInnocence - 17-05-2010, 01:33 AM
RE: Raise your Voice - de coral - 17-05-2010, 11:20 AM
RE: Raise your Voice - de RoxXuTzZ - 17-05-2010, 08:40 PM