12-05-2010, 10:09 PM 

RE:ADEVAR SAU PROVOCARE
Unnamed hm... primul sarut ...Doamne
 primul sarut ...Doamne  de ce oi fi picat eu ?
 de ce oi fi picat eu ? 

Pai... o doamne eram la Sibiu la vila unui fost coleg din scoala militara a tatei
 eram la Sibiu la vila unui fost coleg din scoala militara a tatei si colegul respectiv avea un nepot tare frumusel :X
 si colegul respectiv avea un nepot tare frumusel :X .(Ochi negri,parc negru,1,85,metalist)
 .(Ochi negri,parc negru,1,85,metalist)
Eram suparata...stateam in pat si eu cica ciceam La Medeleni (printre randuri) intra el in capera eu vreau sa ies (roseam toata cand il vedeam )
 eu vreau sa ies (roseam toata cand il vedeam ) ma lipeste de usa (sau izbeste ) si ma trezesc cu limba lui in gura mea
 ma lipeste de usa (sau izbeste ) si ma trezesc cu limba lui in gura mea  .Facusem ochii cat cepele ,dar l-am luat
 .Facusem ochii cat cepele ,dar l-am luat  in brate si am continuat ,m-am lasat dusa de val
 in brate si am continuat ,m-am lasat dusa de val  

NEXT : provoc urmatorul user sa... spuna cum a fost cea mai nasoala intalnire din viata lui 

Unnamed hm...
 primul sarut ...Doamne
 primul sarut ...Doamne  de ce oi fi picat eu ?
 de ce oi fi picat eu ? 
 Pai... o doamne
 eram la Sibiu la vila unui fost coleg din scoala militara a tatei
 eram la Sibiu la vila unui fost coleg din scoala militara a tatei si colegul respectiv avea un nepot tare frumusel :X
 si colegul respectiv avea un nepot tare frumusel :X .(Ochi negri,parc negru,1,85,metalist)
 .(Ochi negri,parc negru,1,85,metalist)Eram suparata...stateam in pat si eu cica ciceam La Medeleni (printre randuri) intra el in capera
 eu vreau sa ies (roseam toata cand il vedeam )
 eu vreau sa ies (roseam toata cand il vedeam ) ma lipeste de usa (sau izbeste ) si ma trezesc cu limba lui in gura mea
 ma lipeste de usa (sau izbeste ) si ma trezesc cu limba lui in gura mea  .Facusem ochii cat cepele ,dar l-am luat
 .Facusem ochii cat cepele ,dar l-am luat  in brate si am continuat ,m-am lasat dusa de val
 in brate si am continuat ,m-am lasat dusa de val  
 NEXT : provoc urmatorul user sa... spuna cum a fost cea mai nasoala intalnire din viata lui

Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.