28-04-2010, 09:43 PM
Hmm...am trecut si eu pe aici =]] . Eu una NU cred in fantome . Imi plac filmele si povestile de groaza cu tot felul de fantome care bantuie , imi place misterul , dar nu pot sa spun ca chiar cred in ele , deoarece sunt tipul de om care daca nu vede nu crede . =]] . Asta sunt eu pana la urma si nu ma pot schimba xD . Nu mi-a aparut pana acum o fantoma in fata ochilor mei ca sa cred in existenta lor . Daca exista sau nu ... habar nu am . Pot spune ca s-au mai intamplat lucruri ciudate in casa mea , cum ar fi sunete produse deodata , obiecte care cad , dar cred ca totul are o explicatie logica . Adica , asa vad eu , asa gandesc . Nu am nimic cu cei care cred in fantome , au dreptul de a face acest lucru , e normal =]] . Nu le pot schimba opinia . Poate unele mituri sunt adevarate , deoarece nu am eu puterea de a sti ce este adevarat si ce e nu. Multi au mai multe teorii in legatura cu fantomele si in final nu mai stim pe care sa o credem . Cred ca raspunsul este sa ne credem pe noi insine =]] .
Si eu am auzit chestii despre 12 noaptea , dar niciodata nu am inteles de ce fix aceea ora . Adica , e o ora normala , nu inteleg de ce ar putea fi speciala . Dupa miezul noptii se intampla lucruri stranii , dupa miezul noptii vin extraterestrii , dupa miezul noptii se intampla tot ce e mai interesant . Eu cred ca de la atatea povesti auzite mintea noastra incepe sa o ia razna , gandindu-ne la tot felul de chestii imposibile . Nu stiu daca "imposibil" este cuvantul potrivit , poate exagerez .
Oricum ... nu tot ce vedem la Tv este adevarat =]]
Si eu am auzit chestii despre 12 noaptea , dar niciodata nu am inteles de ce fix aceea ora . Adica , e o ora normala , nu inteleg de ce ar putea fi speciala . Dupa miezul noptii se intampla lucruri stranii , dupa miezul noptii vin extraterestrii , dupa miezul noptii se intampla tot ce e mai interesant . Eu cred ca de la atatea povesti auzite mintea noastra incepe sa o ia razna , gandindu-ne la tot felul de chestii imposibile . Nu stiu daca "imposibil" este cuvantul potrivit , poate exagerez .
Oricum ... nu tot ce vedem la Tv este adevarat =]]
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !