28-04-2010, 11:44 AM
Si mie mi-a parut rau ca Nana s-a casatorit cu Takumi dar pana la urma putea sa aleaga si singura. Nu a obligat-o nimeni.Sau poate constiinta.Eu am vazut animeul.Nu am citit manga.Si imi pare rau dar am inteles ca nu s-a terminat cu episodul in care aparea fetita Nanei si a lui Takumi.Si cu Shinu imbracat in fata
.Cat despre cealalta Nana...Am adorat-o.Este exact opusul meu.
Inca si acum am cateva poze din Nana ,cu Takumi si Nana ,cu Ren si Nana...Cam cu toti.Una si cu Reila si Shinu.Ce-mi placea de ei:X.In concluzie si in final ,cred ca Nana este cel mai bun anime din toate.
PS:Am inceput sa ma uit si la fiml.Este dragut.Dar nu imi place cu ce actori au inlocuit unele personaje.De exemplu Ren...In fine.Il recomand oricui.
.Cat despre cealalta Nana...Am adorat-o.Este exact opusul meu.Inca si acum am cateva poze din Nana ,cu Takumi si Nana ,cu Ren si Nana...Cam cu toti.Una si cu Reila si Shinu.Ce-mi placea de ei:X.In concluzie si in final ,cred ca Nana este cel mai bun anime din toate.
PS:Am inceput sa ma uit si la fiml.Este dragut.Dar nu imi place cu ce actori au inlocuit unele personaje.De exemplu Ren...In fine.Il recomand oricui.