22-04-2010, 01:05 PM
As a greeting ^_^
In primul rand ciaossu si tie! Si mai important decat atat, ^_^"
Ma bucur ca am dat de o fana REBORN! pe aici, sper sa te simti bine printre noi. Am intrebari pentru tine.
1. Care e personajul tau preferat din Reborn!?
2. Nu-i asa ca Mukuro-sama, Squalo si XANXUS sunt geniali? *drools* Variantele TYL
3. NANA ai vazut? Daca da, care e personajul tau preferat?
4. Cum ti s-a parut finalul de la Vampire Knight?
5. Ceva J-Drama urmaresti?
6. Asculti J-Rock? Daca da, care e trupa ta preferata?
7. Nuuuu~~~!!! De ce Doamne de ce?! Asta era intrebarea mea TT.TT Atunci, recurgem la o solutie: Ce fel de ciocolata iti place?!
Hehe, asta o spune o ciocolata enervanta :=)
Asa, gata cu intrebarile.
Sper sa iti placa pe aici, sa-ti faci multi prieteni (inclusiv eu - asta daca nu ai nimic impotriva ciocolatelor enervante XD), sa ne citim cat mai des si... HAVE FUN! *big welcome hug*
Well then dear, see you again desu~! *hugs & kisses*
In primul rand ciaossu si tie! Si mai important decat atat, ^_^"
Ma bucur ca am dat de o fana REBORN! pe aici, sper sa te simti bine printre noi. Am intrebari pentru tine.
1. Care e personajul tau preferat din Reborn!?
2. Nu-i asa ca Mukuro-sama, Squalo si XANXUS sunt geniali? *drools* Variantele TYL
3. NANA ai vazut? Daca da, care e personajul tau preferat?
4. Cum ti s-a parut finalul de la Vampire Knight?
5. Ceva J-Drama urmaresti?
6. Asculti J-Rock? Daca da, care e trupa ta preferata?
7. Nuuuu~~~!!! De ce Doamne de ce?! Asta era intrebarea mea TT.TT Atunci, recurgem la o solutie: Ce fel de ciocolata iti place?!

Asa, gata cu intrebarile.
Sper sa iti placa pe aici, sa-ti faci multi prieteni (inclusiv eu - asta daca nu ai nimic impotriva ciocolatelor enervante XD), sa ne citim cat mai des si... HAVE FUN! *big welcome hug*
Well then dear, see you again desu~! *hugs & kisses*
![[Imagine: sig0147.gif]](http://i1018.photobucket.com/albums/af308/x_choco/sig0147.gif)