12-04-2010, 09:04 PM
1.Ce parere aveti despre acest anime?
2.Care este personajul vostru favorit?Si de ce?
3.Ranka vs Sheryl!Care canta mai frumos?
4.Cu cine ati vrea sa ramana Alto
1)Unul din animeurile mele preferate pentru că imbină mai multe stiluri de anime: mecha cat de cat,romance&comedy.Evoluţia personajelor decurge bine,se intampla totul in viitor iar muzica e super n-am ce zice.
2)Personajul meu favorit este Alto ^___^ il ador că este nascut intr-o familie Kabuki şi juca in general rol de fată
,arata ca şi Kanda foarte mult,e unul din preferaţii mei ca anime boys.
3)Ranka cu siguranţa!!Seiyu-l Rankai este mult mai cute decat la Sheryl.Recunosc in schimb ca are o voce uimitoare May'n(Sheryl)dar nu suna mai bine decat Ranka,asta e opinia mea,pare uneori forţata,deci In concluzie Ranka rulz!!
4)Cu cine sa ramană??Cu amandouă
daca s-ar putea!cu Sheryl aş muri de ras la cum il joacă pe degete iar cu Ranka mi s-ar părea mai romantic &kawaii.
2.Care este personajul vostru favorit?Si de ce?
3.Ranka vs Sheryl!Care canta mai frumos?
4.Cu cine ati vrea sa ramana Alto
1)Unul din animeurile mele preferate pentru că imbină mai multe stiluri de anime: mecha cat de cat,romance&comedy.Evoluţia personajelor decurge bine,se intampla totul in viitor iar muzica e super n-am ce zice.
2)Personajul meu favorit este Alto ^___^ il ador că este nascut intr-o familie Kabuki şi juca in general rol de fată

3)Ranka cu siguranţa!!Seiyu-l Rankai este mult mai cute decat la Sheryl.Recunosc in schimb ca are o voce uimitoare May'n(Sheryl)dar nu suna mai bine decat Ranka,asta e opinia mea,pare uneori forţata,deci In concluzie Ranka rulz!!
4)Cu cine sa ramană??Cu amandouă