11-04-2010, 02:25 PM
Adevarat. Metal si Akasuna Lynn sunt de acord cu voi. Intr-o prietenie nu este neaparat tot timpul roz. Dupa mult timp am inceput sa realizes cat inseamna prietenii ptr mine. Si am tot timpul grija sa nu vorbesc urat cu ei la nervi pentru ca uneori mi se mai intampla sa mai scap unele chestii..
Si nimanui nu i-ar placea sa auda lucruri urate pe care nici macar nu le gandesc..
Unele persoane cred ca sunt foarte fitoasa sau chestii de genul. Dar daca nu au ajuns sa ma cunoasca asa cum sunt eu cu adevarat atunci ma doare fix intr-un mare nimic. Pana la urma oricine are dreptul la o parere proprie. Si indiferent de aceasta trebuie sa o respectam.
Asa ca ma port cu atare si multa indiferenta cu persoanele rau intentionate. Nu vreau astfel de prieteni. Ori te comporti normal ori la revedere.
Si nimanui nu i-ar placea sa auda lucruri urate pe care nici macar nu le gandesc..
Unele persoane cred ca sunt foarte fitoasa sau chestii de genul. Dar daca nu au ajuns sa ma cunoasca asa cum sunt eu cu adevarat atunci ma doare fix intr-un mare nimic. Pana la urma oricine are dreptul la o parere proprie. Si indiferent de aceasta trebuie sa o respectam.
Asa ca ma port cu atare si multa indiferenta cu persoanele rau intentionate. Nu vreau astfel de prieteni. Ori te comporti normal ori la revedere.
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥
I wanna feel you.. ♥