09-04-2010, 12:23 PM
Interesant topic , asa ca m-am gandit sa postez ^^ . Am trecut prin multe datorita prietenilor mei , lucruri bune sau rele . Pe zi ce trece realizez ca prietenia este atat de importanta . Adica , daca nu am aveam prieteni ... ne-am fi simtit atat de singuri , corect ? Nu am mai avea cu cine comunica , cu cine sa ne mai distram , cu cine sa ne impartasim secretele si placerile . Zi de zi simtim nevoia de a comunica , iar prietenii ne ajuta sa ne indeplinim aceasta dorinta .
Mama mea este o persoana deschisa si foarte intelegatoare . Ii spun aproape orice in legatura cu viata mea . Dar uneori imi este rusine sa ii povestesc anumite intamplari , iar in acel moment ma deschid prietenilor . Cu siguranta prietenii nostri stiu cateodata mai multe despre noi decat stiu parintii .
Mereu ma gandesc cum ar fi fost viata mea daca nu as fi avut prieteni . Cu siguranta total schimbata . Prietenii ne fac sa zambim , nu-i asa ?
Desigur , situatia nu e mereu roz ... Prietenia nu inseamna numai fericire . Cateodata ajungem sa suferim enorm din cauza unor prieteni , deoarece exista si prietenie pe interes
. Nu am inteles niciodata acele persoane , care parca profita de tine . Te fac sa ii placi , sa crezi ca sunt niste oameni cu o inima atat de buna , cand in spatele acelor vorbe , acelor fapte ... se ascunde un lant de minciuni . Ajungem sa cunoastem tradarea , iar acest lucru este atat de dureros . Am fost tradata de foarte multe ori , am suferit si eu ca ceilalti . Dar nu pot sa spun ca eu n-am gresit cu nimic . Ne miram cateodata de ce prietenii nostri nu se pot abtine sa nu barfeasca . Daca stam bine sa ne gandim , nu exista om care sa nu barfeasca . Simtim de foarte multe ori sa facem acest lucru , deoarece ne lipsesc ideile , iar cel mai bun lucru care ne scoate din plictiseala este barfa .
Dar una este barfa ca motiv de plictiseala si alta este barfa din rautate . Multe persoane ne mint in fata , ne fac sa credem ca chiar tin la noi , iar cand nu suntem de fata ... BUM
"Ala e handicapt , idiot , prost ... " , si lista poate continua =]] . Dar cu siguranta aici intervine gelozia . Majoritatea persoanelor barfesc din cauza geloziei , chiar daca nu vor sa arate acest lucru . Ei bine , nu au decat sa ne barfeasca , ne fac sa ne simtim si mai importanti =]] .
Pot sa recunosc ca singurii mei prieteni foarte buni sunt baietii. Probabil din cauza ca sunt o fire mai baietoasa , iar aproape toate fetele din scoala mea sunt cu fite si pe interes . Nu stiu daca asa sunt toti baietii , dar cu siguranta cei pe care ii cunosc pot fi de incredere . Sunt mereu amuzanti si mereu vor sa ne puna intr-o dispozitie buna . Ma distrez de minune cu ei . Cu fetele ... mi-a pierit cheful de mult
( aici ma refer doar la cele pe care le cunosc ^.^ , deoarece cu siguranta sunt si fete normale , simple si nu pe interes )
Mama mea este o persoana deschisa si foarte intelegatoare . Ii spun aproape orice in legatura cu viata mea . Dar uneori imi este rusine sa ii povestesc anumite intamplari , iar in acel moment ma deschid prietenilor . Cu siguranta prietenii nostri stiu cateodata mai multe despre noi decat stiu parintii .
Mereu ma gandesc cum ar fi fost viata mea daca nu as fi avut prieteni . Cu siguranta total schimbata . Prietenii ne fac sa zambim , nu-i asa ?

Desigur , situatia nu e mereu roz ... Prietenia nu inseamna numai fericire . Cateodata ajungem sa suferim enorm din cauza unor prieteni , deoarece exista si prietenie pe interes

Dar una este barfa ca motiv de plictiseala si alta este barfa din rautate . Multe persoane ne mint in fata , ne fac sa credem ca chiar tin la noi , iar cand nu suntem de fata ... BUM

Pot sa recunosc ca singurii mei prieteni foarte buni sunt baietii. Probabil din cauza ca sunt o fire mai baietoasa , iar aproape toate fetele din scoala mea sunt cu fite si pe interes . Nu stiu daca asa sunt toti baietii , dar cu siguranta cei pe care ii cunosc pot fi de incredere . Sunt mereu amuzanti si mereu vor sa ne puna intr-o dispozitie buna . Ma distrez de minune cu ei . Cu fetele ... mi-a pierit cheful de mult

![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !