01-04-2010, 05:04 PM
Fanul vostru preferat ;;) adică eu, eu leneşa de mine a venit ! Un capitol simaptic. Chiar mă aşteptam să facă aşa ceva domnu' Kiba, adicăă un obsedat şi juma', nu putea fii altfel. A sunat-o, a ameninţat-o, era să o violeze pâna ce a apărut super-Gaara :X şi la luat pă nefericitul ăla la bătaie, apoi rozalia începe să bocească [ deja mă enerveză, una ,două plânge ] .
Sunt o epava mă bucur că realizează asta [ go Sakura ! gooo ! ] poate o să ia şi ea atitudine.
Aaa păi din punct de vedere tehnic, e puţin cam inestetic. Dar, se poate rezolva . Şi la unele fraze/ propoziţi uiţi să pui semnul de punctuaţie respectiv. Greşeli de gramatică nu am văzut şi/ sau nu le-am observat.
Aww~ manu treci la scris !
Sunt o epava mă bucur că realizează asta [ go Sakura ! gooo ! ] poate o să ia şi ea atitudine.
(28-03-2010, 07:42 PM)Naraku no hana A scris: -Ce eu nu sunt bun pentru tine,l-ai ales pe libidinosul ala de Gaara,de ce?spune acestaMăă, măăă ... mă ! pe cine faci tu mă libidinos ? Fiţiar !
Aaa păi din punct de vedere tehnic, e puţin cam inestetic. Dar, se poate rezolva . Şi la unele fraze/ propoziţi uiţi să pui semnul de punctuaţie respectiv. Greşeli de gramatică nu am văzut şi/ sau nu le-am observat.
Aww~ manu treci la scris !
![[Imagine: guitargirlsignature.png]](http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/guitargirlsignature.png)
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))