Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ecstasy

Mda... stiu k ink nu respect criticile lui Aly , dar am sa incerc sa le respect din al 3-lea capitol :P
And again... Comentati TOT ...Chiar si virgulele :))

Cap 2 : Vizita la liceu .

Aika , era pe apropape sa se lase dusa de val , dar atunci s-a intors Mika tinand in mana o mica sticluta transparenta . Satena a rupt sarutul , impingand-ul pe baiat de langa ea .
-Sa nu mai faci asta cat traiesti tu ! Striga Aika , stergandu-si buzele cu incheietura mainii .
-Ce e , papusa ? Nu ti-a placut ? Intreaba rebelul zambind apoi smecher .
Satena se apropie de baiat cu pasi rapizi , reusind sa il loveasca cu palma . El nu a mai spus nimic , ci a zambit , a prins-o pe Aika de dupa gat si i-a cuprins din nou buzele intr-un sarut , dar de data aceasta fortat .
Mika a ramas perplex la scena vazuta . Statea si privea cum se zice , " Ca boul la poarta noua " .
Dupa ce sarutul s-a rupt , satena si-a imbracat repede maieul , si-a luat prietena de mana si a fugit cat mai repede din localul acela .
Pe drum , nici una dintre fete nu a scos vre-un cuvant . Numai cand au ajuns la casa lui Aika , ele si-au dat seama ca defapt si-au uitat gentile acolo .
-Aika ... Telefonul meu si banii imi sunt inca in club , ce ma fac ? Intraba roscata disperata
-Ia-o usor ... Daca ti le fura cineva , o sa le platesc eu ... Doar am bani ... Dar astazi nu ne mai intoarcem acolo !
Cele doua prietene si-au luat la revedere . Aika a intrat in vila imensa , iar Mika se indrepta spre casa ei . Satena a urcat repede scarile spre camera ei , aruncandu-se pe patul moale , cu lenjerie de casmir , inchizand ochii , incercand sa uite ceea ce s-a intamplat .
"Defapt ... Cine se crede ? si mai ales , cine e ? Nici macar nu il cunosc . Nenorocitu' naibii ! "
Gandurile fetei au fost intrerupte de catre sunetul telefonului fix de pe noptiera . Ridica incet receptorul si raspunde plictisita . A fost un soc can a auzit vocea de la capatul celalalt .
-Ce mai faci papusa ? Se aude vocea blanda a baiatului .
-Tu ?! De unde ai numarul meu ? Si de ce naiba ma suni ? Striga fata socata
-Usurel , sa stii ca geanta ta e la mine , iar geanta prietenei tale e la fratele meu .
-Atunci sa faci bine si sa mi-o dai , cat mai repede !
-De acord ... O sa ne vedem atunci la liceul tau ... Maine . Noapte buna , pisicuto , sa ma visezi ! Replica baiatul dupa care inchise telefonul .
-Stai... Hei ... Cum te numesti ... Alo ! La naiba ! Tipa fata enervata , trantind receptorul .
Se ridica nervoasa din pat , se schimba de haine si se tranteste din nou pe pat . Desi multe intrebari roiau prin mintea ei , in cateva minute , somnul a reusit sa o fure si sa o duca in lumea lui :cea a viselor .

* *

*
Alarma enervanta a ceasului de pe noptiera , ce anunta o noua zi , a reusit sa o trezeasca pe fata somnoroasa , facand-o pe aceasta sa mormaie cateva cuvinte , parca numai pentru ea , se ridica cu greu din pat , merge cu pasi mici spre baie , unde isi daduse jos imbracamintea de noapte si da drumul dusului , lasand picaturile calde de apa sa ii resfete corpul . Dupa un rasfat binemeritat , s-a imbracat cu uniforma de scoala : o fustita scurta , roz , o pereche de sosete albe , lungi , pana la genunchi , o camasa alba , cu gulerul roz , desigur desfacuta la un nasture de jos , si la doi nasturi in partea de sus , pentru a-si pune in evidenta bustul bine dezvoltat . Isi prinse parul intr-o coada la spate , se incalta , isi ia geanta cu cartile si inainte de a pleca , cineva a batut la usa . Era Mika . La fel ca in fiecare dimineata , aceasta venea dupa prietena ei .
-Ai aflat ceva de gentile noastre ? Intreaba roscata .
-Da ! Sunt la inutilii aia doi ! O sa ni le aduca la liceu . Sper sa fie asa , altfel ii spintec in trei ! Spuse fata pe un ton de superioritate .
-Dar de unde stiu ei de liceul nostru ? Intreaba Mika putin curioasa .
-Am avut in geanta si carnetul meu de note ... Sti ca scrie pe el numele liceului . Probabil ca a cautat ceva ... Si sper ca nu bani .
-Poate a cautat un numar pe care sa te contacteze si a dat peste carnet .
Satena ridica din umeri , si iesi afara , urmata de Mika . Incuie usa , si pleaca impreuna spre liceu . Din fericire , drumul nu era lung si nici greu de parcurs . In aproxinativ douazeci de minute , fetele au ajuns in fata curtii liceului Yoneyama , cel mai respectabil liceu din tara si cel mai bun . Acolo , inainte de a pasi in curte , in spatele celor doua au aparut baietii : Rei si Kyro ,
-Hei papuselelor ! Striga satenul , facandu-le pe cele doua fete sa se opreasca si sa se indrepte spre ei incetisor .
-Ne-ati adus gentile ? Intreaba Aika ridicand din spranceana .
Rei zambi , dupa care ridica mana in care tinea geanta fetei . Kyro a facut acelasi lucru , vrand sa ii inmaneze geanta roscatei . Aika s-a apropiat pentru a-si recupera geanta , dar inainte sa o atinga , a fost prinsa de incheietura , si trasa in bratele rebelului , care a lasat geanta pe banca din dreapta sa , prinzand-o apoi pe fata de talie .
- Dar tu ce crezi ca faci ? Mai bine da-mi drumul ! Spuse fata punand mainile pe pieptul baiatului , incercand sa il tina la distanta .
- Papusa , sa nu-mi spui ca nu ti-a placut sarutul de aseara , pentru ca stiu ca minti ! Replica satenul apropiindu-se de buzele fetei .
- Normal ca ... Nu mi-a placut . Adica nici macar nu te cunosc , nu stiu absolut nimic despre tine .
- Si ce trebuie sa stii , pe langa faptul ca ma numesc Rei ? Pot sa iti demonstrez ca sarutul acela chiar ti-a placut , altfel nu tremurai ca o pisicuta speriata in bratele mele , si nu imi raspundeai cu aceeasi intensitate la sarut .
Aika nu mai spusese nimic , in fond , el chiar avea dreptate , dar ea nu vroia sa recunoasca . Si-a intorc capul intr-o parte , in incercarea esuata de a-si ascunde obrajii inbujorati , atunci cand se gandea la acele momente .
Satenul o prinsese pe fata de barbie , intorcandu-i incet chipul pentru a-i putea prinde buzele moi si calde intr-un sarut senzual si tandru . Indeparta usor cu limba buzele fetei incepand sa exploreze pentu a doua oara gura ei . Aceasta a strans cu mainile bratele puternice ale baiatului , incepand apoi sa actioneze . Si-a introdus limba in gura satenului , miscand-o usor . Amandoi se simteau foarte bine unul in bratele celuilalt ,
"Dar oare cat va dura ? Pana cand va afla tatal meu si probabil nu imi va mai da voi sa ies din casa toata viata ! " Gandi Aika , strangand apoi tare din ochi pentru a uita ceea ce a spus in sinea ei .
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
Ecstasy - de Yaoi Queen - 21-03-2008, 10:16 PM
RE: Ecstasy - de Melyeter - 21-03-2008, 10:28 PM
RE: Ecstasy - de Aly - 21-03-2008, 10:45 PM
RE: Ecstasy - de Yaoi Queen - 24-03-2008, 12:34 AM
RE: Ecstasy - de Dark Shadow - 24-03-2008, 02:57 AM
RE: Ecstasy - de Melyeter - 24-03-2008, 01:37 PM
RE: Ecstasy - de Yaoi Queen - 25-03-2008, 06:06 PM
RE: Ecstasy - de Melyeter - 25-03-2008, 06:29 PM
RE: Ecstasy - de Arya - 03-04-2008, 08:30 PM
RE: Ecstasy - de Yaoi Queen - 08-04-2008, 03:19 PM
RE: Ecstasy - de andrusk - 08-04-2008, 04:27 PM