Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary

Dragă jurnalule ,

Trec şi eu pe aici , nu de alta , dar momentan nu prea am chef de nimic , de altfel de vreo săptămână , două , nu am deloc chef de nimic , deşi mă miră faptul că de şcoală chiar am avut chef , într-un mod excesiv , aş zice . Azi , sinceră să fiu , a fost o zi foarte tare , am avut parte de o groază de lucruri bune ^^ . Să încep cu începutul , adică cu ce am făcut la şcoala , restul nu contează , pentru că până să plec la şcoala , practic am dormit , mai mult sau mai puţin pe mine , dar totul ca să fiu odihnită 21 . Am avut fizică şi eu eram aia care trebuia să dea test , pentru că lipsisem în ziua testului , apoi am lipsit următoarea oră pentru că mi-a fost rău , ca şi cealaltă dată , apoi a fost acea grevă si am lipsit şi azi , în final ... dădeam test . M-am pregătit toată noaptea şi dimineaţa , am uitat să mănânc , dar mama nu trebuie să ştie , şi ... here we go . Intră profa în clasă , îmbrăcată într-un fel ... normal O_O . Asta pentru că ea , de obicei , se îmbracă mai ciudat decât un clovn . Şi cum ziceam , intră , face prezenţa ... şi începe să predea . Eu stăteam cuminte şi mă uitam , nici gând să scot vreun cuvânt , şi mă rugam ca onii-sama [ aka someone special for me ] să tacă , pentru că el are o gură maaare xD . Ne-a predat şi ... exerciţi cică ... şi ... Monica , la tablă . Eh , mă aşteptam la ceva , dar să fie aşa blândă ? Apoi m-a tot bombardat cu exerciţii şi întrebări şi ... la final , mi-a zis bravo şi am trecut la loc . Onee-chan tot zicea că dacă nu mi-a dat 10 , nu ştie ce îi face şi am început să strănut , cică asta înseamnă că era adevărat . Apoi restul au luat 8 şi 7 ... şi cred că şi un 4 la ascultat şi la final am aflat că am luat 10 . Şi am fooost aşa happy , mai ales că onii-sama m-a felicitat . Apoi la mate , geografie şi engleză nimic special , iar la franceză , textul ce ni l-a dat să îl traducem mi-a luat jumătate din timpul colegilor mei , dar tot nu au reuşit să îl termine -____- ... but eu nu mai am temă xD . Şi la religie ne-a dat drumu’ as always . O urăsc pe profă >.< . Asta îmi aduce aminte că azi fosta profă ne-a vizitat şi mi-e un dor de dânsa ... pfff , acum e la Lipati totuşi >.> .
Eh ... cam asta a fost tot . Momentan mă jucam în ps şi îmi storceam mintea cu idei pentru ficul meu 21 .
Ja ne !

Draga jurnalule,

Nu ne-am mai vazut de mult, si pot spune ca mi-a fost dor de tine. Pai sa vedem ce-am facut astazi...m-am trezit la ora 6 cu un chef nebun sa-mi omor ceasu`, iar mai apoi era cat pe ce sa adorm in drum spre baie. Ma schimb eu cu viteza melcului, iar la ora 7 sunt la scoala. Uraaa! Damn! -_-"
De la ora7 pana la 8, am ras ca o capra de se cruceau femeile de servici! No problem...n-am ras singura, tot grupul!Logic! ehh, am supravietui cu toti, asa ca mergem la prima ora: T.I.C. - ne preda profa ca nebuna despre internet, in timp ce noi faceam practica [messenger fara-numar-fara-numar]
Apoi ne intalnim cu biologia, si incepe sa vorbeasca profu` de nu stiu ce anofaze... eu, din prima banca-cascam de zile mari-cei din ultima...nu stiau cum sa doarma mai bine. Apoi urmeaza romana cu diriga, ne tine o morala despre comportamentul nostru indecent [la orele precum: fizica, desen, chimie, sport, logica sau istorie, e jungla O_O]...ii ridica pe toti in picioare, ii pune jos...si din nou zbiara de era cat pe ce sa ma trezesc din vis... si din nou ii pune jos... si maine fiind ziua unui coleg, mancam noi pe la finalul orei prajitura de ciocolata 8D . Next: ora de mate. Ne trage o problema -doua la trigonometrie, si ca sa vezi, am reusit sa termin inaintea tablei O_O...sunt mandra de mine XDD Apoi religie...eu desenam 39...si ultima ora dirigentie,uita diriga sa vina la noi, asa ca : se dezlantuie jungla XD. Ajunsa acasa, lenevesc- fac curat- mananc pizza 8D- iar acum n-am ce face si stau pe a-zup, si ascult melodiile de la Adam Lambert :3

Bye-Bye... mai revin eu pe la tine
[Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so1_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so6_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so9_250.gif]

Azi a fost o zi... normala O.O. Mai mult plictisitoare. De dimneata m-am trezit mai somnoroasa ca de obicei. Abia daca mergeam de somn ce imi era ^^". La scoala am primit o veste bomba: profa de fizica e bolnava[cu capul dupa parerea mea 65] si nu vine la scoala. Partea naspa in asta e faptul ca am facut mate T_T. Am rezolvat si eu pe acolo ce stiam si am dormit. A doua ora iar mate, dar de data asta geometrie o.o. Sa mor nu alta! Am fost paralela toata ora. Dupa am avut sport. Am sarit la groapa cu nisip si am jucat volei. Desi jocul ala numai volei nu a fost XD. Ultimele doua ore au fost romana si desen. La romana ne-a dat subiectele pentru teza si nu ne-a ascultat, iar la desen am schitat si eu ceva pe acol` sa nu zica profu ca dorm. Am ajuns acasa si am mai facut una alta sa o ajut pe mama, ca deh, ea s-a impiedicat si si-a rupt mana[mai zice de mine ca sunt aiurita 29]. Dupa am dormit si m-am pregatit sa merg la bazin, fara nici un chef. Si se pare ca Dumnezeu mi-a ascultat rugile si nu am facut antr ca profa nu stiu ce sedinta avea. 4
In final am iesit cu o prietena la o barfa si acum stau si lenevesc pe Zup. Sper sa nu se ia lenea ca atunci pe toti i-as molipsi ^^"
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

Dragă tu, Moş Crăciun Emo


04-30-2010
Azi a fost o zi cam puturoasă, da nu puturoasă în sensul ăla. . . al cuvântului ci în sensul murdar şi urât mirositor. La ore colegă ' mea proaspăt spălată a lipsit pă motive dă boală , aşa că noua colegă ce a stat cu mine a duhnit toată ziua. en fin nu am stat chiar aşa aproape de ea şi nici nu a duhnit ca un peşte stricat or somth, ci nu mi-a plăcut ce miroseam.
Dar trecând şi peste asta, am asistat la o oră plictisitoare de franceză în care nu am făcut altceva decât să mă gândesc la Ratsuky, apoi a venit ora de română unde am uitat să fac tema, dar până la urmă am scos-o la capăt. După care ne-a predat îngrozitor de mult despre anumite chestii pă care tre ' să cică le ştim, apoi a venit ora de engleză unde nu am vrut să răspund şi i-am creat dirigăi peri albi 21 şi ora de informatică unde profa mi-a văzut lucrarea în Dreamweaver şi i-a plăcut, deci deja mă scot cu un 10, apoi ora de biologie, unde a trăncânit profa verzi şi uscate.

Ziua a fost realmente plictisitoare.
-

Dragă Jurnalule.

2, Mai. 2010


Sincer sunt oarecum indignată, dar parcă mi se calcă orgoliul de prea multe ori şi asta nu pot permite în nici un caz. Deşi ştiu că sunt uneori aiurită şi las de la mine, dar sunt şi mega ultra sensibilă, sincer chiar aş fi dorit să vorbesc cu el azi mai mult.Nu sunt probleme sau aşa ceva, dar trebuie să îi spun o chestie ce inima nu mă lasă să trec cu vedere. E în joc orgoliul şi mândria mea până la urmă şi sunt a dracu când vine vorba de orice. Nu sunt cu toată lumea aşa, dar sincer cu restu am uitat să mai fiu, so să se gâbdească de acum înainte, chiar dacă îmi voi lua ''haina'' de fată sarcastică şi rea ca dracu.

En fin, ziua de azi a fost relativ un stres, un căcat. Nu mai spun chestii ce nu trebuie spuse ci pur şi simplu trec cu vederea căcaturi, atât. Când am ieşit mai devreme de la duş aveam în buzunarul de la halat foarfeca şi când să mă aşez pe pat, era să îmi intre în abdomen. Frumos, noroc cu Rose care m-a ridicat la fix. Nu a trecut foarfeca prin halat, dar Rose a avut oricum grijă de mine şi m-a ridicat rapid de acolo.
În afară de asta aştept un apel, aştept să lămuresc cu oamenii mei situaţiile.
-

Dear diary,

Azi a fost.. pai, sa termini a VIII-a e obositor. Ocupa-te de banchet, panglici, decoratiuni, premiera, imbracaminte, alegerea liceului, cauta brosuri si pliante, du-te la Targul Ofertelor sau cum mama naibii s-o mai numi si ala, da examene , etc. Azi, dupa 1 ora de corectarea testului la matematica si dupa 2 ore de dirigentie fara pauza in care am vorbit despre licee si in care eu ma pisam pe mine si mi-era rau de la stomac, am mers la baie in speranta ca o sa ma pis si eu in sfarsit. Dar nu, pentru ca baia era defecta. 22 Are you making fun of me? WTH ?! M-am dus la baieti [ nu era nimeni prin scoala , era ora. ] Si era un pustiulica de vreo 10 ani acolo. Se uita la mine ca la una dezbracata. 22 [ nu, nu eram. ] Cand sa ies din scoala, fericita ca ma duc acasa, ma intalnesc cu profa de engleza care arata speriata, dar nu-mi pasa asa ca am zis un 'Buna ziua..' plictisit si am vrut sa plec. Cand aud "Miss!" din spate.. AAAA! Era tot profa de engleza si incepe ' You have to say Hello Teacher ! in english ! Got it? I told you ! You are smart, you know english but you don't want to tell me Hello Teacher ! Why? Why ? Why? " Cand sa deschid gura sa ii raspund apuc sa zic "I'm.. '' si vomit acolo pe scari. Stiam ca mi-era rau. In momentu' ala profa uitase de engleza si zice pe romana ' Du-te.. du-te acasa ! La revedere, sa.. sa ai o zi buna! " 21 Good day, huh ?
[Imagine: Green_eyes-Anime.jpg]
A lot of people ask me " What do you wanna become? "
I say " An actress. "
And they're like.. " Oh, so that's why you're so though. "

"The winners never give up, and those who give up never win. So go there, walk proud and show them what you can do." Cathy Hopkins

Dear Diary,

Tu, locul in care imi descarc eu nervii, afla ca m-am reaintors sa te bat la cap XD. Ultimele zile au fost fantastic de idioate. Diary scumpete, m-am indragostit de un idiot, cu 10 cm mai mic. Problema e ca tipu' e o maimuta si e prieten la catarama cu fosta mea mare iubirea sarmanta si acu' ala credem ca mie inca imi place de celalalt si celalalt mi-a zis ca lu' ala cica ii place de mine ca spune ca nu nu sunt ca celalalte fete [deci sunt mai naspa, sau ce? -.-]. Ideea e ca alauia nu ii pasa de mine si celalat e plecat la ACDC la Bucuresti si eu n-am de unde sa imi primesc sfaturile si n-are cine sa imi faca reclama...Deci rahat!
Sper ca te-ai distrat ascultandu-mi balivernele, desi nu prea imi pasa, chestia e ca eu m-am descarcat pe intelesul meu deci tu, Diary nu aveai cum sa pricepi. Deci Zbye!
KyuMin.

Dragă jurnalule,

Nu am mai scris de ceva timp, deci (nu) ar trebui să actualizez unele lucruri, de aceea (nu) îţi voi spune esenţialul.(Nu) am de gând să-ţi spun lucrurile importante.În ultimele 2-3 săptămâni, nu-mi mai scriu, nu mai învăţ, nu mai citesc, dorm mult, fapt ce mă face să cred că mie chiar mi-e foooarte dor de vacanţa de vară.Note mai mici nu am început să iau, pentru că am note.Bne, exceptându-le pe cele la chimie şi fizică, din caietul domnului profesor miss N.S., care sunt majoritatea de 2 şi 3, fie pentru că am vorbit neîntrebată, fie pentru că nu am ieşit afară din clasă miercurea, fie că am jignit pe cineva la ora dumnealui.Ieri, ca şi azi şi ca în restul zilelor (din ultimele 2 săptămâni), vin de la şcoală, mă schimb, mănânc şi stau la pc.Pentru că sunt de părere că nu mai am ce să învăţ, nu ni se mai predă în stilul acela, toată lumea e relaxată.Şi cu siguranţă nu sunt singura care face aşa (exceptându-i pe cei care au făcut asta de la începutul şcolii).Abia aşteptam să termin cu tezele şi cu testele naţionale, pentru că ştiam că urmează perioada de relaxare, în care chiar dacă ni se predă, tot nu va mai fi acea agitaţie când te ascultă, cu vreo frică de notă.Mai iartă, hai na, îţi mai dau 50 de sutimi, că aveţi nevoie de note mari la liceu, hai na un 10 că aveţi nevoie de medie de admitere mare, bla bla.Azi la şcoală ni s-au adus broşurile pentru licee, şi m-am hotătât la ce liceu aş vrea să merg.Desigur, mă duc la profil mate-info.Deasemenea, mi-am calculat media pentru admitere şi am rămas perplexă.8.50 ?! Nu are cum, trebuie să am cel puţin 9.00 după calculele mele de la începutul anului.Ok, m-a scăzut foarte mutl clasa a7a, în care am fost o leneşă, mai ales pe primul semestru şi mi-a ieşit un amărât de 8 media, deci, scăzusem cu un punct şi ceva.Pe al doilea semestru m-am redresat şi mi-a ieşit 9.11, dar tot mi-a scăzut media considerabil.La 12 ani numai la admitere nu-mi stătea mie gândul.Apoi, alt factor care mi-a scăzut media de admitere a fost nota la tezeeeeleeee cu subiect uniiiiic.La dracu să mă ia că pe semestru unu din clasa a7a am făcut varză, 5.15 la mate şi 7.30 la română.În ziua tezei eu stăteam la pc de dimineaţă vorbeam cu o vită şi ascultam muzică, fără vreun gând de a învăţa.Oricum, nu găseam p-atunci vreo motivaţie pentru învăţat.Dar în semetrul al II-lea, mi-a venit motivaţia, aceea fiind media care mi-a ieşit pe primul.D'uh, eleva sârguitoare, vai mie, vai, cu 8, vai vai vai ! Acum o să-mi calculez încă o dată media de admitere şi voi citi toată broşura aia (50 pagini) ca să fiu informată.Eu mi-am făcut media aproximativă, pentru că nu-mia duc aminte ce note am luat pe semestrul II la tezele cu subiect unic dintr-a VII-a şi am pus şi eu 7.30 la mate şi 9.00 la română.Ceea ce ştiu sigur e că am luat 7 la mate şi 9 la română, dar puii mei.
Am venit acasă, m-am schimbat, am mâncat, am deschis pc-ul 10-15 minute şi apoi, la 14:25 am citit 5 pagini de Moromeţii şi m-am culcat până la 16:45.Mai dormeam dacă nu mă trezea disperata asta : "E 5, trezeşte-te ce faci ?! Dormi de la 14 !"
Cu sănătatea o duc rău.Acum 2 zile credeam că voi muri, când vorbeam, mă durea gâtul, mă ustura, tuşeam, bla bla, mi-era să nu am AH1N1, dar mi-a dispărut în 49 de secunde această bănuială.Acum nu mai tuşesc, strănut, deci e mult mai bine.Îmi curge nasul, dar mi-e lene să-mi iau şerveţelele din geantă.Le voi lua după ce iau cina, când voi reveni să citesc broşura şi să-mi refac media de adimitere.Voi da un edit cu ea.
Cu dragostea stau excelent.Cu prietenii mei, la fel.

Pa.

EDIT: Nu mi-am refăcut-o.Mi-am găsit o altă ocupaţie mai bună.O să dau eu un edit ...
Editat de Ayuka pe 21 Mai 2010, ora 22:46.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

Dear diary ...
M-am hotarat si eu sa scriu pe aici. Azi a fost o zi cel putin interesanta 39. M-am trezit la 7, m-am imbracat si am tulit-o la liceu. Azi am dat teza la mate. Si avem mate prima si a 3-a ora. Iar desteptii mei de colegi au vrut sa dam teza prima ora grr, ca sa plece dupa. M-au lovit fix in fata cu chestia asta. Nu stiam nimic, nu repetasem nimic... In fine, am dat teza prima ora, iar apoi am facut franceza. minune, am fost singurul care a raspuns(bine chiar) toata ora. Chiar daca nu-mi place franceza, sunt totusi al 3-lea din clasa la franceza(Wow, O_o), deci toata lumea isi poate da seama ce buni suntem la fanceza daca eu sunt al 3-lea 24. In fine. A venit si a 3-a ora, mate iar. Ne-a corectat tezele. Surpriza! Notele au fost urmatoarele:7, 3x5, si 4 si 3 fara numar, din 28 de elevi(suntem 30, dar olimpicele n-au dat teza). Eu am luat 3 15. Cu 2 puncte din oficiu 24. Bine, ne-a mai pus profu' 1 punct de Sf. Constantin si Elena, deci am luat 4. Ma oftic un pic ca nu am luat 4 initial ca sa am 5... Dar cu 4 sau 5, tot raman corigent daca nu iau un 7 24. In fine. Dupa mate am plecat de la desen si de la alea 2 ore de romana in care cica trebuia sa ne aduca tezele. Oricam la romana iau cel putin 8, deci nu-mi fac griji. Am ajuns acasa pe la 12, m-am pus un pic sa dorm, m-am sculat pe la 15, am mancat, am stat un pic la pc si am plecat la antrenament, la 17. Aici a devenit interesant. Ca ploua ca naiba si am facut antrenament pe ploaie, plus, ca am facut si placaje, deci toti colegii eram mai rau ca porcii ... Saraca mama, are ceva de spalat, ca echipamentele nu trebuie spalate la masina 19.In fine, am venit acasa fleasca, am facut o baie si acum ascult muzica si stau pe mess. Cam atat pe ziua de azi. Poate o sa mai scriu 39...

See ya'!
[Imagine: akv4ok.png]
So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.

Dear sweet Diary ,


Trec si eu pe aici , probabil din motive de plictiseala , nici eu nu mai stiu ce simt . Scoala m-a obosit extrem de mult , ma duce in culmea disperarii , ma strezeaza chiar acum la final . Nu inteleg de ce nu ne lasa si profii mai moale , acum ca am terminat cu tezele -.-" . Parca e ceva normal , neiesit din comun , ceva dat de la Dumnezeu .Atunci cand e soare afara e cald , normal . Atunci cand mai e putin si vine vacanta se gandesc profii sa ne chinuie pana in ultima clipa o_o Oare le va baga cineva mintiile in cap ? o_o Cu siguranta nu !
Nimeni din clasa mea nu suporta stresul , asa ca de ceva timp am inceput mai multi sa chiulim de pe la ore =]] In fine ... in general doar de la prima ora sau de la primele 2 ore . De exemplu astazi am avut prima ora romana si cei care au fost ne-au spus ca au fost in total doar vreo 13 din 27 =]] Restul pierdeam vremea prin parcul de langa scoala , dandu-ne in leagane =]] . Surpriza a fost ca nu ne-a pus absente o_o Lucru care ne-a uimit pe toti , caci profa este sarita de pe fix si la cel mai mic stranut te da afara din clasa . Sa mai spunem si de chiulit ? o__o Phoa , cred ca moare =]]
Sunt fericita , caci o sa-mi iasa media generala 10 . Asta e tot ce imi doream pentru viitorul meu . Nu vreau sa imi strice profesorii pe ultima suta de metrii media , caci pentru mine este destul de importanta .
Pot spune ca la ora de tehnologie am ras ca o nebuna cu ceilalti colegi . Baba aia , Gina o__o ( ce nume interesant ) , nu mai tacea din gura . Ne-a dat test si nimeni nu stia nimic si spunea mereu : mai aveti 15 minute , dupa care vorbea intruna "dar cum este posibil , voi nu stiti nimic decat sa vorbiti , vorbiti , vorbiti si iar sa vorbiti , va doare undeva de scoala , sunteti la cea mai buna scoala din bucuresti si voi ce faceti ? nimic ! " , dupa mai aveti 10 minute , dupa iar vorbeste , dupa mai aveti 5 minute. La care un baiat , Mihai : Da , taci dracu' din gura sa ma concentrez ! =]]]=]]] Ce concentratie =]] Oricum nu stia nimic xD Si femeia aia nu mai tacea din gura . Credeam ca o sa moara o_o Nu m-ar fi mirat . Era toata rosie , urechiile erau ca sangele xDD
Intr-o pauza am inceput sa ne batem cu totii cu sticlele de apa o_o Era oceanul pacific acolo , in clasa T.T Toti uzi , din cap pana in picioare , un coleg incepe sa-l injure pe altu ca i-a udat telefonul si nu stiu cum , in usa diriga o_o Incepea ea sa urle la noi vreo 30 de minute , vine si directoarea , tipa amandoua la noi , in final scapam de ora de geometrie xD Mwahaha xD
Chiar daca pare o saptamana stresata asta nu inseamna ca nu gasesc ceva distractiv de facut <3
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)