Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cabin In The Woods

#1
http://www.imdb.com/title/tt1259521/
[Imagine: The-Cabin-in-the-Woods-008.jpg]
Mai rar asa ceva,nu stiu de ce mia placut exact, deobicei sunt plictisit de filmele cu puradei care pleaca in excursie dar asta e doar o prima impresie. Nu imi place sa vorbesc prea mult asa ca :
Story : 9
Sound: 8 (nimic special)
Personaje: 10
5 excursionisti se duc intr-o veche cabana dintr-o padure. Intreaga zona este controlata de ceva oraganizatie ei luand parte la un ritual pentru a potoli pe antici (si a nu veni apocalipsa). Acestia descopera un beci , iar din diferitele obiecte de acolo citesc un jurnal, sunt atacati de un fel de zombalai scenariul fiind deja facut de big-boss oraganization(nu explica de unde sau infiintat sau nu dau un nume). Ajung sa supravietuiasca doar doi acestia descoperind tot,iar ei vor trebui sa ia decizia finala fiindca doar unnul din ei mai trebuia sa moara pentru ca ritualul sa fie complet.Ei decid sa......lalal
Ok, spoileru' meu e ceva facut asa mai mult sa fie. Pentru mine acest film este unul extrem de bine facut,care ma impresionat ,personajle fiind un plus.
7.2 pe imdb
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#2
În primul rând LOL!
În al doilea rând LOLOZAURUS REX!

Filmul ăsta mi-a ruinat o seară cu prietenii. Am mers cu toții la cinema în speranța că vom vedea ceva într-adevar terifiant.
Ei bine... nu cred că am voie să spun exact care-i treaba și poate gusturile mele sunt puțin mai deplasate când vine vorba de horror, dar totuși... Cabin in the Woods a fost numit an iconic horror movie, ceea ce mi-a sporit și mai mult interesul.

Efectele sunt bunicele ( avem parte de zombie machiați temeinic, nu CGI-uiți ) .
Povestea are două twist-uri, ceea ce e deja prea mult pt un film de categoria a 7-a.
Personajele... errr Fetele vor icni prelung la apariția lui Thor cel neînfricat și a tipului de culoare care a tot violat retine de adolescente în Anatomia lui Grey , iar pt noi, flacaii, e ceva material acolo! Acum sincer, ca și nivel de actorie, roșcata le dă clasă tuturor actorilor de pe listă (îmi puteți cofirma după). La mai multe, din partea mea!
Decorul... n-ai ce decor să ceri de la un film de groază ca ăsta. Ai padure, ai o cabană, end of story! Oare?
Sunet - fundalul sonor e patetic. Mai că aveau puțin și bagau muzică de club la un moment dat. It kinda sucks big time.
Cea mai tare scenă - implică un unicorn! Am râs cu lacrimi!!!

Ok. Acum mi-am pus întrebarea de ce filmul ăsta e atât de bine privit? E simplu! Pentru că îmbină într-un mod aproape de parodie toate motivele prezente în filmele horror care nu vă lasau să dormiți nopțile vârstei la care nu mai mâncați lipici. Da! Atât de complex e!
Pe lângă asta, se adaugă și un pic de nou, elementul surpriză care ne sperie acum și nu ne lasă să dormim nopțile ( o să vedeți voi despre ce e vorba ).

Dacă vreți să vedeți un film horror cu prietenii.. Cabin in the Woods n-ar fi o alegere prea grozavă ( MAI ALES dacă voi tb să propuneți filmul! Damn you IMDB! ). În schimb, dacă vreți să vedeți o trecere în revistă a filmelor de groază din trecut și până astazi, e filmul potrivit!

Cam atât de zis. Cam prea mult!
Orice sugestii, pareri, reclamații, sticle de vin sunt bine primite!

#3
@ OP
Mare e gradina ta doamne . . .
@ pikab00m
Acest film este, in principal, atat un tribut, cat si o parodie a genului horror. Majoritatea dintre voi faceti greseala de a considera acest film ca apartinand literalmente genului horror si, implicit, judecandu-l ca film horor. El parodiaza un gen de filme ce de foarte mult timp a stagnat, cu scenarii repetate la infinit, cu o stereotipie clara ce se regaseste in majoritatea filmelor de tip slasher si, in acelasi timp, omagiaza pionierii acestui gen(autori precum H.P. Lovecraft, Clive Barker etc etc). El poate fi considerat atat un moment de reculegere asupra acestui gen vechi, perimat si dedemult, cat si un ultim cui in sicriu.

#4
Nu pot sa ma abtin sa nu dau un bump la topicul asta. Cabin in the woods e unul din filmele mele preferate. La fel, e una din putinele filme la care consider ca ar trebui sa te uiti fara sa stii nimic despre el, il face mult mai bun.
Pe langa povestea foarte bine executata, mi-au placut si micile referiri la cam toate filmele horror posibile, in mare parte chestii de genul blink and you'll miss it [au fost multe pauze in timpul filmului din cauza asta xD].
Fara sa ma ating totusi de poveste, pot sa zic ca si felul in care este ... disecat, in lipsa altui cuvant, genul horror adauga extrem de multa savoare filmului. Pe scurt, e genul de film pe care fanii genului ar trebui sa-l vada, fie doar si pentru asta. Merita macar o data, in opinia mea.

#5
M-am asteptat la ceva mai bun de la filmul acesta, credeam ca o sa ma sperie. Dar nu a fost prea infricosator si nu a avut parti de suspans. Nu pot sa spun ca mi-a displacut total, dar parerea mea e ca, decat sa te uiti la Cabin in the woods, mai ales daca vrei un film horror bun, mai bine te uiti la altceva. Pe IMDb are punctajul de 7,1 si nu merita mai mult, cu toate ca eu i-as da mai putin.

#6
Mi-a placut filmul acesta, ideea lui era sa parodieze cliseele din filmele horror si sa le prezinte intr-o ipostaza noua sub forma unui joc de supravietuire, gen reality-show. Ideea aceasta mi s-a parut bine implementata, filmul neavand niciodata pretentia de a se lua prea mult in serios. Oarecum e un fel de Scary Movie insa mult, mult mai reusit. De asemenea, personajele mi s-au parut destul de amuzante si bine jucate, insa cu un plus pentru Marty care a fost foarte haios si savuros, mai ales la sfarsit. Ca veni vorba de deznodamant mie mi s-a parut pur si simplu genial, paradoxal neasteptat in comparatie cu actiunea din restul filmului. Recomand acest film tuturor fanilor horror comedy.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)