Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tipul de user care va place

#31
Imi place tipul de user prietenos si vesel !
Mai trebuie sa fie de treaba si activ ...
Si sa se inteleaga bine cu toata lumea.

#32
Tipul de user care îmi place : - ? Sincer, depinde. Câteodată îmi place un user fără un criteriu anume. De exemplu, nu prea îmi plac nou-veniţii [I know, I know, şi eu am fost], dar pot fi useri simpatici printre ei. Ca să zic totuşi ceva, un user cred că ar trebui să fie funny, să ştie când să vorbească şi când să stea în banca lui/ei, să nu mă enerveze [asta e obligatoriu, pentru că eu mă enervez repede, deci trebuie să se ştie cum să se comporte în preajma mea], să fie perv [măcar puţin, asta doar pentru a înţelege când zic ceva mai perv] să nu mă plictisească, să nu scrie într`un topic, fără ca măcar să ştie despre ce se vorbeşte, trebuie să aibă idei bune şi neapărat, să fie creativ. ^^ That`s it: the perfect user [aş îndrăzni să spun că mi`am făcut propia descriere : ))].
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#33
Fara un anumit criteriu (vorba tipei mai de sus). Am fel si fel de "prieteni" sau persoana cu care conversez (p'naiba 43 *prietenii, vai, sa te faci ceva pe ei). Oricum, nu cred ca pot definii o persoana anume. Dar ce gasesc in persoanele cu care mai "conversez" sunt... ah... habar n-am. Fir-ar. Nu vreau sa-mi fie copie, fiecare cu caracterul lui. 46 Sa stie sa ma abordeze, presupun. Oricum (logic sa urmeze acest cuvant), sinceritatea. ^^
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#34
Pâi, prefer uzării cu care mă mpot angaja în discuţii lungi interesante şi amuzante 21
Nu contează cât de vechi e, doar să aibe caracter, şi argumente puternice, când comentează un anumit fic, oneshot, sau când susţine o idee.
The perfect uzăr with ăn open mind Smile
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

#35
Îmi plac userii care au simţul umorului şi lasă fiţele la o parte. I mean ... chiar dacă e un user vechi, nu trebuie să se poarte mai nu-ştiu-cum cu un user noi, like " vezi Doamne, cine-s eu ". Îmi plac userii cu care am ce vorbi, cu care pot râde până la epuizare - cunosc deja câţiva useri din aceştia geniali 21 -. Nu cer să fie un user perfect, pentru că nici eu nu sunt, dar măcar să aibă puţin bun simţ şi ceva în cap - în afară de păr şi o bulă mare cu aer - şi e tipul de user cu care-mi place să stau de vorbă.

#36
Omg. am facut o tampenie. Brb o.o

Bla bla bla bla !
____________________
Da...facusem o tampenie : ))
Acum, tipul de user care imi place...nu am anume tip de user preferat. In primul rand, imi plac userii prietenosi, de treaba, cu care pot discuta orice, care sa nu raspunda doar cu Da si Nu. Sa ai ce sa discuti cu ei : )) Sa fie deschisi la subiect, sa aiba simtul umorului, sa fie copilarosi, dar si seriosi atunci cand trebuie. Nu imi plac userii prea mandri si superficiali. Aici suntem cu totii egali, indiferent de vechimea noastra pe forum sau chestii de genul acesta. De asemenea, nu imi plac userii rautaciosi, care critica mai tot ce apuca, iar cand fac lucrul acesta, il fac cu rautate, indiferenta .___. Posturile lor sa fie interesante, iar opinia sa fie argumentata intr-un mod, sa zic inteligent. Nu imi plac cei care fac spam in prostie, care fac posturi doar de dragul de a le face -_-\\\" Foarte important, admir userul care este el insusi, sa nu fie cu doua fete. Adica, sa nu pretinda a fi cineva, doar de dragul altcuiva, sa nu minta. Oricum, lucrurile astea tot se afla intr-un final, fie ca vrei sau nu.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#37
off topic: Abbeh, i\'m one of \'em, for sure : - \"

Anyway. Tipul de user care mi-ar plăcea ar fi mult prea perfect şi, deh, toţi au nişte chestii mai rele - doar sunt oameni.
So, în primul rând, trebuie să aibă ceva minte. Adică să pot discuta cu respectivul user despre lucruri mai profunde, nu doar să râdem şi aşa mai departe. Să îl ducă mintea, să se poată exprima şi să poată purta o conversaţie serioasă.
În al doilea rând, trebuie să aibă simţul umorului - măcar să ştie de glumă, nu să fie un încuiat care,dacă faci o glumă, el se supără şi face diferite scene. Venind vorba de asta, nu trebuie să fie supărăcios, să se enerveze din toate tâmpeniile.
Oh, da, şi să nu fie genul care să spună: eu ştiu, eu fac, eu sunt cel mai bun. I mean, să îi lase pe alţii să-l ajute, să nu se considere atotcunoscător căci, ofc, nu e perfect. Şi,şi. Să nu sufere gen: \' ia uite mă că\'s mai bun ca tine că tata lucrează în parlament, iar familia mea e bogată \' . Să nu se mândrească, aşa, fără pic de obraz.
Şi, desigur, să fie pe aceeaşi lungime de undă cu mine.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#38
Imi plac userii care n-au nicio ambitie personala - mai greu, heh. Isi spun parerea fara sa para prea dogmatici, sunt toleranti, atentioneaza fara sa iti dea cu ciocanul in cap, sunt deschisi si cred ca e timpul sa ma opresc, altfel o dau in "MarySue-isme". In principiu, sa nu para impotriva a nimic/nimanui pana sa cunoasca situatia si sa fie receptivi si la ce zic ceilalti. Asta da user dragut. ^^"..
[Imagine: ls.jpg]

#39
Well, uite un subiect interesant. Pai, personal, prefer userii prietenosi, cu bun simt, care ii respecta pe ceilalti, nu eu sunt vechi, tu esti nou, hai sa fac de tine misto 21 Sa fie amuzanti, adica ce-ar fi viata fara un pic de umor nu? Cand esti trist si te uiti la postul unui user amuzant, din intamplare, parca iti mai trece, te binedispune, la urma urmei, voiosia se ia repede. De asemenea, sa aibe posturi interesante, nu 3 cuvinte aruncate in prostie si gata, se face postu' 21 Per ansamblu, cum au spus si altii, sa ai ce discuta cu el 106
[Imagine: 2md5fuh.jpg]
Flowers whisper "Beauty!" to the world, even as they fade, wilt, fall.
[Imagine: 8795829.png] [Imagine: 8795849.png]

#40
Userul care imi place arata cam asa: prietenos, cu bun simt, amabil, scrie corect, isi vede de treaba lui, insa ramane sociabil, daca il bagi in seama, te baga in seama inapoi. Nu vorbeste fara sa fie in cunostinta de cauza.

Si... daca sa se poate sa aiba ceva subiecte in comun cu mine ca sa am cum sa schimb idei cu el/ea.

Sorry de post scurt, dar am mult mai putine pretentii de la people i know online decat de la people i know offline. Smile



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce trupa/piesa iti place sa asculti cand iti faci temele? tattva 5 4.050 29-10-2013, 02:37 PM
Ultimul răspuns: Sunshine
  Care este cel mai penibil lucru pe care l-ai facut? KarinaD 22 13.394 09-07-2012, 08:07 PM
Ultimul răspuns: Peppers
  Tipul de user care va displace Heratcher.21q 34 18.015 05-03-2012, 09:57 AM
Ultimul răspuns: Cersei
  User/Staff Talking Topic Aly 32 17.808 15-10-2011, 01:48 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)