Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

S*x, rape, kill, hug v2.

#1
Si pentru ca la ora asta tarzie a noptii nu vreau sa ma apuc sa puric de spam, si fiindca threaduri noi pentru o sectiune proaspat curata, nu strica, m-am decis sa refac jocul.

Reguli:

1. Posturile vor avea cel putin 3-4 randuri pentru a evita spamul.

2. In mod evident trebuie sa alegeti ce i-ati face userului de deasupra, date fiind optiunile din titlu. Le puteti combina si puteti face un mic scenariu pe baza asta, daca va ajuta cu ceva.

Have fun!
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
I'd hug you. Pentru ca esti adorabila, interesanta, haioasa, frumoasa si pentru ca e prea de dimineata ca sa ma pot gandi la ceva mai coerent de atat. Also, daca nu iti e cu suparare, o sa intre si s*x you pe undeva pe acolo, pentru partea cu "frumoasa".
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#3
Umm, i.ll rape you! Asta pentru că-mi place yer siggie, it.s a good reason, i think * sniff sniff *. O să te îmbrățișez până nu o să mai poți respira și o să țipi după ajutor. Îmbrățișările mele o să fie atât de drăgălașe și cute încât până la urmă o să te oprești din urlat. Din plictiseală o să te duc într-o pădure cu fluturași și zâne magice... i.ll kill u xD. Dar din fericire pentru tine zâna cea bună te reînvie 21.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Derzy are de la mine un hug pentru ca ea vrea sa ma omoare! Deci imi imaginez momentul cand o sa ma injunghie si eu o sa-i dau un hug calduros! E atat de emotionat!

#5
N-o lua personal, sunt intr-o stare de furie si ma transform in 'rape monster', iar de-aici cre-ca se si deduce actiunea pentru care am optat. De ce 'rape' si nu 's*x' (cenzura ciudata)? Pentru ca scopul meu nu este sa-ti placa, ci precum un monstru imi urmaresc doar interesele. Asa ca va trebui sa suporti o vreme dupa care incerc sa gasesc o modalitate sa te fac sa uiti tot, deci sa 'scape' ambele parti nevatamate. ^^
(oke, cre-ca e cel mai grotesc post de pe topic hihi)

Edit: Oh, scuze, ^^ nu ti-am zis sa n-o iei personal degeaba. Atunci ce am zis se aplica pentru Derzy, iar pe tine doar te omor. Smile
[Imagine: ls.jpg]

#6
@fatacupardefoc
Nu crezi ca esti cam rea?

Eu ti-as da doar un hug pentru ca imi poti citi primul rand de la semnatura si ownerul meu o sa ma omoare. Totusi, atenta cand iti dau hug...

#7
Gââr. O să te răpesc, o să te sechestrez într-un garaj împreună cu animalele mele împăiate și o să-ți las părjiturele și laptele pe pervazul ferestrei din garaj. Deci, rape. După o să te scot de acolo și o să te împușc în cap. Deci, kill. Am uitat să precizez: o să te arunc și-n Pacific =3 * yeapii *. Și povestea s-a sfârșit.

Edit: Fata cu păr de foc, știi că jocul este ce i-ai face user-ului de deasupra, nu?

[Imagine: Jun0xCa.png]

#8
Cum sunt o dulcica in ultimul timp iti dau o imbratisare -'hug', imi suna mai bine in romana- calduroasa, plina de prietenie si dragoste -nu in felul ala 21-.
Daca as si fost nervoasa sigur te-as fi omorat -kill-. De ce? fara motiv, pur si simplu sunt sadica si rea 19. Dar cum am spus, azi sunt o dulcica pentru ca n-am facut scoala si asa am avut o saptamana suplimentara de vacanta.
-hahahaaa, am luat-o raznaa-
SA MA OMOARE CINEVA! VA ROG!!
[Imagine: YWk6O.jpg]

#9
Incerc sa fiu poerpuff in postul asta asa ca,cum te prind te iau in hug-uri scurte si repetate,apoi te scot la plimbare....pacat ca la prima oprire te mai iau pentru ultima oara in brate inainte de a te arunca in fata primei masini care vine in viteza mare si o sa rad malefic cand o sa vad sangele imprastiat pe asfalt,apoi o sa te huguiesc din nou moarta.

P.S : Tu ai vrut sa te omor 10
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#10
I'll just give you a hug pentru ca nu te cunosc si nu exista optiunea wave sau shake hand si optiunea cu hug e cea mai "neutra". 4

So there hug

Also, you deserve a hug pentru ca ai postat la topicul meu de la nou veniti. That was a nice thing to do. 4




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)