Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suicide Room

#1
Titlu Original: Sala Samobójców
Tara: Polonia, (2011)
Regia: Jan Komasa
Cu: Jakub Gierszał, Roma Gąsiorowska, Agata Kulesza, Krzysztof Pieczyński, Bartosz Gelner
Durata: 01h: 50m

Dominik, un elev de liceu, a fost umilit de colegii săi de prea multe ori. Renunţă să se mai ducă la şcoală şi se izolează în lumea virtuală. Acolo întâlneşte o fată care a încercat să se sinucidă. Ea îl invită în "camera sinucigaşilor", o cameră de discuţii online pentru oameni care, ca şi Dominik, nu mai vor să mai trăiască sau măcar lasă această impresie.

Pai filmul mi-a facut o impresie destul de buna, personajul principal Dominik ajunge sa aiba un conflict interior "A se sinucide sau nu?", Intalnirea pe internet intr-o camera de chat a unui joc gen Second Life cu o fata pe nume Sylwia ajunge sa-i schimbe mentalitatea. La inceputul filmului Dominik este un baiat normal, urma sa dea un examen, are tot ce-si poate dori haine scumpe, bani etc La o petrecere dupa balul scolii se saruta cu un coleg, Alecks (fiind filmati si pusi pe un site gen facebook) din cauza unui pariu, ajunge sa fie gay, parintii ii spun ca nu e posibil sa fie , tatal e ceva de genul "Si chiar daca ai fi tine pentru tine", parintii nu aveau timp de el (alt factor care-l face sa recurga la ce face in final), devenise emo pentru ca Sylwia i-a spus sa-si sperie colegii si pe cei din jur, se uita la oameni care se taie cu lama pe youtube. Alecks posteaza din nou un filmulet rautacios despre el pentru ca la karate s-a intamplat ceva (vedeti voi asta). Se intalneste des online cu Sylwia. Devine dependent de internet, parintii il scot (nu a reactionat prea frumos), au chemat un psiholog sa-i prescrie medicamente. Sylwia le spune celor din chat ca a visat ca se sinucide luand un flacon de pastile si alcool. Ii da lui sarcina sa aduca pastile. Dominik le spune parintilor de camera de chat si ca e ca o familie. Merge la club cum i-a spus Sylwia ca sa-i dea pastilele, intra in baie, ia toate pastilele bea bere, se intalneste cu un cuplu ii pune sa-l filmeze pana cand pastilele isi fac efectul, speriati cei doi pun filmul pe youtube sub numele de "Camera sinucigasilor" pentru a preveni tinerii. Mama lui Dominik intra in chat cu avatarul lui, se intalneste cu Sylwia si-i spune Ca Dominik e mort, Sylwia iese din camera ei (nu mai iesise de 3 ani!!!!!!) si incepe sa urle pe afara si sa-si dea seama ca moartea e reala si nu doar virtuala (ca ea se taia doar si niciodata nu a avut curajul sa se sinucida, dar l-a determinat pe Dominik sa o faca). Parintii lui Dominik divorteaza, si-si fac o viata noua.

Un film super dupa parerea mea, cine vrea sa-l urmareasca il recomand, dar va dau un sfat: sa aveti aproape un servetel, o multime de scene emotionante.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)