Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

CONCURS INCHEIAT!

#1
Bau!


EDIT:Cele care au medalii FF&Fa *din cele 4 fete* nu o sa le mai aveti. Nici pe cele de la concursul FF si nici de la concursul FA!
DACA NU VA CONVINE, VORBITI CU ALY!

Cum scrie mai sus, datorita neseriozitatii lor nu se va mai organiza 3 luni acest concurs.
Cine cu pricina? iata:
Ash si Ang
Abbeh si Addeh


*echipa Add si Abb si-au dat seama de greseala si s-au scuzat.
*echipaAsh. si Ang au avut mai marea onoare sa faca circ decat sa accepte situatia data si sa recunoasca ca au gresit. M-au luat cu 'usurel' si cu laptopul stricat. Bine bine, dar una din voi nu si-a dat seama de problema celeilalte? eh...se pare ca nu. FOARTE URAT!


* Toate bune si rele doar ca li se vor scoate MEDALIILE de participare la FF&FA,de pana acum. Echipei Abb si Add si echipe Ash si Ang.

Ciao!


[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#2
Yo, man +.+ .
De ce să le interzici ? De unde să ştie una dintre fete că cealaltă nu mai are laptop. Poate că avea alte treburi -,- ... Poate nu mai avea voie pe calculator. Există tone de motive.
Şi cu mine şi cu Layla ce se întâmplă? Până la urmă eu n-am dormit o noapte degeaba ?

#3
(05-11-2011, 01:02 PM)Firefly. A scris: Yo, man +.+ .
De ce să le interzici ? De unde să ştie una dintre fete că cealaltă nu mai are laptop. Poate că avea alte treburi -,- ... Poate nu mai avea voie pe calculator. Există tone de motive.
Şi cu mine şi cu Layla ce se întâmplă? Până la urmă eu n-am dormit o noapte degeaba ?

Imi trimiteti lucrarile mie si cine a participat cu acea lucrare si veti vedea voi ce se v-a intampla. Nu va spun de pe acuma pentru ca ma voi trezi cu vreunii neinscrisi la concurs ca trimit si ei lucrarile ca nu au avut cand sa se inscrie.

Si s-au inventat telefoanele mobile, zic si eu asa ca fapt divers, sau nici la ala nu aveau acces? Sau la orele de info dadeau si ele un mesaj pe mess sau facebook 71 Zic si eu asa iar din nou sa ma aflu in treacat...

Ash si Ang, am inteles ca si voi sau una din voi are lucrarea facuta, va rog si voi sa o trimiteti.

#4
Eu una-mi cer scuze, dar, sincer, când m-am înscris credeam c-o să am ceva mai mult timp liber de acum, că am terminat cu examenele şi nu ştiu ce, dar am aflat că m-am înşelat şi că nu este aşa.
Nu vreau să-mi caut scuze penibile sau mai ştiu eu, dar nu am avut nici inspiraţie, nici timp şi nici foarte mult chef să fac lucrarea pentru concurs şi, da, e vina noastră, trebuia să spunem ceva mai devreme că nu mai avem posibilitatea să ne finalizăm lucrările, dar ce-i făcut e bun făcut.
Anyway, nu-s cu gura mare, ştiu că o parte din vină îmi aparţine şi tot aşa şi-mi cer scuze.


Edit: De ce nu se va mai organiza trei luni ? Nu pricep, asta e ca "pedepasă" că nu ne-am finalizat noi lucrările la timp ? Nu mi se pare corect faţă de ceilalţi useri, eventual interzice-ne nouă o perioadă de timp sau definitiv să participăm, dar dacă alţii vor dori concursul, eu zic să nu-l luaţi ... Părerea mea.

#5
Nu. E din cauza lui ash si ang care au inceput sa se certe cu Ann.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)