Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce ati vrea sa stiti despre Japonia?

#11
@Mitsukai Yoru: în legătura cu școala nu este chiar așa de rau. Poate că japonezii sunt puțini rasiști dar se comportă de cele mai multe ori foarte bine. Sunt politicoși, amabili și gata să de ajute mereu. În școală poate se întâmplă lucruri de acest gen câteodata dar nu mereu.
La facultate este ok. Mai ales acum sunt chiar fericiți să aibă studenți străini acolo. Totuși ca să mergi la facultate acolo trebuie să ai note foarte bune și încă multe altele printre care și japoneza la un nivel mediu (îți pot oferi o perioadă de vreo șase luni sau un an dacă nu mă însel în care faci cursuri intensive de japoneza.)
[center][Imagine: ax.png]

“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.”

[/center]

#12
Sincer am vorbit cu japonezi despre scoala in Japonia. Nu am zis ca la facultate s-ar intampla asa ceva, si le place oarecum sa aiba studenti, dar le place sa si plece. Gandeste-te doar ca niciunei tari nu ii place ca locurile de munca sa ii fie ocupate de strain, cum nici locurile de studiu. EI raman pe dinafara. Problema e ca desi nu fac toti asta, cei mai multi dintre ei tac. Desi sunt 2-3 care se iau de o persoana, persoana in cauza incepe sa fie evitata de toata lumea. Asa ajung ei fie ijimeru fiehikikomori. Iar daca ajung hikikomori sunt parinti care spun ca fii sau fiicele lor au murit pentru a nu se face de rusine.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Diferente dintre Japonia si China NiyaTai 11 18.072 19-10-2011, 09:31 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)