Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

D'ale mele :D

#1
Saluuut ! AM venit si eu pe-aici sa va prezint cateva poze de-ale mele. Sper ca macar cateva persoane sa se arate pe aici cu critici constructive, nu cu comentarii rautacioase. Astept sa-mi spuneti ce nu va place la pozele mele, insa nu intr-un mod urat. Mai am de mentionat ca sunt incepatoare si abia de anul acesta am inceput munca mai serioasa, ca sa zic asa . Asadar, pozele :

Cetatea Devei

Mov

Ratuste

La vie en rose
Old nick - mary2we

S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...

My pics on dA

My pics on AnimeZup

Viata dubla - my fic


#2
Hey hey

1.Imi place mult.Culorile sunt vii,imi place cum se combina iar claritatea e foarte buna.Problema e ca ti-ai pus id unde nu trebuia si asta strica toata imaginea.daca chiar vrei sa ti-l pui,pune-l intr-un colt,mai mic si cu o culoare care sa nu fie asa inchisa.

2.Si asta e draguta,imi plac culorile.Nu se mai vede asa tare semnatura dar din nou,ar trebui sa fie mai mica si pusa intr-un colt.

3.Ratustele sunt foarte,foarte draguta.Mai ales bobocii.Dar aceiasi problema cu semnatura.

4Ti-a iesit destul de bine,imi place culoarea si cum ai focalizat.Din nou,semnatura prea vizibila.

Per total imi plac,dar te rog de acum sa-ti pui semnatura mica,intr-un colt si nu intr-o culoare prea inchisa sau prea deschisa.

Good luck!Zuppy11
[Imagine: 339u1p3.jpg]
Paul: CAAAARRRL I watched you fire a harpoon into the captains face
Carl: That sounds dangerous
Paul: You were head-butting children off the side of the ship
Carl: That must of been horrifying to watch
Paul: And then you started making out with the ice sculptures
Carl: Well THANK GOD that the children weren't on board to see it
xDD

[Imagine: 2431486ouw57e0825.gif]<----Lissie,The skittle sheep



#3
I'm back 21 . Am venit sa va mai minunez cu cateva poze [ just joking] . Am mai gasit cate ceva si mi-am zis sa le impartasesc cu voi. Daaar, inainte de toate, as vrea sa-ti multumesc , Acadea=3 , pentru prezenta si comentariu. In legatura cu semnatura, am indraznit s-o las asa. CHiar daca nu sunt eu cel mai mare fotograf, prefer sa am o semnatura pe pozele mele, astfel incat sa nu poata cineva sa pretinda ca ar fi ale lui. Chiar daca nu sunt opere de arta, e munca mea. Semnatura pusa intr-un colt ar putea fi foarte usor "taiata" de acolo, daca cineva ar vrea. Poate sunt paranoica, dar cum am mai spus , tin la munca mea si nu vreau sa permit ca cineva sa si-o asume. Enfine, mersi de sfaturi si te mai astept pe aici pupic.

Revenind la subiect, pozele :


First one


Cabana

Old house - I simply loooove this one 4.


Waterfall

Motanel
Old nick - mary2we

S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...

My pics on dA

My pics on AnimeZup

Viata dubla - my fic


#4
Hey, ce aparat foloseÅŸti?

Pozele îţi ies foarte reuşite, îmi place calitatea lor. Preferata mea e ultima, cea cu motănelu'. :] Şi "Old House" e drăguţă, dar puteai să mergi mai departe, nu doar să laşi un efect de alb-negru. Puteai să mai umbli la contrast, să îi dai un aer şi mai vechi. Prima e şi ea reuşită, deşi nu are cine ştie ce subiect. Un macro reuşit, ca să spun aşa. Îmi plac culorile (cred că asta ador cel mai mult la fotografii, în general), sunt vii, iar pomul ăla din spate are o culoare magnifică <3

Cât despre primul post... "Răţuştele" sunt cele mai reuşite. Apa din spate dă impresie de linişte, şi calitatea e absolut superbă! Zici că a fost făcută pentru National Geographic sau ceva în genul. xD Ca să nu mai spun că e absolut drăgălaşă <3

Cam atât am avut de spus. Baftă în continuare, şi aştept următoarele fotografii. Smile

#5
Nişte poze chiar foarte minunate :3 Nu mă prea pricep eu la ele,dar sunt pretenţioasă când vine vorba de poze,dar acestea pur şi simplu m-au dat pe spate.Calitatea este bună,peisajele foarte frumoase.Şi mie îmi place cea cu casa veche,mai ales alb-negru :3 E cute 4

Continuă să faci ce-ţi place,căci faci o treabă bună :3
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#6
Mersi mult de comentarii , Blaq si Mrs. Lovett. Chiar ma bucur ca aflu ca plac cuiva lucrarile mele. Sper sa nu va dezmagesc si vai astept pe aici.

Acum, pozele :d.

Sand - Close up
OLd Window Cu dedicatie pentru Mrs lovett. Am incercat sa-ti ascult sfatul si m-am jucat un pic mai mult . Astept sa-ti aud parerea.
Wave
Old nick - mary2we

S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...

My pics on dA

My pics on AnimeZup

Viata dubla - my fic


#7
Woah.
Nu mi s-a mai dedicat o poză până acum. 5 Sunt flatată.
Dar haide, totuşi, să le iau pe rând.

Calitatea îmi place la prima. Ceea ce aş putea adăuga este că dacă focalizai pe nisipul de mai aproape, poate arăta mai bine. Acum să ştii că nici eu nu sunt sigură dacă ar arăta mai prost sau mai bine, dar îmi amintesc că am făcut şi eu o poză în genul, şi a ieşit destul de bine. Îmi plac scoicile care răsar din nisip =)

A doua <3 E chiar reuşită. Mă bucur că mi-ai ascultat sfaturile şi că te-ai mai jucat puţin. Efectul creeat este chiar perfect. Mai ales pânzele de păianjen de pe fereastră, dau un aer aproape bântuit. xD I like it. Este şi bine încadrată, şi calitatea, iarăşi, e grozavă. Ai uitat să precizezi ce aparat foloseşti, chiar sunt curioasă. 5

Ultima, sincer, nu mi se pare cine ştie ce. Şi aici puteai să mai experimentezi puţin. Poza pare aproape plată, prea comună, prea des făcută din acelaşi unghi. Poate dacă prindeai valul când se spărgea, arăta mai interesant, ar fi avut un oarecare impact asupra privitorului.

Cam atât am avut de spus. Îmi pare rău că fotografia nu e la fel de apreciată pe aici ca restul "materiilor" >_>

Baftă în continuare. Smile

#8
I'm baaack 21. Am revenit cu o noua serie de fotografii. Mrs. Lovett. multumesc ca ai trecut pe aici[ din nou 4 ] . In legatura cu aparatul , folosesc un Fuji s9600. Sunt destul de multumita de el, insa sunt convinsa ca are o gramada de smecherii pe care eu inca nu le stiu. Mersi de sfaturi si da, stiu ca ultima poza nu are ceva foarte special, dar mi-a placut calitatea ei. Mersi ca ai trecut si te mai astept pe aici.

Acum , pozele 4 :

Sunrise
Dices
Message in a bottle
Sunrise 2

_______________

Saluuut ! I'm back again with new photos. Stiu ca nu-s chiar cele mai bune ale mele, calitatea lasand de dorit la una dintre ele, dar vreau sa va aud parerea. Cam atat cu vorba, din moment ce nimeni nu a mai comentat nimic. Chiar si asa, voi continua sa postez . Asa ca , iata


Piece of wood

Prin ochii ei . . .
___________

Mary2we , imi pare bine ca ai trecut pe aici . Sper sa mai vii .

Eh, gluma ca gluma, da' am revenit si eu cu cateav cadre. AM fost in excursie, si am avut ocazia sa ies din Cluj si sa pozez ceva mai nou. Ador excursiile. Pentru poze, pentru simplul fapt ca stai cu colegii si pentru ca excursia ce-a trecut a zburat pe acorduri de chiatara . . . In fine, aberez deja. Aici am pozele :

She's gone - Asta e varianta originala a editarii, daca pot spune asa, fara modificari asupra culorii.

She's gone - reedit - Aceeasi poza, o mica modificare. Sunt curioasa sa aud care e parerea voastra. In aceasta poza am incercat sa-i dau aspectul de aur .

Old stairs - Asta e preferata mea. Pot spune ca sunt mandra si o consider pintre cele mai bune 21. Stiu , urla modestia.

Acorduri de chitara - Vroiam neaparat sa am o poza care sa se numeasca asa si iata ca o am. AM si originala, color , pentru cei interesati am s-o pun data viitoare.


Asta-i tot. 4
_______________

Heeeey Smile I'm back 15 21. Cu niste fotografii noi. Relativ. In fine, as vrea sa aud parerea voastra despre ele 71. Enjoy Smile

Missing the Summer


Steps - Valoare sentimentala. Mare 21

Edit: Fixed 4
Old nick - mary2we

S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...

My pics on dA

My pics on AnimeZup

Viata dubla - my fic





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)