Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce va enerveaza?

Ce ma enerveaza? Hmm, ar fi cateva lucrusoare! In primul rand profesori de practica. Astazi sunt foarte pornita impotriva lor fiindca au tipat la mine. Cum adica? Dupa ce ca stau in soare toata ziua sa-i ajut si dinastea imi zic mie ca nu ma trec si dinastea. As fi vrut sa le spun ceva frumos, dar m-am abtinut. In al doilea rand ma enerveaza vecini care in ultimele zile tot dau muzica la maxim, noaptea! Cand ar trebui ca oameni sa doarma... dar ei nu! 14. Mmm, ce ma mai enerveaza? Un anume baiat care e prea naiv si prostut incat sa creada ce spune un tantalau si... atat. Cam atat ma enerveaza in momentul de fata.


~Ja ne!
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

Stupiditatea
Mi se pare cel mai enervant lucru posibil. Nu suport replicile sau intrebarile acelea care parca te implora sa le raspunzi cu sarcasm sau toata rautatea care iti circula prin vene. Asta imi aduce de obicei probleme, supar cam multe persoane, totusi, am speranta ca se vor indrepta intr-un viitor apropiat...

Persoanele care deviaza de la subiect
Nu pot suporta astfel de persoane din simplul motiv ca nu poti intretine o dezbatere serioasa cu acestea. Daca tu esti cel care ramane prins de subiect, iti reproseaza ca esti "paralel cu discutia". Daca le faci jocul, iti reproseaza ca tu ai deviat de la subiect si esti pus intr-o totala incurcatura.

Ma limitez la acestea doua pentru ca as putea insira o lista infinita de lucruri enervante si ar dura o perioada prea lunga de timp, echivalenta cu eternitatea sa si justific. Cu timpul, incepi sa accepti si aceste elemente in viata ta, nu ai incotro.

Pasareasca de chat. Pff...adica nu pot sa inteleg in nici un fel oamenii care pun "K" in loc de "C" chiar daca nu scurteaza nici macar cu o litera cuvantul. Sa scrii "daka" in loc de "daca". Sa-mi explice cineva carei logica X_X. Sa pui "shi" in loc de "si".De ce? ideea initiala a limbii pasareasca nu era sa scurteze cuvintele?-_-"

Altceva...rautatea, prostia, oamenii care spun "Sunt pervers, deci sunt tare" si ura.
[Imagine: universul1.jpg]

Pai pai pai21 ce ma enerveaza? PERVERSII!! I mean u knew... ma calca pur si simplu pe nervi.. ce pana mea.. pe langa asta mama mea si copii mici.. u ca nu-mi plac copii dar.. nu prea mici adica.. plang prea mult si tre sa stai tot timpu pe langa ei...
In legatura cu mama...e evervanta..are toti dintii in gura si abea vorbeste ce draci de`amiaz? tre s-o pun sa repete de 3-4 ori ca sa inteleg si eu... E prea enervanta si prea manipulatoare..O good!! cum o suporta tata nush? tre sa ai nervi de otel...
Cam asta e
4
[Imagine: jaejoong.jpg?o=1]
Don`t Make Me To Kuss You!!

Cel mai tare ma enerveaza manelele si manelistii, muzica populara ( nici foarte rau, dar nici foarte putin :]). Drogati, reviste praf, perversi ( serious, imi plac baietii rai, dar cei cu perversitate si ganduri interzise so, bleak 22). Fitosi, care isi dau aere numai pentru ca au nu stiu ce bogatii, si nu stiu pe unde naiba' s-o dus ei, imi fac sila >.>. Rautatea si zgarcenia omului -.-''. Ura. Stupiditatea si cei care se cred inteligenti, *revenim iar la dive* si defapt is numai .. sa nu zic eu ce. Mai urasc .. hemm, bogatii. Okey, stiu ca .. daca esti bogat nu este un defect, dar, unii sunt chiar insuportabili din chestia asta, se cred nu stiu, cei mai tari, doar fiindca .. sunt bogati, si unii sunt chiar p.r.a.f 22
Ma dezgusta pitipoancele, retardatii si toti cei de genu' asta, sunt chiar, pff ...
I don't like pink, fuste mini dalea pentru curve, tricouri tot pentru ele, daca se pot numi 'tricouri' si fustele in sine ( nu ma omorati 21 ). T_T Sincer, si pe mine ma mai enerveaza uneori mama, dar oricum, orice parinte este ciudat in felu' lui. Pai, cam atat. Punct.
[Imagine: tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg]

hmmm... postez aici doar ca sa vad cam cat de mare ajunge lista factorilor de stres. 39


* prostia crunta a vecinilor mei
* un anumit membru din grupul meu de prieteni zis si the party pooper
* my friends husband
* my bff's ex
* my ex's mom
* sometimes even my ex
* my boyfriends room mate
* cam toata muzica de pe la toate terasele din orasul micut si uitat de civilizatie in care traiesc
* vara nu dorm
* barbatii care poarta roz
* neons - in traducere, personajele care se imbraca de parca ar fi fost desenate cu highlightere
* sa mi se smulga ceva din mana
* confruntarile
* discutiile in contradictoriu for the lulz
* soneria de la telefon (tried changing it, dar nu o mai recunosc 21 )
* semidoctii
* persoanele care nu sunt in stare sa se exprime corect
* my friend who lives in Spain care a venit in vizita and she cant stop fucking complaining about everything
* cred ca pretty much tot ce se da la TV prin Romanica
* homophobes (including the ones that are my friends; not including my grandma)
* i have a bit of an ocd asa ca sa vad cana ca nu sta exact pe mijlocul farfuriutei ma enerveaza
* hipsters and their funny looking glasses, how could i forget
* Yahoo!


Nu atat de mare pe cat ma asteptam 39

Ma enerveaza persoanele care pretind ca inteleg si iti arunca un "totul va fi bine" de parca doar asta iti trebuie tie ca sa treci prin momentele grele.

Ma enerveaza si urasc la culme distanta si felul in care aceasta poate desparti doua persoane.
Ma enerveaza sa astept, inainte era vorba de autobuz, acum ma rezum doar la astepta ca cineva sa sune, sa trimita mesaj sau sa treaca timpul.

Ma enerveaza oamenii nesimtiti, fara bun simt si maniere.

Ma enerveaza oamenii care isi aduc bebelusii intr-un restaurant foarte busy, fac mizerie si considera ca e ok sa deranjeze pe toata lumea cand cei mici incep sa planga. Sa nu mai zic de faptul ca ma dispera ca nu se gandesc la copilul acela de 3 luni si faptul ca e inconjurat de zgomot.

Iubesc copiii, dar ma enerveaza plozii rasfatati, mai ales de natie ciprioata.

Ma enerveaza cei ce se plang de chestii absolut irelevante ca note, teme si profesori.

Ma enerveaza cei care se plang ca se plictisesc cand au tot timpul din lume sa citeasca, sa se uite la filme, anime si mai stiu eu ce.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

Pe mine personal nu ma enerveaza nimic sunt o persoana foarte calma si daca cineva e prea imbecil/a sa priceapa ceva sau sa isi puna neuronii la fitness nu ma straduiesc nici sa explic si nici sa ma bat cap in cap cu dansul/dansa. Evit orice conflict si orice tangenta cu lumea care ar putea sa imi distruga starea.

Hmmm, dunno. Rareori am izbucniri usoare (in cazul in care mai au loc certuri in familie), dar trec destul de repede peste, e mai mult o bosumflare - you know that moment, plecand trantind usile and so on. 21 Dar nimic mai mult, de obicei sunt o fire calma

Depinde. 21)
Pot fii exagerat de calma si sa-mi faci aproape orice si sa nu-ti zic nimic. Insa, daca am o zii proasta sau acea perioada a lunii fac urat rau.
In general, cand sunt intoarsa ma enerveaza:
1. Porcii, nu animalele, ci baietii care fac misto de tot si toate.
2. Oamenii care vorbesc foarte tare la telefon sau de obicei.
3. Persoanele care se imping in tine si te calca pe picioare in masina fara sa-si ceara scuze.
4. Profesoara de logica.
5. Statia de unde i-au masina cand plec de la liceu. Ajunge arhi plina si mai trebuie sa stai cat timp mai trec 2 - 3 ca sa poti macar sa urci.
Unde se termina visele, moartea respira
Doar luna si urletul de lup ma inspira
Traieste-ti visl daca nu ai curaj sa traiesti
Ca un copil batran dependent de povesti.
[Imagine: CatGirl_Signature_by_BarasDesign.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)