23-09-2008, 06:41 AM 

Salutare everyone  .Sunt noua pe aici(chiar foarte noua) si din cate am vazut,toata lumea se prezinta deschizand un nou topic...Sa incep
.Sunt noua pe aici(chiar foarte noua) si din cate am vazut,toata lumea se prezinta deschizand un nou topic...Sa incep
Nume: Georgiana,dar mai bine spuneti G sau Setsuna --> Me n_n
Varsta: Desi am observat ieri ca nu sunt cea mai baba de pe forum cred ca sunt totusi printre ei -->15 ani,zodie rac
 cred ca sunt totusi printre ei -->15 ani,zodie rac
Hobby-uri: Imi place enooorm sa desenez si asta nu doar pen' ca-s fan anime pur si simplu
 pur si simplu  Sa merg cu bicicleta,sa ma pliiimb...sa citesc...sa calatoresc...etc etc
Sa merg cu bicicleta,sa ma pliiimb...sa citesc...sa calatoresc...etc etc
Music: Well in afara de muzica clasica,mai ascult punk,punk-rock,metal,symphonic rock,alternative...siii...poate putin house nu prea mult
Anime-uri:Va anunt de pe acum ca nu sunt genul ala de fan care a vazut toate episoadele unui anime,si stie absolutalmente tot despre el.Din pacate,nu-s asa .Am vazut cel mult 10 episoade cam din fiecare anime(alea mai cunoscute).Chiar si asa,imi plac anime-urile.Cel mai mult mi-a placut Wolf's Rain(pe care m-am chinuit vara asta sa-l vad pe tot si n-am reusit
.Am vazut cel mult 10 episoade cam din fiecare anime(alea mai cunoscute).Chiar si asa,imi plac anime-urile.Cel mai mult mi-a placut Wolf's Rain(pe care m-am chinuit vara asta sa-l vad pe tot si n-am reusit  )
)
Ca sa inchei cu chesti banale,ador albastrul,rosul si portocaliul si verde imi place,dar mai putin.
Dintre flori,prefer trandafirul,liliacul,(uuf!!!si am vrut primavara trecuta si eu un liliac si n-am reusit sa iau de pe la nimeni )ghiocei,lacramioare,zambile,albastrele...si altele
 )ghiocei,lacramioare,zambile,albastrele...si altele
Carti: Mi-a placut enoooorm de muuuuult Stapanul inelelor...cu tot cu Hobbitul si Silmarilion :X,Sa ucizi o pasare cantatoare,Ziua trifidelor,Frankenstein,Cismigiu & Com. ... si cam astea au fost cartile care m-au impresionat.Or mai fi fost si altele...da' la ora asta nu-mi mai aduc aminte.

Ce sa mai zic?! Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati si alte lucruri (acuma,sincer,nu-mi vin in minte acele "alte lucruri" Poate voi o-ti fi mai inspirati) atuncea intrebati
(acuma,sincer,nu-mi vin in minte acele "alte lucruri" Poate voi o-ti fi mai inspirati) atuncea intrebati  .
.
n_n Have a nice day n_n

.Sunt noua pe aici(chiar foarte noua) si din cate am vazut,toata lumea se prezinta deschizand un nou topic...Sa incep
Nume: Georgiana,dar mai bine spuneti G sau Setsuna --> Me n_n
Varsta: Desi am observat ieri ca nu sunt cea mai baba de pe forum
 cred ca sunt totusi printre ei -->15 ani,zodie rac
 cred ca sunt totusi printre ei -->15 ani,zodie racHobby-uri: Imi place enooorm sa desenez si asta nu doar pen' ca-s fan anime
 pur si simplu
 pur si simplu  Sa merg cu bicicleta,sa ma pliiimb...sa citesc...sa calatoresc...etc etc
Sa merg cu bicicleta,sa ma pliiimb...sa citesc...sa calatoresc...etc etcMusic: Well in afara de muzica clasica,mai ascult punk,punk-rock,metal,symphonic rock,alternative...siii...poate putin house nu prea mult
Anime-uri:Va anunt de pe acum ca nu sunt genul ala de fan care a vazut toate episoadele unui anime,si stie absolutalmente tot despre el.Din pacate,nu-s asa
 .Am vazut cel mult 10 episoade cam din fiecare anime(alea mai cunoscute).Chiar si asa,imi plac anime-urile.Cel mai mult mi-a placut Wolf's Rain(pe care m-am chinuit vara asta sa-l vad pe tot si n-am reusit
.Am vazut cel mult 10 episoade cam din fiecare anime(alea mai cunoscute).Chiar si asa,imi plac anime-urile.Cel mai mult mi-a placut Wolf's Rain(pe care m-am chinuit vara asta sa-l vad pe tot si n-am reusit  )
)Ca sa inchei cu chesti banale,ador albastrul,rosul si portocaliul si verde imi place,dar mai putin.
Dintre flori,prefer trandafirul,liliacul,(uuf!!!si am vrut primavara trecuta si eu un liliac si n-am reusit sa iau de pe la nimeni
 )ghiocei,lacramioare,zambile,albastrele...si altele
 )ghiocei,lacramioare,zambile,albastrele...si alteleCarti: Mi-a placut enoooorm de muuuuult Stapanul inelelor...cu tot cu Hobbitul si Silmarilion :X,Sa ucizi o pasare cantatoare,Ziua trifidelor,Frankenstein,Cismigiu & Com. ... si cam astea au fost cartile care m-au impresionat.Or mai fi fost si altele...da' la ora asta nu-mi mai aduc aminte.
Ce sa mai zic?! Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati si alte lucruri
 (acuma,sincer,nu-mi vin in minte acele "alte lucruri" Poate voi o-ti fi mai inspirati) atuncea intrebati
(acuma,sincer,nu-mi vin in minte acele "alte lucruri" Poate voi o-ti fi mai inspirati) atuncea intrebati  .
.n_n Have a nice day n_n

Daca asculti metal simfonic, ai auzit de Therion? Ce parere ai despre ei?
 Daca asculti metal simfonic, ai auzit de Therion? Ce parere ai despre ei? cam astea ar fi...
 cam astea ar fi...  In general nu-mi irosesc timpul degeaba
In general nu-mi irosesc timpul degeaba 

![[Imagine: narutodemon_xl.jpg]](http://images.kaneva.com/filestore5/3602601/4226869/narutodemon_xl.jpg)
![[Imagine: Naruto__Naruto_and_Yondaime_by_Risachantag.jpg]](http://tn3-2.deviantart.com/fs5/300W/i/2004/352/b/1/Naruto__Naruto_and_Yondaime_by_Risachantag.jpg)
![[Imagine: chibi_933.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_933.gif)