Eu: Ba, te bat~!
Ea: scuze,imi picase netulT_T
Eu: DAAAAAAAAA~! CUM SAAAAA NUUUU!!!! ._____.''STII CAT DE SUPARATA AM FOST CA M-AI LASAT SINGURA?! :-< Cu cine mai vorbesc eu si o strezesc si altele?:-< Esti prea egoista!
Ea: awwwwww>:D<
Eu: Eh, asa isi trebuie --> status-ul. Eu: O, niciun "aw".:-w Sa-ti fie clar!
Ea: :((
Eu: Don't cry, baby. *with a loaded gun in hand* Eu: I'll spare the child and who do you want, but do not cry. On the other side the world is more beautiful and pure.
Ea: *taking a sycle*You can kill me, I don't care
Eu: Or something like this. >.>
Ea: 0.0
Eu: Sycle? o.o
Eu: Nu-ti pasa de ce anume? /:)
Ea: sucle=coasa:-"
Ea: sycle*
Eu: And... something nu stiu cum e in continuarea chestii aieia in engleza.:D Ah, am inteles. Mai taci. :-j Si eu il iau pe Batmen si ti-l dau in cap.:D
Ea: *laugh* he has Robin...I can't rape him *rolling*
Eu: MAI TACI!!! :-w
Eu: CE?! NICI NU TE GANDI SA-L ATINGi PE MY SUPEREROU BETMEN!!!!:-w Bitch, shut up!!!!!*sorry for... that* A cui este?/:) He's mine! Fac si eu ca k-popistii aia. *sniff*
Ea: *sad face* Me...bitch....nooo *anger*
Ea: :))
thorthkadenise: *reteating the sycle* I wil...go *sob*
Eu: o.o Mei, you're not a bitch ordinary, you're my gogosica. o.o Don't go, stand by with me. "I will..." really want to get away from me? But... if that is your desire, I go. :]
Eu: *a tear flows on the cheek*
Eu: *dramatic moment*
Eu: *applause*
Eu: :D
Ea: *river of tears*Realy? *sniff*
Eu: No! Of course it's serious! You think I'm kidding? I love you, damn! How to prove? To kill myself or what?
Eu: >.>
Eu: *angry*
Eu: Damn...
Eu: Sorry, baib... >:D<
Eu: You know I love you!>:D<
Ea: *jumping on her*Nooooo woman, you know how mutch I will suffer if you'll do that*bigg hug*
Ea: me too>:D<:*
Eu: But know that I love more, you can not do anything about it *smiled sad*. A second reading. :-b
Ea: I will not do anything about it *smooch*
Eu: Don't JUMP!!!! *head -pain* Oooo!!! >:D< I know, I know. Seriosly? I don't know that. :-s Forgive me, love? Yeah, If all you are to suffer, to kill myself. How about it? *constrained smile* Oh, love is felt through the air or shit crows? *laughs* You don't want? You love me so much? *puppy eyes*
Eu: RAWRRR!!
Eu: *I jump this time* >:D<
Eu: MEGA HUG, GOGOSICO!>:D<:X
Eu: :-/ --> o.o (tot iese primul semn) La naiba! *o.o
Ea: I love you more that i let to see *blush* so don't kill yourself because I will make a total drama and black magic to bring you back*looks away with tears in the eyes*
Eu: Stai, imi dau lacrimile...
Eu: La naiba! De ce nu m-ai lasat sa vad?! Ce naiba?! o.o Magie neagra?! Te crap! Ajungi in Iad cu asa ceva, nu glumi!! *kidding* Stiu ca o sa faci... dar... *o.o'
Eu: Dar daca te fac sa suferi, sa mai traiesc, baib?
Eu: *lacrimi in ochi*
Eu: Tu scrie in engleza, in continuare.=))
Ea: *growl*You don't make me suffer*mad face* this thought is a false one! Tu ai zic ca te fac sa suferi, iubito!!! *showing the finger* Esti vinovata! Tu! DOAR TU! *mie mi s-a facut lene sa scriu in english, de aceea >.>* PROASTO! Nu stii ca te iubesc atat de mult?! MAI TACI! SERIOS! Daca vrei sa spui ca acest gand e gresit, de ce te gandesti la el?!
thorthkadenise: *sigh* *sad smile*
Eu: Ce naiba?! *sigh* Calmate, Andreea! *consolare pe sineinsasi* Bun, gata! Stop! Impacare, impacare?:D >:D<
Ea: yaaaay :*
Eu: Stiu ca da!>:D< YEEE!>:D<=))
Eu: >:D<
Eu: Telenovela regizata de yaoi maniac, in rolul principal eu, perfectiunea perfecta, si tu, alta yaoi maniac, nu la fel de perfecta ca mine -logic.:-> =))
Eu: Ascult YeSeob cu Bang Yong Guk - I rembember. Eu: Se potriveste. =)) Eu: Doar ca noi nu avem amintiri. o.o
Eu: Doar aia de pe plaja, cand ti-am inrosit fundul cu o palma. =p~
Ea: :))
Eu: Si te-am tavalit prin nisip.
Eu: Tii minte?
Ea: perv one:-"
Eu: Soarele stralucea!:X
Eu: Daaa!!! Altfel ma mai iubeai? :o3
Ea: :X daaa :*
Eu: Cine te apara de Contele Salam si Guta? :-<
Ea: dap
Ea: tuuuuuuuu!
Eu: Whuaaa!>:D<:))) EUUUU!!! I KNOW THAT!!!!:->
Ea: :->
Eu: Bitch = someone as sweet as a cake, only in your case, of course *shoot yourself, unreal, of course, again*.:D=]] Trebuia sa-ti dai seama mai devreme!=)) Si noi care am facut melodrama degeaba. :o3 But... acum stiu cat ma iubesti!>:) ASTA ERA PLANUL MEU!!!! Diabolica de mine. :-> *sniff* La naiba... imi vine sa-l spanzur pe A. din manga...:o3 Stii ce face?
Ea: :))ceee?
Eu: LA NAIBAA!!!
Ea: WTF?
Eu: *burning eyes with tears in eyes* WTF WHAT?!
Ea: *take the bazooka*
Eu: DAAAAAA!!!! EROINAAA MEAAA!! *nosebleed* Sunt a ta. *iti cade in brate* Fortosule. ;;) Du-te naiba! ;;)
Ea: *hero aura*
Eu: DAAA!!! *black aura cu capricorni si unicorni >:)* ;;] :3
Ea *laughs*.
Eu: I'm a such girl. :3 Yeeeah, baibi. :->
Ea *kiss me*.
Tot ea: *smooch*
Eu: Da-mi si mie bazooka. o.o LA NAIBA! Ii dau una direct intre ochi!!! *burning eyes* *colti iesiti si toate cele* *transformare -caine cu trei picioare* *laughs*=)))
Eu: Kawaii!! *huguri*
Ea: 0.0....ok *gives another bazooka*
Eu: *o.o'
Eu: OHH!!>:D<:X THANKS! D-aia te iubesc, fa! :-> Acum... sa UCIDEEEEEM!!!!>:) *devil aura*
Ea: >:)
Ea: *evil laugh*
Eu: Holy crap!!! OMORATATI-O! Ne devoreaza!!! Eu *impuscandu-i pe toti cu mitraliera, de data asta*: LA NAIBA CU VOI! NU SCAPATI DE MINE!!! YAOI MANIAC INVINGE MEREEEEU!!!>:)
Eu: Nu-i asa, beib?:-> Yeah, beib, stiu ca razi diabolic. :->
Eu: Du-te in colo de fetiscana cu fusta roz si slabi maro. :-> MUHAHAHAHAAAA!>:) *gluma a la Basescu*
Eu: *vino in Iad cu mine* Doar noi doua. ;;) Si o mare de lava. :D
Ea: I will *evil grin*
Eu: LOGICAL!!! OH!!! CE SUPER Fa-ti pagajele!!!! o.o' Nu credeam ca o accepti!:-s Credeam ca o sa treaca Joshua prin patul tau astazi, d-aia.:-s Oh, ranjoasa mamii!>:D<X:
Ea: *puts some strange toya and coddoms*:-"
Eu: *:->
Eu: o.o CATE PREZERVATIVE, FEMEIE?o.o
Eu: Toya?o.o
Eu: Cred ca l-am incurcat cu Stive, my apologize. :-?
Ea: no...today I'm raping only reptiles:-"
Ea: bleah....I ate some parfume...my mouth smells seductive:))
Eu:
http://www.mangapark.com/manga/Aishuu/v1c3/7 La naibaa!! @_______@ *ma pierd in ochii lui* *nostalgie* *liniste* *trasnet* YAOI MANIAC LA DATORIE! Dar deja mirosea. TT^TT DOAMNE! NU AZI?!! o.o' Am incurcat zilele, nu?:-s: Nu e febroarie?:-s NU!? HOLY CRAP! CAT AM DORMIT?!!!o.o' Reptile? :-s Mari sau mici?:-s Sa mai intreb...? Ma sperii!!! Nu vorbi, dai mustele jos!!! Defapt, vorbeste. :-? Da si tantarii. :-?
Ea: *looks at the calendar* hmmm 20 days
Eu: Tu esti buna noaptea.:D
Eu: Cum ai mancat parfumul, anyway?o.o'
Eu: WTF?!!! 20 de zile fara YAOI?!!!!!!!! La naiba, bitch, de ce nu m-ai trezit?!!!:((
Ea: voiam sa-mi sprayez mana si mi-am spreiat gura=))
Ea: *thinks* You were so cute when you were sleeping...
Eu: STAI!
Eu:
http://www.mangapark.com/manga/Aishuu/v1c3/12 *cry* *sob* *sughituri*Gata, a trecut. Stai putin *laughs*.
Ea *laughs*.
________
Eu:
http://www.mangapark.com/manga/Anata-wo-...kute/c0/23 De sase ani nu s-au mai atins. >.> Cred ca noaptea asta nu o s-o uite niciunul. TT^TT MA! Tu de ce nu faci asa cu mine?!
Ea: >:D<
Eu: DE CE?! LA NAIBA!
EA: ummm
Eu: Hai, divortam, peste patru ani o facem. :3
Ea: ok?
Eu:-ss
Eu: NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!! ~x(
Ea: :*
Eeu: GATA! Nu mai vorbesc cu tine!!!
Ea:: kidding T_T I'm open to any ideeas
Eu: Serios? :o3 Minti! MINTI!!! BIG BANG STIU!!! LIESSS!!!! Ah... orice?! Dar la aia cu geamul nu ai foost *ton milogesc*~!
Ea: awwww...that
Eu: TT^TT Da, asta.
Ea: *thinks* I wasn't in the mood
Eu: Lasa. :-j Daca nu ai fost atunci, nici nu vreau sa mai fii.:D Macar la acea idee? :D Dispusa la idei, nu? /:) Bitch... I don't know. :-?? Divortam -pe bune. :D Succes cu Kayla. :-j
Ea: noooo>.<
Eu: Oh, ba da. :-j
Ea: ......................
Eu: Scuza-ma, am am fost la masa. ^^ Din nou. Auzi? Unde gasesti drame? Eu ce am urmarit au fost foarte handicapate. >.>
Ea: pe Aarin
Ea: oiii
Eu: Ah, te referi la fic-uri?:-? Hmm, interesting. ^^Parca nu mergea. Ce "hei"?
Ea:: acum merge
Eu: Ah, am inteles. Hei, totusi, drame sau fic-uri?
Ea: sunt drame
Ea: gen...takumi kun
Ea: m-am inecat cu popcornul:))
Eu: Ah, I know. :-?? I don't like "Takumi-kun". >.> Horibbile j-drama. >> Ah, popcorn?o.o' Pai daca ti-o cauti cu lumanarea! *laughs*
Ea *laughs*
Eu *xd*.
Eu: Meeei, suntem chiar divortate?o.o
Eu:
http://www.youtube.com/watch?v=oACiTUWraDQ La naiba. *faint* @________@ VREAU JOCUL!!!!:-w
Ea: chiar suntem?0.0
Eu: Ah, habar n-am. :-??
Eu:Mi-am pus in plan sa divortam, ca apoi sa vin in genunchi la tine sa te cer din nou, dupa ce nu vorbim ceva timp. :D *ups* =)) Sunt diabolica, I know.=))
Ea: ok:)) si...de acum suntem divortate?
Eu:
http://www.mangapark.com/manga/Kokoro-to...shot%29/20 S-a dat de gol, fraieru'.=)) Ah, I don't know. Vedem noi alta data.:))