18-03-2011, 06:48 PM 

Da, aia e. 
Statiea e... Aaa... Treci drumu si o vezi. Daca-i asa, ne gasim noi cumva. Mai dam un buzz.

Statiea e... Aaa... Treci drumu si o vezi. Daca-i asa, ne gasim noi cumva. Mai dam un buzz.
| 

Meeting in Brasov.

| 

| 

18-03-2011, 06:48 PM 

Da, aia e.  

05-04-2011, 07:13 PM 

Bun. Deci, dupa ce m-am milogit de vreo trei oameni, am reusit sa ma vad cu Corina. Da sunt tare. N-am facut nimic. Ca eu a trebuit sa stau "in zona". Si ea a venit in role. 

Scriu asta ca sa se vada ca si in brasov se pot intalnii fani anime ( : Rog mozii sa lase mesajul asa pana maine dimineata ca sa se mai simta lumea din BV. 

05-04-2011, 07:19 PM 

Eu vin in decembrie sigur  

, dar pana atunci sper ca se mai strang oameni de pe acolo, poate mai tarasc si eu vreo doi fani anime dupa mine, se intampla sa cunosc cativa.Oricum Brasovul nu-i mare ^^, ne gasim usor. ![]() probabil n-ai primit niciodata 
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky 

05-04-2011, 07:45 PM 

La vara nu pot in niciun caz  

as vrea foarte mult ca nah si prietenii mei sunt in vacanta atunci si se intorc acasa, dar eu lucrez :3Numai in iarna T.T ![]() probabil n-ai primit niciodata 
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky 

07-04-2011, 09:44 PM 

Dar de data asta mergem la un film si eventual un suc. Ce mai... Sa fie un meet calumea  

| 
| 

| 

| Subiecte de discuție similare... | |||||
| Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
| Bucuresti/Brasov/ Timisoara | 27 | 19.325 | 
		02-08-2014, 05:10 AM Ultimul răspuns:  | 
	||
| Utilizatori care citesc acest subiect: | 
| 2 Vizitator(i) |