Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce Asculti acum?

Gorillaz - Some Kind of Nature (feat. Lou Reed)
Pretty kewl, but this album... didn`t liekd so much.
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

Sick Puppies - You're going down
[Imagine: joker.png]
___________________________________________________
My Manga list xD

Nightwish - 10th man down
Foarte tare piesa, una din preferatele mele. Ah, good old times.

They were the first ones to see
They are the last ones to bleed
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


Trick Trick feat. nu ma chinui sa scriu - Let Go -- uitasem cat de mult imi place. Veche din 2008, de pe albumul The Villain. Refrenul ala iti ramane in cap 4 Si productia de la... Dr. Dre sau/si Eminem e ca lumea. Am redat peste ea din greseala. Si am facut bine 10

Cica TREBUIE sa am doua randuri ORICE AR FI IN ELE.
Imi place, e superba, o ador, imi place, e tare, imi place, e smechera, e dope, refrenul e si mai dope, imi place, iti da o senzatie ca si cum te-ai droga (desi eu nu stiu asta pentru ca nu ma droghez, si de fapt nu iti da nicio senzatie), refrenul e dope, imi place. AM ZIS!
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Flyleaf - Cassie
Poate că nu îmi place chiar toată melodia dar îmi place mult când spune In the air, de câte ori am dat replaz la faza numai D-zeu ştie =]. O ascult şi pentru că asta urmează în lista mea de la winamp şi mie lene să dau pe următoarea melodie. Plus că această melodie îmi trezeşte nişte amintiri din ora de civică unde am ascultato pentru prima oara. :3
[Imagine: 9qh35v.jpg]

Muse- Supermassive Black Hole
Noua obsesie. ;x
Aaa . . . imi aduce aminte de varamea, pentru ca, ei bine, ea mi-a trimis melodia :]]
Aaa . ... imi place la nebunie vocea tipului si ritmul melodiei mai ales. Mmm, cred ca o sa vad si videoclipul, ca pana acum nu l-am vazut. Siii~, cred ca o sa mai descarc niste melodii de la Muse, pentru ca imi plac foarte, foarte mult.
Mmm, deja mi s-a luat sa tot aberez pe aici :]]. Gata, am mai mult de doua randuri. :]]

Snoop Dogg feat. Souljah Boy Tell Em & Bun B - Pronto (G-Mix) -- versiunea fara Bun B m-a obsedat putin cand aparuse. Stiu ca era iarna si trebuia sa mergem nu stiu unde mai multi din clasa, si diriga a anulat totul in ultima clipa. Si era frig, si eram singur acasa, si tocmai luasem albumul lui Snoop si melodia asta a fost printre preferatele mele. Surprinzator lucru, pentru ca e cu Souljah Boy.
Apoi Snoop a relansat albumul si a aparut si versiunea asta cu Bun B. Si chiar daca melodia teoretic e West Coast, ea e de fapt Dirty South toata ziua, deci Bun B e ca la el acasa.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

http://www.youtube.com/watch?v=rzpW7P83sb4&NR=1

Sa aberez nu pot, melodia asta spune tot. Enya are o voce perfecta pentru stari profunde, stari egale cu caderea nervoasa.
E calmanta
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

Kanye West - Good Morning -- intro-ul de pe Graduation (2007), produs de Kanye West. Cred ca sample-uieste de la Jay-z prin unele parti. Oricum, e buna. Si opusul (ultima melodie de pe album) Good Night e ok.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Birdman feat. Rick Ross, Lil' Wayne & Young Jeezy - Always Strapped (remix) -- unul din multele. Birdman nu e rapper, il ignoram, Rick Ross abia a facut o strofa decenta, Lil' Wayne e ok, Young Jeezy da bine. Nu are versuri cine stie ce, dar...
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.826 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce asculti acum ? v.2 Mimisor 771 280.710 06-12-2011, 08:51 PM
Ultimul răspuns: Ladd Russo


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)