Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mervyn Academy

#71
Şi acum pe bune, când am zis că sunt idiot chiar nu glumeam. Atât mi-a trebuit să mă întroc. Oare ma văut ? Da ma văzut . . .

- Alec ?! Îi aud vocea plină de umire . O văd căzând pe pământ murdărindu-şi hainele. Asta nici să meargă nu ştie. În momentul ăla îmi venea să râd, dar nu, nu am râs. Am întins o mână pentru a ajutat-o să se ridice de jos . Se uita speriată la mine de parcă aş fi cine ştie ce monstru. Sincer, mă credeam mai frumos.

- Şi, ce cauţi aici ? Nu trebuia să fi în pat ? Cred că aceaşi întrebare mi-o putea pune ea mie. Spre surpinderea mea nu a răspuns. A ridicat din umeri, O.K mă pot muţumii şi cu asta, cred. Mă uit la ceas, aproape ora nouă, trebuia să fim în pat, altfel vom avea probleme. Îi pun sacoul meu pe ea, mai apoi lund-o de închieietura mâinii şi pornind grăbit spre dormitoare. Aveam zece minute să ajungem sus . . .

Ooc: Denny 5.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#72
I-am auzit întrebarea autoritară clar si răspicat, dar nu i-am răspuns, am dat din umeri. Încă eram uimită de faptul că nici acum nu mi-am scăpat puterile de sub control la atingerea lui. Am obervat că s-a uitat la ceas, probabil era îngrijorat de ora la care vom ajunge în campus. Am văzut că-şi dă sacoul jos de pe el şi mi l-a pus mie. Ok, asta a fost un gest demn de admirat la un băiat. M-a luat de încheietura mâinii şi m-a tras după el. Pentru a doua oară m-a atins şi nu s-a întâmplat nimic, oare de ce ?
Mă chinuiam să ţin pasul cu el, ba chiar sunt sigură că m-am zgâriat urât de tot la picior deoarece mă pişca. Odată ajuşi mai aprope de academie am fost mai precauţi şi am intrat subtil înăuntru. Când am ajuns la etajul nostru, Alec era prea grăbit şi nu a observat gardianul care tocmai ieşea din camera lui. A dat să meargă spre camera lui, însă l-am tras de mânecă şi l-am băgat la mine în cameră, din cauză că l-am luat prin surprindere a căzut pe jos trăgându-mă şi pe mine. Cred că eram mai roşie decât un rac, dar nu conta m-am ridicat repede şi am închis uşa cât de încet am putut. L-am văzut uitându-se nedumerit la mine iar eu i-am zâmbit prosteşte.

- Cam era să ne prindă gardianul ! Oricum fă-te comod, nu ştiu când vei putea ieşi din cameră.

Ultima propoziţie am spus-o în glumă, dar după privirea lui cred că mă considera o ţicnită.

OOC : tekami presupun
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#73
Ce naşpa mă simt, mai bine rămâneam la mine în cameră. De ce m-a mâncat să plec ? Nu ştiu. Oricum, nu mai contează asta. Bine măcar că am ajuns în academie. Când vreau să mă îndrept spre camera mea Yasuo, mă apucă de mână şi mă trage, căzând cu ea peste mine. Apoi s-a ridicat brusc închizând uşa.

***

Stăteam întins şi mă holbam la ea. Mă plicitseam enorm şi nu cred că aveam să ies prea repede de aici, se puteau auzi voci din hol. Mă doare şi capul, nu pot să mai gândesc, toate ideiile îmi sunt amestecate. Putea fi mai rău de atât ?

Casc mai apoi punându-mă în vine lângă puştoaică. Aveam să port o discuţie banală cu ea. Adică, trebuia să fac ceva până când pleacă ăia de acolo.
- Şi ia zi, ce câuta-i în seră ? O întreb fixând-o cu privirea.

Ooc: Denny sau care vrea. Măi să şti că mie îmi plăcea mai mult varianta aia cu alergatu' 21 .
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#74
Stateam pe scaun in fata lui Hobulus... El privea pe fereastra..
-Deci, ce vrei Hobulus?
- Ia spune, s-a intamplat ceva...deosebit zilele astea?
ma intreba el fara sa-si ia privirea de la fereastra.
Ah...la naiba...oare aflase? Stiam ca nu puteam sa-l mint pe Hobulus...imi era ca un tata...ma luase de mica la academie, nu puteam sa-l mint..imi stia toate secretele...
- Mda....poate... Mda, poate? Ce raspuns tampit putusem sa dau...
-Lasa ca mai vorbim noi altadata...despre...el...
Am inghitit in sec...nu vroiam sa aud acest cuvant "el" pus in aceasta situatie...stiam la cine se referea....
-Oricum... sa revenim... nu te-am chemat pentru "mica" ta scapare ci pentru a-ti da ceva...
Mi-a dat patru plicuri... cu sigilii pe ele: unul era albastru, altul negru, altul verde, iar celalalt rosu...
- Fiecare clasa va avea de indeplinit cate o misiune cu o alta clasa.Poti sa-l citesti pe al tau daca vrei.
Am deschis plicul cu sigiliul negru pe care scria Mistique si am inceput sa citesc... Ce naiba! Aveam de indeplinit cea mai tampita misiune... Treibuia sa merarga Aquantica impreuna cu Terona, in cautarea inor ierburi rare si a unui vraci pe care trebuia sa-l aducem la Academie...aveam de mers prin tot Incubulusul...Mi se facea rau...
-De ce tocmai cu terona??
-Pentru ca stiu ca tu si presedintele Teronei nu va prea agreati, de fapt clasele voastre nu se prea agreaza si poate o sa va intelegeti mai bine pe parcursul misiunii... Si cei din Incabera si Levitas o sa aibe o misiune in Oncabolos... Idee e ca Terona sa descopere minunatiile din Incubulus,iar Levitas de pe teritoriul Oncabols.

Mi se facea rau... am dat sa plec, dar glasul lui m-a oprit
-Aaa da, inca doua amanunte! Tu le vei inmana plicurile presedintilor, la balul care va fi peste patru zile, adica va trebui sa fii prezenta! Si...in timpul calatoriei, am facut in asa fel incat sa aveti unde dormi in Tinuturile de aer....dar...in Tinuturile de Apa... va trebui sa-i gazduiesti pe elevi in castelul tau...
Deja imi venea sa lesin...eu? La bal? Le uram... Sa merg la castel? Dozmne fereste...imi uram trecutul...nu mai vroiam nici sa-l vad..
-Hobulus! De ce sa merg la bal???Stii ca n-am fost prezenta la nici unul...nu-mi plac rochiile pompoase si privirile celorlalti care-ti analizeaza rochia! Si stii foarte bine ca nu vreau sa merg acolo! Nu multi stiu ca am un castel vanitos si ca acolo sunt strigata " my lady" !
-Nici sa nu-ti aud plangerile! Vei face cea ce trebuie sa faci! Acum poti pleca!
Am iesit pe usa insotita de un prof' in camera...cat de rau putea sa mai fie? Aveam sa merg la un bal plicticos, sa port o rochie plicticoasa, sa le dau plicurile celorlalti si pe deasupre sa-i gazduiesc si pe Terona, pe parcursul misiunii... Cred ca nimic nu poate fi mai rau...De ce nu puteam primii misiunea alaturi de Levitas? ...

Ooc: care vrea
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#75
Stăteam pe marginea patului şi priveam în gol. Nici eu nu ştiam de ce eram aşa, poate din cauza faptului că am fost pusă să merg la culcare la acea oră imposibilă, eu una nu puteam merge la culcare. . .să dorm la ora aceia, sincer nu puteam ,nu îmi stătea în fix să fac asta, dormeam de abia după ce citeam jumătate din carte, bine de chestia asta m-am ocupat cu o oră mai devreme că deh am fost trimisă la dormit ca un pui mic de pisicuţă. Totuşi ce l-o fi apucat pe Hobulus aşa deodată, cred că aflase de ce s-a întâmplat cu Mistiqe şi din cauza asta ne-a pus la ora asta să ne culcăm. Singura soluţie era să întrunesc consiliul şi să facem şedinţă, da după îmi sărea Blackmoond în cap, cu magiile lui negre că ce fac eu tocmai un consiliu în perioada aia când îşi creşte el florile otrăvite, că nah el e marele vrăjitor de magie neagră şi totuşi profesorul meu, dar nah nu are ce să-mi facă. Probabil dacă vorbesc cu el avea să înţeleagă situaţia şi să ne fie alături, dar aveam nevoie de probe, de fapte reale, de vorbe convingătoare pentru a-l face pe Hobulus să ne scutească de regula asta.

Mă şi săturasem să tot mă culc la ora asta, era chiar penibil. Şi îmi era aşa de dor de el, pentru că deja începusem să plâng în faţa lui Alexandris. Aceasta mi.a mângâiat faţa cu limba lui ce îmi lingea lacrimile şi totodată şi.a pus capul în poala mea şi a adormit. Poate asta trebuia să fac şi eu că şi aşa stau prea mult şi gândesc. Decizia lui Hobulus mă făcea să vomit, nu aveam somn în mine, poate dacă îmi luam aerul şi îmi sufocam creieul îndeajuns de mult încât să.mi provoace stări de somnolenţă, da după în afecta şi pe Alexis, aşa că AM Pus capul pe pernă şi am adormit.

ooc : who wants
-

#76
Claudius Denail

Camera mea....ce mai plicticos loc si fara vlaga.Uram ora aceasta..opt... mi se parea ceva absurd,eu sunt o persoana mai de noaptea,nu ma pot culca la ora asta.Da cine se culca!?N-am sa stau in camera privind pe tavan ca un dobitoc,am sa ies putin.Am hotarat sa dau o mica tura prin padure impreuna cu Cancara,si sa privesc putin raul care parcurge in forma de sarpe si care este numit "Micul sarpe veninos",asa caam sarit pe fereastra impreuna cu Can si am luat-o la fuga foarte tare fara a fi observati.In 30 de secunde am ajuns in mijlocul padurii.M-am sprijinit de unul dintre tulpinile copacilor,si am privit mica bolta care se zarea printre crengile dese ale domnilor inalti.Am inchis ochii pentru un minut iar Can s-a asezat cu capul pe picioarele mele si am stat asa incontinuu vro' 5 minute.Din intunericul misterios al noptii,aud un tipat salbatic de animal,care era ranit s-au se intampla ceva cu el.Sarind imediat in picioare si vazandu-l pe tigrul meu infuriat pana peste cap,si foarte agitata,am fugit spre locul cu pricina.

Calcam pe foarte mult sange de animal,pe o gramada de organe rupte,smilse din anime.Eram ingrozit ce ceea ce vedeam.I-am spun lui Cancara sa stea linistit,si doar sa-mi pazeasca spatele,restul ma ocup eu.Timp de doua minute am privit acele animale doborate la pamant,uimit si socat am fugit de acolo imadiat ce a inceput sa se auda la doar cativa kilometri de mine un urled groaznic.Am fugit spre academie,nu vroiam sa intru intr-o belea care m-ar fi costat...libertatea.Alergand ma gandeam cui sa-i spun despre asta,sa tac,sau sa ma duc direct la Hobulus sa raportez intamplarea.Mi se parea aiurea sa ma duc eu l-a el,nu l-am cautat niciodata eu pe el...bineinteles decat el pe mine.Ajunsi in camera nu am puteam gandi decat la asta,asa ca am puc capul pe perna si am adormit bustean bucur ca nu am fost descoperit de profesori.

Ooc:Riluri sau Lynn....ori who wants?
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#77
Am simţit cum cineva se ridicase şi plecase, iar Alexis era alarmat din cauza asta. M-am ridicat brusc şi am ieşit pe coridor, plecand să cercetez locurile. Coridoarele erau goale, iar liniştea mormântală mai mult mă înfiora decât să mă facă să fiu calmă deoarece ştiam că nimeni nu mă va vedea. Oricum, am ajuns rapid acolo şi am păşit în dreptul uşii lui Denail şi al Verinei. În acea cameră stătea el, iar pe cealaltă parte o altă membră, Verina. Nu am vrut să deschid uşa, ci pur şi simplu am inspectat coridoarele, însă când am vrut să plec, m-am împiedicat de rochia de noapte şi am căzut fix pe uşa dormitorului şi de acolo s-a deschis şi uşa. Alarmată, eu şi Alexis am intrat rapid în cameră şi am închis uşa ca să nu ne prindă cineva, însă nu am fost conştientă că totodată, Denail cred că deja se trezise. Am vrut să plec, dar cred că m-a auzit.

ooc : Dirty Lips sau cine doreÅŸte. . .
-

#78
Claudius Denail

Am sarit speriat din pat,Can repede alarmat crezand ca s-a intamplat ceva grav.Fac cativa pasi spre usa,si o vad pe tanara Levitas tarata pe jos ca un copil de doi ani.In gandul meu ziceam "ce mai dobitoaca!" dar totusi imi era putin mila de ea,asa ca am ajutat-o sa se ridice de jos.Ea mi-a multumit si continua sa vorbeasca ca o troncanitoare,dar nu stiu de ce nu se mai oprea.Am tratat-o cu indiferenta si am placat in josul scarilor pana la baie.I-am spus lui Can sa ramana in camera linistit.In drum spre toaleta le-am intalnit pe Elloinn si Mistique vorbint despre nu stiu ce misiune....paream indiferent...Elloinn m-am salutat iar eu am dat din cap insemnand "Buna!",apoi am privit-o pe Mistique cu ceva duritate in ochi si nu am indraznit sa-i spun nimic asa ca am continuat sa merg.

Ooc:Riluri sau Lynn sau Tekami....sau cine mai vrea :d
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#79
Am vazut ca a cascat si apoi s-a pus langa mine. L-am privit pe furis, sigur am rosit, adica, cand a fost ultima data cand am avut un baiat in camera ? Aaaa, da, niciodata ? Mi-am prins mana dreapta in cea stanga si cu unghia degetului mare ma zgariam pe dosul palmei stangi.

- Si ia zi, ce cautai in sera ?

L-am auzit intreband. Nu puteam sa-i spun, nu ? Dar pana la urma tot s-ar fi prins ca mint, adica, nu stiu ce poveste ar fi mers ca sa se 'potriveasca' si sa nu mint. Sa-i spun adevarul ? Nici eu nu stiu, avea sa ma creada ?
M-am uitat la el si am vazut ca ma privea curios. Mi-am muscat buza inferioara si m-am uitat la el parca cersind mila.

- Pai, voua vi s-a spus ca am parinti intr-un sat dintr-un tinut mai indepartat, asa-i ?

L-am privit perplex timp de cateva minute. Se vedea dupa el ca asa era.

- Au cam mintit, defapt, vin de pe Terra, sunt sigura ca copil de familie buna si invatat tu stii despre ea. Am foat luata in grija unui preot budist, o religie de pe pamant, de pe continent numit Asia, de la sapte ani pana la treisprezece am trait cu el, apoi un vrajitor de aici m-a luat sub aripa lui ocrotitoare. Din cate mi-a spus Hobulus au fost niste personalitati importante, insa niciodata nu mi-a spus exact cine au fost, mereu cand il intreb are pentru mine acelasi raspuns. Nici macar nu stiu cine e magicianul care m-a adus aici, poate as fi aflat mai multe raspunsuri despre parintii mei daca l-as fi cunoscut, insa nu stiu de ce a plecat indata dupa ce m-a adus si nu l-am mai vazut niciodata. Plantele acelea erau vestitoare, cele care stiu si afla totul, aveam de gand sa ma folosesc de ele ca sa aflu tot, dar ai intervenit tu si apoi un gardian.

I-am privit chipul uimit, mda, asa se parea. Am zambit si m-am apropiat de el si mi-am apropiat chipul de al lui.

- E timpul sa pleci, Alec.

Apoi m-am ridicat si l-am prins de mana ca sa-l ridic si pe el. A trecut timpul prea repede, si era apropae unsprezece, nu cred ca mi-ar multumi presedintele daca ar fi obosit maine.

OOC : cineeee vrea xD
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#80
Stăteam întinsă pe pat, în camera mea. Aveam nevoie să vorbesc cu cineva. Cu oricine. Simţeam o dorinţă nebună să ţip. Mi`am pus o pernă peste gură şi am zbierat. Sper că sunetul a fost estompat. Am ieşit pe hol, mergând aiurea. Mă lăsam condusă de proprii mei paşi. Nu mă interesa prea tare unde mergeam. Un băiat ieşise din camera tipei de la pământ. Era Alec, chiar conducătorul clasei în care era ea. I`am aruncat o privire dispreţuitoare. Nu voiam să mă gândesc că s`ar fi putut întâmpla... ceva acolo. Puteam spune direcţiunii. Dar cu ce motiv ? Ar fi fost banal. Nu`mi păsa ce făcuseră ei. Reen mergea uşor în spatele meu. Îi puteam simţi nervozitatea, aşa că m`am întors şi m`am lăsat pe vine. Mi`am lipit buzele de fruntea ei, încercând s`o calmez. A funcţionat. Voiam să văd dacă o pot găsi pe Aine. Chiar dacă era târziu, puteam rezista foarte mult fără somn. O siluetă subţire veni din întuneric şi nu am stat pe gânduri. I`am aruncat o privir, fără a mă sinchisi să văd cine e, m`am concentrat pe puterea mea cea mai importantă şi eram sigură că durerea va paraliza omul din faţa mea. Dar nu a fost aşa. Aine ieşi din întuneric. Nu o durea. Zâmbea. Mi`am ' închis ' puterea.

- Cum ai reuşit?! Trebuia să te doară! am spus şocată.

ooc: Păi, Nya cred. Sau cine vrea, dar să fie pe aproape de scena asta, să nu pară întreruptă acţiunea brusc. :d
[center][Imagine: vtrhrtcopy.png]

I always want to make you laugh.[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 22.018 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)