Animezup - forum manga si anime
Up (2009) - Versiune listare

+- Animezup - forum manga si anime (https://www.animezup.com/forum)
+-- Forum: Diverse (https://www.animezup.com/forum/Forum-Diverse)
+--- Forum: Motion Pictures (https://www.animezup.com/forum/Forum-Motion-Pictures)
+---- Forum: Animations (https://www.animezup.com/forum/Forum-Animations)
+---- Subiect: Up (2009) (/Thread-Up-2009)



Up (2009) - Nephilim. - 07-08-2012

[Imagine: up376160l.jpg]

Hartuit de constructorii care-i inconjoara casa cu zgarie-nori, Carl, un septuagenar, isi ia zborul cu tot cu casa, sustinut in aer de o multime de baloane multicolore. Planul batranului, care vrea sa-si tina si o promisiune facuta sotiei lui decedate, aceea de a explora lumea intreaga, are o singura hiba: in momentul "decolarii", pe prispa casei lui se afla si un entuziast pusti de opt ani.

Trailer


RE: Up (2009) - CyBeR - 08-08-2012

Asta-i genul de film unde-ti pare rau ca nu-i mai bun decat a fost.
Prima jumatate a filmului e extraordinara. Bucuria la care trece filmul de la povestea trista a pensionarului, plecarea cu casa, Dug si noua insula...absolut geniale toate.
Dar...dupa ce actul 2 se apropie de final, toata partea finala cu fostul aventurier si povestea sa...cam degeaba. E frustrant ca nimic din motivatia respectivului nu are nici un sens, problema putand fi rezolvata cu un pic de bun simt si un pic de logica simpla.

Dar ce e in rest...e un film foarte simpatic, cu personaje foarte interesante (Dug is awesome) si o animatie foarte misto realizata. Pacat de toata secventa de final care mi-a parut cam lipita acolo, pentru ca filmul sa aiba un antagonist clar...care n-are nici o logica.

Departe de Wall-e din pacate, dar totusi un film FOARTE bun care-l recomand.