![]() |
Primele încercări. - Versiune listare +- Animezup - forum manga si anime (https://www.animezup.com/forum) +-- Forum: Fan Zone (https://www.animezup.com/forum/Forum-Fan-Zone) +--- Forum: GFX Area (https://www.animezup.com/forum/Forum-GFX-Area) +---- Forum: Arhiva (https://www.animezup.com/forum/Forum-Arhiva--190) +---- Subiect: Primele încercări. (/Thread-Primele-%C3%83%C2%AEncerc%C3%84%C6%92ri) |
Primele încercări. - Abbeh. - 25-06-2011 Am photoshop-ul de ceva vreme, dar abia acum am reuÅŸit să fac ceva cât de cât vizibil în el. Mi-ar prinde foarte bine niÅŸte sfaturi/critici. :] Prima: ![]() Prima fără text: ![]() A doua: ![]() A doua fără text: ![]() A treia: ![]() A treia fără text: ![]() Cam atât acum. P.S. Textul e ales de Alexa aka Snow. RE: Primele încercări. - Aerith - 25-06-2011 Haii <3 Iubiiiiire ![]() ![]() Deci, sa incepem. Primul sig este cam incarcat. Nu-i bine ca le-ai incarcat fetele personajelor asa de rau...de-abia daca se mai vad. Este cam simplu si nu-i da bine textul, putea sa fie ceva mai scurt. A doua chiar imi place. Este cute, si efectele se potrivesc. LA fel cu textul, Ala chiar nu se potriveste .__.''. Si a treia imi place. La fel textul iti da ceva batai de cap. Cand te uiti la el parca nu pica bine ![]() Ti-au iesit destul de binnee <333. ![]() Sa ajungi cea mai tare~! RE: Primele încercări. - Alysu - 25-06-2011 So, I came here too. Pe scurt - si ma refer la toate - marime buna, incadrarea buna a personajelor [ma mir], insa uite niste sfaturi ---> folosesti brushuri? bun, sterge absoluuuut tot, dar tooot ce acopera personajele [arata oribil, nu crezi?] si renunta la textul de zece mii de metri ![]() Altceva pentru moment, nu am ce sa iti zic, am zis doar ce am vazut, asa ca astept altele. RE: Primele încercări. - yaoi maniac - 25-06-2011 Incarci prea mult personajele. Sterge acele... efecte sau ce o fii. Textul nu-mi place. E prea mare, lung, fontul e destul de dragut, dar marimea si incadrarea il cam strica. Poate e ales de Snow' a ta, dar serios, daca vezi ca nu da bine atunci nu-l mai pune. Vorba lui Alysu. Mie mi se par prea impopotanate si asta nu e bine deloc. Foloseste efecte care sa dea bine, niste texturi ar fii foarte bune - poate gasesti ceva care sa se potriveasca din ce ti-am dat eu. RE: Primele încercări. - Abbeh. - 26-06-2011 @Mini., mulÅ£umesc mult că ai trecut pe aici. * hugs * @Alysu, mersi de sfaturi. Nu am folosit brush, e textură : - ?, dar după ce m-am uitat mai bine la semnături am relizat că sunt, într-adevăr, prea împopoÅ£ionate. @Doki, mersi că ai trecut pe aici * hugs * Am mai făcut câte ceva, sper să fie puÅ£in mai bune ca primele. Prima: ![]() (Cred că am exagerat puÅ£in cu mărimea textului aici : - s) A doua: ![]() A treia: ![]() A patra: ![]() Atâtica. RE: Primele încercări. - Alysu - 26-06-2011 Again me: Prima - nu o vad ![]() A doua - prefer varianta a patra, si iti spun acolo de ce A treia - oh God, parca la semnatura asta ti-ar fi trebuit o pereche de ochelari - zici ca intentionat ai ratat tipa, si ai pus c4d-ul separat, deasupra ei cu mult... asa ai vrut? proasta decizie - uite o idee cum ar fi aratat bine lucrarea, chiar daca e doar cu o textura/c4d --> c4d-ul respectiv il puneam ceva mai jos si la stanga, stergeam ce nu imi convenea, faceam ca fluxul lucrarii sa fie oarecum orizontal si mergand oblic, poate chiar orizontal, ca si o aura ce o conjura pe tipa, and done -- simplu nuh? [n-ai inteles o iota? ask] A patra - in sfarsit, nuh? ![]() In rest, pot zice ca sunt simple, dar incearca sa nu le faci nici prea [vorba voastra] "impopotonate", si muta nenorocitele alea de texturi/c4d's pana le gasesti locul, si arata super [nu bine, super]. Hai te las, si cand pui prima lucrare, voi comenta, pana atunci, bye ^^ [EDIT] Acum merge, dah --> nu vad diferenta asa mare, nu stiu ce ai lucrat la ea, doar daca as vedea imaginea normala, doar acea linie si textul [care imi place fontul] in rest.... atat am avut de zis -- nu pot sa comentez atatea lucrari in ultimul tau post, asa ca o fac aici si doar asta. RE: Primele încercări. - Abbeh. - 28-06-2011 @ Alysu, mersi că ai comentat, încerc să Å£in cont de ce-mi spui : - ?. Am să repun prima lucrare. :] ![]() - dacă nu merge, am să pun linkul sau încarc cu altceva o,o - ![]() ![]() Acelea vor să fie un set, deÅŸi sunt conÅŸtientă că avatarul e prea încărcat. ![]() ![]() ![]() ![]() - nu e mare diferenţă între cele două "seturi" - ![]() ![]() Cam atât. RE: Primele încercări. - Ichigo. - 28-06-2011 Helau. Am vazut ca lucrarile tale sunt prea simple si totusi incarcate. Ai grija cand pui un brush/c4d/textura si toate cele cum arata, sa nu arate prea artificial si incarcat. Fi atenta si cand le pozitionezi. CAnd pui texte ai grija cat de mari sunt, cat de mult ies in evidenta. Mai umbla la culori ca sa para mai in ton cu efectul si ia in considerare luminozitatea data de brush. cam atat. bafta RE: Primele încercări. - History - 31-07-2011 Hi Abiduţă, sunt aici cum am promis *de apx o lună*. So, îţi voi comenta doar ultimele lucrări, am aÅŸa o lene-n mine.. -.- 1.Aici mai mergea puÅ£in lucrat, e cam simplă. Btw, e puÅ£in întunecată, ai putea să mai adaugi ceva adjustment layers pe ici pe colo. 2. Aici puteai să mai ÅŸtergi din textura aia, se vede cam urât când e peste personaje. Åži asta e întunecată, plus că aÅŸ fi vrut-o ceva mai colorată. 3. AcelaÅŸi lucru ca la 2. 4. Umm, atunci când faci un sig nu trebuie să te axezi doar pe o textură/un c4d, încearca să pui una, ÅŸtergi din ea ÅŸi laÅŸi doar părÅ£ile bune, pe care le pui pe Lighten/Screen/Soft Light. *depinde* Pe urmă alta; la fel ÅŸi la c4d's. 5. La fel ca sus, iar textul mergea mai bine jos pe opacitate scăzută. 6. Aici e ceva mai bine doar că ai fi putut să mai ÅŸtergi din textură pe alocuri. 7. Same, e doar crop. ^^ 8 ÅŸi 9: aici e puÅ£in ciudată dunga aia cu outer glow, e făcută de tine sau e luată de pe net? Per total, cu ceva munca ÅŸi inspiraÅ£ie vei evolua; dar încearcă să descarci alte pack-uri de texturi/c4ds: C4D: http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=c4d+pack Textures: http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=texture+pack#/d3j7wzq Um,, ÅŸtii doar că dacă ai nevoie de ceva mă găseÅŸti pe Y!M. ^^ Multă baftă. RE: Primele încercări. - Mad Hatter - 01-08-2011 Helăău, Abbeh. *hug* Well, mă scuz ÅŸi spun prima dată că nu am nici cea mai vagă idee în legătură cu a-Å£i da sfaturi sau a te critica or smth like that. Dar totuÅŸi, am să comentez fiindcă sig-urile tale ÅŸi avatarele mi se par cute. x] AÅŸa. O să comentez decât ultimpul post, să nu mă lungesc prea mult cu vorbe lipsite de sens and stuff. ^^ Primul set mi se pare puÅ£in cam prea încărcat. Sau nu ÅŸtiu, ori scrisul mă deranjează, ori punctuleÅ£ele alea. Nu-mi dau seama ce. :- ? Oricum, îmi place fontul. It's kinda cute. Åži setul îi...ok. x] Al doilea set ÅŸi cu al treilea :- ?? păi îţi dau dreptate, nu e prea mare diferenÅ£a, dar chiar ÅŸi aÅŸa îmi mai mult decât primul. ÃŽi chiar simpatic, doar că avatarul l-aÅŸ fi făcut altfel. :- ? Åži al patrulea - ehe, acesta chiar îmi place. x) Nu ÅŸtiu de ce, dar nu am nimic de obiectat or smth, fiindcă îi drăguÅ£el ÅŸi mă atrage. ^^ Mai aÅŸtept lucrări. Spor ÅŸi multă inspiraÅ£ie! *hug* xoxo |