Animezup - forum manga si anime
Da o nota filmului / serialului. - Versiune listare

+- Animezup - forum manga si anime (https://www.animezup.com/forum)
+-- Forum: Diverse (https://www.animezup.com/forum/Forum-Diverse)
+--- Forum: Motion Pictures (https://www.animezup.com/forum/Forum-Motion-Pictures)
+--- Subiect: Da o nota filmului / serialului. (/Thread-Da-o-nota-filmului-serialului)

Pagini: 1 2 3


Da o nota filmului / serialului. - Teh - 16-10-2010

Cred că titlul explică totul. Nu?
Dacă nu, aici aveţi explicaţia:
Userul A pune numele unui film/serial, plus o părere personal ( mai mult sau mai puţin opţional ) iar Userul B ( adică acela ce urmează după X ) va trebui să dea o notă filmului/serialului argumentându-şi foarte bine alegerea.
Posturile de genul " Mi-a plăcut mult filmul. A fost super tare. Deşi se putea mai bine, a fost mult prea tare oricum. Next: bla bla. " -> posturile de acest gen vor fi şterse şi vă rog frumos să nu vă limitaţi doar la două rânduri, care vor fi considerate oricum inutile şi , deci şterse. Vă argumentaţi nota, doar aşa merge.

Ăh, din moment ce nu există în faţa mea un user A, eu sunt userul A *muahahaha* voi pune primul film. Rate plăcut.

Constantine ( 2005 ) - în rolul principal: Keanu Reeves and Rachel Weisz.
Ăh, cât despre mine: este unul din filmele mele preferate, l-am adorat din toate punctele de vedere şi a fost o adevărată şi imensă plăcere să îl vizionez, deşi ( cum era de aşteptat ) eu nu l-am vizionat atunci când a apărut, ci mult mai târziu. În orice caz, cred că este un film foarte interesant, cu nişte actori destul de bine aleşi ( ok, eu îl apreciez foarte mult pe Keanu Reeves ) şi care a avut o idee foarte bună ( îmi amintesc şi acum faza de final cu ţigara - well cei ce au văzut, ştiu - şi tot îmi vine să zâmbesc)


RE: Dă o notă filmului / serialului. - Unia - 17-10-2010

10.
Filmul meu preferat (bine, dupa LOTR). L-am vazut de 3 ori si nu m-am saturat de el. Keanu Reevs e actorul meu preferat si mereu mi-au placut povestile astea despre demoni. Imi place ideea ca demonii sa traiasca printre noi si mi s-a parut interesant faptul ca Constantin credea ca daca va prinde destui va ajunge in Rai. Nu pot sa apun care e scena mea preferata, de la exorcizarea de la inceput cand baga demonul ala in oglinda pana cand isi taie venele si ard aripile lui Gabriel, toate sunt scenele mele preferate. Si da, faza de la sfarsit cu tigara a fost tare.

Next:
Die Hard (1988) - In rolul principal, Bruce Willis (John McClane in film). Ca de obicei, Willis salveaza lumea, dar te tine in suspans. Nu se poate sa nu-ti placa filmul asta.


RE: Dă o notă filmului / serialului. - Wunderbar - 11-11-2010

Sincera sa fiu, nu mi-l amintesc foarte bine, dar din moment ce nu se bate fooaarte multa lume pentru rate:
5. Genul asta ma plictiseste teribiiil, nothing more then bang bang and bom bom, cu 1245345 de filme asemanatoare. 5--> deoarece, unele momente sunt atat de proaste incat devin genial de amuzante, sunt sigura ca m-ai inteles.

Hmm, ceva cunoscut --> V for Vendetta


RE: Dă o notă filmului / serialului. - Lia - 13-01-2011

In momentul in care am terminat de urmarit filmul, s-a clasat automat in preferintele mele din mai multe motive pe care nu le voi exemplifica aici. Atat Hugo Weaving cat si Natalie Portman au excelat, ducand scriptul la un nivel diferit. Ah, 10, mi-e lene sa scriu o parere decenta T.T

Next: Black Swan/ Inception [pentru cei care nu l-au vazut pe primul]

Si da, am repostat. Take it as a bump.


RE: Dă o notă filmului / serialului. - Stormrage - 16-01-2011

Foarte frumos filmul 10 de la mine ( imi place cum joaca Natalie Portman)

Next: 2012 End of the World - da... scriitorul Curtis Jackson se împiedică de niste informaţii in legatura cu sfarsitul lumii. În timp liderii lumii erau intr-o cursa contra timp pentru a construi asa zisele "Arce" care aveau sa salveze o parte a populatiei de acest cataclism iminent, Curtis se luptă să găsească o cale de a-si salva familia sa. Între timp, erupţii vulcanice şi cutremure fără precedent fac ravagii în întreaga lume.

Uberwald@edit: Data viitoare Saya Nemo incearca sa nu mai faci spam. Black Swan nici macar nu a aparut in cinematografe in Romania. Sa nu zici ca nu te-am avertizat.


RE: Dă o notă filmului / serialului. - DeDal N. - 16-01-2011

Am vazut filmul acuma ceva timp. II dau nota 10. Cred ca il prefer in 3D, dar pot sa spun ca povestea m-a fascinat. Sfarsitul lumii e ceva real, si ei il descriu destul de bine. Ce nu am inteles e faptul ca desi e the end of the world, atatia oameni sunt salvati si etc. Asta ar trebui sa insemne ca nu e chiar sfarsitul lumii, nu?

Next: Remember me


RE: Dă o notă filmului / serialului. - Teh - 28-01-2011

Am văzut Remember me acum ceva vreme. Auzisem că este foarte plictisitor şi doar finalul este drăguţ, şi compensează pentru conţinutul filmului. Eram curioasă să văd despre ce e vorba şi nu aveam altceva de făcut, aşa că am văzut filmul. Spre marea mea surprindere, nu mi s-a părut atât de plictisitor; din contră, chiar mi-a plăcut. Poate că nu îl evaluez la adevărata valoare, nu pot spune asta cu certitudine, dar personal mi-a plăcut şi nu pot fi obiectivă în cazul de faţă.

Oricum, mi-a plăcut -într-un fel- şi cum a jucat Robert Pattinson ( cred că ăsta era numele ). Am interpretat rolul lui ca pe a unui psihopat, dintr-un punct de vedere sau altul, un personaj care avea probleme la nivelul capului, să zicem aşa, şi asta se reflecta în privirea lui şi în gesturile sale. Mi se părea că nu se putea controla, pur şi simplu. În fine, dacă acesta era rolul pe care trebuia să îl joace, atunci a fost foarte bine.

Acţiunea în sine, nu mi s-a părut plictisitoare. Au fost, într-adevăr, momente monotone. Dar asta era şi ideea, trebuia reflectată viaţa în adevărata ei paloare, lucrurile care se întâmplau pur şi simplu şi care, poate, nu aveau cine ştie ce importanţă. Ceea ce vreau să spun este că era necesară această monotonie pentru finalul filmului.

Finalul este, într-adevăr, superb. Nu mă aşteptam ca lucrurile să ia o astfel de întorsătură, dar mi-a plăcut. Şi este destul de apreciat finalul acestui film, din câte reviewuri am citit eu, deşi nu foarte multe but that's not the point. Are un final prea bun pentru conţinut, ar spune unii. Personal, mi-a plăcut întregul film şi prestaţia actorilor.
Îi dau un 9. Nu e chiar de 9 filmul, dar este o notă total subiectivă, având în vedere faptul că mi-a plăcut filmul destul de mult.

next: Say anything ( 1989 - with John Cusack, Ione Skye and James Mahoney )


RE: Dă o notă filmului / serialului. - Lia - 28-01-2011

Oh man! I remember this one. John Cusack mi s-a parut intotdeauna simpatic (ca si Hugh Grant de asemenea). Mi-a placut mult Being John Malkovich.

Sa revenim totusi la mioritele noastre. In general sunt foarte vag impresionata de genul dramedy. Totusi mi-a placut, din ce imi aduc aminte, faptul ca nu facea parte din filmele la moda din anii '80, care portretizau adolescentii lobotomizati, obsedati sexual. Filmul se lipseste de clichee, dialoguri siropoase si formule foarte uzate si le da sansa actorilor sa asimileze rolurile si sa le exprime cu ajutorul acelui 'old-fashioned body language'.

Ma cam lasa memoria, am vazut filmul acum cativa ani. Poate o sa-l revad cand am timp. Film bun.

Nu dau note decat filmelor exceptionale sau celor exceptional de proaste.

Next: Coraline


RE: Dă o notă filmului / serialului. - Wunderbar - 03-02-2011

Pff, nu-mi pica filme recent vazute sau macar cele care m-au impresionat, ca sa fac o argumentare mai buna notei- detaliile din film, s.a
Desenul a fost simpaticut, sa spunem chiar captivant; la inceput, ideea parea marca Alice in Wonderland, e bine ca pe parcurs a mai prins ceva contur si originalitate. Morala, concluzia whatever, este si ea dragutica.
I liked it 10 9.

Aaah, nu mi-a placut...faza aia muzicala in care cantau 2 grase semi-naked, it wuz gross.

Next: Se7en

Edit:
Citat:Ceea ce nu mi-a placut uhmm .. death of the anti-hero O.o Why evil can't win at least one time for Christ sake ?!
Depinde cum privesti situatia, ideea "bad guy-ul" nu era traieasca, ci sa isi finalizeze 'capodopera' - prin moartea sa. In a way, he won 10


RE: Dă o notă filmului / serialului. - Parabola - 03-02-2011

Ha i love you, stiu filmul dar nu stiam numele -_- am vrut sa il mai vad odata acum ceva timp da nu imi mai aminteam cum se numeste. L-am vazut destul de demult 2-3 years ago. Anyway a masterpiece nu sunt mare fan Brad Pitt (I'm not gay)dar Morgan Freeman ....respect. Un asemenea Thriller merita vazut.10+

Ceea ce nu mi-a placut uhmm .. death of the anti-hero O.o Why evil can't win at least one time for Christ sake ?!


Next:Enemy At The Gates