Animezup - forum manga si anime
E pur si mouve! - Versiune listare

+- Animezup - forum manga si anime (https://www.animezup.com/forum)
+-- Forum: Fan Zone (https://www.animezup.com/forum/Forum-Fan-Zone)
+--- Forum: Fan Fiction (https://www.animezup.com/forum/Forum-Fan-Fiction)
+---- Forum: Arhiva (https://www.animezup.com/forum/Forum-Arhiva--169)
+---- Subiect: E pur si mouve! (/Thread-E-pur-si-mouve)



E pur si mouve! - Lollisa - 08-11-2009

Hy, am revenit cu un nou fic. Da, stiu, o s apostez si coninuarea la "Ochiul Pisicii", dar saptamanile astea, am fost super incurcata in scoala, GFX, afara cu gasca, etc. Dar, revin cu un fic FOARTE diferit de cel cu care am venit aici, pe Animezup.
In principal as dori sa va comunic ca acesta are radacini din supranatular, insa vor fi si cupluri de adolescenti, desigur.
N.P. (Nota personala): Toate intrebarile din prolog sunt gandite de mine, deci asa ma puteti cunoaste.

Prolog

"Umanitatea nu este atat un punct de plecare, cat un rezultat, o opera a inteligentei si a interesului uman"

Exista viata dupa moarte? Da, asta e raspunsul mult asteptat de intreaga omenire. Dar deja-vuurile sunt chiar reale? Din nou, da. Dar timpul se poate opri? Lumea va disparea? Exista Dumnezeu? Dar ingerii sau demonii? Povestile sunt adevarate? Exista entitati? Le putem vedea sau auzi? Sunt spirite bune sau rele? Omul este cea mai inteleapta fiinta? Toate intrebarile astea sunt legate intre ele? Ne croim singuri un destin? Mai are rost sa continui? Invatam toata viata? Dar pentru ce? Cerul chiar plange pentru noi? Mai poti rosti cuvinte dupa moarte? Dar de ce continuam sa traim, de ce El ne-a creat? De ce nu pot gasi un raspuns pentru intrebarile mele, de ce amurgul e asa de rau cu mine, o fiinta plapand si fara aparare, ce a pornit in lumea mare, in cautare de raspunsuri, pentru o viata mai usoara? Cu ce ti-am gresit, Destinule, cu ce? Pana si acum, in ultimul ceas incerc sa descopar un raspuns pentru viitor, dar pana si el ma uita, ma da afara din lumea sa. Viitoarea eu, voi fi mai puternica, mai dura si nu voi lasa Destinul sa rada de mine? Si cum de am avut puterea sa va scriu aceasta scrisoare veche, uitata, dar totusi scrisa pe o foaie noua? Totul exista! Asa cred eu, si voi dovedi!

"E pur si mouve!"


RE: E pur si mouve! - Lollisa - 09-11-2009

Capitolul 1:Jokerul, Vrajitoarea si Demonul


Stateam in aceeasi camera rotunda, cufundata intr-un abis etern. Desi nu vad nimic, ceva imi spune in mine de forma camerei. Cand imi ridic mana in aer, am un sentiment ciudat, si mi-o las rapid jos. Desi imi este teama, pot spune ca am o curiozitate in ceea ce priveste acest loc, plin de mister. Undeva departe, aud pasi greoi, ce se indreapta spre mine. Un barbat, prespun, imi ridica violent capul de barbie. Ii observ ochii negri, ce ma duc intr-o lume incolora si rece, trista.
-Minunat! il aud cum spune, apoi isi indreapta privirea spre cel din spatele meu.
Pasi lui, erau diferiti, nu erau formali si greoi, era cel mai bizar topait auzit de mine.
-O trimitem in lumea ei? si un raset fantomatic se auzi, apoi linsite.
Mi-am simtit corpul patruns de sute de furnicaturi si intepaturi, eram rece, si capul imi vajaia. Apoi totul a disparut, ca prin famec... Ochii aceia negri, rasul, chiar si intunericul.

M-am trezit transpirata toata, si tipand. Patura de pe mine era acum pe jos, semn ca m-am foit. Capul inca imi mai vajaia. Soneria ceasului invada camera maricica, cufundata in liniste. Arunc cu teelfonul in pat, el opriindu-se automa. Ma ridic lenesa din pat, si ma tarasc pana la baie.
Scap rapid de hainele de pe mine, si intru i dus. Dau drumul la apa rece, si imi rasfat corpul cu spuma de corp cu aroma de trandafiri. Dupa cateva minute bune de revigorare, imi infasor corpul intr-un prosop si ies din baie. Camera mea era destul de mare, cu peretii si tavanul de un verde calm, iar pe jos un covor pufos, ca iarba. Langa usa un birou pe care era pus televizorul si DVD-ul, si multe discuri insirate. Pe peretele opus, era patul meu de doua persoane, cu asternuturi de satin, si cu baldachin. Langa el o noptiera cu o lampa cu toate culorile, pe care erau asezate multe margele multicolore. Langa era geamul, iar langa baie, dressingul. Locul preferat mie. Am intrat acolo, si am inceput sa caut peste tot. Intr-un final am gasit o bluza neagra cu un decolteu in V, si o fusta potrivita, de blug. M-am incaltat cu o pereche de pantofi cu toc ce se prindeau cu o panglica de picior, si geanta. Am intrat din nou in baie, cu "gentuta" mea de farduri.
Eram o fata de un metru si saizeci, cu parul lung pana la fund si bretonul avea cateva suvite verzi. Ochii mei smaraldii i-am scos in evidenta cu niste fard roz, iar pe buzele cafifelate mi-am dat cu putin gloss. Am iesit rapid din camera, eram in intarziere.
Ma numesc Alexa Roskovick, si sunt in anul zece la liceul de Arte din Berlin. M-am mutat aici impreuna cu mama mea, caci parintii mei au divortat in urma cu cinci ani, iar tatal meu a decedat acum doi ani. Mama este un manager renumit, deci isi poate permite multe. Desi nu prea mi-a convenit faptul ca a trebuit sa las in urma tot, in special pe prietenii mei pe care-i cunosteam de la gradinita, si pe iubitul meu, ohh da, el, imi pliseste atat de mult.
Am coborat in bucatarie si mi-am pus un pic de suc, in timp ce citeam biletul de la mama.
"Am plecat in delegatie, am de rezolvat niste treburi cu trupa. Te rog sa ai grija, si sa nu te porti urat cu noi colegi. SUnt sigura ca o sa fie bine, sa n-ai emotii. CU drag, mama."
Am incercat sa ii memorez mesajul, dar mintea mea nu dorea acest lucru. Am iesit din casa, si am mers la sofer, spunandu-i sa se grabeasca. El s-a conformat, si a intrat in automobil. Masina familiei era un Lamborghini, dar era mama cu el, asa ca eu trebuia sa merg cu BMW-ul. Am sarit pratic pe bacheta din spate si mi-am pus centura. Masina porni.
Pe drum, ca intotodeauna, aceleasi melodi ciudate, dar totusi peisajul era interesant, persoanele erau diferite. Am ajuns in fata unei cladiri mari, si am parcat in curte. Acesta era noul meu liceu. M-am dat jos din masina, si toate persoanele s-au intors spre mine. Am rosit, dar apoi mi-am dat seama ca defapt era alt-cineva persoana adorata de toti. M-am intors si eu spre porti, mai mult curioasa. Am observat trei masini scumpe, parcand una in fata celeilate. Din prima cobora un tip inalt, cu parul brunet si facut tepi, si cu ochii negri, foarte negri. Purta o camasa deschisa la toti nasturii, lasand la iveala un corp bine facut. In jos avea niste blugi taiati si tenesi. Privirile noastre s-au intalnit, am simti ca-mi ingheata coloana. Imi amintea de ceva...
DIn a doua masina iesi un baiat mai scund, cu parul blond ciufulit, si ochii caprui. Se observa de la o posta ca era eneegic si bufonul clasei. Purta un tricou negru, si o camasa alba, deschisa. La fel ca si cel dinaintea lui, blugi.
Ultima masina era cea mai bizara. Era roz bombon, si din ea cobora o fata roscata, cu ochii verzi ca iarba, si imbracata cam... sumar.
Dar cei doi imi amintesc de ceva... oare de ce?


RE: E pur si mouve! - D@n@ - 20-11-2009

Buna! Am citit si eu ficul si pot spune ca imi place. De fapt l-am citit mai de mult putin dar am tot asteptat sa pui nextu' si uite-ma cerandu-ti socoteala. Probabil ca a mai intervenit si scoala si stiu cum e. Asa...ficul...este foarte original si interesant. Titlul imi place si chiar sunt curioasa de ce se numeste asa. Greseli nu am observat, doar la inceput parca era una. In rest totul e OK. Astept nextu'.