Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cel mai tare desen animat: Minimax
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
In Opinia mea cel mai bun desen este preferatul meu. Acum deocamdata nu se mai difuzeaza sau nu mai sunt eu pe faza? E vb de Flipper & Lopaka. Are o actiune cu adevarat interesanta. mai ales seria a 2-a cand li se alatura si baietelul blond al unei femei-om de stiinta. Cat despre Guss, coechipieru ei, se vede ca este cam nepriceput in domeniu.
pai cel mai mult mi-a placut zambetul lui sharon... cred ca a fost cel mai bun d.a de pe minimax... ii placea actiunea din desen... era super faina.. is niste prosti ca nu il mai difuzeaza....

acum imi place tare mult Arthur... 21 imi place ca dau episoade noi...
pai.. Zambetul lui Sharon
Zambetul lui Sharon urmeaza aventurile lui Sharon Spitz, eleva in clasa a opta, care vrea si ea ca oricare alta fata, niste lucruri simple de la viata : note bune, prieteni de nadejde... nici un iubit nu i-ar strica, intre noi fie vorba ! La o varsta cand prima impresie este hotaratoare, Sharon trebuie sa faca fata incercarilor vietii, cu ajutorul celei mai neatractive dintre necesitati : o proteza dentara !
Ca si cand porecla " Dinti de Fier " nu ar fi fost de ajuns, colac peste pupaza, acum incep sa se petreaca si lucruri care mai de care mai ciudate. Usi incuiate se deschid atunci cand ea paseste pe langa ele si convorbiri telefonice dupa mobile sunt interceptate de dintii ei.
Dar Sharon nu e tipul pesimist, din contra. Nu da ea inapoi chiar asa de usor in fata greutatilor : cu ajutorul noilor ei puteri si cu incredere, Sharon descopera ca zambetul ei metalic, la nevoie se poate transforma intr-o forta tare temuta...

^^ acum insa Misterele din Providence este d.a.-ul meu preferat dp minimax
Cand eram mai mica imi placea Zambetul lui Sharon. Cred ca mi-ar fi placut si acum daca l-ar mai fi dat. Pacat insa ca nu s-au gandit la consecinte...

In schimb, imi place acum Horseland. Am la ce sa ma uit inainte sa se termine Minimax si sa intre in scena Animax ^_^
Well am vazut mai multe desene pe Minimax, şi mi-au placut câteva dintre ele. Ştiu că mai de mult, cu ceva vreme în urmă, se difuza : Zâmbetul lui Sharon, acela era un desen foarte frumos. Mi-a placut foarte mult, fiecare episod era interesant şi mi s-a parut chiar fantastic, pentru un desen. Acum din câte am observat nu se mai difuzează însă acesta, pentru mine, a fost unul dintre cele mai placute [ or iubite , you know ] desene.
Acum că nu se mai difuzează, pot spune că îmi place foarte mult şi Arthur [ cu toti prieteni sai ] este un desen foarte draguţ şi personajele sunt amuzante. Este acel tip de desen care te face să râzi şi îţi aminteşte de toate chestiile pe care le-ai facut când erai doar un copil.
Surioara lui Arthur este atât de enervantă, îţi aminteşte de toate acele mici aventuri cu fratele tau [ în cazul meu ] şi chiar mă gândeam dacă am fost şi eu aşa.
Din punctul meu de vedere Arthur este un desen foarte interesant, şi alaturi de Zâmbetul lui Sharon cel mai bun difuzat pe Minimax. Asta cum am mai zis, este parerea mea.
Îmi plac tare mult personajele, şi prietenii lui. Viata de copil şi acea teamă de ajungere la adolescenţă. E chiar interesant.
Cel mai bun Desen de pe minimax.... well, cand eram micutza si abia descoperisem net-ul, era un site cu jocuri despre niste desene date pe minimax si cand au inceput sa le dea si la noi, desi eram mai mare au inceput sa imi placa: Strawberry Shortcake [sooooo cute! macar ai ce invatza de acolo si fiindfata itzi poate placea si grafica atat de dulcica]
si Horseland [grafica foooooarte buna si personaje bine-conturate ca sa nu mai vorbesc de povestea interesanta]

Cat despre un desen foarte bun... primul desen pe care l-am vazut yo pe minimax cand aveam vreo 5 ani, era cu unii... "Familia Trasnita" [parca] si era un serial mai matur, iar intelesul anumitor chestii l-am inteles doar pe la vreo 9-10 ani cand am crescut mai mare.
Cel mai bun d.a de pe minimax cred ca a fost zambetul lui Sharon in unele episoade iti prezinte lecti de viata dupa el ar mai fi Arthur deoarece el chiar iti da lectii de viata si are viata la fel ca oricare copil de clasa a 3 a (asa mi se parea mie cand eram a 3 a)
ah sa ma gandesc ... cel mai tare pentru mine a fost .... am trei sau poate patru favorite
Sunt undeva intre Zambetul lui Sharon - O lume pierduta - Caini detectivi - Familia trasnita
nu ma pot hotara fiecare imi place
Sharon imi place pentru chiar sunt prezentate lectii de viata
o lume pierduta imi place grafica si e tare ideea
Cainii detectivi - sa ma gandesc a da .... imi placeau asa de tare incat am vrut la un moment dat sa fiu caine detectiv ( ce creier aveam si eu la 4 ani 24 )
Familia trasnita - era desenul pe care tati imi dadea de mancare ... Stateam amandoi in fata televizorului si radeam si la final tot nu mancam 21 saracul tata 21
bye
Mmm, eu inca ma mai uit pe minimax atunci cand nu am ce face. Cel mai tare desen animat de acolo, sau care cel putin era odata este zambetul lui Sharon
Note:Habar n-am cum se scrie numele tipei
Mai ma uitam si la Marcelino, ah cat de captivant era desenul ala si acum mai stiu openingul. 21
Si sa nu uitam Flipper, desenul meu preferat pe care l-am vazut si pe TVR2 si eram *.* Atunci cand incepea Flipper cine ma deranja... murea. 21
Pagini: 1 2 3