Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: 5 lucruri ce iti plac si 5 care nu
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Imi place : sa spun "ti-am spus eu", mai ales cand stiu ca enervez pe cineva 19 ; petrecerile (le ador); pauzele la scoala ; sa ma doara in partea dorsala atunci cand lumea ma critica; sarbatorile de iarna; sa vizionez yaoi.
Nu-mi plac(e) : barfele nesimtite si pe la spate (ai ceva de zis, spunemi-o in fata 22 ) ; certurile cu prietenii; durerea (de orice tip); babatiile care iti strica toate planurile; sa am emotii (groaznic)
Hmmm sa vedem 15 Imi plac multe lucruri cum ar fi : sa dorm 15 ore pe zi 21 Pur si simplu ador sa lenevesc in pat 15 Cateodata am o lene in mine si singurul lucru care imi vine in cap este acela de a dormi 21 . Urmatorul lucru ar fi prietenii , dar nu orice fel de prieteni , aceia adevarati , care sunt langa tine si la bine si la rau si sti ca te poti baza pe ei oricand ai nevoie . Ce imi mai place este muzica . Cred ca as muri daca nu as auzi muzica in fiecare zi . E hobbyul meu 21 Nu pot trai fara muzica . Imi place sa aud muzica urland prin casa si pe maicamea tipand la mine sa dau mai incet . Urmatorul lucru ar fi vacanta . Imi place la scoala , deoarece acolo sunt cei mai buni prieteni ai mei , dar cand e vacanta e si mai bine 21 . Ma intalnesc cu ei in fiecare zi si ne distram impreuna . Ultimul lucru care imi mai place este internetul . Eh, nu sunt dependenta de internet , doamne fereste , dar nu stiu ce m-as face daca as ramane fara internet . Acasa ma plictisesc de moarte si mereu intru pe internet ca sa treaca timpul 21 . Ma calmeaza xD

Ce nu-mi place : Fitele . Urasc persoanele fitoase , imi vine sa le dau cu ceva in cap cand le vad pe strada . Lumea ar fi mult mai frumoasa daca nu ar exista fitosi . Manelele - cine naiba le-a inventat ? o.O E o batjocura pentru Romania xD Minciuna - urasc minciuna la nebunie . Urasc sa fiu mintita in fata , si sa aflu mai incolo adevarul . Nu e greu frate sa zici adevarul , nimeni nu musca xD Spitalele - urasc sa stau in spitale . Pur si simplu ma nelinisteste 21 Nu ma simt in siguranta in ele . Probabil am vazut prea multe filme de groaza cu spitale xD ... si ultimul lucru care il detest pe lume sunt prietenii falsi - urasc prietenia pe interes sau orice fel de prietenie care nu e adevarata . Am avut parte de multe persoane false in jurul meu pe care le-am considerat adevarate si am crezut intr-o prietenie superba , dar au fost numai minciuni 21
Ce imi place:
1.Laptopul meu,adica il ador,nu nu nu,nu`s maniaca de calculator,da il iubesc eu asa:X
2.Sa stau cu prietenii mei,cu nebunii mei,ca ii ador si cu ei ma distrez de minune..
3.Scoala,do`h,adica la scoala ma distrez cel mai bine105
4.Viata
5.Muzica...

Ce nu imi place:
1.Criticii
2.Tokio Hotel...
3.Cand mama ma bate la cap incontinuu sa invat46
4.Cand bat vecinii in teava,ca dau muzica prea tare
5.Past Perfect,la engleza
Ioi.

Ce-mi plac/e:
-Băieţii.
-Animalele, toate, de tot felul, vii sau nu, de pluÅŸ sau nu.
-Netul.
-Åžcoala.
-Vorbitul la telefon.

Ce nu-mi plac/e:
-manelele
-peştele(de mâncat)
-Å¢iganii
-Piţipoancele, respectiv cocalarii.
-România.
Ă evident că nu pot să rezum tot ce-mi place şi nu la 10 lucruri, dar aşa pă moment...

I love my sweet darn metal. Yes, sir, alături de mine în fiecare dimineaţă pe drumul la şcoală, which blows, la orele de rahat, which blow, când am chef de dat din cap, când n-am somn...I mean, what freaking valentine do I need when I have my metal.
Next would be...biblioteca - deschisă 12 ore pe zi, all my precious stories lie there 8D, and yes, I love to read no matter where I go.
Another one, zilele de vineri, mai ales după ora 3. Ştiu că vine weekendul, lumea e binedispusă, I can stay up as long as I fucking want, and sleep as long as I fucking want.
Basketul. Clar unul din chestiile care face până şi şcoala mai suportabilă marţea, faptul că joc basket pe timp de iarnă. Deci abia aştept să se facă naibii cald, să merg la basket, cause I freaking love it.
Patul. Cred că acolo petrec cel mai mult timp când stau acas'. Citesc, mânc, ascult muzică, vegetez, dorm <3.

Now, for the shit that I abhor.

Detest duminica. E prea naşpa, lumea e plouată, ştii că vine lunea să odată cu ea o săptămână de rahat şi chin la şcoală. It epically blows.
Orele naşpa. De ce să spun că nu îmi place şcoala, mă distrez şi are şi unele ore faine. În schimb, alea naşpa mă fac să-mi blestem zilele.
Să se îmbrace cineva ca mine. Deci, îţi iei o piesă vestimentară ca a mea când eşti conştient că şi eu am una la fel, şi te-am castrat.
Urăsc când se strică căştile. MP4-ul ăla e viaţa mea, şi căştile se strică în tâmpenie. Disper, literally, when this shit happens. Se strică o cască, dup-aia şi a doua. Blows.
Artiştii wannabe. Mai nou toţi inculţii angajează un dj, ăla face o melodie de toată jena, după care inculţii se prefac că ştiu engleză şi cântă aceleaşi două versuri fără sens toată melodia, cheamă două piţipoance care să dea din fund pt. un clip şi gata, vedete.
21.chiar mi se pare intereant...so

Imi plac:
1.Muzica
2.Iarna
3.Sa cant cand este frumos afara,chiar si cand este urat si ploua
4.Filmele
5.Chimia

Nu-mi plac:
1.Matematica21
2.Sa ma cert cu cineva drag
3.Pesimismul
4.Manelistii (manelele)
5.Angelina Jolie

444pupic*154<bye
Sa vedem....

Imi plac:
1.Animeurile & manga
2. Sporturile extreme
3. Pianul si chitara
4. Sa ma distrez cu prietenii
5. Limba engleza si franceza

Nu-mi plac:
1.Linguselile
2.Chimia
3.Mincinosii
4.Manelele
5.Persoanele cu nasu pe sus sau care se cred superiori
Ok...ce îmi place 39
Să dorm->pentru numele lui Dumnezeu, ador lucrul ăsta. Sunt zile în care efectiv nu am nici'un chef să mă ridic din pat(yeah....sometimes i'm so damn lazy).
Să râd->eu una... nu pot sta fără să râd. Pur şi simplu... mă apucă râsul din aproape orice chestie care mie mi se pare amuzantă. Şi nu mă mai opresc 15-20 de minute(după cronometru).Consider că persoanele care nu râd sunt anoste şi... mă enervează grav X__X
Soarele->După o iarnă atât de... urâtă, pot spune mai mult ca sigur că iubesc soarele mai mult ca oricând. Defapt... abea aştept să vină vara şi să nu mai port 1000 si 100 de geci pe mine. În plus... frigul nu îmi face bine.
Laptop-ul meu->Da... nu cred că aş avea ce să fac fără el. Laptop-ul ăsta a devenit parte din viaţa mea şi mă plictisesc grav când e în comă
Prieteni->Puţini... dar buni. Chiar nu mă văd în stare să stau foarte mult făra prietenii mei... făra comunicare, în general.

Ce nu îmi place:
Figurile->Doamne... urăsc şi detest persoanele cu atâtea figuri în cap... de nu le mai intri pe sub piele. Au impresia că ei sunt deasupra tuturor. Give me a break şi coboara pe Terra. Eşti un nimic!
Prefacătoria->Duuude.... i-aş strânge de gât pe prefăcuţii ăia nenorociţi, care când eşti de faţă îţi vorbesc frumos... şi când nu, Dumnezeu cu mila.
Snobismul->Nu vreau să comentez... nu vreau să spun mai mult...(tare îmi e că aş putea să jignesc pe cineva)
Frigul->Uite ceva care nu ţine de persoane... în mod direct. Nu îmi place frigul deloc... îmi da o stare foarte proastă.
Să nu am vacanţă->Trist... mai ales atunci când e frig şi vreau să stau în casă, la caldura. Dar nuuu.... trebuie să ies afară la 7 dimineaţa şi să îngheţ.
What i like:
1.pai ar fi iesirile in oras cu prieteni
2.anime-urile(au devenit o obsesie si nu pot sta fara sa ma uit la ele)
3-fic-urile( le ador)
4.pc(nu pot trai fara el)
5.romana(i like it)
What i hate:pai sa vedem am mai multe
1.oameni prefacuti-doamne nu suport felul asta de oameni in fata vorbesc frumos iar in spate vai de capul lor
2.nu suport manelele
3.scoala-i hate school
4.mincinosii
5.increzuti- ma enerveaza felul asta de oameni pt ca isi dau tot felul de figuri si se cred cei mai tari
Imi plac/e:
1.Catelusi
2.Muzica
3.Vara
4.Chimia
5.Ciresele: x

Nu-mi plac/e:
1.Fizicaaa
2.Manelele
3.Pisicile
4.Mincinosi
5.Tigani
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14