Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Un nou forum
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.

sakura_haruno98

Caut urgent membri dedicati animeurilor, in special Naruto, care sa fie activi, sa scrie cel putin 2 mesaje pe zi si sa aduca alti membri noi entru forumul [********]. Cei intersati sa se inscrie pe forum sau/ si sa ma conecteze la adresa de mesenger *********
Citat:01. Pe forum este interzisa crearea de topicuri ce au ca scop promovarea altor site-uri cu exceptia celor afiliate. Fac exceptie de la aceasta regula site-urile ce au un continut original si interesant, precum si un caracter necomercial. Va rugam, nu anuntati lumea ca a mai aparut inca un forum pe myforum.ro sau ca v-ati facut site pe piczo sau myspace. Pe de alta parte, sunteti binevoiti sa o faceti daca aveti un forum cum este de exemplu Anime-Soul, care desi este gazduit tot de myforum.ro are deja o vechime si un numar de membrii sau daca aveti un site interesant precum Anime-Junctions (link catre ambele site-uri poate fi gasit in meniul de sus, la sectiunea Afilieri).
Scopul acestei reguli nu este cenzura, ci ajuta la filtrarea continutului care ajunge la userii nostri. Daca considerati ca vi s-a inchis/sters pe nedrept un topic pe care l-ati facut despre un site, dati un pm unui dintre administratori.

Regulament

Down and out!