Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Disclimer: Nu detin nici un alt personaj in afara de cele create de mine ce ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul “Naruto” si nu profit de pe urma acestro personaje/intamplari
Gen: Actiune , Hentai
Descriere: Sakura este celebra in lumea muzici trupa se numeste Blaxy Girls. Sakura desi vrea sa fie normala nu poate dar pana la urma va reusi sa aiba putin mai multa intimitare , aceasta indragostindu-se de vedeta facultati la care era inscrisa.

Fiinca nu am ce face iar imaginatia nu-mi da pace m-am decis sa mai scriu un fic de data aceasta este putin diferit. Sper sa va placa

Cap.1
Era o dimineata frumoasa de toamna in orasul Bucuresti. Eu o fata de 20 de ani cu parul lung roz lafel ca florile de cires inca dormeam eram in dulcea lume a viselor. Dar dintr-o data telefonul incepe sa sune eu m-am ridicat nervoasa din par si am raspuns.
-Sakura te-am trezit sau te trezisesi tu? Se aude vocea vesela a Hinatei.
-Nu m-a trezisem Hinata si ce e cu tine asa matinala? Raspun eu lasand nervii de-o parte fiinca imi placea sa vorbesc cu Hinata basisa trupei
Hinata e o fata cu parul negru ochii albi parul negru ca abanosul , desii e timida e foarte puternica si face fata orcarui obsacol ce ii sta in cale. Ea canta la chitara-bas.
-Pai azi mergrm din nou la scoala ai uitat? spune aceasta razand.
-Da am uitat! Toata noaptea mi-a stat capul numai la concertul din seara asta deoarece vor fii aici toti cei dragi noua mai ales parintii nostrii , prietenii din copilarie , etc…Spun eu in timp ce incercam sa ma trezesc si sa imi dau seama ca azi aveam o zii grea.
-Stiu Sakura si mie mii se face pielea de gaina numai cand ma gandesc caa sa-u vandut peste 10 mii de bilete , dar imi place sa fiu pe scena alaturi de voi. Spune bruneta cu vocea joasa.
-Si mie Hinata imi place sa fiu cu voi pe scena dar ne trebuie o pauza altfel vom fii prea obosite nu nu le vom mai oferi familor un concert adevarat le vom oferi o seara , zii , noapte plictisitoare. Spun eu un timp ce ma plimbam prin camera cautandu-mi papucii.
-Ai dreptate le vom spune si fetelor azi la scoala si dupa concert ii vom spune si Cristinei. Spune Hinata fericita.
-Bine Hinata trebuie sa inchid ne vedem in limuzina. Spun eu in timp ce imi progateam hainele pentru a merge la scoala.
-Pa Sakura dar defapt ne intalim jos in bucatarie. Spune Hinata dupaceea inchide telefonul.
Am trantit telefonul in pat si am mers la baie pentru ami face un dus , dupa ce am iesit de la dus am mers catre pat unde se aflau hainele dar nu inainte de a face o vizita la sertarul cu lenjerie intima. Dupa ce m-am imbracat im mers la masuta mea cu machiaje si ma uitam ca mata in calendar nu stiam cu ce culoare sa ma machez intr-un final am ales un fard de ploape care are culoare verdemarin dupaia am coborat jos un se aflau colegele mele de trupa , acestea erau entuziasmate fiinca remergeam la scoala.
-Fetelor luati-o mai incet cu credeti ca vom fi asaltate de toata scoala deoarece toti vor vrea sa faca poze cu noi? Spun eu in timp ce ma asezam la masa.
-Ba da dar vom fii toate in aceeas clasa va fi minunat. Spune Ten Ten fericita de mai avea umpic si isi lua zborul.
Ten Ten este o fata cu parul saten , ochii caprui , ea era cea mai mare ca varsta dintr-e noi defapt ea si cu temarti sunt cele mai mari au 21 de ani. Aceasta canta la chitara electrica.
-Stai linistita Sakura sigur ce vom acomoda sper sa nu ne puna sa stam cu baietii ca turbez. Spune Temari.
Temari are parul blond scurt pana la umeri , are ochii negri , canta la clape si este o prietena foarte buna.
-Bine cum spuneti voi…nu-mi pasa arata timp cat nu sunt trebuie sac and pana diseara. Spun eu in timp ce ma uitam in ghiozdan sa vad daca am tot ce imi trebuie.
-Ok fetelor e timpulsa plecam sa nu intarziem in prima noastra zii de scoala. A spuns Ino in timp ce isi punea un lant de aur care era subtitle dar se potrivea de minune cu tinuta sa.
Ino are parul blond , ochii albastrii lafel ca si cerul senin si ea facea parte din trupa e la tobe.
Intrun final dupa ce ne-am verificat centile ne-am luat telefonale am urcat in limuzina si am pornit spre facultate.
-Dan putem pleca spre scoala. Spun eu in timp ce-mi puneam centura de siguranta.
Am pornit la drum cu fiecare strada pe care mergeam imi aminteam de copilaria mea te toate locurire in care fusesem cu fosti colegi de clasa intr-un final dupa ce imi amintisem am ajuns la scoala. Toata lumea era agitata mai ales cei din anul intai dar Ten Ten si Temari erau putin emotionate deoarece erau anul al 2-lea ele aveam mai mult de invatat.
-Domnisoarelor am ajuns. A spus Dan in timp ce cobora din limuzica pentru a ne deschide portiere dar noi i-am luat-o inainte.
-Dan astazi o sa venim pe jos deci iti poti lua o zii libera. Am spus toate in acelas timp.
-Daca este ceva ma sunati in rest nu am nimic de spus. A spus acesta in timp ce inghidea portiera.
Nici nu am intar bine pe poarta scolii si deja eram asaltate de o multime de fani. Toti vroiau sa faca cate o poza cu noi sau macar un autograf. Dupa ce am facut mii de poze si am scris mii de autografe. Am fost lasate sa respiram sis a auzim plictisitorul discurs al directorului.
-Va voi striga numele si voi veti veni sa sad au cheile de la dulap si va voi spune clasa cand se strang toti dirigintele clasei v-a veni si va va duce in clasa. Anul intai : Sakura Haruno.
Am mers langa director pentru ami lua cheia si am semnat lista.
-Hanako Uchiha Vino sa-ti iei cheia si sa semnezi.
-Hinata Hyuga. Si tu lafel ca si colegele tale.
Directorul a mai strigat ceteva nume dupaceea a ajuns la ino a semnat si ea si a luat cheia numarul elevilor era deja de 25. Langa acestia a venit Dirigintele lor care i-a dus in clasa. Le-a dat manualele si i-a pus sa se prezinte.
-Sakura Haruno prezintate te rog. Spune dirigintele.
Eu m-am ridicat im picioare am tras aer adanc in piept si am incepu sa vorbesc.
-Numele meu este Sakura Haruno si vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni si daca se poateas vrea sa va comportati cu mine ca si cu o golega de clasa nu sa si cu o vedeta si sper sa ne intelegem. Spun eu zaimbind larg.
-Multumesc Sakura te poti aseza acum. Mi-a spus dirigintele.
Dupa ce ne-a pus sa spunec cate cuvinte despre noi a zis ca trebuie sa me pregatim de ore.
-Eu stau in banca cu Hanako Uciha. Este o fata de treaba si imi place fiinca este chiar glumeata dar parca numele ei de familie imi aduce aminte de cineva , intr-un final am mers la dulapuri si am avut ca dulapurine nostre sunt unu langa si ale Hinatei , Ino erau aproape de al meu. Cand am deschis usa din dulap a cazut o foaie de haitie m-am aplecat am ridicat-o si am incepu sa o citesc. Pe acea foaie scria…
“-Tipa care v-a avea acest dulap te voi vizita in pauza mare sper sa arati bine.”
-Ce nebun sa se atinga de mine si ill as fata copii. Imi spun eu in minte. M-am dus la banga Hinetei si a lui Ino si le-am intrebat daca pot veni pana la geam. Acolo le-am citit si lor biletul.
-Ce si tu ai primit un asemnea bilet? Au zis Ino si Hinata in acelas timp.
-Si voi ati primit? Spun eu putin confuza.
-Da si noi am primit dar nu stim de cine sunt scrise. Au spus cele doua simultan.
-Nici pe al meu nu scrie numele tipului care a scris biletul.
Pe usa si-au facut aparitia Ten Ten si Temari care ne-au facut semna sa iesim pe hol sa vorbim si ele aveau aceas problema.
-Bine fetelor Ten Ten , Temari aveti prin clasa vre-o gasca? Spun eu hotarata se aflu misterul.
-Da sunt doua gasti rivale. Dar cu ce te ajuta asta? Intraba Temari curioasa.
-Nu mai are sens trebuie sa steptam pana la pauza viitoare. Ino , Hinata sa mergem in clasa trebuie sa vina profesorul de muzica. Spun eu fericita fiinca in orele de nuzica ma simteam in elemental meu .
Intr-un final a sosit si profesorulcare ne-a pus pe grupe sa scriem cate o melodie , eu am picat in aceas echipa cu Ino si Hinata asta era bine finca ele erau cu linia melodia iar eu eram Vocalita si chitara.
Mi-au venit in minte niste versuri cand am inceput sa le pun pe hartie parca nu vroiam sa se termine dupa 10 minute am terminat cantecul eram primele am mers in sala de muzica in care se aflau colegii nostri mai mari si le-am spus fetelor ca avem nevoie de ajutorul lor sa iasa melodia cum trebuie.
Fetele au inceput sac ante iar colegii lor erau uimiti de cat de bine puteau sac ante chiar daca eu nu aveam vocea incalzita.
Toate am primit cate un zece dupa noi au venit si echipa lui Hanako si dupaia restul echipelor. Eu ma uitam la colegii prietenelor mele si vad ca doi baietii se uitau la mine de parca ii hipnotozese cineva desi eram fericita ca luasem nota mare nu uitasem de biletul acela sit e tipul misterios. Dup ace s-a sunat Hinata , Ino si cu mine am mers fiecare sa ii asteptam pe baieti dar pana am coborat noi ei erau deja acolo ne asteptau fumand fiecate o tigara cand ne-am apropiat de dulapuri acestia se uitau la noi de parca mai aveau umpic si ne dezbracau. Dar nu le-am facut jocul.
-Baietii cred ca ar trebui sa le aratam felelor cat de primitori suntem noi.
-Ai dreptate sefule spune tipul din fata Hinatei.
Cei trei s-au apropiat de noi ne-au luat in brate noi ne zbateam vrande sa ne eliberam dat fara folos.
-Papusa nu te mai zbate nu o sa ai norocul sa te las in pace. Imi spune tipul din fata mea care si-a dat jos gluga de la hanotac de pe cap cand i-am vazut fata am ramas uimita. Acesta avea parul negru si ochii lafel de negri de parca era desprins din povesti. Buzele lui se apropiau de ale mele dar cand era pe aproape sa ma sarute eu am reusit sa-mi eliberez o mana si am incercat sa-i dau o palma dar el mi-a prins mana ma strangea destul de tare dar nu am zis nimic nu stiam ce vroia defapt de la mine dar simteam ca vrea sa ma cunoasa nu ca si vedete ca pe o persoana normala.
-Poti sa nu ma mai strangi asa tare de mana ma doare. Spun eu in timp ca incercam sa-l fac pe brunet sa-mi dea drumu la mana.
-Bine , rozalio ce spui ne plimbam dupa oare poate ne cunoastem si noi mai bine ? Spune brunetul in timp ce a slabit putin stransoarea dar parca refuzand sa-mi dea drumu din bratele sale.
-Imi pare rau dar nu pot iesi afara dar ce zici sa vii cu mine la concert si sa stai sit u in culise cu mine? Spun eu in timp ce i-am dat un permis pentru a putea intra in culise.
Brunetul nu a mai spus nimic doar m-a sarutat scurt pe buze si a plecat impreuna cu prieteni sai. Noi am intrat in clasa asteptand sa se termine ora pentru a pleca acasa. Dup ace s-a sunat profesorul ne-a urat o zii placuta in continuare. Toata lumea isi strengea lucrurile Hinata si Ino aveau cel mai mult de strans nici eu nu ma descurcam tocmai bine aveam o gramada de foi rupte pentru biletele. Pe usa si-au facut aparitia baietii care au venit la noi pentru a ne ajuta sa strangem lucrurile. Dupa ce am strans am iesit din clasa indreptandu-ne spre iesire dar scolo supriza se afla rizalul lui sasuke care si el pusese ochii pe mine.
-Uciha ai ceva tupeu sa te dai la pustoaica asta. Spune roscatul in timp ce el si gasca lui se apropiau de noi.
-Gaara ascultama nu vreau sa-ti mai bagi tu nasu unde nu-ti fierbe oala. A spus brunetul in timp ce s-a pus in fata mea.
-Uciha daca ai chef de bataie isi dau eu cata vrei. I-a raspuns Gaara repede brunetelui.
-Gata baieti calmativa. Gaara daca ai chef sa te bati da-ti tie una in fata , iar tu desi inca nu mi-ai spus cum te cheama vreau sa stai linistit nu are sens sa te bati cu el.
-O da scuze ca nu am zis cum ma cheama. Eu sunt Sasuke iar prietenii mei sunt. Naruto si Sai sunt doar doi dar gasca e mai mare.
-Bine Sasuke hai sa plecam nu are sens sa va faceti nervi pentru ei. Spun eu in timp ce il iau pe Sasuke de mana.
-Bine fetelor sa mergem daca mai ramaneam mult fraietii astea o sa si-o ia in freza. A spus Naruto in timp ce am inceput sa ne indreptam spre poasta scolii.
Dar dintr-o data pe Hinata si Ino le-a lovit cate o mingie in spate cand m-am intors am primit si eu o mingie in abdomen si am cazut e jos zgariindu-mi piele alba m-am ridicat destul de repede m-am intreptat catre roscat si i-am dat o palma peste fata.
-Sa nu mai faci asta in viata ta sunt in stare sa te lovesc sub centura. I-am spus eu in timp ce i-am intors spatele reintorcandu-ma la ceilalti.
-Las ca vezi tu papusa Barbie ce patesti o sa-ti fie teama de mine. Si-a spus roscatul in gand n timp ce isi aprindea o tigara.
-Sakura daca iti face ceva Gaara trebuie sa-mi spui orice ar fii. Spune Sasuke serios in timp ce ma luat de mana.
-Dar poate nu-mi face nimic. Spun eu in timp ce mi-am pus capul pe umarul brunetului.
-Oricum o sa vin la tine in fiecare pauza sa vad ce faci. Spune brunetul in timp ce ma luat in brate si m-a sarutat scurt pe buze.
Desi sarutula fost scurt a fost cu adevarat magic. Am mai mers 20 de minute si am ajuns la casa in care stateam noi. Cand am intat in casa am fost putin uimita Ten Ten si cu un timp sa sarutau si lafel faceau si Temati cu un alt baiat dar Hinata , Ino si cu mine fiind putin mai “nesimtie” am mers si le-am stricat momentul magic celor patru.
-Nu ne bagati in seama am venit acasa cu niste prieteni. Spun eu cu un zambet rautacios pe fata.
-Sakura , Hinata , Ino putem sa vorbim cu voi? Itreaba Temari si Ten Ten in acelas timp.
-Pai vorbin peste 20 de minute. Spun eu in timp ce le indicam baietilor sa intre in living.
-Unde plecati ? Au intrebat cele doua vrand sa afla drumul nostrum.
-Margem sa ne schimbam. Am raspuns toate trei in acelas timp
Dupa ce am intrat in cemerele noastre am inceput sa cautam hainele nostre de casa dar nu erau nici urma de ele.
-Ca cauti pisicuto? Se aude vocea calda a lui Sasuke. Cand m-am intors am vazut ca hainele mele erau la el in mana am vrut sa ii le iau dar fara suces.
-Dami hainele te rog frumos. Spun eu in timp ce ma ridicam pe varfuri incercand sa-mi recuperez hainele.
-Si eu ce capat daca iti dau hainele inapoi? Spune Sasuke in timp ce ma luat in brate.
-Pai nu stiu ce vrei. Numai da-mi odata hainele. Spun eu putin amuzata.
-Hm ma mai gandesc poate mo-r incamea hainele tale . Spune brunetul in timp ce facea glume pe seama hainelor mele.
-Ha ha ce gluma buna! Spun eu tn timp ce incercam sa ajung la hainele mele , intr-un sfarsit am reusit sa ii le “fur” brunetului.
Dupa ce m-am inbracat am coborat jos dar baietii au plecat acasa pentru a se pregati de concert.
Noi am inceput sa repetam , dintr-o data pe usa si-a facut aparita Cristina managera noastra.
-Criatia trebuie sa-ti spunem ceva. Am spus eu in timp ce am invitat-o sa se aseje.
-Ce sa intamplat fetelor , am si eu sa va spun ceva. Spune roscata serioasa.
-Pai noi ne gandeam sa luam o pauza adica sa ne axam putin pe scoala si dupaceea revenim la cocerte si turnee. Spun eu in timp ce asteptam raspunsul roscate.
-Pai asta vroiam sa va spun si eu dar trebuie sa tineti mici concerte. Spune roscata in timp zmbea.
-Suntem de acord cu micile concerte dar trebuie sa luam o luna , doua , trei pauza. Spun eu in timp ce ma jucam pe telefon.
-Pai asa ramane si sa va dau o veste buna nu va ve-ti muta de aici pana nu terminate faculcatea.
-Ce bine , hai sa ne progatim de concert. Spun eu in timp ce urcam scarile.
Pana la ajungeam la concert m-am imbracat intr-o pereche de blugi negri , o bluza alba care are scris pe ea “I heve my life” si o pereche de balerini negru cu dungi albe.
Cand am coborat jos era toata lumea care ne astepta chiar si baietii ajunsesera , ne-am urcat in limuzina si am pornit spre locul unde se tinea concertul.
In 10 minute eram acolo am intar fiecare in cabina sa unde se aflau make-up artist, coafeza si designerul care crease tinutele pentru fiecate videoclip si pentru fiecare concert in parte.
Dupa o jumatate de ora eram machiate coafate si imbricate gata sa intram pe scena desi eram lansate de un an junate pe piata muzicala tot aveam emotii cand intram pe scena.
Toata lumea ne incuraja , fanii tipau iar noi ii multumeam lui dumnezeu ca nea ajuntat ca fiecare melodies a devina hit si sa avem in lumea intreaba fanii.
Am treas aer adanc in piept si am urcat pe scena cand toti fanii ne-au vazut pe scena tipau din ce in ce mai tare.
Fara alte emorii an inceput sa cantam. Prima melodie a fost “I heve my life” a doua a fost “ if you fell my love” a treia a fost “Sar” si parta “Si totusi” si inca cateva melodii dupa trei ore concertul s-a terminat melodia cu care am incheiar a fost “Nu suporti”. Cand am coborat de pe scena toata lumea ne apalauda. Baietii erau uimiti dar si lor le plause mult concertul.
-Hei Sakura ce zici dormi la mine in noapte asta? Intreaba brunetul purin rosu in obraji.
-Bine doar sa mergem sa-mi iau pijamelele. Spun eu in timp ce-mi puneam pacul pe umarul sau.
-Si sa-ti iei cartile , uniforma si ce mai consideri tu ca iti trebuie. Spune acesta fericit.
Aseas pozeste la toate. Am urcat sus lasandu-I pe baieti in living dar acestia au venit ne-au luat in brate si au zis ca mai bine ne-am lua mai multe haine cu noi deoarece nu ce vor lasa sa placam asa de devreme de la ei. Zis si facu dupacea am coborat jos iar baieti ne-au deschis portbagajul pentru a pune gheamantanul si ceanta cu cosmetice.


Acesta este capitotul astept cometariile voastre
Si scuze daca am greseli sau au scris undeva aiurea mii de scuze :))[posturi unite]
http://www.youtube.com/watch?v=1HBaWo-4jbw melodia pe care a compus-o si au si cantat-o fetele la concert
(17-07-2009, 04:06 PM)ioana_cat A scris: [ -> ]Disclimer: Nu detin nici un alt personaj in afara de cele create de mine ce ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul “Naruto” si nu profit de pe urma acestro personaje/intamplari
Gen: Actiune , Hentai
Descriere: Sakura este celebra in lumea muzici trupa se numeste Blaxy Girls. Sakura desi vrea sa fie normala nu poate dar pana la urma va reusi sa aiba putin mai multa intimitare , aceasta indragostindu-se de vedeta facultati la care era inscrisa.

Fiinca nu am ce face iar imaginatia nu-mi da pace m-am decis sa mai scriu un fic de data aceasta este putin diferit. Sper sa va placa

Cap.1
Era o dimineata frumoasa de toamna in orasul Bucuresti. inceputul e cam banal Eu virgula o fata de 20 de ani cu parul lung roz la spacefel ca florile de cires inca dormeam eram in dulcea lume a viselor. Dar dintr-o data telefonul incepe sa sune eu m-am ridicat nervoasa din par "te-ai ridicat nervoasa din par?..poate din pat si am raspuns.
-Sakura te-am trezit sau te trezisesi tu? Se aude vocea vesela a Hinatei.
-Nu ma trezisem Hinata si ce e cu tine asa matinala? Raspun eu lasand nervii de-o parte fiin dca imi placea sa vorbesc cu Hinata basisa trupei.
Hinata e o fata cu parul negru virgula ochii albi Hinata are ochii mov nu albi parul negru ca abanosul , desi e timida virgula e foarte puternica si face fata oricarui obstacol ce ii sta in cale. Ea canta la chitara-bas ai mai spus odata ca e basista trupei si am inteles ce face in trupa.
-Pai azi mergem din nou la scoala ai uitat? spune aceasta razand.
-Da am uitat! Toata noaptea mi-a stat capul numai la concertul din seara asta deoarece vor fii aici toti cei dragi noua mai ales parintii nostrii , prietenii din copilarie , etc…Spun eu in timp ce incercam sa ma trezesc si sa imi dau seama ca azi aveam o zi grea.
-Stiu Sakura si mie mi se face pielea de gaina numai cand ma gandesc ca sau vandut peste 10 mii de bilete , dar imi place sa fiu pe scena alaturi de voi. Spune bruneta cu vocea joasa.
-Si mie Hinata imi place sa fiu cu voi pe scena dar ne trebuie o pauza altfel vom fii prea obosite nu nu le vom mai oferi familiilor un concert adevarat le vom oferi o seara , zii , noapte plictisitoare. Spun eu un timp ce ma plimbam prin camera cautandu-mi papucii.
-Ai dreptate le vom spune si fetelor azi la scoala si dupa concert ii vom spune si Cristinei. Spune Hinata fericita.
-Bine Hinata trebuie sa inchid ne vedem in limuzina. Spun eu in timp ce imi progateam hainele pentru a merge la scoala.
-Pa Sakura dar defapt ne intalnim jos in bucatarie. Spune Hinata dupa space aceea inchide telefonul.
Am trantit telefonul in pat si am mers la baie pentru a-mi face un dus , dupa ce am iesit de la dus am mers catre pat unde se aflau hainele dar nu inainte de a face o vizita la sertarul cu lenjerie intima. Dupa ce m-am imbracat in mers la masuta mea cu machiaje si ma uitam ca mata in calendar nu stiam cu ce culoare sa ma machez intr-un final am ales un fard de pleoape care are culoare verde-marin dupa space aia am coborat jos unde se aflau colegele mele de trupa , acestea erau entuziasmate fiinca remergeam remergeam?..nu sunt foarte bine..mergeam din nou la scoala.
-Fetelor luati-o mai incet cu credeti ca vom fi asaltate de toata scoala deoarece toti vor vrea sa faca poze cu noi? Spun eu in timp ce ma asezam la masa.
-Ba da dar vom fii toate in aceeasi clasa va fi minunat. Spune Ten Ten fericita de mai avea umpic si isi lua zborul.
Ten Ten este o fata cu parul saten , ochii caprui , ea era cea mai mare ca varsta dintre noi defapt ea si cu Temari sunt cele mai mari au 21 de ani. Aceasta canta la chitara electrica.
-Stai linistita Sakura sigur ce vom acomoda sper sa nu ne puna sa stam cu baietii ca turbez. Spune Temari.
Temari are parul blond scurt pana la umeri , are ochii negri , canta la clape si este o prietena foarte buna.
-Bine cum spuneti voi…nu-mi pasa atata timp cat nu sunt trebuie saspace cand pana diseara. Spun eu in timp ce ma uitam in ghiozdan sa vad daca am tot ce imi trebuie.
-Ok fetelor e timpul space sa plecam sa nu intarziem in prima noastra zi de scoala. A spuns Ino in timp ce isi punea un lant de aur care era subtire vorgula dar se potrivea de minune cu tinuta sa.
Ino are parul blond , ochii albastrii la spacefel ca si cerul senin si ea facea parte din trupa e la tobe.
Intr-un final dupa ce ne-am verificat gentile ne-am luat telefanele am urcat in limuzina si am pornit spre facultate.
-Dan putem pleca spre scoala. Spun eu in timp ce-mi puneam centura de siguranta.
Am pornit la drum punct propozitiile nu au legatura una cu alta Cu fiecare strada pe care mergeam imi aminteam de copilaria mea virgula de toate locurile in care fusesem cu fostii colegi de clasa intr-un final dupa ce imi amintisem am ajuns la scoala. Toata lumea era agitata mai ales cei din anul intai virgula dar Ten Ten si Temari erau putin emotionate deoarece erau anul al 2-lea ele aveam mai mult de invatat.
-Domnisoarelor am ajuns. A spus Dan in timp ce cobora din limuzica pentru a ne deschide portiere dar noi i-am luat-o inainte.
-Dan astazi o sa venim pe jos deci iti poti lua o zi libera. Am spus toate in acelasi timp.
-Daca este ceva ma sunati in rest nu am nimic de spus. A spus acesta in timp ce inghidea portiera.
Nici nu am intrat bine pe poarta scolii si deja eram asaltate de o multime de fani. Toti vroiau sa faca cate o poza cu noi sau macar un autograf. Dupa ce am facut mii de poze si am scris mii de autografe. Am fost lasate sa respiram si space sa auzim plictisitorul discurs al directorului.
-Va voi striga numele si voi veti veni sa va dau cheile de la dulap si va voi spune clasa cand se strang toti dirigintele clasei v-a veni si va va duce in clasa. Anul intai : Sakura Haruno.
Am mers langa director pentru a-mi lua cheia si am semnat lista.
-Hanako Uchiha Vino sa-ti iei cheia si sa semnezi.
-Hinata Hyuga. Si tu la spacefel ca si colegele tale.
Directorul a mai strigat ceteva nume dupa space aceea a ajuns la Ino a semnat si ea si a luat cheia numarul elevilor era deja de 25. Langa acestia a venit dirigintele lor care i-a dus in clasa. Le-a dat manualele si i-a pus sa se prezinte.
-Sakura Haruno prezinta-te te rog. Spune dirigintele.
Eu m-am ridicat im picioare am tras aer adanc in piept si am incepu sa vorbesc.
-Numele meu este Sakura Haruno si vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni si daca se poate space as vrea sa va comportati cu mine ca si cu o colega de clasa virgula nu ca si cu o vedeta si sper sa ne intelegem. Spun eu zambind larg.
-Multumesc Sakura te poti aseza acum. Mi-a spus dirigintele.
Dupa ce ne-a pus sa spunem cate cuvinte despre noi a zis ca trebuie sa ne pregatim de ore.
-Eu stau in banca cu Hanako Uciha. Este o fata de treaba si imi place fiindca este chiar glumeata dar parca numele ei de familie imi aduce aminte de cineva , intr-un final am mers la dulapuri si am avut ca dulapurile nostre sunt unu langa si ale Hinatei , Ino erau aproape de al meu. Cand am deschis usa din dulap a cazut o foaie de hartie virgula/punct m-am aplecat am ridicat-o si am incepu sa o citesc. Pe acea foaie scria…
“-Tipa care v-a avea acest dulap te voi vizita in pauza mare sper sa arati bine.”
-Ce nebun sa se atinga de mine si il las fa ra copii. Imi spun eu in minte. M-am dus la banca Hin atei si a lui Ino si le-am intrebat daca pot veni pana la geam. Acolo le-am citit si lor biletul.
-Ce si tu ai primit un asemenea bilet? Au zis Ino si Hinata in acelasi timp.
-Si voi ati primit? Spun eu putin confuza.
-Da si noi am primit dar nu stim de cine sunt scrise. Au spus cele doua simultan.
-Nici pe al meu nu scrie numele tipului care a scris biletul.
Pe usa si-au facut aparitia Ten Ten si Temari care ne-au facut semna sa iesim pe hol sa vorbim si ele aveau aceas problema.
-Bine fetelor Ten Ten , Temari aveti prin clasa vreo gasca? Spun eu hotarata se aflu misterul.
-Da sunt doua gasti rivale. Dar cu ce te ajuta asta? Intreaba Temari curioasa.
-Nu mai are sens trebuie sa asteptam pana la pauza viitoare. Ino , Hinata sa mergem in clasa trebuie sa vina profesorul de muzica. Spun eu fericita fiindca in orele de muzica ma simteam in elementul meu .
Intr-un final a sosit si profesorul spacecare ne-a pus pe grupe sa scriem cate o melodie , eu am picat in aceasi echipa cu Ino si Hinata asta era bine findca ele erau cu linia melodia iar eu eram vocalita si chitara.
Mi-au venit in minte niste versuri cand am inceput sa le pun pe hartie parca nu vroiam sa se termine dupa 10 minute am terminat cantecul eram primele am mers in sala de muzica in care se aflau colegii nostri mai mari si le-am spus fetelor ca avem nevoie de ajutorul lor sa iasa melodia cum trebuie.
Fetele au inceput sa space cante iar colegii lor erau uimiti de cat de bine puteau sa cante chiar daca eu nu aveam vocea incalzita.
Toate am primit cate un zece dupa noi au venit si echipa lui Hanako si dupaia restul echipelor. Eu ma uitam la colegii prietenelor mele si vad ca doi baietii se uitau la mine de parca ii hipnotozese cineva desi eram fericita ca luasem nota mare nu uitasem de biletul acela si de tipul misterios. Dupa ce s-a sunat Hinata , Ino si cu mine am mers fiecare sa ii asteptam pe baieti dar pana am coborat noi ei erau deja acolo ne asteptau fumand fiecare o tigara cand ne-am apropiat de dulapuri acestia se uitau la noi de parca mai aveau umpic si ne dezbracau. Dar nu le-am facut jocul.
-Baietii cred ca ar trebui sa le aratam felelor cat de primitori suntem noi.
-Ai dreptate sefule. spune tipul din fata Hinatei.
Cei trei s-au apropiat de noi ne-au luat in brate virgula noi ne zbateam vrand sa ne eliberam virgula dar fara folos.
-Papusa nu te mai zbate nu o sa ai norocul sa te las in pace. Imi spune tipul din fata mea care si-a dat jos gluga de la hanorac de pe cap cand i-am vazut fata am ramas uimita. Acesta avea parul negru si ochii la spacefel de negri de parca era desprins din povesti. Buzele lui se apropiau de ale mele dar cand era pe aproape sa ma sarute eu am reusit sa-mi eliberez o mana si am incercat sa-i dau o palma dar el mi-a prins mana virgula/punct ma strangea destul de tare virgula dar nu am zis nimic nu stiam ce vroia defapt de la mine dar simteam ca vrea sa ma cunoasca nu ca si vedete ca pe o persoana normala.
-Poti sa nu ma mai strangi asa tare de mana ma doare. pune semnul intrebarii pentru ca e o intrebare Spun eu in timp ce incercam sa-l fac pe brunet sa-mi dea drumu la mana.
-Bine , rozalio ce spui ne plimbam dupa ore poate ne cunoastem si noi mai bine ? Spune brunetul in timp ce a slabit putin stransoarea dar parca refuzand sa-mi dea drumu din bratele sale.
-Imi pare rau virgula dar nu pot iesi afara virgula dar ce zici sa vii cu mine la concert si sa stai si tu in culise cu mine? Spun eu in timp ce i-am dat un permis pentru a putea intra in culise.
Brunetul nu a mai spus nimic doar m-a sarutat scurt pe buze si a plecat impreuna cu prieteni sai. Noi am intrat in clasa asteptand sa se termine ora pentru a pleca acasa. Dupa ce s-a sunat virgula profesorul ne-a urat o zii placuta in continuare. Toata lumea isi strangea lucrurile Hinata si Ino aveau cel mai mult de strans nici eu nu ma descurcam tocmai bine aveam o gramada de foi rupte pentru biletele. Pe usa si-au facut aparitia baietii care au venit la noi pentru a ne ajuta sa strangem lucrurile. Dupa ce am strans am iesit din clasa indreptandu-ne spre iesire dar acolo su rpriza se afla rivalul lui Sasuke nu ai mentionat ca Sakura a facut cunostinta cu Sasuke, deci de unde ii stia numele? care si el pusese ochii pe mine.
-Uchiha ai ceva tupeu sa te dai la pustoaica asta. Spune roscatul in timp ce el si gasca lui se apropiau de noi.
-Gaara asculta-ma nu vreau sa-ti mai bagi tu nasu unde nu-ti fierbe oala. A spus brunetul in timp ce s-a pus in fata mea.
-Uchiha daca ai chef de bataie isi dau eu cata vrei. I-a raspuns Gaara repede brunetelui.
-Gata baieti calmati-va. Gaara daca ai chef sa te bati da-ti tie una in fata , iar tu desi inca nu mi-ai spus cum te cheama vreau sa stai linistit nu are sens sa te bati cu el.
-O da scuze ca nu am zis cum ma cheama. Eu sunt Sasuke iar prietenii mei sunt. Naruto si Sai sunt doar doi dar gasca e mai mare.
-Bine Sasuke hai sa plecam nu are sens sa va faceti nervi pentru ei. Spun eu in timp ce il iau pe Sasuke de mana.
-Bine fetelor sa mergem daca mai ramaneam mult fraietii astea o sa si-o ia in freza. A spus Naruto in timp ce am inceput sa ne indreptam spre poasta scolii.
Dar dintr-o data pe Hinata si Ino le-a lovit cate o mingie in spate cand m-am intors am primit si eu o mingie in abdomen si am cazut pe jos zgariindu-mi piele alba m-am ridicat destul de repede m-am indreptat catre roscat si i-am dat o palma peste fata.
-Sa nu mai faci asta in viata ta sunt in stare sa te lovesc sub centura. I-am spus eu in timp ce i-am intors spatele reintorcandu-ma la ceilalti.
-Las ca vezi tu papusa Barbie ce patesti o sa-ti fie teama de mine. Si-a spus roscatul in gand on timp ce isi aprindea o tigara.
-Sakura daca iti face ceva Gaara trebuie sa-mi spui orice ar fii. Spune Sasuke serios in timp ce ma luat de mana.
-Dar poate nu-mi face nimic. Spun eu in timp ce mi-am pus capul pe umarul brunetului.
-Oricum o sa vin la tine in fiecare pauza sa vad ce faci. Spune brunetul in timp ce ma luat in brate si m-a sarutat scurt pe buze.
Desi sarutul a fost scurt a fost cu adevarat magic. Am mai mers 20 de minute si am ajuns la casa in care stateam noi. Cand am intat in casa am fost putin uimita Ten Ten si cu un timp sa sarutau si la fel faceau si Temati cu un alt baiat dar Hinata , Ino si cu mine fiind putin mai “nesimtite” am mers si le-am stricat momentul magic celor patru.
-Nu ne bagati in seama am venit acasa cu niste prieteni. Spun eu cu un zambet rautacios pe fata.
-Sakura , Hinata , Ino putem sa vorbim cu voi? Intreaba Temari si Ten Ten in acelasi timp.
-Pai vorbin peste 20 de minute. Spun eu in timp ce le indicam baietilor sa intre in living.
-Unde plecati ? Au intrebat cele doua vrand sa afla drumul nostru.
-Mergem sa ne schimbam. Am raspuns toate trei in acelasi timp
Dupa ce am intrat in camerele noastre am inceput sa cautam hainele nostre de casa dar nu erau nici urma de ele.
-Ca cauti pisicuto? Se aude vocea calda a lui Sasuke. Cand m-am intors am vazut ca hainele mele erau la el in mana am vrut sa ii le iau dar fara succes.
-Da-mi hainele te rog frumos. Spun eu in timp ce ma ridicam pe varfuri incercand sa-mi recuperez hainele.
-Si eu ce capat daca iti dau hainele inapoi? Spune Sasuke in timp ce ma luat in brate.
-Pai nu stiu ce vrei. Numai da-mi odata hainele. Spun eu putin amuzata.
-Hm ma mai gandesc poate mor incamea hainele tale . chiar nu am inteles partea asta. la ce te refereai? Spune brunetul in timp ce facea glume pe seama hainelor mele.
-Ha ha ce gluma buna! Spun eu in timp ce incercam sa ajung la hainele mele , intr-un sfarsit am reusit sa ii le “fur” brunetului.
Dupa ce m-am imbracat am coborat jos dar baietii au plecat acasa pentru a se pregati de concert.
Noi am inceput sa repetam , dintr-o data pe usa si-a facut aparita Cristina managera noastra.
-Cristina trebuie sa-ti spunem ceva. Am spus eu in timp ce am invitat-o sa se aseje.
-Ce sa intamplat fetelor , am si eu sa va spun ceva. Spune roscata serioasa.
-Pai noi ne gandeam sa luam o pauza adica sa ne axam putin pe scoala si dupa aceea revenim la concerte si turnee. Spun eu in timp ce asteptam raspunsul roscate.
-Pai asta vroiam sa va spun si eu dar trebuie sa tineti mici concerte. Spune roscata in timp zmbea.
-Suntem de acord cu micile concerte dar trebuie sa luam o luna , doua , trei pauza. Spun eu in timp ce ma jucam pe telefon.
-Pai asa ramane si sa va dau o veste buna nu va ve-ti muta de aici pana nu terminati facultatea.
-Ce bine , hai sa ne pregatim de concert. Spun eu in timp ce urcam scarile.
Pana la ajungeam la concert m-am imbracat intr-o pereche de blugi negri , o bluza alba care are scris pe ea “I have my life” si o pereche de balerini negri cu dungi albe.
Cand am coborat jos era toata lumea care ne astepta chiar si baietii ajunsesera , ne-am urcat in limuzina si am pornit spre locul unde se tinea concertul.
In 10 minute eram acolo am intrat fiecare in cabina sa unde se aflau make-up artist, coafeza si designerul care crease tinutele pentru fiecare videoclip si pentru fiecare concert in parte.
Dupa o jumatate de ora eram machiate virgula coafate si imbracate gata sa intram pe scena desi eram lansate de un an jumatate pe piata muzicala tot aveam emotii cand intram pe scena.
Toata lumea ne incuraja , fanii tipau iar noi ii multumeam lui Dumnezeu ca ne-a ajutat ca fiecare melodie sa devina hit si sa avem in lumea intreaba fanii.
Am tras aer adanc in piept si am urcat pe scena cand toti fanii ne-au vazut pe scena tipau din ce in ce mai tare.
Fara alte emorii an inceput sa cantam. Prima melodie a fost “I have my life” a doua a fost “ If you fell my love” a treia a fost “Sar” si a patra “Si totusi” si inca cateva melodii dupa trei ore concertul s-a terminat melodia cu care am incheiat a fost “Nu suporti”. Cand am coborat de pe scena toata lumea ne aplauda. Baietii erau uimiti dar si lor le placuse mult concertul.
-Hei Sakura ce zici dormi la mine in noapte asta? Intreaba brunetul putin rosu in obraji.
-Bine doar sa mergem sa-mi iau pijamelele. Spun eu in timp ce-mi puneam pacul pe umarul sau.
-Si sa-ti iei cartile , uniforma si ce mai consideri tu ca iti trebuie. Spune acesta fericit.
Aseas pozeste la toate. din nou ce? serios scrie clar Am urcat sus lasandu-I pe baieti in living dar acestia au venit ne-au luat in brate si au zis ca mai bine ne-am lua mai multe haine cu noi deoarece nu ce vor lasa sa plecam asa de devreme de la ei. Zis si facut dupa aceea am coborat jos iar baieti ne-au deschis portbagajul pentru a pune geamantanul si geanta cu cosmetice.


Acesta este capitolul astept cometariile voastre
Si scuze daca am greseli sau au scris undeva aiurea mii de scuze :))[posturi unite]
http://www.youtube.com/watch?v=1HBaWo-4jbw melodia pe care a compus-o si au si cantat-o fetele la concert


wow..ce multe greseli ai. Si de tastare si de ortografie si de exprimare, intr-un cuvant multe. Descrierea e bunicica, dar tot ai de lucrat la ea si avand in vedere faptul ca descrii la persoana I, poti face minuni. Naratiunea e buna...dialogul nu e sec, insa actiunea e grabita. Sasuke si Sakura se plac din prima clipa in care se vad? Daca Sasuke e bad boy, ar trebui mai tarziu sa inceapa sa tina la Sakura.Deja o cheama la el acasa? Si in plus gaara nu era fratele lui Temari? Dar ma rog e ficul tau si il faci cum vrei tu. Capitolul e mare, am avut ce citi si corecta, insa ideea nu e intocmai originala. Cu Sakura vedeta sunt multe ficuri, chiar si primul meu fic.
Tot ce pot sa spun este ca astept continuarea sa vad ce se mai intampla. Chu si gambate. A si corecteaza capitolul inainte de al posta.


Daca te-a deranjat comul meu da-mi un PM
Ok, am aterizat si eu pe aici^^.
ioana_cat, as vrea sa te rog sa nu te superi in urma acestui comentariu. Daca se intampla se te deranjeze vorbim pe mess.

Citat: Aseas pozeste la toate. Am urcat sus lasandu-I pe baieti in living dar acestia au venit ne-au luat in brate si au zis ca mai bine ne-am lua mai multe haine cu noi deoarece nu ce vor lasa sa placam asa de devreme de la ei. Zis si facu dupacea dupa ce am coborat jos iar baieti ne-au deschis portbagajul pentru a pune gheamantanul si ceanta geanta cu cosmetice.
Oricat am incercat sa inteleg prima propozitie dar nu am reusit. "Aseas". Cum se scrie corect?

Ai foarte, foarte multe greseli dar avand in vedere ca capitolul este mare trec cu vederea. Oricum Xia a corectat capitolul.
Actiunea e cam grabita. Ce grabita? Foarte grabita. Sa vedem.
Citat: Brunetul nu a mai spus nimic doar m-a sarutat scurt pe buze si a plecat impreuna cu prieteni sai.
Deja a sarutato? Cam repede. Deabia a cunoscut-o.

Presupun ca in capitolul urmator o sa fie deja hentai avand in vedere ca merge la el(ei) acasa.
Descriere... ai dar incearca sa descri mai mult sentimentele personajelor. Sa nu crezi ca daca spui ca:
Citat: Hinata e o fata cu parul negru ochii albi parul negru ca abanosul , desii e timida e foarte puternica si face fata orcarui obsacol ce ii sta in cale. Ea canta la chitara-bas.
Asta e descriere. Ei bine, nu. In descriere intra si detalierea sentimentelor si aspectului.

Dialog ai si nu e sec. Chiar deloc.
In principiu ficul imi place. Mai ales ideea. Am mai citit ficuri unde Sakura este cantareata. Si imi plac ficurile de genul asta.
Pai astept nextu.
Gambate.
(17-07-2009, 04:06 PM)ioana_cat A scris: [ -> ]Disclimer: Nu detin nici un alt personaj in afara de cele create de mine ce ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul “Naruto” si nu profit de pe urma acestro personaje/intamplari
Gen: Actiune , Hentai
Descriere: Sakura este celebra in lumea muzici trupa se numeste Blaxy Girls. Sakura desi vrea sa fie normala nu poate dar pana la urma va reusi sa aiba putin mai multa intimitare , aceasta indragostindu-se de vedeta facultati la care era inscrisa.

Fiinca nu am ce face iar imaginatia nu-mi da pace m-am decis sa mai scriu un fic de data aceasta este putin diferit. Sper sa va placa

Cap.1
Era o dimineata frumoasa de toamna in orasul Bucuresti. Eu virgula o fata de 20douazeci de ani virgula cu parul lung roz lafel la fel ca florile de cires virgula inca dormeam punct eram in dulcea lume a viselor tocmai ai spus ca dormeai, deci nu mai era nevoie sa aceasta propozitie ). Dar dintr-o data virgula telefonul incepe sa sune punct cu litera mare eu m-am ridicat nervoasa din par si am raspuns incearca sa nu mai amesteci timpurile verbale .
-Sakura virgula te-am trezit sau te trezisesi trezise-si tu? Se aude vocea vesela a Hinatei.
-Nu m-a trezisem virgula Hinata virgula si ce e cu tine asa matinala? Raspun raspund eu lasand nervii de-o parte fiinca imi placea sa vorbesc cu Hinata basisabasista trupeipunct
Hinata e o fata cu parul negruvirgula ochii albiare ochii lila virgulaparul negru ca abanosulai mai spus asta ,si desii e timida e foarte puternica si face fata orcarui obsacolobstacol ce ii sta in cale. Ea canta la chitara-bas.
-Pai azi mergrm din nou la scoalavirgula ai uitat? spune aceasta razand.
-Davirgula am uitat!te repeti Toata noaptea mi-a stat capul numai la concertul din seara asta deoarece vor fii aici toti cei dragi nouavirgula mai ales parintii nostrii , prietenii din copilarie , etc"si altii" suna mai bine…Spun eu in timp ce incercam sa ma trezesc si sa imi dau seama ca azi aveam o zii(cu un singur "i" grea.
-Stiuvirgula Sakura si mie miicu un "i" se face pielea de gaina numai cand ma gandesc caaca sa-us-au vandut peste 10 mii de bilete , dar imi place sa fiu pe scena alaturi de voi. Spune bruneta cu vocea joasa.
-Si mie virgulaHinatavirgula imi place sa fiu cu voi pe scenavirgula dar ne trebuie o pauza altfel vom fii prea obositesi nu nuun singur "nu" le vom mai oferi familor un concert adevaratci le vom oferi o seara , ziizi ,"sau" nu "virgula" noapte plictisitoare. Spun eu unin timp ce ma plimbam prin camera cautandu-mi papucii.
-Ai dreptatepunct litera marele vom spune si fetelor azi la scoala si dupa concert ii vom spune si Cristinei. Spuneai repetat cuvantul spune Hinata fericita.
-Bine virgulaHinatavirgula trebuie sa inchidpunct litera marene vedem in limuzina.cand urmeaza o explicatie dupa o propozitie afirmativa se pune virgula si apoi"spune..." cu litera mica, iar dupa ce ai terminai inchei cu punct" Spun eu in timp ce imi progateampregateam hainele pentru a merge la scoala.
-Pavirgula Sakuravirgula dar defapt ne intalim jos in bucatariehai ca aici m-ai pierdut!. Spune Hinatasi dupaceeadupa aceea inchide telefonul.
Am trantit telefonulrepetitie in pat si am mers la baie pentru amia-mi face un dus ,punct litera maredupa ce am iesit de la dus am mers catre pat unde se aflau hainelevirgula dar nu inainte de a face o vizita la sertarul cu lenjerie intima. Dupa ce m-am imbracat imam mers la masuta mea cu machiaje si ma uitam ca mata in calendarpunct litera marenu stiam cu ce culoare sa ma machezpunct litera mareintr-un final am ales un fard de ploape care are culoare verdemarinverde marin punct litera maredupaiadupa aceea am coborat josnu zau? si eu care credeam ca ai coborat sus ununde se aflau colegele mele de trupapunct , litera mareacestea erau entuziasmate fiinca remergeammergeam la scoala.
-Fetelorvirgula luati-o mai incetsemnul exclamarii litera marecunu credeti ca vom fi asaltate de toata scoala deoarece toti vor vrea sa faca poze cu noi? Spun eu in timp ce ma asezam la masa.
-Ba davirgula dar vom fii toate in aceeas clasapunct litera mateva fi minunatsemnul exclamarii. Spune Ten Ten fericita de mai avea umpic si isi lua zborul.
Ten Ten este o fata cu parul saten , ochii capruiasta e tot ce ne poti spune despre ea? ,punct litera mareea era cea mai mare ca varsta dintr-e noipunct litera maredefapt ea si cu litera mare ca e nume temartiTemari sunt cele mai maripunct litera mareau 21douazeci si unu de ani.au douazeci si unu de ani si sunt in aceeasi clasa cu alea de douazeci? au ramas cumva repetente? si la douazeci- douazeci si unu de ani nu ar trebui sa fie la facultate? Aceasta canta la chitara electrica.
-Stai linistitavirgula Sakurapunct litera maresigur cene vom acomodapunct sper sa nu ne puna sa stam cu baietii ca turbez. Spune Temari.
Temari are parul blondvirgula scurt pana la umeri , are ochii negri , canta la clape si este o prietena foarte buna.
-Binevirgula cum spuneti voi…nu-mi pasa arataatata timp cat nu sunt trebuie sac and pana disearapoftim? sa stii ca eu nu am inteles absolut nimic din ce ai spus acolo.. Spun eu in timp ce ma uitam in ghiozdan sa vad daca am tot ce imi trebuie.
-Okvirgula fetelorsemnul exclamarii litera maree timpulsatimpul sa plecampunct litera maresa nu intarziem in prima noastra zii de scoala.ti-am zis ca la varsta pe care le-ai dat-o ar trebui sa fie la facultate! A spunshotarastete la ce timp narez! Ino in timp ce isi punea un lant de aur care era subtitlecred ca ai vrut sa spui "subtite" dar se potrivea de minune cu tinuta sape care nu ai de gand sa ne-o descrii, nu?.
Ino are parul blond , ochii albastrii lafella fel ca si cerul senin si ea facea parte din trupapunct litera maree la tobe.nu prea are sens propozitia asta
Intrunintr-un finalvirgula dupa ce ne-am verificat centilecenturile sine-am luat telefonalevirgula am urcat in limuzina si am pornit spre facultate.
-Danvirgula putem pleca spre scoalahotaraste-te! ori scoala ori facultate! nu e acelasi lucru! scoala, ca institutie e aia pana la a opta, liceul e pana la a doisprezecea iar facultatea e o institutie de invatamant care, in functie de domeniul pe care se axeaza are o anumita durata. . Spun eu in timp ce-mi puneam centura de sigurantadeci intai ti-o verifici si dupa aceea ti-o pui? interesant.
Am pornit la drum cu fiecare strada pe care mergeam imi aminteam de copilaria meavirgula tede toate locurire in care fusesem cu fostifostii colegi de clasapunct litera mareintr-un final dupa ce imi amintisem am ajuns la scoala.nu prea are sens propozitia Toata lumea era agitata mai ales cei din anul intaivirgula dar Ten Ten si Temari erau putin emotionate deoarece erau anul al 2-leaal doileapunct ele aveamdezacord mai mult de invatatdaca erau anul al doilea atunci cum erau toate in aceeasi clasa?.
-Domnisoarelorvirgula am ajuns. A spushotaraste-te o data la ce timp narezi! Dan in timp ce cobora din limuzica pentru a ne deschide portiereportierele-articol hotarat "le" dar noi i-am luat-o inainte.
-Danvirgula astazi o sa venim pe jos deci iti poti lua o ziizi libera. Am spus toate in acelas timp.
-Daca este ceva ma sunativirgula in rest nu am nimic de spus.ciudata propozitie A spus acesta in timp ce inghideainchidea portiera.
Nici nu am intarintrat bine pe poarta scoliifacultatii si deja eram asaltate de o multime de fani. Toti vroiau sa faca cate o poza cu noi sau macar un autograf. Dupa ce am facut mii de poze si am scris mii de autografede ce ai pus punct?.propozitia continua deci nu e nevoie de litera mare Am fost lasate sa respiram sis asi sa auzim plictisitorul discurs al directorului.
-Va voi striga numele si voi veti veni sa sad"va dau"?asta vroiai sa spui? au cheile de la dulap si va voi spune clasa cand se strang toti dirigintele clasei v-a veni si va va duce in clasa.n-am inteles nimic! Anul intai : Sakura Haruno.
Am mers langa director pentru amia-mi lua cheia si am semnat lista.
-Hanako Uchihavirhula litera micaVinovin-o sa-ti iei cheia si sa semnezi.
-Hinata Hyuga. Si tu lafella fel ca si colegele tale.
Directorul a mai strigat ceteva numesi dupaceeadupa aceea a ajuns la inocu "I" marepunct litera marea semnat si ea si a luat cheia numarul elevilor era deja de 25douazeci si cinci. Langa acestia a venit Dirigintele lor care i-a dus in clasa. Le-a dat manualele si i-a pus sa se prezinte.poftim? nu narai la persoana intai din perspectiva Sakurei?
-Sakura Harunovirgula prezintateprezinta-tevirgulate rog. Spune dirigintele.
Eu m-am ridicat imin picioare am tras aer adanc in piept si am incepu sa vorbesc.doua puncte
-Numele meu este Sakura Haruno si vreau sa-mi fac cat mai multi prieteni si daca se poateaspoate as vrea sa va comportati cu mine ca si cu o golegacolega de clasa nu sa si cu o vedetapunct sifara "si" litera maresper sa ne intelegem. Spun eu zaimbind larg.
-Multumescvirgula Sakura te poti aseza acum. Mi-a spus dirigintele.
Dupa ce ne-a pus sa spunecspunem catecateva cuvinte despre noi a zis ca trebuie sa mene pregatim de ore.
-Eu stau in banca cu Hanako Uciha. Este o fata de treaba si imi place fiinca este chiarfara "chiar" glumeatavirgula dar parca numele ei de familie imi aduce aminte de cinevapunct ,aici vorbeste cumva singura? litera mareintr-un final am mers la dulapuri si am avutvazut ca dulapurinedulapurile nostre sunt unuunul langalanga ce? si ale Hinatei , Ino erau aproape de al meu.si aici m-ai pierdut Cand am deschis usavirgula din dulap a cazut o foaie de haitiepunct litera marem-am aplecat am ridicat-opunct sifara "si" litera maream incepu sa o citesc. Pe acea foaie scria…
“-Tipa care v-a avea acest dulap te voi vizita in pauza mare sper sa arati bine.”nu-mi place exprimarea.
-Ce nebunsemnul exclamarii litera maresa se atinga de mine si illil as fata copii. Imi spun eu in minte. M-am dus la banga banca Hinetei si a lui Ino si le-am intrebat daca pot veni pana la geam. Acolo le-am citit si lor biletul.
-Cevirgula si tu ai primit un asemnea bilet? Au zis Ino si Hinata in acelas timp.
-Si voi ati primit? Spun eu putin confuza.
-Davirgula si noi am primitvirgula dar nu stim de cine sunt scrise. Au spus cele doua simultan.
-Nici pe al meu nu scrie numele tipului care a scris biletul.
Pe usa si-au facut aparitia Ten Ten si Temari care ne-au facut semnasemn sa iesim pe hol sa vorbimpunct litera maresi ele aveau aceas problema.
-Binevirgula fetelorvirgula Ten Ten , Temari aveti prin clasa vre-o gasca? Spun eu hotarata se aflu misterul.
-Davirgula sunt doua gasti rivale. Dar cu ce te ajuta asta? Intraba Temari curioasa.
-Nu mai are sens trebuie sa steptam pana la pauza viitoare. Ino , Hinata sa mergem in clasa trebuie sa vina profesorul de muzica. Spun eu fericita fiinca in orele de nuzicamuzica ma simteam in elemental meu .
Intr-un final a sosit si profesorulcareprofesorul care ne-a pus pe grupe sa scriem cate o melodie , eu am picat in aceas echipa cu Ino si Hinatapunct litera mareasta era bine finca ele erau cu linia melodia iar eu eram Vocalita si chitara.
Mi-au venit in minte niste versuripunct litera marecand am inceput sa le pun pe hartie parca nu vroiam sa se terminepunct litera maredupa 10 minute am terminat canteculpunct litera mareeram primelepunct litera maream mers in sala de muzica in care se aflau colegii nostri mai mari si le-am spus fetelor ca avem nevoie de ajutorul lor sa iasa melodia cum trebuie.
Fetele au inceput sac antesa cante iar colegii lor erau uimiti de cat de bine puteau sac antesa cante chiar daca eu nu aveam vocea incalzita.
Toate am primit cate un zece dupa noi au venit si echipa lui Hanako si dupaia restul echipelor. Eu ma uitam la colegii prietenelor mele si vad ca doi baietii se uitau la mine de parca ii hipnotozese cinevapunct litera maredesi eram fericita ca luasem nota mare nu uitasem de biletul acela sit esi de tipul misterios. Dup acedupa ce s-a sunat Hinata , Ino si cu mine am mers fiecare sa ii asteptam pe baieti dar pana am coborat noi ei erau deja acolopunct litera marene asteptau fumand fiecate o tigaraiar cand ne-am apropiat de dulapuri acestia se uitau la noi de parca mai aveau umpic si ne dezbracau. Dar nu le-am facut jocul.
-Baietiibaieti virgulacred ca ar trebui sa le aratam felelor cat de primitori suntem noi.
-Ai dreptate virgulasefulevirgula spune tipul din fata Hinatei.
Cei trei s-au apropiat de noisi ne-au luat in bratepunct litera marenoi ne zbateam vrandevrand sa ne eliberam virgula datdar fara folos.
-Papusavirgula nu te mai zbatepunct litera marenu o sa ai norocul sa te las in pace. Imi spune tipul din fata mea care si-a dat jos gluga de la hanotac de pe cappunct litera marecand i-am vazut fata am ramas uimita. Acesta avea parul negru si ochii lafella fel de negri de parca era desprins din povesti. Buzele lui se apropiau de ale mele dar cand era pe aproape sa ma sarute eu am reusit sa-mi eliberez o mana si am incercat sa-i dau o palma dar el mi-a prins manapunct litera marema strangea destul de tare dar nu am zis nimicpunct litera marenu stiam ce vroia defapt de la mine dar simteam ca vrea sa ma cunoasavirgula nu ca si vedete virgulaca pe o persoana normala.
-Poti sa nu ma mai strangi asa tare de mana ma doareca ma doare mana->suna mai bine. Spun eu in timp ca incercam sa-l fac pe brunet sa-mi dea drumu la mana.
-Bine , rozaliovirgula ce spui ne plimbam dupa oarevirgula poate ne cunoastem si noi mai bine ? Spune brunetul in timp ce a slabit putin stransoarea dar parca refuzand sa-mi dea drumu din bratele sale.
-Imi pare rau dar nu pot iesi afaravirgula dar ce zici sa vii cu mine la concert si sa stai sit usi tu in culise cu mine? Spun eu in timp ce i-am dat un permis pentru a putea intra in culise.
Brunetul nu a mai spus nimic doar m-a sarutat scurt pe buze si a plecat impreuna cu prieteni sai. Noi am intrat in clasa asteptand sa se termine ora pentru a pleca acasa. Dup acedupa ce s-a sunat profesorul ne-a urat o ziizi placuta in continuare. Toata lumea isi strengea lucrurilepunct Hinata si Ino aveau cel mai mult de strans insanici eu nu ma descurcam tocmai binepunct litera mareaveam o gramada de foi rupte pentru biletele. Pe usa si-au facut aparitia baietii care au venit la noi pentru a ne ajuta sa strangem lucrurile. Dupa ce am strans am iesit din clasa indreptandu-ne spre iesire dar scoloacolo virgulasupriza virgulase afla rizalulrivalul lui sasukeSasuke care si el pusese ochii pe mine.
-Ucihauchiha ai ceva tupeu sa te dai la pustoaica asta. Spune roscatul in timp ce el si gasca lui se apropiau de noi.
-Gaaravirgula ascultamaasculta-mavirgula nu vreau sa-ti mai bagi tu nasu unde nu-ti fierbe oala. A spus brunetul in timp ce s-a pus in fata mea.
-Ucihauchiha daca ai chef de bataie isiiti dau eu cata vrei. I-a raspuns Gaara repede brunetelui.
-Gatavirgula baietivirgula calmativa.semnul exclamarii Gaaravirgula daca ai chef sa te bati da-ti tie una in fata , iar tuvirgula desi inca nu mi-ai spus cum te cheamanu i-a spus? pai atunci de ce a spus "ribalul lui Sasuke" mai sus? vreau sa stai linistitpunct litera marenu are sens sa te bati cu el.
-O virguladavirgula scuze ca nu am zis cum ma cheama. Eu sunt Sasuke iar prietenii mei sunt.nu e nevoie de punct Naruto si Sai sunt doar doi dar gasca e mai mare.
-Binevirgula Sasukevirgula hai sa plecamsemnul exclamarii litera marenu are sens sa va faceti nervi pentru ei. Spun eu in timp ce il iau pe Sasuke de mana.
-Binevirgula fetelorvirgula sa mergemsemnul exclamarii litera maredaca mai ramaneam mult fraietii astea o sa si-o ia in freza. A spus Naruto in timp ce am inceput sa ne indreptam spre poasta scolii.
Dar dintr-o data pe Hinata si Ino le-a lovit cate o mingie in spatepunct litera marecand m-am intors am primit si eu o mingie in abdomen si am cazut epe jos zgariindu-mi piele albapunct litera marem-am ridicat destul de repedesi m-am intreptat catre roscatpunct fare"sisi litera marei-am dat o palma peste fata.
-Sa nu mai faci asta in viata tasemnul exclamarii litera maresunt in stare sa te lovesc sub centura. I-am spus eu in timp ce i-am intors spatele reintorcandu-ma la ceilalti.
-Las ca vezi tuvirgula papusa Barbievirgula ce patestisemnul exclamarii litera mareo sa-ti fie teama de mine. Si-a spus roscatul in gand nin timp ce isi aprindea o tigara.
-Sakuravirgula daca iti face ceva Gaara trebuie sa-mi spuivirgula orice ar fii. Spune Sasuke serios in timp ce ma luat de mana.
-Dar poate nu-mi face nimic. Spun eu in timp ce mi-am pus capul pe umarul brunetului.
-Oricum o sa vin la tine in fiecare pauza sa vad ce faci. Spune brunetul in timp ce ma luat in brate si m-a sarutat scurt pe buze.
Desi sarutulasarutul a fost scurt a fost cu adevarat magic. Am mai mers 20 de minute si am ajuns la casa in care stateam noi. Cand am intat in casa am fost putin uimitapunct Ten Ten si cu un timp sa sarutau si lafella fel faceau si Temati cu un alt baiat dar Hinata , Ino si cu mine fiind putin mai “nesimtie” am mers si le-am stricat momentul magic celor patru.
-Nu ne bagati in seama am venit acasa cu niste prieteni. Spun eu cu un zambet rautacios pe fata.
-Sakura , Hinata , Ino putem sa vorbim cu voi? Itreaba Temari si Ten Ten in acelas timp.
-Pai vorbin peste 20 de minute. Spun eu in timp ce le indicam baietilor sa intre in living.
-Unde plecati ? Au intrebat cele doua vrand sa afla drumul nostrumunde mergem cred ca ar suna mai bine.
-Margem sa ne schimbam. Am raspuns toate trei in acelas timp
Dupa ce am intrat in cemerele noastre am inceput sa cautam hainele nostre de casa dar nu erau nici urma de ele.
-Ca cauti pisicuto? Se aude vocea calda a lui Sasuke. Cand m-am intors am vazut ca hainele mele erau la el in manasi am vrut sa ii le iau dar fara suces.
-Damida-mi hainelevirgula te rog frumos. Spun eu in timp ce ma ridicam pe varfuri incercand sa-mi recuperez haineleai repetat cuvantul "hainele".
-Si eu ce capat daca iti dau hainele inapoi? Spune Sasuke in timp ce ma luat in brate.
-Pai nu stiu ce vrei. Numai da-mi odata hainele. Spun eu putin amuzata.
-Hm puncte de suspensiema mai gandescvirgula poate mo-rm-or incameaincapea hainele tale . Spune brunetul in timp ce facea glume pe seama hainelor mele.
-Ha ha ce gluma buna! Spun eu tn timp ce incercam sa ajung la hainele mele punct, litera mareintr-un sfarsit am reusit sa ii"i" nu "ii" le “fur” brunetului.
Dupa ce m-am inbracat am coborat josnu puteai sa cobori sus dar baietii au plecat acasa pentru a se pregati de concert.
Noi am inceput sa repetam , dintr-o data pe usa si-a facut aparita Cristinavirgula managera noastra.
-CriatiaCristina virgulatrebuie sa-ti spunem ceva. Am spus eu in timp ce am invitat-o sa se aseje.
-Ce sa intamplat fetelorsemnul intrebarii , litera maream si eu sa va spun ceva. Spune roscata serioasa.
-Pai noi ne gandeam sa luam o pauza adica sa ne axam putin pe scoala si dupaceeadupa aceea revenim la cocerte si turnee. Spun eu in timp ce asteptam raspunsul roscateroscatei.
-Pai asta vroiam sa va spun si eu dar trebuie sa tineti mici concerte. Spune roscata in timpce zmbea.
-Suntem de acord cu micile concerte dar trebuie sa luam o luna , doua , trei pauza. Spun eu in timp ce ma jucam pe telefontelefinul.
-Pai asa ramane si sa va dau o veste buna nu va ve-tiveti muta de aici pana nu terminateterminati faculcatea.
-Ce bine , hai sa ne progatim de concert. Spun eu in timp ce urcam scarile.
Pana la saajungeam la concert m-am imbracat intr-o pereche de blugi negri , o bluza alba care are scris pe ea “I heve my life” si o pereche de balerini negrunegri cu dungi albe.
Cand am coborat josnu puteai sa cobori sus era toata lumea care ne asteptavirgula chiar si baietii ajunsesera , ne-am urcat in limuzina si am pornit spre locul unde se tinea concertul.
In 10 minute eram acolopunct litera maream intarintrat fiecare in cabina sa unde se aflau make-up artist, coafeza si designerul care crease tinutele pentru fiecate videoclip si pentru fiecare concert in parte.
Dupa o jumatate de ora eram machiatevirgula coafate si imbricatevirgula gata sa intram pe scenapunctlitera maredesi eram lansate de un an junate pe piata muzicala tot aveam emotii cand intram pe scena.
Toata lumea ne incuraja , fanii tipau iar noi ii multumeam lui dumnezeuDumnezeu ca neane-a ajuntat ca fiecare melodies amelodie sa devina hit si sa avem in lumea intreabaintreaga faniifani.
Am treas aer adanc in piept si am urcat pe scenapunct litera marecand toti fanii ne-au vazut pe scenaai repetat cuv "fanii" si "scena" tipau din ce in ce mai tare.
Fara alte emoriiemotii anam inceput sa cantam. Prima melodie a fost “I heve my life” virgulaa doua a fost “ if you fell my love” virgulaa treia a fost “Sar” si a parta “Si totusi” si inca cateva melodiimelodi punct litera maredupa trei ore concertul s-a terminat punct litera maremelodia cu care am incheiar a fost “Nu suporti”. Cand am coborat de pe scena toata lumea ne apalauda. Baietii erau uimiti dar si lor le plauseplacuse mult concertul.
-Heivirgula Sakuravirgula ce zicivirgula dormi la mine in noapte asta? Intreaba brunetul purin rosu in obraji.
-Binevirgula doardar sa mergem sa-mi iau pijamelele. Spun eu in timp ce-mi puneam paculcapul pe umarul sau.
-Si sa-ti iei cartile , uniforma si ce mai consideri tu ca iti trebuie. Spune acesta fericit.
AseasAceeasi pozestepoveste la toate. Am urcat susnu puteai sa urci jos lasandu-I pe baieti in livingvirgula dar acestia au venitvirgula ne-au luat in brate si au zis ca mai bine ne-am lua mai multe haine cu noi deoarece nu cene vor lasa sa placam asa de devreme de la ei. Zis si facupunct litera maredupaceadupa aceea am coborat josnu puteai sa cobori sus iar baieti ne-au deschis portbagajul pentru a pune gheamantanul si ceantageanta cu cosmetice.


Acesta este capitotul astept cometariile voastre
Si scuze daca am greseli sau au scris undeva aiurea mii de scuze :))[posturi unite]
http://www.youtube.com/watch?v=1HBaWo-4jbw melodia pe care a compus-o si au si cantat-o fetele la concert

ce pot sa spun? ideea ficului e destul de draguta dar ai cam multe gresel! am vazut ca nu te prea descurci cu virgula si in general cu semnule de punctuatie! ai mai multa grija!
ai cam multe greseli de tastare si unele fraze nu suna foarte bine sau nu le inteleg deloc! asta s-ar putea ameliora si chiar rezolva, cu timpul, daca ti-ai citi de cateva ori capitolul inainte sa il postezi!
am vazut ca faci si pleonasme! ai mai multa grija!
ai grija ca nu prea construiesti bine propozitiile si frazele!
dialogul e umpic cam sec!
nu ai destula descriere!
grabesti actiunea! deci, ele merg la liceu, primesc niste bilete de la niste tipi, afla cum ii cheama, se saruta cu ei, si se si multa cu ei in aceeasi zi? cam mult nu crezi? pai in ritmul asta pana in capitolul 3 se casotoresc si mai au si copii!
nu controlezi bine timpul verbelor!
uneori te cam repeti si nu suna bine!
cam atat am avut de spus! sper ca nu te-ai suparat pe mine, nu nam vrut sa te jicnesc sau ceve de genul asta, dar pentru a evolua trebuie sa stii unde gresesti si sa incerci sa te imbunatatesti!
imi cer scuze daca te-am suparat cu ceva! nu a fost cu intentie! daca e ceva totusi, da-mi Pm si rezolvam!
astept urmatorul capitol pentru a vedea cum evoluezii!succes!
Hy!

deci vad ca sysu Xia ti-a corectat toate greselile.si celelalte dinainte ti-au spus cam tot.
chiar ai avut multe greseli.ce-ar fi sa nu mai grabesti atat de mult actiunea?si totul s-a intamplat asa..Sasuke zici ca a picat din cer...adica Sakura nici macar nu il cunoaste si merge si doarme la el si e si iubitul ei?povestea e destul de interesanta,facand exceptie la greseli si actiune.

Nextu!Sper ca o sa faci progrese:P

Zbye Zbye:)
Cap.2
Cei doi au intrat in masina dupa o jumatate de ora de mers cu masina au brunetul a oprit masina si-a dat drumu la centura de siguranta , a iesit din masina si dupacea mi-a daschis si mie portiera mi-am luat geamantanul care nu era foarte greu si am inceput sa ne indreptam spre casa lui sa.
Am intat in casa si am fost placut impresionata casa in exterior arata foarte frumos era vopsita in albastru. Dar inauntr arata ca o cabana construita din lemn lafel ca la munte. Dupa ce am urcat cate trepte am ajuns la primul etaj al casei. Unde se aflau dormitoarele.
-Aceasta este camera ta sper sa-ti placa. A spus brunetul aratandu-mi camera in care voi dormi.
-Si tu unde vei dormi ? Intreb eu cu un zambet dulce pe fata.
-In camera alaturata sa iti pot face cate o vizita neanuntata. Mia spus brunetul cu un zambet de smecher pe fata.
Dintr-o data a inceput sa-mi sune telefonul numarul era necunoscut.
-Alo Sakura tebuie sa vii acasa am sa-ti spun ceva extreme de urgent.
-Mama tu erai nu ti-am recunoscut numarul bine voi veni acasa. A venit si tata ? Intreb eu mereu curioasa.
-Da a venit si tatal tau. Dar vino sa vezi “surpriza” ce o avem pentru tine.
-Bine deja ma-ti facut foarte curioasa. Spun eu in timp ce imi puneam haina pe mine.
-Pa scumpo te asteptam. Imi spune mama dupacare inchide.
Eu m-am intros catre Sasuke am tras aer in piept si i-am spus ca trebuie sa plec si ca nu mai pot dormi la el in seara acea acesta a fost foarte intelegator si mi-a spus ca vine maine dimineata sa mergem la scoala impreuna. Sasuke s-a oferit sa ma duca acasa. Inainte sa ma dau jos din par l-am sarutat usor pe obraz si am iesit din masina si m-am indreptat spre casa.
-Mama , tata unde sunteti? Spun eu in gura mare.
-In living scumpo. Se aude vocea calma a tatalui meu.
Tatal meu este un barbat bine facut in varsta de 39 de ani blond cu ochii verzi , iar mama o femeie tot de 39 de ani parul roz lung si ochii verzi. Cand am intrat in incapere i-am vazut pe mama si tata cu inca doi baieti unul parea de aceas vasta cu mine si celalt partea cu un an mai mare.
-Ai ajuns intr-un sfarsit! A spus unul dintre cei doi baieti.
-Asculta aici pampalaule nu-ti permit sa-mi vorbesti asa mai bine ar fii sa-ti masori cuvintele. Spun eu apropiindu-ma de acel baiat.
-Gata Aiba , Ohono purtativa frumos cu sora voastra. Spune mama indreptandu-se spre mine.
-Da baiat deabea va-ti cunoscut si va si certati? Intreaba tata.
-Ce este imposibil ei sunt Aiba si Ohono din faimoasa trupa Arashi? Spun eu entuziasmata.
-Da si sunt si fratii tai mai mari deci vreau sai respecti sis a o respectati pe Sakura sa inteles? Intreaba tata aratand cu degetul spre noi.
-Da tata! Am spus toti trei in acelas timp.
-Bine v-a lasam singuri sa va cunoasteti mai bine. Spune mama lunad-ul pe tata de mana si urcand sus.
Eu m-am asezat pe fotolul din fata lor am intat pe messenger unde era toata trupa online am facut o conferinta si am inceput sa vorbim.
-Fetelor am ceva sa va spun! Am inceput eu parca fiind-mi teama de ce vor spune celelalte.
-Si noi au spus Temari si Ino in acelas timp.
-Si eu dar sa tineti secret. A spus Hinata.
-Lafel si eu am sa va spun ceva . Dar Sakura tu prima. A spus Ten Ten.
-Pai fetelor trebuie sa va spun ca Aiba si Ohono din faimoasa trupa Asari imi sunt frati mai mari. Spun eu parca usurandu-ma.
-Acum noi au spus Temari si Ino. In primul rand am aflat ca suntem surori dar am fost despartite la nastere si in al doilea rand Nino din trupa Arashi este fratele nostrum mai mare. Au spus cele doua simultan.
-Wow asta da veste bomba ma bucur pentu voi. Am spus eu politicoasa. Sa fiu politicoasa nu-mi state in fire dar nu ma mai mira nimic la cate mii sa-u intamplat astazi.
-Pai cred ca ar trebui sa va spun ca Sho este fratele meu mai mare. A spus Hinata in timp ce inchitea in sec.
-Sunt ultima si nu o sa va mire dar si eu am un frate de aceas varsta tot din trupa Asashi este nimeni altul decat Jun. Spune Ten Ten in timp ce se gandea la ceva.
-Fetelor fratii nostri mai mari sunt o trupa lafel ca noi dar de ce parintii nostri ne spun tocmai acum asta? Intreb eu in timp ce vroiam sa aflu gheastia asta dar dintr-o data in vad pe Aiba ca vine spre mine.
-Ce spui surioasa mergem sa bem ceva sis a ne cunoastem mai bine daca stam si nu vorbim nu ne vom cunoaste nici in poze. Spune el lunadu-ma de mana si ridicandu-ma de pe scaun.
-Bine sunt de acord cu tine fratioare , imi place cum suna. Spun eu cu zambetul pana la urechi.
-Mergem cu masina mea a spus Ohono in timp ce sa ridicat de pe canapea lundu-si cheile de la masina.
-Si ce v-a facut sa vreti sa ma intalinti acum. Intreb eu in timp ce ma uitam la cerul plin de stele.
-Pai nu te-am mai vezut de cand aveai 4 ani desi a trecut mult noi tot timul vorbeam cu mama si tata si ii intrebat de tine ne era dor de tine. Si tie ti-am dedicate melodia Sakura Sake. Noi te-am iubit sit e vom iubi mereu surioara fiinca tu esti surioasa noastra cea mica si mereu asa va fii. Si ne bucuram ca esti sit u un star putem face un concert impreuna Arasi si Blaxy Girls. A spus Ohono in timp ce conducea.
-Baieti chiar ma bucur ca suntem frati dar nu inteleg de ce nu m-ati cautat mai devreme , adica nu s-a intamplat ceva de nu ati mai fost lasati sa ma vedeti sau ceva de genul. Am spus eu in timp ce ma abtineam sa plang deoarece vorbele fratelui meu erau adevarat si chiar mi-au atins coarda sensibila.
-Ba da din pacate bunici ne-au luat de langa tine si de langa mama si tata si ne-au zis ca doar la 19 ani ne vor lasa sa fecem ce vrem si nu nea foast prea usor sa nu stim ce faci cum o duci. A spus Aiba.
-Dar tot ce conteaza e ca nimeni si nimic nu ne poate desparti acum. Spun eu incercand sa inveselas putin admofera.
In timp ce vorbeam diferite chesti am ajuns si la local. Acel restaurand se numea Coin de ciel parisien
Dupa o seara frumoasa am plecat cat acasa. Toti eram extenuati.
A doua zii a venit cu pasi repezi. Era deja ora 8:30 si eu inca ma pregateam de plecare baieti isi sergea micul de jun in aceasta dimineata nu-mi era foamne asteptam doar sa vine Sasuke si sa mergem la scoala sa se termine orele si sa-mi petrec cevatimp cu fratii mei mai mari.
Intru-n final a aparut si Sasuke am pornit spre scoala pe drum l-am vazut pe Gaara tipul ala parea pus pe rele doar daca imi aduceam aminte de ce spusese aceasta ieri ma treceau fiorii pe sirea spinarii.
Sasuke mergea mandru de el dar fiind atent la mine. Era ca un leu care isi apara teritoriul.
-Hei fetelor ce mai faceti? Spun eu catre Hinata , Ino si Hanako care devenisera deja prietene. Azi nici nu am simtit cat de repede au trecut orele dupa ce am terminat orele baietii au venit sa ne vada inainte de ultima lor ora noi nu am mai putu sta fiinca le promisesem fratilor nostri ca indata ce termina orele mergem acasa.
Am crezut ca totul era bine pana la iesite din scoala unde eram asteptate se Gaara si gasca sa cand i-am vaut ne-am hotarat sa iesim pe usa din spatele scolii zis si facut pe drum ne-am intalnit cu Cristina care facea cumparaturi pentru un party de fite. Ea nea invitat dar eu am refuzat in numle trupei fiinca noi nu suntm genul de fete de fite preferam o petrecere cu ceva bautura mai tare nu vin si mancaruri Pariziene nu ca nu ne placeau dar nu e genul de petrecere la care sa mergem noi.
Intr-un final am ajuns acasa am urcat sus la etaj si din sala de repetitii am auzit muzica melodia era foarte frumoasa. M-am hotarat sa nui deranjez si sa ascult melodia din afara camerei
Era o armonie perfecta intre instrumente dar baietii nu se prea descurcau cu versurile deci m-am hotarat sa le dau o mana de ajutor.
-Hei vadca averi ceva probleme cu versurile iar eu am de azi dimineata niste versuri in cap ce spuneti daca ati canta voi melodia compusa de mine?
-Bine sa vedem cum suna versurile. A spus Jun dand-mi caietul pe cate erau o gramada de stersaturi am dat foaia si am inceput sa scriu versurile. Dupa 10-15 minulte melodia era gata iar baieti erau masca.
Versurile erau ceva in genul:
„Kagayaita no wa kagami demo taiyou demo nakute kimi da to kizuita toki kara
Ano namida gumu kumo no zutto ue ni wa hohoemu tsuki love story mata hitotsu

Kizu tsuita yume wa kinou no kanata e
Sora ni hibike ai no uta

Omoide zutto zutto wasurenai sora futari ga hanarete ittemo
Konna suki na hito ni deau kisetsu nido to nai
Hikatte motto saikou no lady kitto sotto omoi todoku
Shinjiru koto ga subete love so sweet

Soko kara itsumo mieru yo ni
Kono te wo sora ni muke hirogaru kimi to no omoide
Ano katakuna de ijippari na
Boku wo kaeta kimi no te love story arukidasu

Magari kunetteta futatsu no tabiji wa
Koko de hitotsu niji ni nare

Omoide zutto zutto oikaketa yume futari ga tooku e ittemo
Donna tsurai yoru mo kujikesou na chikai demo
Waratte motto saigo no lady kitto sotto negai todoku
Akenai yoru wa nai yo love so sweet

Tsutae kirenu itoshisa wa
Hana ni natte machi ni futte
Doko ni itemo kimi wo "koko" ni kanjiteru

Omoide zutto zutto wasurenai sora futari ga hanarete ittemo
Konna suki na hito ni deau kisetsu nido to nai
Hikatte motto saikou no lady kitto sotto omoi todoku
Shinjiru koto ga subete
Akenai yoru wa nai yo
Shinjiru koto ga subete love so sweet “

Baieti erau uimiti au incepu sa cante si au cazut ca versurile se armonizau perfect cu linia melodica. Iau eu m-am bucurat de un „concert” minunat.

http://media.photobucket.com/image/aiba/.../aiba3.gif Aiba.
http://media.photobucket.com/image/arash...no1280.jpg Ohono

Scuze ca am intarziat aca mult cu cap 2 dar nu am avut timp. >.<” astept comentariile voastre. Scuze de grezeli si ca nu le-am corectat dar starea mea de sanattate nu este buna.
Sper sa pot posta capitolul cat mai curand.
Si scuze daca grabesc actiundea dar de data astaa fost necesar![posturi unite]
http://www.youtube.com/watch?v=7o2fZEKiMVw melodia scrisa de mine
Hi! Greselile de tastare:
dupacea-dupa aceea
daschis-deschis
casa lui sa-ori sa,ori lui
inauntr-inauntru
lafel-la fel
cate trepte-cateva trepte
mia- mi-a
dupacare-dupa care
aceas-aceeasi
celalt-calalalt
partea-parea
sai-sa-i
sis a-si sa
sa-s-a
acelas-acelasi
fotolul-fotuliul
fiind-mi-fiindu-mi
nostrum-nostru
state-statea
sa-u-s-au
ghestia-chestia
vezut-vazut
sit u-si tu
nea-ne-a
inveselas-inveselesc
admosfera-atmosfera
restaurand-restaurant
cat acasa-ce ai vrut sa zici aici?
sergea-serveau
cevatimp-ceva timp
intru-n-intr-un
putu-putut
iesite-iesire
se-de
suntm-suntem
nui-nu-i
vadca-vad ca
incepu-inceput
cazut-vazut
iau-iar
Acestea au fost greselile de tastare si ortografie.Sa zicem ca daca ai avut o problema grava de sanatate iert greselile,cu toate ca cele de ortografie sunt cam grave.Intr-adevar grabesti destul de mult actiunea,in primul capitol s-au si sarutat,abia l-a cunoscut pe Sasuke si l-a si sarutat,iar apoi sa doarma la el,ai grija cu actiunea nu o mai grabi.Descrierea a fost buna,naratiunea e buna,dar se mai poate lucra,dialogul si la el mai trebuie lucrat,dar nu e sec.Ai grija cu virgulele fiinca in acest capitol nu preau au fust puse unde trebuie.Titlul imi place e interesant,iar din acel titlu ar trebui ca ficul tau sa fie o inavatatura ca toti oamenii sunt egali.Cam atat am avut de zis sa stii ca nu ti-am lasat comm ca sa te supar.Daca te-a deranjat cu ceva commul meu da-mi un Pm si rezolvam.Si sper sa te faci bine in curand si imi place ca asa bolnava cum esti ai putut sa scrii nextul.Atat am avut de zis,voi mai venii aici sa vad,daca ai mai evoluat.Succes in continuare si daca vrei sa treci si pe la mine cu un comm te astept.Chu si Gambatte :*!
Cap. 3
Dupa ce au cantat de doua , trei ori melodia au terminat repetitiile. Am coborat toti sase , am mers in living si am inceput sa vorbim despre concerte , cantece si alti cantareti.
-Aiba putem vorbi intre patru ochii? Intreb eu ridicandu-ma de pe canapea.
-Bine dar sa nu dureze mult. Imi spune fratele meu venind dupa mine in bucatarie.
-Trebuie sa iti spus esti singurul care m-a asculta ti si Ohono. Aiba trebuie sa-ti spun ca spun ca am un iubit si nu stiu cum sa le spun mamei si tatei.
-Surioara nu trebuie sa-ti fie frica sigur se vor bucura pentru tine , o da am uitat sa-ti spunem in seara asta luam cina la familia Uciha vor sa incheie un contract cu tata. Mi-a spus Aiba ridicandu-se de pe sacun si indreptandu-se catre frigider pentru as lua o sticla de apa.
-La familia Uciha ? Eu nu cred ca o sa merg. Spun eu putin speriata.
-Dar de ce sa stii ca nu mananca oameni sau ceva de genul.
-Stiu dar fiu lor cel mic este iubitul meu! Am spus eu lasand capul in jos.
-Si ce e rau in asta ? Adica o sa ai cu cine vorbi. Imi spune Ohono intrand si el in bucatarie.
-Nici nu stiti ce pervers poate fii. Adica daca nu ma scapa mama ieri seara dormeam la el acasa. Spun eu gata sa imi dea cineva o palma sa ma trezesc.
-Surioara ai incredere in noi nu se va intampla nimic iti promitem. Mi-a spus Aiba lunadu-ma in brate.
-Hai sa mergem in sufragerie si sa ne uitam la un film , baietii au plecat.
-Bine sa mergem. Am spus eu si cu Aiba in acelas timp.
Am mers in living care era pustiu si am ales un un film , acela era Twilight. Intre timp au sosit si parintii nostri care erau porniti pe critici.
-Sakura , Aiba , Ohono de ce nu ati spalat vasele? Intreaba mama care mai avea putin se exploda de nervi.
-Si ce e cu toate CD-urile astea imprastiate prin tot livingu? Spune tata si el nervos la culme.
-Pai in primul rand trebuie sa mancam si in al doilea rand nu e vina noastra ca voi intarziati mereu. Spun eu infricosator de calma.
-Bine , bine dar v-a durea mana daca spalari si voi vasele. Spune mama linistindu-se putin.
-Pai de ce exista masina de spalat vase sa punem vasele curate in ea si sa le spele deja curate? Intreb eu lafel de calma.
Mama si tata nu au mai spus nimic doar sau asezat la masa pantru a se linisti putin.
-Copii mergeti si schimbativa v-am pus eu hainele pe paturi inainte sa plec la serviciu. A spus mama luand o gura din cafeaua sa fierbinte.
-Bine venim repede. Am spus toti trei iesind din bucatarie si indreptandu-ne spre scari am urcat incet scarile facute din lemn de cires. Si am mers fiecare in camerele noastre.
Eu am vazut ca pe patul meu era o rochie exagerat de decoltata atat in fata cat si in spate. >> Oare ce s-o fii intamplat cu mama de mi-a luat o rochie asa decoltata nu-i sta in fire>> dar fara alte comentarii am fus rochia pe mine imi venea perfect rochia era toata visine dar bretelele de la spate erau negre. Dupa ce m-am machiat m-am dat cu un ruj rosu inchis si dupacea m-am dat cu parfumul meu preferat Fleurs , dupacea am iesit din camera cand am coborat fratii mei ma asteptau ei erau inbracati in costume si cravate de aceas culoare cu rochia mea. Mama avea o rochie grena iar tata era si el imbracat la costum si o cravata grena.
Ne-am urcat in masina si am pornit catre resedinta Uciha dupa aproape o ora de mers am ajuns la vila Uciha. La poarta ne asteptau bodyguarzi care ne-au deschis portile imense din fier.
Dupa ce au coborat mama si tata din masina am coborat si noi cu cate un trandafir rosu pentru doamna Uchiha , dar al meu este diferit , este un trandafir albastru precum cerul.
-Buna seara Yusuche , iat-o si pe minunata doamna Haruno. Buna Hannah draga ce mai faci cum mai merge cu afacerile? Intreaba domnul Uciha intampinandu-i pe parintii nostri.
-Buna seara si tie Shioda noi suntem bine dar voi? Buna seara Mikato. Intreaba tata indreptandu-se catre gazde eu si cu fratii mei ramaseseram in urma.
-O buna seara Sakura , Ohono , Aiba ce mari ati crescut nu v-am mai vazut de 12 ani ce mari si frumosi ati crescut si fiul nostru Itaci este un mare fan de-al tau Sakura. Imi spune Shioda in timp ce ma strangea puternic in brate.
-Buna seara domnule Uciha si noi suntem bine , ne simtim onorati sa fim alaturi de voi in aceasta seara am raspuns eu si in numele fratior mei care erau cu adevat stupefiati.
-Buna seara doamna Uciha aceste flori sunt pentru dumneavoastra. Am spus eu inmanandu-i doamnei Uciha trandafirul albastru pe care il tineam in mana lafel au facut si fratii mei ne-am indreptat catre bucatarie unde era o masa mare plina de delicatese frantuzesti. In spatele meu a aparut Sasuke.
-Ce faci frumoas-o tii s-a facut dor de mine si ai venit sa ma vezi?
Sasuke era imbracat cu o camasa alba decheiata o pereche de pantaloni negri cu talia joasa si se vedeau putin boxeri. Parfumul lui era foarte puternic lafel ca el si ii dadea un aer de smecher.
-Ha ha Sasuke nu intrece masura ca altfel o sa ai o surpiza. Spun eu punandui mana pe fata iubitului meu.
-Bine daca joci dur o sa-ti arat eu cum se joaca dur. Mi-a zis brunetul apropiindu-se de buzele mele.
-Sa vedem cine o sa castige. Spun eu apropiindu-mi buzele si mai mult de ale lui Sasuke el vrand sa ma sarute sa apropiat mai mult de buzele mele lipundu-ma de perede dar cand a vrut sa ma sarute era sa sarute peretele. Deoarece eu reusisem sa scap din „capcana” lui.
-Buna gluma pisicut-o sa vedem cat o sa rezisti. A spus Sasuke lundu-ma de mana si reincapandu-ne drumul catre bucatarie. Ne-am asezat la masa si am inceput sa mancam , era o liniste deplina pana cand a sosit Itaci care a cazut pe scari nefiind atent pe unde calca.
Itaci era imbracat intr-un costul megru cu o camasa alba caruta ii lasase doi nastruri descheiati.
-Itaci esti bine scumpule ti-ai rupt vreun os? A intrebat Mikato chicotind.
-Nu mama nu am patit nimic sunt doar neatent , va rog sa-mi scuzati intarzierea dar am avut probleme. A spus itaci asezandu-se la masa langa fratele sau mai mic.
-Da ai asculat muzica si ai uitat de teme pe ultima suta de metri. Spune Sasuke „parandul” pe fratele sau mai mare.
-Ne este nimic Itaci si noi deabea ne-am asezat la masa. I-a spus Shioda fiului sau.
Dupa ce s-a asezat si Itachi la masa am reinceput toti sa mancam.
Dupa ce am terminat de mancat tati nostri au inceput sa discute despre contract , mamele noastre discutau si ele despre tot felul de lucruri fratii mei mai mari intrasera in vorba cu Itaci , iar eu si Sasuke ne plictiseam de moarte.
-Ma scuzati eu ies sa iau putin aer. Am spus eu ridicadu-ma de la masa si indreptandu-ma catre iesire deoarece Shioda mi-a spus unde este gradina. Cand am ajuns in gradina am observat un leagan m-am pus in el si mi-am indreptat privirea catre lacul care era foarte linistit >>> Ce frumos este lacul acesta m-a linisteste<<< mi-am spus in gand.
Deodata am simtit ca cineva ma ia in brate de. Ma-m speriat si mi-am intors capul , nu era nimeni altul decat Sasuke.
-Se pare ca mi-ai descoperit locul secret. A spus Sasuke lunaduma in brate.
-Chiar nu credeam ca iti place un peisaj asa linistit. I-am spus eu brunetului incercand sa scap din bratele lui dar fara suces.
-Ce spui ne apropiem mai mult de lac sau ramai aici? A spus brunetl care a mai lasat din stransoare.
-Cred ca o sa merg mai aproape de lac. Am spus eu incepand sa ma indrept catre apa m-am asezat langa un cires iar Sasuke s-a asezat langa mine.
-Stii nu trebuie sa-ti fie frica de mine imi poti spune orice. Mi-a spus Sasuke care m-a culcat pe iarba moale si s-a urct peste mine.
-Pai in primul rand date de pe mine si in al doile rand nu mi-e frica de tine si o sa afli trecutul meu incetul cu incetul. I-am spus eu ridicandu-ma in sezut.
-Cum spui tu...Cred ca ar fii cazul sa mergem inapoi sa nu inceapa sa-si faca griji pentru tine. A spus Sasuke in timp ce se ridica de pe iarba.
-Eu mai stau putin zile ca vin imediat. Am spus eu ridicandu-ma si scuturandu-ma.
Sasuke a ajuns primul in casa dupa el am intrat si eu parinti nostri inca discutau.
-Hei surioara unde ai fost? A intrebat curioas Aiba.
-Am fost sa iau o gura de aer , ce s-a intamplat? Intreb eu curioasa ca de obicei.
-Nu s-a intamplat nimic doar ca ne-am facut griji pentru tine. A intervenit Ohono.
-Bine cum spuneti voi...Mama , tata eu o sa ma retrag trebuie sa ma odihnesc maine merg la scoala si imi trebuie energie.
-Bine scumpo ne vedem maine dimineata. Mi-au raspuns mama si tata in acelas timp.
-Noapte buna domnule , doamna Uciha , Sasuke , Itaci. Spun eu politicoasa dupacea am iesit pe usa. Unde ma astepta Dan cu limuzina.
-Buna seara Dan! Spun eu politicoasa ii eram foarte recunoscatoare lui Dan decoarece el avusese grija de mine de la 12 ani pana la 16 ani. Si lui ii puteam spune orice fiinca ma asculta si imi dedea afacuri chiar folositoare.
-Bune seara Sakura cum a fost la cina cu familia Uciha? Intreaba Dan putin curioas.
-As putea spune ca a fost bine avand in vedere ca am dat nas in nas cu Sasuke a fost bine. Spun eu chicitond.
-Ma bucur ca te-ai simtit bine. Acum sa mergem acasa maine ai o zii lunga. Mi-a spus Dan pornind aerul conditionat. Deoarece este destul de cald.
Eu nu am mai scos nici un cuvant pana acasa. Doar ma gandeam la ziua de astazi si la tot ce s-a intamplat.
Dupa aproape o ora de mers cu masina am ajuns acasa era deja ora 22:30.
-Noapte buna Dan ne vedem maine dimineata. Spun eu in timp ce urcam scarile.
-Noapte buna si tie Sakura. Mi-a spus Dan politicos
Dupa ce am urcat scarile am intrat la mine in camera unde era liniste m-am descaltat si am mers sa-mi fac un dus cat am stat eu la dus s-a facut 11:20 dupa ce am iesit de la dus m-am imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti negrii si un tricou negru care avea pe el desenat o inima. Am adormit destul de repede. Il visam pe Sasuke. Si pe toti cei dragi mie.





Deci acesta este capitolul nextul va veni peste vateva zile sper sa nu mai am atatea greseli Ja:-H
:)) Si cam atat astept sa comentati.
waw nou fic .... talent , uite talent aici la tine
ideea : tare , imi place
greseli de tastare : "Itaci " - Itachi ( da intelegi tu , nume in general )
actiunea : nu mi se pare grabita , e vulcanica as putea zice
descrierea : da ai avut si e chiar :X:X:X
dialogul : nu e sec deci e bine :X:X:X
ce pervers e Sasuke , aproape ma distreaza :D
astept nextul
kiss you :*:*:* ja ne :*:*:*
Hy! Mi-a placut capitolul, a fost interesant.Greseli de tastare:
acelas-acelasi
se-si
lafel-la fel
pantru-pentru
fus-pus
dupacea-dupa aceea
Uciha-Uchiha
Nu ai mai avut multe greseli si asta imi place, descrierea a fost buna,naratiune este ok,dialogul nu este sec, dar ai putea in unele locuri ai putea sa-l transformi in vorbire indirecta.Se vede ca ai mai evoluat si imi place ca de data asta Sakura nu l-a mai lasat pe brunet sa o sarute, fiinca mi se pare ciudat sa ai un iubit pe care abia l-ai cunoscut, dar in rest totul e ok.Astept xenstul si daca vrei sa treci si pe la ficul meu te astept cu drag. Chu and Gambatte :*!
Pagini: 1 2