Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: My bad boy
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2
Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.
1:O sa fie un fic sasusaku
2:Sasu va aparea in kp 2 sau 3
Cap. 1: Plecarea
Mandra luna vegheaza pe langa printzesele ei sclipitoare. Ele danseaza un dans neintzeles de nimeni.
E miezul noptii, cand toata lumea doarme, in afara de mine. Cine sunt eu? Floarea de cires, din Austria, Sakuta Haruno. O fata de 17 ani, timida, spontana, intotdeauna cu zambetul pe buze. Cu parul roz deschis, ca al mamei, iar ochii de un verde albastrui ca marea. Cred ca va intrebatzi de ce nu dorm, asha-i? La 4 dimineatza voi pleca intr-un loc de vis: pe malul marii adriatice.Sunt foarte emotionata! Ma intreb: Cum o fi in Italia? Afara bate vantul. Din cand in cand se mai aude urletele lupilor din departare. Am uitat sa va spun: casa mea este la munte, in Alpi.
Pana la urma, ma cuprinde somnul dulce, si adorm. Ups! Am uitat sa-mi pun ceasul sa sune! Din fericire, scumpul meu verisor are grija sa ma trezeasca. Naruto este un baiat in varsta de 18 ani, blond, un blond ca soarele, ochii de smarald ii dau un ,,gust" aparte, foarte spontan, shi, cateodata timid. Imi seamana in mai multe puncte de vedere, dar unele dintre ele ar fi ca intotdeauna il vezi cu zambetul pe buze shi cu multa adrenalina in el. Ii multzumesc politicos shi il rog sa iasa din camera pentru a ma pregati. Nu am nevoie la wc, dar ma duc in baie pentru a ma spala pe fatza shi pe dintzi. Cand termin, ma duc spre garderoba mea, pentru a-mi alege hainele. In cele din urma mi-am ales un maiou bleu cu un decolteu exagerat, o pereche de pantaloni scurtzi de culoarea parului meu, shi niste adidasi roz de la Nike. Il chem pe Naru- pentru ca asha zic eu- sa-mi ia bagajele, un pic cam multe dupa parerea lui, shi ma indrept spre parter, unde ma ashteptau parintzii mei.
- Buna dimineatza, mama, tata! spun eu, luandu-i pe fiecare in bratze.
- O sa ne fie dor de tine, draga noastra. Shi de tn Naruto! spune mama, conducandu-ne spre usha.
- Nu va facetzi griji, o sa fim bn. Comunicam prin telefon, spuse Naru in timp ce ne urkm intr-un mitzubishi (shtiu k nu am scris corect) negru.
El a dat drumul la muzik, iar eu manank nishte porumb prajit. Nu shtim ce ne ashteapta akolo, dar shtim ca o sa facen tot posibilul sa ne distram la MAX.
Mingea de foc rasarea incet, incet, aducand lumina shi gonind intunericul.
*************************** Va urma*********************************
Pls criticatzi-ma. Numai din gresheli invatzam.
Sakura:
Greseli:

"printzesele" - printesele
"neintzeles" - neinteles
"intrebatzi" - intrebati
"dimineatza" - dimineata
"malul marii adriatice" - malul Marii Adriatice
"shi" - si
"multzumesc" - multumesc
"fatza shi pe dintzi" - fata si dinti
"scurtzi" - scurti
"asha" - asa
"ashteptau parintzii" - asteptau parintii
"bratze" - brate
"Shi de tn" - Si de tine
"usha" - usa
"facetzi" - faceti
"bn" - bine
"urkm" - urcam
"mitzubishi" - mitsubishi
"muzik" - muzica
"manank nishte" - mananc niste
"Nu shtim ce ne ashteapta akolo, dar shtim" - Nu stim ce ne asteapta acolo, dar stim

Renunta urgent la scrisul de pe mess. Aceasta este o poveste nu o convorbire.

Sincer, inca nu-mi pot forma o parere despre ficul tau. Este foarte scurt, descrierea si naratiunea sunt trase de par si dialogul este sec.

La inceputul capitolulu ai multe fraze scurte. Incearca sa le mai dezvolti, sunt prea simple si banale.

Incearca sa descrii sentimentele personajelor, incaperile etc. Dialogul incearca sa-l faci mai special nu asa de sec. Dezvolta mai mult idee de la care ai plecat.

Din cate ai spus tu este un fic Sasu Saku, deci ai grija sa nu-i faci de la inceput sa se indragosteasca unul de altul, multi fac aceasta greseala. Lasa actiunea sa decurga normal, firesc. Imagineaza-ti ca esti in locul personajului, aste chiar te poate ajuta.

Astept urmatorul capitol pentru a vedea cum evolueaza lucrurile. Sper sa te ajute sfaturile mele.
Sa nu te prind ca renunti la fic

Mult succes in continuare!

Daca te-a deranjat cu ceva postul meu da-mi un pm si-l voi sterge.

Botan`chan

Yoshi...Vrei critica? Critica iti dau...
Sa incepem cu inceputul. Intr-o poveste NU se scrie cu limbaj de mess. Vaai...*sigh* Te rog sa ai grija la asta. Nu vreau sa mai vad asa ceva in povestea ta. Greselile au fost scrise in mare majoritate mai sus, asa ca nu ma pun sa le rescriu. Ah, da...un lucru trebuie sa mentionez. De cand "se aude urletele lupilor" ? "? Eu stiam ca urletele se aud. Oricum...pe viitor, fii mai atenta si la exprimare.
Descrierea...e cam seaca. Si foarte foarte scurta. Ma asteptam sa descrii mai mult...Mai ales ca noaptea a trecut asa de repede...nici nu mi-am dat seama cand a trecut O_O...oricum, incearca sa extinzi putin descrierea. Hmm...e la persoana I. Ai grija...Descrierea la persoana I e foarte pretentioasa. Crede-ma.
Ideea mi se pare destul de originala. Sincer. Asta e bine...Bravo.
Personajele...trebuie sa le scoti in evidenta prin ceva. Mai ales personajele principale. Oricum...nu prea am ce comenta. E un capitol foarte scurt si nu am ce sa fac cu el...
Sper ca nu te-ai suparat, dar tu ai zis ca ai nevoie de critici. Plus, astept multe de la povestea ta.
Ganbatte Kudasai!

Ja.
Buna!
O sa incep cu alte greseli decat cele enumerate deja:
Sakuta-Sakura
se mai aude-se mai aud
nevoie la wc-nu crezi ca suna mai bine "nevoie la toaleta"
blond ca soarele-te cred, si eu m-am cam saturat de blond ca spicele graului, dar incearca "blond ca razele soarelui" de exemplu. :)
Descriere nu prea ai, dialogul a fost scurt, dar destul bun, vad ca sti sa-l folosesti cu masura ca sa nu aglomerezi capitolul; naratiune ai din plin.
Asa cum ai spus, din greseli invatam, deci lucrurile astea se corecteaza in timp. Marea mea rugaminte insa, este sa renunti la limbajul de mess.
Sunt curioasa cum vei evolua in continuare.
Mandra luna vegheaza pe langa printzesele ei sclipitoare. Ele danseaza un dans neintzeles de nimeni.
E miezul noptii, cand toata lumea doarme, in afara de mine. Cine sunt eu? Floarea de cires, din Austria, Sakuta Haruno. O fata de 17 ani, timida, spontana, intotdeauna cu zambetul pe buze. Cu parul roz deschis, ca al mamei, iar ochii de un verde albastrui ca marea.
Scrii ca pe messenger. Si, daca ai vrut sa personifici stelele puteai sa faca orice in afara sa danseze, deoarece 'a dansa' il pui numai la corpuri care se pot deplasa. Stelele nu se deplaseaza, decat daca ele cad. Deci, trebuie sa pui, nush ceva de genu "vegheaza" sau nu mai stiu e ce.
Nu stii sa pui virgule. Nu inteleg ce cauta acea virgula dupa flaorea de cires, deoarece nu isi are locul acolo. In al doilea rand, e 'sakura', apoi descrierea este seaca.


Nu iti voi corecta tot fikul, insa pot sa spun ca in mare nu ai descriere. DELOC> Descrierea de obicei se imbina cu alte coimponete pe care tu trebuia sa le ai, insa nu le ai. Ea trebuie sa fie sortata si impartita in fiecare colt al ficului, asa incat sa nu oboseasca si sa nu sara in ochi. Descrierea la tine nu are pic de expresivitate, deoarece nu e impartita. Un exemplu.

NUmai eu nu dorm. Stau si privesc incaperea goala, ochi-mi atintid imprejurimea inecata intr-un intuneric patrunzator. Cu mana mea imi indepartez firele de par roz, de pe frunte.Parul meu....lung si matasos, care a crescut in 17 ani, asa frumos.

Si uite aici ai imbinat descrierea cu naratiunea. Insa, tre sa ai imaginatie si sa fi citit o gramada de carti pentru a te dezvolta la nivel de descriere.

Naratiunea cum am mai zis si la descriere, nu se imbina cu aceasta. Ai o gramada de lucruri car eputeai sa descrii despre sakura. De exemplu puteai sa o descrii si sa imbini in acelasi timp cu naratiunea (sa o), facand in cat ai facut tu capitolul asta, care nu poate fi numit capitol, trebuie sa fie mai lung , mai mare.

Trebuie sa lucrezi la:
-Tehnoredactare: -> Nu mai scrie cu limbaj de messenger, deoarece este absolut oribil, crede-ma sa citesc cuvintele alea si cum pot sa pocesti limba romana in ultimul hal. Ai grija si la greseli de tastare si nu te mai grabi cand scrii.

-Redactare: -Naratiunea si descrierea nu sunt, nu se imbina armonios si pe deasupra nu au patrunderea aceea care o redau fiecarui cititor. Nu sunt atractive, asa ca trebuie sa faci in asa fel incat sa te dezvlti la nivel de descriere si sa stii cum sa fac o comparatie originala, nu 'par ca florile de cires' deoarece este pur si simplu banal., te asigur.

Ce pot sa zic, in afara de asta, actiunea se deruleaza foarte rapid, nu ai descriere, de aceea actiunea este intr-o continua trecere, miscare si nu ne putem da seama de ansamblul povestirii. Aceeasi chestie o consta si in faptul ca nu este chair atat de original, insa inca nu imi fac o parere despre originalitate acum, deoarece esti la primul capitol.
Am venit cu continoarea. Sper sa va placa.
Cap. 2- Amintiri
Sagetile de foc atingeau nisipul sclipitor. Pescarusii nu incetau sa se plimbe pe plaja umeda si aurie. Ma dau jos din masina si ma indrept spre tarm. In departare se puteau zari pe ici-colo cate o barca, cu marfa, sau cu pasageri dornici de o aventura de neuitat.Prin apa cristalina se putau vedea cu ochiul liber scoici de diferite marimi, culori, si mult, mult nisip crem.
-Naru, vino si priveste cat de frumos si fermecator este. Pot spune ca e magic, zic eu convigandu-l sa de apropie de mine, el fiind inca la masina.
-Da...este frumos, spune el cu capul in jos, cu un glas posomorat.
-Dar ce ai, vere? Ce s-a intamplat? intreb eu mirata.
- Pacaleala! O sa vina si Hinata maine! excama el, ridicand capul si afisand un zambet urias, pana la urechi.
- Super! O sa ne distram de minune! O sa fie o vara de neuitat.
Hinata este o fata de 17 ani, cu parul de culoarea scoartei copacului si ochii de culoare cenusie. O fata timida, plina de viata, linistita, foarte amuzanta si iubita lui Naruto.
-Haide Sakura, ca trebuie sa plecam la vila sa ne ducem bagajele.
Ne urcam in masina si in cateva minute ajungem la casa noastra de vacanta. Este o casa mare, cu doua etaje si o mansarda. Dau sa intru in casa, curioasa de firea mea, dar si nerabdatoare. In spatele meu, blondul se chinuie sa aduca gentile si geamantanele. Ma intorc si il ajut. La intrare este un hol destul de frumusel. De culoarea bananei, cu un cuier, o oglinda si un dulap pentru incaltaminte. Parchetul din lemn de cires da un aer misterios camerei. Apoi, intram in living, decorat cu un coltar, o mica masuta din sticla, o plasma superba si un fotoliu. Culoarea peretilor este de un violet ca liliacul. In dreapta se poare zari bucataria, la fel de spatioasa ca si celelalte camere. Cu toate cele necesare plus o masuta si patru scaune confortabile.Apoi, o baie micuta-asa de urgenta-se poate vedea.In toaleta ,gresia si faianta erau de un bleu fermecator.Urc scarile spre mansarda,cele doua etaje fiind ale parintilor mei si verisorului meu. Cand ajung, observ o cameta mare, cu un televizor si o canapea, niste plante fiind pe langa canapea. Imi las bagajele pe covorul visiniu si ma indrept spre fereastra. Banul urias incalzeste puternic apa stralucitoare a marii involburate. Culoarea camerei e de un roz deschis, dand si mai multa lumina camerei. Imi iau bagajele si ma indrept spre camera mea. Rozul bonbon imi da un sentiment de bunastare. Lenjeria patului dublu se potrivea de minune cu perdeaua de culoarea florii-soarelui. Un dulap spatios se poate vedea in dreapta patului. O plasma de culoarea abanosului e in fata patului. In stanga era un birou, laptopul meu, si o poza cu sora mea. Draga de ea! A murit intr-un accident de masina. Era prea tanara ca sa moara! Incet, incet, lacrimile mele cristaline se declansaza si aluneca pe chipul meu candid. ma duc spre birou, iau poza si o sarut pe Ayame cu multa durere in suflet. Acum, simt doua sentimente intense: bucurie- pentru ca sunt aici, si tristete, mahnire pentru moartea Ei, a Ayamei. Usa se deschide si aud o voce foarte cunoscuta mie.
- Hei, Sakura-chan! Esti gata? ma intreba Naru.
- Da... spun eu, stergandu-mi repede ochii.
Soarele moare in mare pentru ca mai apoi sa reinvie iar. Rochita mea roz, transparenta, straluceste in lumina lunii cristaline.
*************************Va urma********************************
Stiu ca si asta e scurt, dar sper, totusi sa va placa.
Capitol nou!
Sa incep cu greselile pe care le-am observat:
putau-puteau
excama-exclama
ca trebuie-trebuie =>ai grija in ce situatii il folosesti pe ca; stiu ca in limbajul obisnuit multi il folosim aiurea, dar intr-un fic poate suna aiurea. :-)
poare-poate
cameta-camera
bonbon- cred ca e bombon
soarele moare-eu una am inteles ce ai vrut sa spui si mi se pare o personificare care poate fi inerpretata putin gresit, in fond soarele nu prea are cum sa moara; poti incerca daca vrei "soarele se stinge in mare"

Apoi ar mai fi niste greseli pe care ai grija sa nu le mai repeti: iti lipseste predicatul din propozitii!
De exemplu aici "La intrare este un hol destul de frumusel. De culoarea bananei, cu un cuier, o oglinda si un dulap pentru incaltaminte."
sau "In dreapta se poare zari bucataria, la fel de spatioasa ca si celelalte camere. Cu toate cele necesare plus o masuta si patru scaune confortabile."
Trebuie sa pui virgula intre propozitii pentru ca propozitiile fara predicat nu au inteles, chiar daca inainte ai spus despre ce e vorba.

Descriere, singura pe care am observat-o a fost atunci cand ai descris casa si plaja. Spre deosebire de inceput si aici e o imbunatatire. Sentimentele Sakurei au fost descrise putin, dar bine pentru inceput, zic eu. :-?

Dialogul e cu masura si replicile nu sunt seci, ci cat se poate de potrivite. Cu naratiunea nu ai probleme, prezinti cadrele de desfasurare foarte bine.
Capitolul este frumos si cea mai mare multumire a mea e ca ai renuntat la limbajul de mess. Bravo tie si astept continuarea.


P.S - Sasuke pe unde e? :-w E bine ca nu a aparut din prima, dar nici asa suspans. :))
Imi cer miiiiiiiiii de scuze ca nu am mai postat. Oricum, promit ca o sa fiu mai silitoare. Oricum, am venit cu nextu' un pic mai lung decat celelalte. Sper sa va placa.
Cap. 3- ,, Bun venit, Hinata!"
Mingea uriasa invie din marea linistita, luminand toate casele. Razele blande ale soarelui imi mangaie chipul catifelat, trezindu-ma.
Ma duc spre baie pentru a-mi face nevoile si a ma spala. Stropi reci se izbesc de trupul meu gingas, inviorandu-ma. Imi iau prosopul, mi-l infasor pe corp si ma indrept spre propria-mi garderoba. In cele din urma ma imbrac in costumul meu de baie format dintr-un slip de culoarea neonului roz si un sutien la fel ca si slipul, avand pe sanul drept desenate niste buze trandafirii, punandu-mi pe de-asupra o fusta in carouri de culoarea turcoaz, un maiou galben si incaltandu-ma cu niste slapi de culoarea ierbii crude. Ca din neant aparu Naruto in camera, nebatand la usa.
-Buna dimineata Saku! spune el uitandu-se in cele doua smaralde verzui.
- Hei, buna Naru! Apropo, cand vine Hinata? intreb eu nerabdatoare.
- Am vorbit cu ea acum cateva secunde. In curand o sa ajunga aici. Cam peste o jumatate de ora.
- Ok. Hai s-o asteptam si pe ea pentru a lua micul-dejun impreuna. Pana atunci, vezi ca sunt in living. Ma uit la TV, spun eu iesind din camera si coborand scarile spre sufragerie.
Timpul trece greu atunci cand astepti pe cineva cu nerabdare. Dar si mai greu trece atunci cand canalele de la televizor nu sunt in limba tarii tale natale. Pana cand vine Hinata, dau pe ,, Mtv" pentru a asculta niste muzica.
,, Cling- clong! Cling- clong!" suna soneria usii.
Ma ridic de pe canapea si ma indrept intr-acolo. Deschid. Bagajul brunetei se prabuseste pe parchet. Ma ia in brate, strangandu-ma calduros.
-Mi-a fost dor de tine, Sakura! spune ea, curgandu-i pe obraji doua lacrimi cristaline.
- Si mie,Hinata! Crede-ma. Si mie! Dar acum, hai! Avem o vara intrega de petrecut impreuna. Nu avrm timp de plans, spun eu, conducand-o in camera sa si a lui Naruto.
- Hinata!!! excama Naruto in timp ce o ia in brate ca pe o mireasa.
-Si eu ma bucur sa te vad, Naruto! spune Hinata razand, apoi sarutandu-l tandru.
-Ma scuzati ca va deranjez, dar vreu sa mancam ceva si apoi sa mergem mai repede pe plaja, domnilor indragostiti! graiesc eu, chicotind si tachinandu-i.
In cele din urma coboram si mancam cate un aperitiv. Sucul racoros curge pe gatul meu insetat. Ma ridic, spun un sincer ,, Pofta buna in continuare!" si ma asez pe canapeaua din living. Au terminat si se indreapta spre mine.
- Hinata, hai pana sus, spin eu, luand-o de brat.
Ii spun Hinatei sa-si puna costumul de baie si ceva pe de-asupra. Se imbraca intr-un costum de baie mov cu niste scoici desenate pe el, O pereche de pantaloni scurti crem, un maiou cu spatele gol alb si o pereche de balerini galbeni.
-Naru este deja imbracat in slip, asa ca nu ne mai ramane decat sa ne luam 3 prosoape pentru a ne sterge, niste sucuri, covrigei si banii pentru inchiriat sezlongurile, spun eu luand fiecare lucru in parte. Haide sa mergem, Naruto! strig strig eu in timp ce ne ,,imbarcam" in masina.
Indata am ajuns pe nisipul fin. Ne luam sezlongutile mai spre mal pentru ca mai trebuie se le lasam si singure si, de acolo de unde suntem, trebuie sa ne uitam si la ele pentru a nu ne lua cineva ceva.
Imediat ce am ajuns, ne dezbracam si pornim spre apa. Fluxul inspumat imi mangaie gleznele gingase. Incet, incet, corpul mi se uda tot mai mult.Rau este ca nu stiu sa inot decat pe spate. Ma simt in largul meu atunci cand sunt in apa. Zici ca mama m-a facut in mare sau ceva de genu'. Parul mi se face si mai fin atunci cand e inundat de apa cristalina. Ma duc pe mal pentru a ma bronza. Imi ridic sezlongul cu doua nivele mai sus pentru ca era lasat mult prea jos. Razele blande ale soarelui se inbesc de trupu-mi alb ca neaua.
Deodata observ un baiat in dreapta mea. Ce face? Se holbeaza la mine. Nu pot sa spun ce nu e frumos. Din contra. Corpul lui ca de boxeur imi incanta ochii.Si buzele acelea ca macul inflorit in luna iunie!!!Imi musc degetul aratator facand ca doua lacrimi rosiatice sa se scurga pe degetu-mi zbarcit de la statul in apa. Totosi, nu am visat in legatura cu pustanul acela. Ascultand muzica la Mp3, isi dezmiarda ochi din cand in cand ochii, uitandu-se la mine. Nu il iau in seama. Cat dorm si cat verisorul meu este in apa cu Hinata, Sasuke- pentru ca asa il cheama- profita de ocazie si se apropie de mine. Imi da la o parte cele doua suvite ravasite de pe chip si ma priveste intens cu o dorinta nebuna de a-si lipi buzele de ale mele.
************************************************************************************************************
Ma trezesc. Naruto ma zgaltaie usor.
- In sfarsit te-ai trezit. Ma intrebam cand o sa se intample asta. Haide, s-a facut deja tarziu. Mai venim si dupa-amiaza. Mancam, ne mai culcam ceva timp, apoi ne intoarcem.
Ne strangem lucrurile si le urcam in masina care era la doi pasi distanta. Ne imbracam, apoi mergem la un restaurant din apropiere. Apa de mare mi-a sporit pofta de mancare. Ce foame imi era inainte, dar ce imi este acum! Mi-am luat o salata cu de toate si un Pepsi. Hinata si-a luat o friptura cu cartofi prajiti si un pahar de vin rosu, iar Naruto o pulpita crocanta cu piure si un pahar de bere fara alcool. Mancam apoi pornim spre casa. Iar adorm. Oare ce-o fi cu mine de dorm atat? Poate de la aerul asta sarat.
,, Sakura, nu! Sakura, trezeste-te!!! Si eu tot nu ma trezesc. Apa de mare imi sare din gura ca o tasnitoare, atunci cand Sasuke imi apasa cu putere pe burta. Nu pot sa respir. Vad cum totul se intuneca in jurul meu. Sakura!!!"
,, Aaa!" tip eu, ridicandu-ma in sezut. ,, Oh!" rasuflu eu usurata. ,, A fost doar un vis."
Ma indrept spre partep pentru a vedea ce fac cei doi porumbei. Sunt imbratisati. Se uita la Tv, stand pe canapeaua moale.
- Buna! Te-ai trezit? intreaba Hinata afisand un zambet gingas pe buze.
- Da... M-am trezit... spun eu somnoroasa, cascand.
- Ok. Uite cum facem: Naruto se duce la un biliard, iar noi ne ducem pe plaja. Ok?
-Bine, raspund eu afirmativ.
Mergem pe jos, pentru ca ne este prea departe.
- Hai in apa, Saku! spune Hinata luandu-ma de mana.
- Ok, ok! Nu trebuie sa ma iei asa. Hi-hi-hi! Opreste-te! Ma gadili!
Dupa vreo 40 de minute iesim din apa. Soarele dogareste puternic, facand corpurile noastre ciocolatii sa straluceasca.
- Buna ziua! Uitati un pliant, spune o roscata, dandu-ne o hartie. E frumos decorata. Niste ,,margaritare" se pierd prin ultra-marinul cerului. Multe baloane colorate invioreaza cerul.
- Ce scrie, Hinata? intreb eu, curioasa de felul meu.
- Citez: ,, Vino la cea mai tare petrecere din vara aceasta! Pe data de 15 iunie, la ora 21:00, chiar aici, esti invitat la cea mai cool petrecere din acest sezon. Vino si tu!" Si mai jos scrie: ,, Cautam persoane feminine si masculine cu o voce cristalina pentru a canta. Cerem seriozitate. Cine vrea sa se inscrie, sa vina in aceeasi zi cu petrecerea, la ora 18:00, la barul ,, Golden" pentru preselectii" E azi. Mergem si noi?
-Sigur, Hinata, spun eu, zambindu-i.
- Apropo, eu cred ce esti perfecta pentru postul de cantareata. Ai o ,,voce cristalina" asa cum spune aici.
- Eu? De ce eu? Bine, bine. Voi incerca, spun eu
Intre timp, Naruto joaca biliard. Cu cine? Cu baiatul acela de pe plaja, Sasuke. Sasu il bate ,, mar" pe bietul Naruto, iar blondul nu poate accepta asta, asa ca mai joaca un joc, si inca unu', si inca unu'...
Soarele stralucea puternic pe bolta cereasca. acoperindu-i pe toti cu caldura lui.
*********************************Va urma********************************************************************
Nu pierdeti urmatorul capitol: ,, Pertecerea ruinata. Ingerul meu, nu ma lasa!"
Oki deci ti-am citit fic-ul si imi place..
Ai progresat mult e la primele capitole
Se vede cu ochiul liber
Dar totusi actiunea se petrece foarte repede mai adauga si tu un pic de descriere
Gambate!
Ja!
Cred ca acest capitol este mai bun ca celelate. Si ghici de ce. Pentru ca este mai mare. Tot asa sa le faci si pe celelate.
Greseli: avrm-avem
sezlongutile-sezlongurile
inbesc-izbesc
Totosi-Totusi
Cam atat cu greselile. O nimica toata.
Naratiunea: :bv:
Descrierea: =D>
Dialogul: cred ca ar mai putea fi imbunatatit.
Astept nextu'. Cat mai repede. ^:)^ Te rog ^:)^
:bye::bye::bye:
Pagini: 1 2