Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Shiawase no kagi
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3
Da, da stiu ca v-ati saturat de mine. Gomene, nu m-am putut abtine sa nu scriu si fic-ul asta. Titlul se tarduce "Cheia fericirii" , va avea legatura mai pe la mijlocul ficului. Sper sa va placa, desi ma indoiesc, demou xD

Capitolul 1: Anata wa dare desu ka? (Cine esti? )

Dispretul e demn de mila, sub orice forma s-ar manifesta. Dincolo de negare zace dorinta de a urla adevarul...dincolo de aparenta catehismului, fatarnicia isi poate satisface eul, nestirbita de circumstante. Indiferenta.Tardiva ti-e remuscarea!"


Noaptea presara printre gratiile ferestrei mici fascicule sterse de lumina, ce se pierdeau pe podeaua rece si prafuita. In linistea tulburatoare se auzeau gemete ce rasunau in incaperea goala. Cu privirea in podea si ochii rosi, zacea un baiat intins pe portiunea umeda cu hainele rupte pe alocuri si linii de sange pe albul murdar al bluzei. Il durea tot corpul, insa nu stia daca totul era resimtit doar de mintea sa, nu mai stia daca visa, era mort sau totul era raspunsul intrebarii sale. Il inabusa fiorul rece care ii traversa coloana vertebrala precum o reptila. Sentimente confuze si aspiratii ancestrale, lamentare fara facultatea vorbirii, il inrobeau. Isi sprijini capul de zidul plin de mucegai si lasa mirosul intepator sa-i strapunga narile, pana ce simti cum plamanii il reneaga si tusi cu putere. Parul ii acoperea o mare parte din obraji, ascunzand roseata accentuata sub culoarea lui argintie. Suferea, era inchis in acea carcera de mai bine de doua zile si incepea sa se simta neputincios in fata unui astfel de tratament. Inchise ochii, ascunzand albastrul spalacit sub pleoapele greoaie ce erau gata sa-l prinda dupa perdeaua lor intunecata.
Simti o mana pe umarul sau si o caldura stranie ii cuprindea corpul cu fiecare apropiere. Deschise ochii si observa chipul lui, chipul cald, ochii blanzi, ii simti fiinta mai aproape decat a reusit sa o faca vreodata, era el, negresit.
- Yoru murmura, inchizand buzele. Imi pare rau.
- Sht! nu mai vorbi. Yu, ce a fost in gandul tau de ai vrut sa faci asta? Stii ca pedeapsa ti se poate prelungi la ani buni de inchisoare, de ce Yu? Nu ne-am inteles ca plecam impreuna de aici, ca vom ajunge ceea ce viata nu ne-a permis sa fim? N-am promis asta?
- Imi pare rau. Pentru tine, am facut asta, pentru tine. Vroiam sa scapi, nu vroiam sa fii iar batut din vina mea.
- Ce naiba, suntem frati. Suntem gemeni, de ce nu m-ai lasat pe mine in locul tau, de ce ai facut asta? De ce ai ales sa fii batut in locul meu, idiotule?!
Yu deschise gura, insa forta il lasase, asa ca inchise ochii, lasandu-si greutatea pe umerii fratelui sau. Yoru il lua in brate si il duse catre celula lor, insa inainte de a pasi in interiorul acesteia, observa un tip stand la usa si asteptand ca cineva sa isi faca aparitia. Un nou detinut din cate se pare.
Il analiza fara a scoate vreun sunet si isi continua mersul spre usa. Barbatul intinse mana inainte ca acesta sa intre si isi indrepta ochii catre baiatul din bratele lui Yoru. Era clar ca avusese ceva de suferit pana ce a fost adus in celula, urmele de pe trupul sau dezvaluiau violenta la care a fost supus.
Yoru il fulgera cu privirea, insa asta nu-l facu pe strain sa-si lase bratul jos, ci din contra, se aseza si mai bina in fata baiatului.
- Ai vreo problema? intreba Yoru enervat. Nu vezi ca incerc sa trec?
- Aici voi sta eu de acum incolo. Nu stiu cine esti, insa unul dintre voi va sta cu mine aici si celalalt se va muta in celula de la capatul coridorului cu un prieten de al meu. Cine e Yoru Hayate si cine e Yori Hayate?
- Cine naiba te crezi sa vii si sa ma dai afara din propria mea celula? Ce dracu ati patit toti?
- Fii atent la mine, tipa strainul apucandu-l pe baiat de barbie si strangandu-l cu putere, nu imi pasa cine dracu esti tu. Eu vreau sa stau aici, zi-mi cine e Yori dintre voi doi si scuteste-ma de reactiile astea.
Strainul isi atinti ochii la insigna pe care Yoru o avea la piept si zambi sarcastic. Ii dadu drumul inauntru, iar baiatul il aseza pe fratele sai pe unul dintre paturile celulei, dandu-i parul de pe ochi si mangaindu-i bland fruntea. Isi ridica din nou privirea si se aseza nervos pe pat, langa Yu. Ii facu semn celui din fata sa sa vorbeasca, insa nu auzea decat respiratiile lor apasate. Probabil ca nimeni nu mai era in interiorul cladirii, era ora cinei, doar el ramase pentru a il putea scoate pe fratele sau din carcera.
- Deci el e Yori? Mmm, cam slabut pentru inchisoarea asta, ce a facut, a furat inghetata unui copil? Nu pare genul de criminal in serie , zambi ascuns, privindu-l pe baiatul inca inconstient.
- Nu e genul de criminal in serie, raspunse fratele sau. De fapt, a furat ceva, insa cei care l-au inchis aici au fost oameni bogati cu multa influenta. Nu a vrut decat sa...
- Sa? continua strainul curios. Dar asta nu e o inchisoare pentru un mic furt, ce naiba a luat, un palat intreg?
- Doar ceea ce ii apartinea, murmura trist Yoru. Oricum, nu cred ca te priveste ce s-a intamplat pana acum cu noi, insa nu il pot lasa singur, te las in camera asta si eu ma mut cu el in cealalta, nu e facut sa stea singur, e mult prea diferit.
Noul venit isi trecu din nou privirea peste trupul ranitului si simti ceva ce nu simtise niciodata. Era ciudat, nu mai putea considera pe nimeni in afara de el. Nu neaparat frumusea lui trupeasca il fascinase, ci aura aparte pe care o emana. Parea o personificare a perfectiunii masculine, prabusita coincident cu existenta lui pe pamant. Dragoste la prima vedere? Nu, nu exista asa ceva, aceea e dorinta. Nu poti iubi pe cineva doar privindu-l, asa ai ajunge la egocentrism si la iubirea unui chip. Il atragea ceva, nu un lucru anume, ci un lucru nestiut, nu o parte din baiat, ci totul.
- Voi avea grija, zambi strainul, fixandu-l pe Yoru cu privirea. O sa am grija sa nu i se intample nimic.
- Da sigur, ca toti ceilalti. Momentan nu am ce sa fac decat sa ma duc in acea celula, insa iti jur, daca aud ca te-ai atins de ceva, chiar si de un fir de par, voi spala cu tine fiecare wc din cladirea asta scarboasa. Ai inteles?
- Da , da sigur. Oricum, mai bine ti-ai face griji pentru persoana ta, nu esti departe de a ajunge in situatia lui. Pana la urma, nu tu l-ai adus in starea asta?
Yoru tacu si se ridica, privind cu parere de rau catre fratele lui. Spera ca totul sa fie bine, pentru moment realiza ca e mai bine sa plece, ii putea face necazuri, insa cata incredere putea avea intr-un baiat pe care-l cunscuse doar de cateva minute? Isi incrucisa bratele si iesi ezitand, nu inainte de a il saruta pe fratele sau pe frunte si a-i ura noapte buna ca in fiecare seara.
Celalalt baiat inchise usa, asteptand ca si gardienii sa faca acelasi lucru, insa asta nu se intampla. Nimeni nu venise sa-i verifice. De abia acum intelegea ce a vrut prietenul sau sa-i zica inainte de a fi omorat. Se arunca in pat, asezandu-si mainile sub perna si privind tavanul galbejit. Auzi geamatul colegului sau de camera si apoi o scartiitura a patului. Vazu o umbra cum se indreapta balansandu-se catre el si simti greutatea eii apasandu-i corpul. Se ghemui langa perete, dar pielea calda a celuilalt se lipi de a sa si bratele incepura sa-i caute mainile pe sub patura. Se lasa imbratisat, chiar daca stia ca baiatul nu realizase inca cine e, si isi infasura si el bratele in jurul trupului ranit. Isi cobora mana pana la pantalonii celuilalt pe care ii deschise usor, pana ce reusi sa-si strecoare o mana inauntru pentru a ii masa barbatia baiatului. Ii simtea pielea calda cum pulseaza in mana sa si ii cauta chipul prin intuneric. Nu ii gasi buzele, asa ca ii saruta ochii, coborand usor pe obrazul sau pana ce ii simti gura. Era fierbinte si avea un gust pe care nu il mai intalnise. Incet se urca pe trupul de langa el si-i atinse barbia cu celelalte degete, prinzand usor de ea pentru a-i desparti buzele. Erau moi, umede, iar particularitatea lor il facea sa le doreasca din ce in ce mai mult. Le atinse incet, continuand cu un sarut apasat ce le facu sa se inroseasca. Ii sugea pielea fina si simtea ca nu se mai satura de acea senzatie de placere . Mana sa continua sa se joace in pantalonii baiatului, strangand si eliberand din ce in ce mai repede, continuand cu cealalta mana sa-i mangaie abdomenul firav.

Yu nu stia ce simte, daca acea placere ii e oferita de durerea pe care i-o provoca sau daca intr-adevar era ceva diferit in ceea ce se intampla acum.
- Cine esti? intreba baiatul cu un glas stins.
Intrebarea sa il facu pe nou venit sa opreasca pentru cateva secunde miscarile si apoi sa le reia, marind viteza, pana ce simti ca apogeul fu atins de catre baiat. Scoase mana din boxerii sai si isi linse unul dintre degete, zambind fascinat.
- Maddox, imi poti spune. De astazi, noul tau coleg de celula, incantat!

Pozeeee
Yoru
Maddox(o sa vina si o descriere mai amanuntita)
Yu-chan/Yori
Yey un nou fic:X[si sunt prima:D]...eu nu m-am saturat de tine poti sa scri cat de multe vrei [myuu se aboneaza la toate ya ya :-> ]
Bun deci in timp ce citeam am fost cam aeriana [stiu eu ce spun] dar asta nu a schimbat faptul ca ficul mi-a placut. Ideea cu cei doi prizonieri in inchisoare, frati gemeni, mi se pare interesanta si daca mai adaugi si yaoi asta e:X Greseli de tastare sau de orice altceva nu am vazut, iar in rest nici atat. Ai avut descriere si te-ai axat mai mult pe sentimente ceea ce-mi place, insa astept si o descriere a personajelor.
Mi-a luat ceva pana sa ma obisnuiesc cu numele personajelor pentru ca erau asemanatoare si inca nu-mi dadeam seama cine e Yu dar in sfarsit s-a facut lumina si prin creierasul meu:-". Eh nu e vina ta pentru ca nu am inteles, dar la cat de obosita sunt:-s...
Pe ansamblu ficul e original si asta admir cel mai mult la el, iar felul in care l-ai scris e absolut minunat. Astept sa scri nextu' pentru ca altceva chiar nu mai stiu ce sa-ti spun..am doar cuvinte de lauda...ah si inca un punct pentru ca folosesti cuvinte in japo:X
cam atat..succes mai departe si bye bye:* :bye:
Deci pot spune ca salivez deja.Este foarte tare capitolul, ideea, ficul, tot. Asta este un inceputul uni fic yaoi extraordinar =P~.
God, nu am nimic sa-ti reprosez, nimic de comentat.Pur si simplu este perfect.
Se zice ca lauda strica si cele mai bune caractere..Dar daca nu ai altceva de zis decat laude, atunci ce te faci? E si cazul tau aici.Bravo!
Altceva ce sa mai zic..mi-ai captat atentia si m-ai facut curioasa.Abia astept sa ne aduci continuarea :X
Aaa si sa nu uit..il iubesc pe Maddox . Este prea hot =P~
bye bye :bye:
Hey Mitsu poti sta linistita nu ne vom satura de tine never:-p

Avand in vedere ca tu scrii ficul si ca e yaoi imposibil sa nu imi placa.Ai idei foarte dragute dar asta le intrece pe toate.Doi frati gemeni in inchisoare...interesant.Bietul Yu...ce o fii patit de a ajuns la inchisoare.Si mai ales ce cauta si fratesau acolo.L-au lasat sa stea cu el sau o fii facut si el vreo ceva ca sa ajunga langa fratele lui sa aiba grija de el :?:
Actiunea e interesanta si primul capitol anunta un fic foarte interesant(mi-a placut ca ai bagat si putin yaoi...poate bagi mai mult in urmatorul capitol;;))
Greseli nu am vazut deloc.
A da si personajele sunt foaret hot.Yu mai ales:love:E asa de dulce si arata foarte hot.

Well...cam atat imi poate mintea pe moment.Bravo pentur noul fic.Sper sa pui repede continuarea.Ja-ne:bye:
Yeh :X L-ai postat \(^o^)/
Sa stii ca ador ideea asta a ta (mereu ador orice are legatura cu inchisoarea d barbati >:) U know why ... lots of yaoi & hot guys =^.^=)
imi e mila de Yu ca a fost tratat in halul ala T_T dar asta arata cat de mult tine la fratiorul lui ... he's so cute ... like you said.. "Let's f**k him :-? "
:)) si Maddox... mmm no comment, my dear :zuppy03:
Deci castravete, astept noul capitol ca altfel te fac pilaf :o3.. sau sushi :-? dupa preferintele tale :P
Osukare sama deshita ^:)^
Kissu ^.^
Sunt complet de acord cu Nolazy. Sunt de acord si cu salivatul! :D Am citit capitolul pe nerasuflate si cand s-a terminat, tot dadeam disperata in jos cautand continuari. :)) Am prins obiceiul sa ma uit mai intai la pozele personajelor si apoi sa citesc ficul; ma ajuta sa-mi imaginez mai bine actiunea. Prin urmare, Yu e perfect!!
Anyways, foarte tare modul de a scrie care tine cititorul in priza, foarte tare ideea, foarte tari descrierile. Nu pot spune decat: cat mai repede continuarea!! :)
wtf?? it stopped???! asta imi aminteste de un anime pervers legat de inchisoare..anyway...
ideea e bestiala!!! de abia astept sa vad ce se intampla mai departe.
nu ma asteptam ca Maddox sa faca sta atat de curand, dar na..dak ii placi di baiat, ci sa ii fashi? *drooling*
sincera sa fiu nu mi-a pasat niciodata dak ai greseli sau nu, scrii mult prea bestial ca sa ma uit la asta. sper ca makar ficul asta sa il pot urmari pana la sfarsit si sa nu apara obstacolele pe care le anticipez eu ( chestii personale, anyway...)
sunt curioasa ce o sa faca Yoru cand o sa afle =)))
maybe Maddox se va indragosti...maybe not, doar sa nu il lasi pe Yoru de unul singur :D
maybe a menage a trois? ;;)
Deci, neeeeeeeeeeeeeeeeeeee <3 Am ajuns si eu in final pe la noul tau fic, scuza-mi intarzierea, geez, dar chiar a meritat sa fie citit acest capitol. Mi-au placut atat de tare personajele. Numele lor mi se par geniale, I mean... :]]. Yoru, de la MitsukaiYoru ? :> [ gata, nu ma mai gandesc la nimic, CUCUMBER ] . Yori mi se pare atat de dragut, numele. ai pentru doi gemeni sunt foarte bine alese. Maddox e ata de cool, incepe sa imi placa din ce in ce mai tare de el, din primul capitol E si asta ceva, presupun. Dar e un tip atat de tare si decis, atat de misterios.
Zic asa multe de Yoru, pentru ca <3333333333333333333333 ai ales poza aia, pe care pur si simplu eu o ador. Deci cat ma bucur, devine un personaj prea tare. Yu - chan, dragul de el, ce hot e. In fine, dar chiar sunt diferite personalitaile lor [ a gemenilor ] . Ma gandesc ce o sa zica Yu despre colegutul sau de ... celula. Poate ca o sa se simta si el bine. Cred ca este obisnuit cu astfel de... chestii. Doar asta e o inchisoare, toti sunt obisnuiti, nu ? :]] Astept si mai mult ss vsd comportamentul bunaciunii aleia de Maddox. stie el ce face xD.

Acest capitol nu a avut greseli, sau cel putin eu nu am vazut, decat una de tastare. Daca mai sunt si altele nu stiu , dar eu una nu am observat. De exprimare.. tu nu ai in general, asa c?a nu am ce sa comentez aici.
fratele sai --- fratele sau . Mda :] asta e singura unica si pitica greseala pe care am intampinat-o pe parcursul acestui prim capitol. Nu e aaa mare bai xD.

Hmmm . Tot astept sa vad ce ne rezerva... viitorul, si sunt de acord ca Yoru nu trebuie sa ramana singur, nu ? Gaseste-i si lui partner :> [ in trois? =]] ] Asa, in fine. Oricum ideea ficului este pur si simplu , AHHH, adorabila. Dar deja cred ca stii asta xD . Poate afl?m ?i noi ce a f?cut Maddox de a intrat in inchisoare, cati oameni o fi omorat ? =]] [ kiddin' m? ] de abia a?tept s? se ' dezvaluie ' ca sa zic asa...
Yaoi a avut , atat de intens si de pervers. L-a luat din prima, dar deh stii tu, esti in junglaste comporti ca Tarzan :]].

Succes la scris si astept urmatorul capitol, ne <3 >:D< .
Wow Oo. cand am avzut sapte comenturi am crezut ca ma inseala ochii. Mersi mult guyz pt ca cititi si sper sa nu o dau in bara ca de obicei. Am incercat sa acopar cerintele voastre. :> Nu ll-am lasat pe yoru singur, data viitoare voi afce povestea lui si asa voi continua. Un capitol un cuplu,urmatorul capitol celalalt cuplu s.a.m.d Lithium si uite ceva pentru tine ca si asa vroiai ceva in trois:> . Sper sa va placa ^_^

Capitolul 2: Onaji kao ( Chipuri identice)

De cateva saptamani, ploaia atarna asemenea unei perdele pacloase. Tabloul repercuta lipsa unui soare pictat hipnotic, care se ineaca in propria culoare si amuteste sub oceanul palid si intunecat. Se tes norii, conglomerati in lupta incordata si stranie cu delirul oniric al zenitului.
In mintea lui, gandurile se prabuseau in izvorul susurand al remuscarilor. Linistea se metamorfoza in clarauditii mladioase si calde, dar inconsistente, iar frisoanele unui trup subred contrastau cu iluziile stoice ale biruintei zaharisite.
Totul trecea cu repeziciune si nesiguranta sa persista din ce in ce mai mult, facandu-l sa para un oaspete inoportun in propria viata. De atunci nu se mai intamplase nimic. Maddox il evita.
Isi sprijini capul de fereastra cantinei si ofta indelung, inchizand ochii resemnat.
Ii era somn, i se abateau in nesfarsire pleoapele, il obsedau vocile nazale ale intrusilor, soaptele si inghititul in sec, bataile estompate ce clocotesc in inima, dar vroia sa ramana treaz, incercand sa nu se inece in betia acelui vis. Simti o mana pe umarul sau si tresari mai mult uimit decat speriat. Isi intoarse chipul, lasand lumina palida de afara sa cada in pete mari pe fata strainului. Parul maroniu, ii acoperea culoarea ochilor, ascunzand sub el orice expresie pe care acesta ar fi putut sa o afiseze.
- Yu, nu-i asa? Imi pare bine, zambi baiatul, aratandu-si toti dintii. Mmm..., sunt Alain, imi poti spune Al. Vroiam sa te rog ceva, dar as vrea sa ramana intre noi.
Yu isi ridica privirea, reusind sa intrezareasca printre firele rebele de par culoarea verde a ochilor strainului, il relaxa. Il vazu pe Al cum isi apropie buzele de urechea sa si asculta fiecare cuvant in parte.
Vru sa zambeasca si lasa sa se ascunda in colturile buzelor sale unul dintre surasurile lui minunate.
- Voi incerca sa fac tot ce pot, insa nu uita, asta e o inchisoare. Nu ne putem intalni noaptea pentru a face asta si nici ziua nu se poate pentru ca el ar observa. Nu vreau sa ajunga la concluzii gresite despre asta pentru ca�
Vorbele ii fura acoperite de sunetul bastonului din mana unui politist ce batu cu putere in gratii. Ora pranzului se terminase, acum puteau iesi in curtea inchisorii pentru a sta putin la aer. Yu se indeparta de baiat, facandu-i usor cu mana si porni catre iesirea cladirii. Inca era innorat, insa niciun semn ca ar ploua in urmatoarea ora.
Pasii sai se auzeau apasand podeaua subreda de la iesire si imediat, din intunericul fals al incaperii, se facu o lumina puternica ce ii afecta ochii pentru cateva secunde.
Afara, totul era neschimbat. Trecusera zile bune de cand nu mai iesise. Ca in orice ichisoare, certurile, bataile, omorurile nu lipseau din meniu, asa ca trebuia sa aiba grija de el oriunde se afla. Fratele sau disparuse din nou, insa era ceva obisnuit sa plece dimineata si sa se intoarca a doua zi, seara. Nu stia unde se poate duce Yoru, nu-i spusese niciodata, insa oboseala cu care venea si urmele de pe trup il faceau sa realizeze ca nu se ducea sa joace carti.
Simti o durere puternica cum ii penetreaza corpul, cum carnea sa ii este sfasiata. Cazu in genunchi, prinzand cu putere de bluza si tragand pana ce aceasta se rupse si ii lasa o parte din piele descoperita.
De undeva dintr-un colt al inchisorii, doi ochi curiosi il priveau insistent. Albastrul lor intunecat reflecta in el chipul inocent al baiatului. Brusc, admiratorul deveni insistent, cutezator pana in maduva oaselor, marsav... si isi ascunse secretul sub suvitele lungi de par.
Yu se ridica si alerga terifiat catre intrare, impingand usile si reusind sa loveasca un detinut ce tocmai trecea pe acolo. Tremurau dilatate pupilele ochilor, siroind lacrimi. O marioneta i-a luat locul si el a fugit departe, undeva unde nu stia nimic, unde auzea doar tanguirile ego-ului sau. Singuratate.
Urca scarile in graba si se alerga spre usa celulei fratelui sau, deschizand-o usor. Imaginea din fata ochilor il ingrozi si ramase cu privirea atintita la ceea ce se intampla in interiorul camerei. Mainile sale nu se miscau, iar glasul, oricat incerca, refuza sa rasune prin aer.
Auzea gemetele fratelui sau si il vedea eschivandu-se in fata a doi tipi ce isi satisfaceau poftele cu ajutorul lui Yoru.
Unul dintre ei ii tinea capul intre palmele sale, apropiindu-i fata de barbatia sa si deschizandu-i gura fortat, cu doua degete. Yoru linse organul excitat al barbatului, lasandu-si limba sa traseze linii umede pe toata suprafata lui si apoi continua sa isi treaca buzele peste pielea ce pulsa usor.
Celalalt barbat ii desfacu picioarele, introducandu-si trei degete in gaura rozalie si scotandu-le cu repeziciune, fapt ce-l facu pe Yoru sa muste barbatia celui din fata sa, primind o palma peste fata drept rasplata. Probabil ca era dureros, pentru ca Yu vazu cum lacrimile se scurg din ochii fratelui sau. Ii auzi gemetele ce taiau linistea inchisorii si deschise ochii, vazand din nou cum barbatul il patrunde pe baiat cu putere, apeland la niste miscari violente ce faceau trupul lui Yoru sa se miste pe patul mic si vechi. Vazu cum gura fratelui sai se umple cu un lichid alb si isi lasa capul in jos, venindu-i sa vomite.
- Ah, esti atat de bun! tipa barbatul, scotandu-si barbatia din gura baiatului si muscandu-l de sfarcuri.
Tipetele lui Yoru il ingrozeau, lacrimile sale ii ciobira sufletul, simtea durerea in propriul trup, simtea fiecare lacrima scurgandu-se din corpul sau asemeni unei picaturi de sange. Isi puse mana la urechi, lasand usa sa se loveasca puternic de tocul ei. Barbatii intoarsera capul si ii vazura chipul speriat. Amandoi zambira, iar unul dintre ei se indrepta catre trupul lipsit de aparare al baiatului si-l apuca de par, ridicandu-l de pe suprafata rece si umeda si tarandu-l dupa el in patul de langa cel al fratelui sau.
Simtea cum hainele ii sunt smulse, isi vedea goliciunea expusa unor priviri insistente, asa ca inchise ochii continuand sa tremure. Nu simti nicio atingere violenta, ci doar un zgomot scurt si doua brate ce ii cuprinsera pieptul, ridicandu-l usor pe marginea patului. Caldura se raspandea in trupul sau si fara a mai spune nimic, dadu drumul lacrimilor, incepand sa planga zgomotos si sa stranga de camasa celuilalt.
- Shht, nu s-a intamplat nimic, murmura Maddox, inchizand ochii si incercand sa simta trupul tanarului din ce in ce mai aproape de al sau. Yu, prostutule, de ce nu mi-ai zis? Daca pateai ceva, ce te faceai?
- Maddox, tipa baiatul ghemuindu-se si mai adanc in bratele sale, Maddox ce i-au facut? Ai vazut, ai vazut asta, cum au putut? Maddox, unde e? Fratele meu, murmura baiatul, l-au violat�
- E in regula. Al e cu el, nu va lasa pe nimeni sa ii faca ceva. Si nici eu Yu, nici eu nu voi permite sa patesti ceva. Esti cineva foarte important pentru mine si nu vreau sa ti se intample nimic.
Yu il impinse usor intr-o parte pe baiat, strecurandu-si capul in afara pieptului sau si observandu-l pe baiatul de azi, imbratisand trupul ranit si sarutandu-i buzele fratelui sau. Nu stia exact cum se simtea Yoru, insa trupul sau era asediat de caldura atingerilor lui Maddox. Simti cum bluza celuilalt ii cade usor pe trup si inchise ochii, lasand parfumul sa-i inunde narile si sa intre prin porii pielii.
- Mergem sa te schimbi, voi avea eu grija de cei doi baieti, de fapt noi, zambi Maddox, privindu-l pe Al.
Yoru isi masura fratele cu privirea, nu stia cum va mai da ochii cu el, facuse asta pentru a-l apara, de fapt tocmai se daduse Yu, insa nu avea de gand sa-i zica asa ceva. Se ridica greu din pat si isi trase pe el bluza, o pereche de boxeri si pantalonii. Maddox ii facu semn lui Al sa ii astepte afara si il lua pe Yu in brate, ducandu-l in carcera lor. Inchisoarea asta era mai rau ca un hotel, nimanui nu-i pasa ce se intampla in interiorul ei, atat timp cat nimic nu este dezvaluit in exterior. Camerele nu erau mult prea departate, asa ca ii fu usor sa ajunga acolo si sa il aseze pe baiat pe pat.
- Ia ceva pe tine si haide. De acum incolo stai cu mine, nu am chef sa se mai intample ce s-a intamplat. Nu avem nevoie de o cearta in inchisoare.
- Maddox, de ce ma eviti?
- Eu te evit? Nu tu faci asta? Nici macar nu ma mai privesti in ochi, nici macar nu iti pasa. Noaptea te intorci cu spatele si spui un noapte buna in sila si asta e tot. Ziua nici nu te mai gasesc aici, unde naiba pleci la ora aia? Azi la fel, ce naiba facea Al langa tine?
- Ce crezi ca pot face la ora aia? Mananc! Si noaptea de fiecare data vii tarziu, nu ma bagi in seama de-a lungul zilei si ce vrei sa fac noaptea, sa ma arunc in bratele tale? Te cunosc de doua saptamani, ce naiba crezi ca e intre noi?
- A , sa inteleg ca asa faci cu toti?
- Idiotule, tipa Yu ridicandu-se nervos de pe pat si luandu-si o alta uniforma pe el. Daca faceam asta probabil ca nu eram in starea in care sunt, poate ca nu te cunosteam pe tine, poate ca nu ajungeam sa fiu deranjat de sentimentul asta, poate ca nu eram gelos ca iti petreci tot timpul liber cu altii!
Maddox se opri si asa facu si Yu, realizand ca tocmai s-a confesat unui baiat. Isi inchise gura, presandu-si buzele si se grabi sa iasa din incapere. Maddox il prinse de mana si il trase in bratele sale, zdrobindu-si buzele de ale lui Yu si continuand sa le savureze. Isi facu loc printre ele, cercetand fiecare coltisor din gura baiatului si masandu-i limba lui Yu cu a sa. Mainile il tineau atat de strans pe baiat, incat probabil ca il sufocau, dar nu vroia sa ii dea drumul.
- Imi pare rau, murmura Maddox dupa ce il mai saruta o data si il imbratisa cu putere. Imi pare rau, promit ca nu te voi mai evita.
- Asa sa faci, il aproba tanarul, lasandu-se imbratisat.
Cei doi iesira afara, unde dadura de Yoru si de Al, stand imbratisati in fata usii. Cand ii vazura, cei doi se despartira, Al continuand sa-l tina de mana pe Yoru. Yu fugi catre fratele sau si ii sari in brate, uitand durerea pe care acesta trebuia sa o suporte. Nu stia ce ar trebui sa-i zica sau ce ar trebui sa faca, insa pentru el, Yoru era totul. Maddox ii facu semn unuia dintre gardieni si acesta ii lasa sa iasa afara in curte, urmarindu-i cu privirea. Acolo ii astepta un grup considerabil de oameni, zambind cu rautate.
- Frumosilor, veti plati ca ne-ati luat prada. Stiti cu cine v-ati pus? Dar pentru ca sunteti noi aici, va voi ierta. Insa, imi vreau baietii inapoi. Habar nu aveti cat de greu se gasesc niste corpuri ca ale lor.
Strainul isi apropie trupul de cel al lui Yu, facandu-l pe baiat sa tremure si sa se prinda speriat de mana brunetului. Vru sa il apuce de barbie, insa simti cum mana ii este stransa atat de tare, incat mai avea putin si se rupea.
Maddox zambi calm si il privi pe barbat cum incerca sa isi traga disperat bratul.
- Uite cum sta problema, de el nu te atingi. Daca aud ca i-ai facut ceva, iti jur ca nu vei mai apuca ziua de maine. Te pot face sa treci prin multe chinuri, pot face sa-ti fie rupt fiecare osicior in parte, spuse Madd dandu-i un picior peste fata si trantindu-l pe burta cu mana la spate. Ridica de bratul barbatului pana ce se auzi un trosnet si apoi un tipat de duere. Yu se agata de Madd si incerca sa il opreasca, apucandu-l de mijloc cu ambele brate si strangandu-l cu putere. Simti mainile lui Maddox in jurul sau si isi afunda capul in bratele sale puternice.
Al se indepta catre celalalt si il lovi pana ce il lasa inconstient. Nimeni nu indraznea sa intervina, cel mai puternic supravietuia, asta era legea junglei, asta era numele locului in care erau, si toti aveau sa se supuna acelei persoane. Maddox zambi din nou, luandu-l pe Yu de mana si intrand in cladire.
Chiar daca stia ca acest comportament al sau va declansa un razboi intre doua tabere, nu-i pasa. Avea sa il protejeze pe baiat, avea sa il scoata de aici, imediat ce se va ocupa de fiecare persoana din aceasta inchisoare, doar el era seful, nu?

Inca o pozaaaaa
Al
Indeed, he's za boss .. za real boss O.o
Flicitariii pt un alt capitol MmMmMmM ... Sper ca ai inteles ideea :-"
Asa de mult imi place cand intervine Madd de fiecare data cand micutul nostru Yu intra in belele :o3
Tin sa spun ca ii ador tehnica de a le inchide gura la toti =)) Mie mai mult imi place sa-i oftic, dar asta este ^_^"
Cred ca daca mi-as vedea fratele intr-o situatie ca aia ... m-as sinucide T_T (macar sa fie din proprie initiativa, nu obligat @_@)
Si hey :-" astept yaoi-ul dintre Madd si Yu hehehe >:)
Omedetou gozaimasu ^:)^
Kissu :*
PS: I'm fiiiirst :X
Pagini: 1 2 3