Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Focul Iubirii [+16]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7
Un nou capitol:D
Ei bine..se vede ca citesti capitolele inainte de a le posta pentru ca nu ai greseli de tastare
Am observat ca nu prea ai descriere...puteai sa descrii mai mult casa aceea
Dar e bine si asa
Astept nextu' cat de repede
Gambate!
Buna!
Urmaresc de ceva timp ficul tau asa ca o sa "comentez" si eu. :-)
Ficul este la un pas de perfectiune, si aici nu ma refer doar la ideea mai mult decat originala, ci si la felul in care iti expui ideile si ne faci sa le simtim si sa ni le imaginam.
Ai descrieri ample, profunde, dar totodata clare si surprinzatoare ca sa zic asa, atat in cazul sentimentelor cat si al situatiilor.
Dialogul e folosit cu masura, iar replicile sunt potrivite situatiei, de altfel niciodata nu mi-au oferit senzatia de sec, ci dimpotriva in ultimele capitole au fost unele chiar foarte amuzante.
Personalitatea personajelor este foarte minutios conturata si din acest punct de vedere, regret intr-o oarecare masura ca nu e itasaku, ci sasusaku, dar e ideea ta asa ca o respect. Oricum sunt foarte fericita ca a fost si itasaku si asa ne-ai multumit pe toti. :*
Nu prea am inteles de ce ai vrut ca cei patru sa locuiasca impreuna, avand in vedere reactia lui Sasuke cand a aflat ca Sakura a fost si a lui Itachi, dar si "rivalitatea" care a fost candva intre Ino si rozalie. Banuiesc ca are legatura cu ce ti-ai propus sa faci in continuare asa ca nu-mi ramane decat sa astept mai ales ca asta poate sa reflecte si trasaturi viitoare.:-?
Greseli posibil sa fi fost de tastare, lucru normal, fiecare din noi are asa ceva si sunt si mai normale in capitolele lungi sau scrise repede.
So ... astept cu sufletul la gura ce va urma. 8-> Ai un stil deosebit si genial asa ca sunt sigura ca va fi ceva pe masura.
Multa inspiratie si succes! Nota 10 de la mine.

Extreme Colors

Buna!:*

Ai un fic superb>:D< >:D<.


Ti-am citit toate capitolele.:P:P


Nu ai greseli de taste:X,Naratiune ai din plin :X, Dialogul este bogat:X,Descrierea este minunata:X.


Deci unul dintre cele mai bune fic-uri pe care le-am citit>:D< >:D<.


Te rog din tot sufletul sa pui continuarea cat mai repede;););).



Bye bye :-h

hudea_amalia

hi! e prima oara cand postez aici si esti incredibila! o.o 1.idee originala...2. ai tot ce trebuie : descriere,naratiune,dialog care nu e sec si nu prea ai greseli de tastare...si fic-ul tau e diferit...(in bine) adica nu ca sasuke si sakura au un copil si dupa aia sunt fericiti si bla bla bla...la tine e mai complicat..cand am vazut din al 4-5lea capitol ca sakura sta cu itachi si il au pe Alex` am fost like...ok? -_- s-o terminat deja? :)) si imi place cum complici totul si faci fic-ul mai interesant..e minunat! astept continuarea si...felicitari pentru un asemenea talent! =D> see ya` :-h
Rapirea



Soarele si-a facut aparitia pe cer, aducand cu el o noua zi. Razele jucause care patrundeau prin fereastra in camera, m-au facut sa imi deschid incet ochii. Imi ridic usor capul de pe pieptul brunetului si m-am asezat in fund, intindandu-mi corpul. Mi-a intors privirea catre tanar si i-am vazut chipul atat de linistit. Am zambit usor si mi-am infasurat cearceaful in jurul corpului si am incercat sa ma dau jos din pat, insa doua brate puternice m-au prins de talie si m-au tras inapoi. Sasuke mi-a lipit trupul de al lui , sprijinindu-se intr-o mana si privindu-ma.
- Unde voiai sa pleci?
- Poate la Itachi.
A zambit usor la cele spuse, m-a trantit pe pat si s-a asezat peste mine. M-a intrebat daca am chef de glume, insa nu am putut sa ii raspund, deoarece buzele mele erau capturate intr-un sarut apasat si violent. Limba lui s-a strecurat violent printre buzele mele si a inceput sa se dueleze cu limba mea, explorandu-mi in voie lacasul umed. Mi-a indepartat cearceaful si a inceput sa imi sarute gatul, in timp ce imi masa sanii. M-a patruns fara nici un fel de avertizare. S-a asezat in fund, tragandu-ma dupa el, pozitionandu-si mainile pe spatele meu si impingandu-ma in el. Limba lui imi musca sfarcuri intarite, facandu-ma sa imi musc buzele de placere.
La vila familiei Uchiha, cei doi bruneti aveau grija de nepotul lor. Cei doi adulti se aflau in gradina casei, jucandu-se cu micutul brunet. In timp ce discutau, cei doi nu si-au dat seama ca in tufisuri, o persoana ii spiona si astepta cu nerabdare sa il lase pe baietel singur. Brusc telefonul lui Fugaku a inceput sa sune. Acesta s-a ridicat de pe iarba si a intrat in casa, pentru a putea vorbi linistit. Bruneta a decis sa il lase pe copil putin singur, pentru a putea discuta cu Elena despre pranz. Vazand ca micutul era singur, persoana straina a iesit din ascunzatoarea ei si s-a apropiat de baiat. L-a luat in brate si l-a privit cateva clipe, apoi s-au apropiat de iesire. Au trecut pe furis pe langa geamul casei si s-au apropiat de poarta, unde astepta un taxi. A deschis portiera si s-a urcat in automobil, care a pornit in cele din urma.
La cabana , eu si Sasuke ne pregateam de plecare. Ne-am imbracat si am verificat daca nu am lasat ceva in urma, apoi am iesit din incapere, indreptandu-se spre parter. Am coborat treptele de lemn si ne-am apropiat de usa. Tanarul a deschis-o usor si am parasit casa, indreptandu-ne spre masina. Observand ca baiatul nu era atent, i-am furat cheile din mana si i-am spus ca am sa conduc eu. Acest nu a protestat si s-a urcat in masina. Ceva se intampla cu el. Se comporta ciudatat. Am deschis portiera si m-am urcat la volanul automobilului . Am bagat cheia in contact, insa cand sa pornesc masina, am simtit un fior pe sira spinarii si in minte mi-a venit numele lui Alex. Am ramas cu mana pe cheie cateva minute, pana cand vocea lui Sasuke m-a trezit la realitate.
- Sakura s-a intamplat ceva?
- Nu sunt sigura, dar cred ca fiul nostru a patit ceva. Trebuie sa ajungem acasa repede.
Nu a mai spus nimic si am pornit masina. Am apasat pe acceleratie puternic, fara sa ma gandesc la consecinte, tot ce doream in acel moment era sa ajung cat mai repede la fiul meu si sa ma asigur ca este bine. Nu il bagam in seama nici pe Sasuke, care imi spunea sa incetinesc viteza. Am oprit ca prin farmec la un semafor. Mi-am pus mainile pe fata, incercand sa ma linistesc, in timp ce Sasuke ma mangaia pe picior. Am vazut culoare verde si mi-am reluat drumul spre casa. Ajungand in fata portii, am claxonat intruna pana cand mi-a fost deschisa poarta. Am lasat masina la intrare si m-am dat jos din automobil, repezindu-ma in casa socrilor mei, cu brunetul in spatele meu. M-am indreptat spre living, unde am vazut-o pe Mikoto plangand si pe Ino, impreuna cu Itachi, care incercau sa o linisteasca pe bruneta. Vazandu-ne, femeia s-a ridicat de pe canapea si s-a apropiat de noi. M-a luat de mana si mi-a spus cu un glas tremurat ca Alex a disparut. Ochii mi s-au umezit si am inceput sa vad in ceata. Nu am rezistat presiunii si am lesinat. Brunetul m-a luat in brate si m-a lasat pe canapea, in timp ce lacrimile mi se prelingeau pe obraji. Ino i-a spus Elenei sa aduca alcool, iar blonda s-a supus. A adus o sticla de spirt, pe care i-a inmanat-o lui Sasuke. Acesta a deschis dopul sticlei si si-a trecut o mana sub capul meu, ridicandu-l putin si tinand alcoolul sanitar in dreptul nasului meu. Imediat am simtit mirosul puternic inundandu-mi narile si am inceput sa imi deschid usor ochii. I-am vazut pe ceilalti adunati in jurul meu si m-a ridicat in sezut, ducandu-mi mana dreapta la cap. Mi-am amintit ceea ce mi-a spus Mikoto si l-am privit pe Sasuke.
- Sasuke te rog spune-mi ca nu e adevarat. Spune-mi ca Alex doarme in camera lui. Spune-mi ca e bine.
Nu mi-a raspuns. M-a tras in bratele lui si m-a imbratisat puternic, lasandu-si capul pe umarul meu. Am inceput sa plang si sa tip, in timp ce strangeam puternic tricoul brunetului. Acesta m-a mangaia pe cap, incercand sa ma calmeze, insa nu puteam. Il voiam pe fiul meu. Doream sa fie langa mine, sa il imbratisez, sa il sarut, sa il simt aproape. Tanarul m-a ridicat in picioare si mi-a sarutat obrajii, in timp ce ma mangaia pe spate, spunandu-mi ca totul va fi bine.
- Cand s-a intamplat? Unde? Cum? Mikoto tu trebuie sa stii!
- L-am lasat o clipa singur pe Alexandro si totul s-a intamplat atat de repede, incat ne-am dat seama prea tarziu de ce se intampla. Imi pare atat de rau Sakura. Stiu cat de mult suferi! As face orice sa nu mai suferi.
- Poti sa imi aduci inapoi fiul? Spune-mi poti? Daca nu vrei sa mai sufar adu-l pe Alex in bratele mele.
Si-a lasat privirea in jos, in timp ce lacrimile i se prelingeau pe obraji. Mi-am ascuns chipul in pieptul iubitului meu, incercand sa ma linistesc. Deodata telefonul a inceput sa sune. Ne-am indreptat cu totii privirea spre obiect, in timp ce Ino a ridicat receptorul si l-a dus la ureche. Imediat mi-a inmanat dispozitivul si mi-a spus ca sunt cautata. Am apropiat telefonul de ureche si am auzit o voce cunoscuta, mult prea cunoscuta!
- Daca iti vrei fiul inapoi asculta ceea ce spun, fara a ma intrerupe. Vreau sa vii cu 50 de milioane de dolari la docuri, astazi, peste o ora si sa vii singura. Daca vii insotita copilul moare! Nu vreau sa iti vad iubitul sau pe fratele lui. Daca vad politisti vei muri si tu impreuna cu plodul tau. A! Inca ceva. Adu-o pe Ino! Am un tratament special pentru ea.
Inainte sa spun ceva rapitorul a inchis telefonul, dar nu inainte de a incepe sa rada. Am lasat telefonul pe canapea si am privit-o pe blonda. De ce voia sa o aduc pe ea? Care era legatura ei cu cea sau cel care mi-a rapit fiul?
- Sakura ce s-a intamplat? Ti-au spus ceva de fiul nostru?
- Da. Vor sa vin peste o ora in docuri cu 50 de milioane de dolari.
- Atunci trebuie sa anuntam politia.
- Nu! Daca aduc politia cu mine voi muri si eu si Alex, iar daca veti veni unul dintre voi cu mine, va muri Alex. Au spus sa o aduc pe Ino cu mine. Doar atat. Ino ce legatura ai tu cu tipu sau tipa asta?
Blonda s-a asezat pe canapea si si-a pus mana pe chip, in timp ce Itachi s-a asezat langa ea, iar eu impreuna cu Sasuke pe fotoliu.
- Stiam ca va dori sa vin si eu. Se pare ca Sabina vrea sa ma omoare. Adica sa ne omoare.
Ne-am uitat cu totii socati la ea si nu intelegeam ce spune. Sabina voia sa ma omoare pe mine si pe Ino? Ea l-a rapit pe fiul meu?
- Inseamna ca ea...
- Da! Ea e cea care ti-a rapit fiul. Si imi pare rau daca nu am spus inainte, dar nu eram convinsa ca era ea in spatele acestei povesti. Dupa ce tu te-ai impacat cu Sasuke si Fugaku a facut tot posibilul sa se desparta de ea, Sabina mi-a propus sa il rapim pe Alex, pentru a te atrage in capcana si pentru a va omora pe amandoi. Am refuzat-o si i-am spus ca nu voi lua parte la asa ceva si nu a zis nimic. Au urmat divorturile si plecarea ei. Am crezut ca am scapat de ea, ca a uitat de ceea ce gandea, insa se pare ca m-am inselat. Acum ma vrea moarta si pe mine pentru ca e convinsa ca ii voi spune planul ei. Sakura sunt dispusa sa te ajut sa il recuperezi pe Alexandro si daca e ceva, eu sa raman in urma, nu tu si fiul tau.
O priveam uimita. Roscata putea sa fie mai josnica decat atat? Nu stiam ce sa fac, dar nu doream ca Ino sa se sacrifice pentru faptele mele. Din vina mea s-a intamplat totul.
- Nu Ino! Nu vei ramane in urma! O vom face pe Sabina sa creada ca am adus banii, iar ea va fi acolo cu Alexandro. In timp ce ii dam asa zisii bani, il vom lua pe Alexandro si vom fugi.
- Sakura nu o subestima pe Sabina! Nu uita ce i-a facut lui Mikoto. I-a inscenat moartea! Crezi ca ii va fi greu sa nu ne omoare?
Am uitat detaliul asta. Roscata era mai periculoasa decat credeam. Trebuia sa ne gandim la un plan si asta repede. Aveam la dispozitie doar o ora. O ora pana la rai sau iad.
Cum naibi o cheama pe aia Sabina...ma rog...o urasc ...disperata...:zuppy05:
Imi vine sa rup tastatura:))....dar nu st acasa si nu pot
Ador descrierea...ai descris in detaliu fiecare amanunt...
Greseli de tastare ca de obicei nu ai...sau nu am vz...dupa me nu ai
Dialogul ma acaparat complet...du e delok sec...si e interesant
Intrun cuv superb:D
Abia ajtept nextul...nu e aja ca il faci rpd;;)
dak nu vin s ate bantui :stress:
calma sysule calma O_O... ehh e doar o poveste , cum vrei tu sa'i faci rau unui personaj [care si pe mine ma dispera] :]]

acum Kidule vreau sa iti marturisesc ceva ce'mi sta pe suflet :eto: , TU VREI SA'MI PIERD TITLUL DE ZGRIPTUROAICA ZUP'ULI? :grr:
Din cautza ficului tau prea perfect in curand nu voi mai da comentarii asa de mari :99:
Nicio greseala mai fetita? :|
Nimic nimic ... care e secretul thau? ;;) , hai ca vreau sa'l stiu si eo, sti mai am si eo un fic ;;)
Uhh dar am uitat , eo miam angajat corector profesionist cu experienta :-> [adica tot pe Kiduu :))=))]
uhh iar dau un comentariu mic [-(
Numa' tu esti de vina sys :??
Alceva decat ca astept nextu' nu mai am de zis :->
Bye Bye ^_________^
Am ajuns dar deja e tarziu eto
Am gasit o greseala "[/b]care imi spunea sa incetinesc viteza[b]" suna mai bine daca spuneai"Care imi spunea sa incetinesc"
"sfarcuri intarite" O_o
Cam atat:D
Gambate!
Salut!
Imi vine sa o strang de get pe Sabina.
Auzi la ea! Ce pretentie! Dupa ce ca la rapit pe Alex, mai vrea si bani dar si pe Ino.
Mama ce ii fac daca o prind.
Sunt curioasa despre felul in care vor actiona ceilalti dar mai ales Sakura.
Am o ciuda pe Ino ca nu a putut ca sa deschida gura inca decand Sabina a parasit familia Uchiha.
Greseli de tastare eu chiar nu am vazut.
Dialogul si descrierea sunt absolut geniale. Ai cumva vreo formula sau potiune magica? :)) :)) :))
Deabea astept ca sa vad ce se va intampla in continuare.


Pana atunci JA NE :bye:
Capitol nou = superb.
Fara greseli si cu tot ce trebuie in materie de continut.
Imi vine sa o omor pe Sabina, dar intr-un fel si pe Ino ca a tacut din gura pana acum.
Ma arde suspansul sa vad ce o sa iasa si cum vor actiona cu totii mai ales ca Sabina e destul de periculoasa.
Astept next-ul! :X
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7