Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ingeri si vise [yaoi]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2

~X~LoVeLeSs~X~

Ingeri si vise



Capitolul I



Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris te iubesc si este ceea ce simt pentru tine , ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca ninge .


In infinitul cerului stelele sclipeau ca niste ochi nevazatori , orbiti de o lumina invizibila , ce se asundeau sub perdele cenusii de ceata . Sclipeau atat de puternic incat le vedeam cum cad , pierzandu-se in negru nepatruns , iar altele le urmau , la infinit . Mereu serile de primavara erau reci si distante , pline de amintiri si nervi , impovarate cu speranta renasterii . Insa , din toate acestea Luna ramanea cea neschimbata , mai mereu . Se contopea in negrul sidef ce o inconjura , ce-i manca din forma perfecta si albicioasa . Mereu trona sub aceeasi panza rece si temuta a unui dragon inchis pe veci in obscuritatea noptii . Vantul se plimba printre scheletele copacilor ca un solitar , atingandu-le picioarele , bratele , degetele goale in focul rece . Pe trotuar , parca ma asemanam cu crengile hidoase si subtiri , pline de seva , zamislind in lumina lunii oameni morti , readusi la viata . Felinarele palpaiau , insa fara succes strada pe care mergeam , iar umbra mea se vedea mai clar cu fiecare pas pe care-l faceam mai departe . Mi-era frig si tremuram la fiecare trosnet de crengi sau fosnet de gunoaie . Cea care-mi incalzea gura era o tigara fumata pe jumatate , din care inca trageam cu nesat . Era ultima mea tigara , ultima din acel pachet . Maine aveam sa-mi iau altul . Era 1 noaptea si nici cel mai nebun om de pe Pamant nu iesise afara pe atunci , asa ca eram doar eu singur , eu cu mine . El nu avea sa ma ajute mult , decat sa-mi spuna cuvinte goale , pe care eu le imbracam in ce culoare vroiam .


De partea cealalta a strazii , fosneau brazii , vorbeau intre ei , sau se certau . Am traversat grabit , de parca avea sa vina o masina din lateral , si am pornit spre un parc mare , de brazi . Mirosul lor se putea distinge de la departare , ei erau mereu verzi , si aveau sa-si inoiasca crengile cu muguri . Cand aleile erau pline de cetina si calcai pe ea , ii simteai imediat corpul sub picioare , dar cel mai mult mirosul , ce-ti intra in nari , in ochi , in urechi si te paraliza . Mi-e imi placeau toate astea , ma faceau sa visez , sa ma gandesc oare cum ar fi daca as fi fost in locul lor , sa fiu calcat si sa ma raspandesc in aer , sa invadez corpurile care m-au imprastiat . Mereu visam iar cateodata era prea greu sa ma mai trezesc , iar atunci mergeam sper un tunel infinit , al carei stea nu o mai puteam atingi desi ma hraneam cu iluzia ei . Aici pe undeva , era o poteca care ducea catre o poiana , ce se intindea intr-o vale mare , unde vara era o placere sa stai . Iarna , lacul ingheta si daca era in deajuns de inghetat , copiii veneau si patinau .
Vroiam sa merg in poiana , acolo era locul meu de odihna si relaxare , de cate ori aveam nevoie de ceva , aici mergeam . Aveam chiar si un copac pe care il consideram al meu si il vizitam cand aveam timp . Imi placea sa cred ca si el ma astepta , macar el , si se bucura ca nu-l uitam .


Parcul parea mult prea nelinistit fata de acum cateva minute , iar cand coboram spre poiana , vantul sufla ca un turbat , parca luptand cu cineva . Avea sa-mi fie mai bine de indata ce ajung jos , iar copacul avea sa ma incalzeasca .
Crengile lui fluturau cu atata naturalete , imi transmiteau atata vioitate si pentru prima oara credeam ca acesta chiar imi simtea prezenta , ca era viu si ca ma recunostea . Prea dezinvolt mi-am aratat afectiunea si lipsa fata de el , pe toata durata acestui timp , incat nu am observat ca langa trunchi , cu capul intr-o parte , cineva statea ca o mogaldeata , care straniu , nu se misca . Am intins mana spre acel corp si l-am atins . Era cald , poate putin fierbinte , dar nu reactiona in niciun fel miscarilor mele , care-l zgaltaiau . I-am prins capul in palme , alarmat de ceea ce putea sa se fi intamplat si la contactul ochilor mei cu fata lui , am scos un tipat . O parte a fetei era acoperita de sange , lichidul rosul pe care-l vedeam foarte bine in lumina lunii care batea exact spre fata lui , iar hainele ii erau rupte . Nici nu avea mare lucru pe el : o bluza fina , parca din in , iar pantalonii maro , ii erau sfasaiati . Pentru prima data in viata mea , am vazut ceva de genul acesta . Cine stie ce patise acest baiat , caci dupa trasaturi si imbracaminte , arata ca unul , incat sa ajunga in starea aceasta . I-am luat pulsul , incet dar insa mai avea viata in el , apoi i-am verificat respiratia , care era normala .

Imi anulasem aceasta vizita si cu parere de rau m-am uitat la copacul care parea sa fie tot la fel de agitat ca si inainte . L-am luat in brate pe tanarul inconstient si am iesit din poiana . Din abisul intunecat , cadeau fire stralucitoare si reci , ce-mi incantau uimirea . Ningea intr-o noapte de martie , rece si scheletica . Fulgii cadeau ca pudra de zahar pe care o presaram pe gogosi , spectacolul incepea acolo si atunci , ceva neobisnuit si tot odata fascinant . Stateam cu gatul sucit , uitandu-ma cum puncte sclipioare veneau spre mine si-mi alunecau pe fata , topindu-se . L-am tras pe necunoscut spre pieptul meu , acoperindu-l cu bratele pentru ca ninsoarea sa nu-l unde chiar asa de tare , aveam ceva pana sa ajungem acasa , si am pornit spre iesirea din parc . Puful ingerilor continua sa ne acopere , cerul cernand peste intreg orasul .

In oras zapada cadea linistita , iar peste copaci si strazi se asezase un covor albicios si moale , ce fosnea sub picioare . Era placut sa te plimbi sub paza lor , sa le simti raceala si in acelasi timp sa-i admiri . Lumina felinarelor le dadeau o nuanta ciocolatie de fiecare data cand treceam pe sub ele . Nu mai aveam mult pana sa ajungem iar baiatul inca nu se trezise si nici nu dadea semne ca ar face-o . Il simteam rece si parca fara viata , asta ingrijorandu-ma un pic . Nu-l cunosteam , nici macar nu-l mai vazusem intamplator , dar ma preocupam pentru starea lui , din moment ce-l gasisem eram responsabil penru el . Eram entuziasmat , dar nu stiam motivul . Am urcat grabit spre etajul doi al blocului unde stateam si am deschis usa primului apartament . Caldura din ziua trecuta inca se pastrase si ma inviora de indata ce am intrat inauntru . Am mers direct spre dormitor unde l-am asezat pe tanar in patul meu pufos . Mi-am dat jos haina uda si plina de gheata pe deasupra si am inceput sa-l dezbrac . Din cauza ca hainele se udasera mi-a fost putin mai greu , dar intr-un final am reusit . I-am luat din nou pulsul , respira normal iar bataile inimii se auzeau mai puternice . Ceea ce ma-ngrijora era faptul ca pielea lui era rece ca gheata , corpul lui nu avea cum sa se incalzeasca intr-un timp atat de scurt incat sa-si revina . Ma gandeam sa-i fac o baie cu apa calda , dar in situatia lui , ma temeam . Il invelesc cu plapuma moale si ma indrept spre baie . Imi venise in cap urmatoarea idee : daca o sa fac un dus fierbinte , o sa ma incalzesc incat corpul meu sa treaca de temperatura normala si o sa stau lipit de corpul lui pana o sa il incalzesc . Asta era singura solutie care mi se parea valida .

Am stat mai mult de cincisprezece minute in dus , timp in care apa imi curgea in cap , fierbinte , scurgandu-se apoi pe piele , in jos peste orice colt al intimitatii mele . Simteam ca ma sufoc daca nu o sa ies mai repede din cabina , dar induram orice pentru ca sa pot face ceva sa-l ajut . Intr-un sfarsit mi-am luat prosopul si am revenit in dormitor . Am lasat lumina aprinsa in cealalta camera , care era camera de zi , pentru ca atunci cand se va trezi si eu voi dormi sa nu se sperie .
Mi-am facut curaj si am dat plapuma la o parte , l-am atins pe brat si parea mai rece de cat cand am plecat . Poate eram eu prea cald , cine stie . Mi-am lungit corpul alaturi de al lui , o parte din mine asezandu-mi-o pe el , si l-am imbratisat . Nu mai facusem asta niciodata , era prima oara cand incalzeam pe cineva cu propriul corp si mai ales un tip . Ceea ce ma ingrijora mai presus de mine , era reactia pe care o va avea atunci cand se va trezi , ce va spune cand o sa ma vada cum il tin . Nu aveam nimic de pierdut daca faceam asta , avea sa se faca bine si sa-l ajut . Fiori mi-au strabatut pielea atunci cand ne-am atins corpurile . Speram ca printr-un miracol gestul meu chiar sa conteze , iar reactia tanarului sa fie una buna .

Dimineata veni mai repede decat ma asteptam . Mi se intampla mereu asta pentru ca mergeam la culcare intotdeauna tarziu si ma trezeam devreme . Inca de la acea ora atat de matinala soarele imi invada camera cu mii de raze taioase ce se lungeau pe fata mea si ma-ncalzeau . Cand m-am trezit am simtit cum stau pe ceva moale si cald , care pulseaza iar spatele protejat de ceva drept . M-am trezit stand pe pieptul acelui baiat . Inima lui revenise la viata si o auzeam cum bate lung si incet . Bratul lui ma imbratisa de la spate acoperit de plapuma calduta . I-am atins pielea pieptului ce emana atata caldura si i-am simtit stratul subtire de transpiratie . Poate ca exagerasem cu imbratisarile , dar ce conta . M-am ridicat usor , fara sa fac miscari care sa-l deranjeze , si i-am pivit chipul . Sclipirile aurii ale soarelui se contopeau cu fata rotunda si luminoasa , iar buzele lui mari , rosii si carnoase se modelau intr-un zambet , parea fericit intr-un fel , de ceva ce numai el stia . Ochii ii erau inchisi si nu puteam sa vad decat genele micute si sprancenele mari . I-am atins parul fin si subtire , conturandu-i fata cu un deget . Desi nu-mi statea in fire sa spun asa ceva , baiatul asta arata chiar foarte bine . Tenul masliniu avea intensificari mult mai puternice spre partea inferioara a corpului , pe piept , pe brate si pe picioare , culoare pe care o adoram . Era placut la atingere , pielea fina mai ales pungile moi de pe abdomen si piept iti dadeau impresia ca nu era real . Nici nu mi-am dat seama cand s-a trezit . Eu inca ma jucam cu suvitele de par , moi si subtiri care-mi alunecau printre degete ca apa . M-a privit nedumerit iar aceeasi nedumerire s-a citit si in privirea mea . Avea ochii stralucitori ca un soare , nici caprui si nici aurii , avea o sclipire care ma facea sa ma pierd printre bobitele de culoare , pentru ca le gasi originea . Mi-am retras mana si m-am ridicat in sezut . Nu prea avea ce sa-i spun , nici nu vedeam cum...

- Te-ai trezit , in sfarsit !
Ii vorbesc pentru prima data . Ma uit spre el afisand zambetul acela lejer pe care il am , poate , mereu dar pe care el nu l-a observat .

- Unde sunt ?
Ma intreaba privind tavanul , dandu-mi impresia ca nici macar nu m-a observat si poate nici macar nu stia ca sunt langa el .

- In apartamentul meu . Aseara te-am gasit in poiana , inconstient si rece , asa ca te-am luat la mine . Puteam sa te las acolo ?
Dar nici de aceasta data nu primesc o vorba , nici macar o privire sau vreun act care sa-i tradeze un sentiment .

- Ah , multumesc ...

- Nu puteam sa te las acolo , aseara a nins . Ma duc sa fac un dus , dupa care mergi tu , o sa-ti dau haine de schimb , ale tale o sa le pun la spalat , asa ca asteapta-ma aici .
Mai spun si ma indrept spre dulapul mare din dreapta patului de unde iau un prosop mare .

- Bine �
Aud incet in timp ce ma indreptam spre intrarea in baie . Parca nu era pe Pamant , parca visa la alte lumi , sau se astepta sa fie in alta parte . Poate era doar imaginatia mea prea bogata , dar chiar credeam ca baiatul asta e ciudat .
_____________________________________________________________

Unora dintre voi o sa vi se para cunoascuta sau o sa credeti ca e plagiat , dar nu e . Povestea originala este Pacatul unui inger , dar am considerat ca trebuie sa o refac . Sper sa va placa si sa cititi .
Buna seara Loveless...cam tarziu trec pe aici si eu....vreau sa iti spun k imi place foarte mult cum scrii si pot spune k ador ficul de pe manga ...desi nu prea am mai frecvetat pe acolo...Greseli nu am vazut si nici nu stau sa ma uit dupa asa ceva....:) oricum e super sper sa pui continuarea curand:)
Aici am sa recitesc fiecare capitol fiindca e un fic foare frumos:D:)
:* Sper sa ne mai vedem pe aici :D:)

~X~LoVeLeSs~X~

Cand m-am trezit primul lucru pe care l-am vazut a fost tavanul rosu cuprins de razele soarelui . Langa mine , un baiat imi mangaia parul , de fapt se juca cu suvitele mele blonde . Atingerile lui erau calde si parca imi aminteau de ceva...dar nu mai stiu nimic . Ceea ce s-a intamplat , cum de am ajuns aici , nimic . Baiatul mi-a spus ca m-a gasit intr-o poiana , rece si inconstient , dar ce s-a intamplat ?
Baiatul care m-a salvat , pare ciudat , atat la comportament cat si la infatisare . Fara rotunda ii este incadrata de doua suvite din parul negru care ii trec pe langa gat . Parul ii este tuns intr-un mod ciudat , scurt si aproape feminin . Ceea ce mi se pare ciudat cu adevarat la el sunt ochii , mari si gri , insa goi si neexpresivi . Chiar daca ar fi fericit sau ar fi suparat , ei nu ar exprima nimic . Am mai intalnit ochii lui undeva dar nu-mi mai amintesc . Nu-mi mai amintesc nimic !
Are sprancene subtiri si lungi care-i incadreaza ochii mari , prefect . Buzele ii sunt mici iar atunci cand schiteaza vreun gest , acestea se subtiaza . Am dormit in acelasi pat , insa nu mi se pare ceva neobisnuit , poate ca nu avea in alta parte unde , sau doar vroia sa fie sigur ca nu patesc ceva .
Camera nu-i chiar asa de mare , dar destul pentru o singura persoana sau poate ca nu este singur . Ceea ce mi se pare iar ciudat este culoarea peretilor , care bate intr-un rosu inchis - visiniu . Singurul perete care nu se imbraca in aceeasi culoare este cel de care este asezat un dulap mare , din stejar , de o culoare la fel de tipatoare . Patul este unul de mijloc , fata in fata cu biroul care pare tot din stejar . Noptierele sunte asezate pe lateral , din acelasi material . Ceea ce aduce luminozitate camerei sunt razele soarelui ce patrund prin jaluzele si se atintesc peste mine .
Dusul este pornit de mai mult de 5 minute asa ca am decis sa merg sa vad ce mai e in cealalta parte a apartamentului . Mi-e un pic sete , poate nimeresc si bucataria . In camera de zi , cea care uneste intrarea cu holul , razele soarelui se scurg prin sticla mare a geamului pana in cele mai intunecate colturi . O ploaie de umbre si lumini incalzeste peretii care au nuante de albastru ce se combina . In fata ferestrei sunt doua fotolii iar in mijlocul lor o masuta din sticla pe care este asezata o vaza , insa goala .
Ma simt cam ametit si incerc sa ma deplasez pana la usa din partea cealalta care cred ca duce spre bucatarie , dar simt cum pamantul imi fuge de sub picioare .


Cand am iesit din dus nu l-am mai gasit pe baiat in pat . Poate a mers in bucatarie sa isi ia un pahar cu apa ? Mi-am luat ceva lejer din dulap , adica o pereche de pantaloni de trening si un tricou si m-am dus spre bucatarie . Cand am deschis usa de la dormitor , sa ies , l-am vazut pe podea , langa usa de la bucatarie . M-am repezit spre el sa vad ce are , dar parea bine , se dezmeticea .

- Ce-ai patit ?
L-am intrebat speriat in timp ce il ajutam sa se ridice .

- Cred ca am ametit si am cazut , nu stiu .
Raspunde incet , evitand totusi sa ma priveasca ca si cum ar fi gresit cu ceva .

Ma desprind de el pentru a ma duce sa iau niste apa , dar deodata aud o bufnitura si ma intorc . Tanarul cazuse iar la podea si cred ca de data asta nu mai stia ce-i cu el . L-am luat in brate , corpul lui fiind un pic rece pentru ca nu avea nimic pe el si l-am dus in dormitor unde l-am asezat pe pat , invelindu-l . Am cautat prin dulap tot ceea ce-i trebuia ca sa se imbrace si le-am pus pe scaunul din fata biroului . Am plecat la bucatarie si imediat m-am intors cu un pahar de apa rece si am inceput sa-i stropesc fata . In cateva clipe si-a revenit . A inceput sa-si stranga corpul cu mainile semn ca ii era frig . M-am dus la baie si am dar drumul apei fierbinti .

- Ti-e cam frig , nu-i asa ? Am dat drumul la caldura si tie ti-am dat drumul la apa calda ca sa faci o baie , o sa-ti fie mai bine .
L-am informat in timp ce ma indreptam spre pat , unde m-am asezat , simtindu-ma mai usor . El s-a strans in susul patului , tragandu-si plapuma si mi-a spus :

- De ce ma ajuti ? Nici nu stii cine sunt ...nici macar numele , de ce faci asta ?

- Preferai sa te las in frig , cu hainele ude si sa mori ? Zi-mi daca nu vrei sa mai stai aici si te las sa pleci , dar nu inainte de a face baie , de a te incalzi , a manca si ...a-mi spune cine esti si cum te cheama .

- Numele meu este Yuri si multumesc pentru tot .
Imi spune numele lui , pe care nu l-am mai auzit niciodata pana acum . Sfiala cu care vorbea ma ducea cu gandul la anii in care eram mic si mi-era teama sa spun ceva ce dupa mine ar fi gresit , temandu-ma de consecinte .

- Mie poti sa-mi spui Ian , i-am spus numele meu . Daca vrei ceva nu ezita sa-mi ceri , eu o sa ma duc in bucatarie sa pregatesc ceva de mancare , mi-e cam foame si cred ca si tie .

- Un pahar cu apa , te rog .

- Imediat .
I-am spus facandu-i din ochiu , apoi iesind din camera .
I-am adus paharul cu apa pe care l-a baut dintr-o singura inghititura . L-am dus spre baie si i-am dat prosoape , i-am aratat tot felul de produse cu care putea sa se spele si l-am lasat singur .

- Daca ai nevoie de mine , striga-ma , acum stii cum .

In tot acest timp , Ian nu a zis nimic , probabil ca nu-i prea placea sa vorbeasca si mai ales cu un strain . M-am indreptat spre bucatarie si m-am apucat de facut mancare . Am decis ca o omleta ar merge foarte bine . Nu ma pricepeam la mancare , dar pentru mine stiam sa imi fac iar daca mai era unul , nu conta . Am spart ouale si am inceput sa le bat pana cele doua culori au devenit omogene . Am taiat sunca in cuburi mici si simetrice dupa care am amestecat cu oul . Am taiat si putina branza pe care am adaugat-o in compozitie si le-am amestecat . Am pus tigaia la foc mare , cu ulei si am lasat sa se incinga , apoi am pus in tigaie compozitia si am lasat-o sa se faca . Nu a durat mai mult de cateva minute , dupa care am dat-o deoparte . Am luat din frigider rosii micute pe care le-am spalat si pe un suport le-am taiat in bucati mici . Am taiat painea si am asezat farfuriile cu tacamurile . Intre timp am pus de cafea , pe care speram ca Ian o va bea si am asteptat . Am aranjat masa , am pus servetele si toate cele necesare si m-am dus sa vad ce face Ian . Cand am intrat in dormitor , se imbraca . Bluza cu maneci ii venea perfect iar pantalonii se mulau pe coapse incredibil de sexi . Parul ii era ud si parca mai lung .

- Gata masa , mi-e cam foame ?

- Masa e gata , dar tu nu mananci pana nu te usuci pe par .
Am apucat prosopul in ambele maini si am inceput sa ii frec capul .

- Pot si singur.
Imi spuse cu o raceala in glas care se putea simti apoi indepartandu-se cat mai mult de mine .

- Si daca ma ofer eu , care e problema ?
Nu a mai spus nimic si m-a lasat sa-l usuc cu prosopul . I-am aranjat firele de par rebele si l-am luat de mana mergand spre bucatarie . L-am poftit sa se aseze , ajutandu-l cu scaunul , ca la restaurant cand esti cu iubita si ii asezi scaunul si am inceput sa pun omleta . Si-a apucat furculita si a inceput sa priveasca farfuria cu omleta .

- Incearca , nu cred ca gatesc atat de rau , hai , cu curaj .
Ii spun eu vazandu-l cum priveste neincrezator ceea ce eu i-am pus in farfurie .
Ia o inghititura si apoi alta si apoi inca una si pana la sfarsit , si pare sa-i placa , ce altceva avea sa faca ? Terminam amandoi de mancat cam in acelasi timp iar eu ii pun cafeaua in canita , luandu-i farfuria goala si tacamurile . Cat timp el a baut cafeaua eu am spalat vasele , tacerea invaluindu-ne .

- Cum a fost mancarea ?
L-am intrebat satul de acea tacere care parca ma sufoca .

- Foarte buna , multumesc frumos . Si cafeaua este buna , multumesc .
M-am uit la el iar el s-a uita la mine uimiti unul de celalalt .

- Prea mult multumsc pentru o singura zi , sa stii ca nu ma deranjeaza daca stai aici , pana iti gasesti casa...familia , nu stiu nici macar unde stai ...
Aici insa s-a rupt firul . Baiatul nu a spus nimic , nici macar daca pleaca sau sta...cine sunt rudele lui sau de unde vine , nimic . Dar dupa o tacere arzatoare in care eu imi imaginam cele mai groaznice intamplari , baiatul a vorbit :

- Stii , daca nu te superi o sa mai stau aici...cateva zile dupa care plec , chiar daca nu am unde .

- Normal ca poti sta , imi tii de companie si asa sunt singur si nu am ce face , sper sa ne intelegem .
I-am spus in timp ce ma stergeam pe maini de apa . Yuri mi-a zambit si a dat din cap semn ca , acceptase propunerea mea . Avea sa nu mai fiu singur macar pentru cateva zile sau poate ca nu .

_______________________________________________________________

Yaku-chin multumesc pentru reply si pentru ca ai citit povestea . Sper sa mai treci pe aici .
In sfarsit am timp sa trec si pe la ficul tau.La primul capitol nu am avut timp sa comentez^^"Ma revansez eu cumva.

Ficul mi se pare interesant si merita citit.Ce dragut e Ian cu Yuri ;;)
Abea astept sa pui si niste scene mai hot.Pai au timp daca tot vor locui impreuna :-p Asa pai greseli de tastare nu am vazut(nu pot sa ma laud ca m-am uitat dupa ele dar in mare nu am vazut)Imi place felul in care scri si sper sa continui ficul pana la sfarsit.

Well......cam atat am avut de comentat.Astept nextu pe care sper ca il pui repede.Kiss si spor la scris.Ja-ne!
Sigur k trec e placerea mea sa citesc din nou:D:))

Imi place cum scrii, cum desci e super si dialogul e :)) super cool

Pai mai multe nu pot sa spun decat ca astept nexu sa il recitesc :))
SUcces la postat:):D
Bye bye:D:*

~X~LoVeLeSs~X~

Yuri este numele celui care m-a luat atunci cand eram singur . As vrea sa pot sa-mi amintesc macar o secunda din ce s-a intamplat , dar mintea mea este goale ca si cum , pana acum nu as fi existat , n-as fi avut nicio amintire , n-as fi facut nimic .
Chiar daca nu-mi amintesc nimic de atunci , momentele cand l-am intalnit pentru prima data pe acest baiat imi apar in minte de fiecare data cand ma uit la el sau cand imi vorbeste . Mi se pare foarte neglijent din partea lui sa primeasca in casa o persoana pe care nici nu o cunoaste . Daca o sa-i fac rau sau poate o sa plec si o sa il las singur , daca…


Cand m-am uitat la Ian , avea o privire pierduta pe un obiect din bucatarie , gandindu-se la cine stie ce . In a doua secunda ii vad privirea urmarind-o pe a mea , ochii lui ca de soare fulgerandu-i pe ai mei .

- Stii ca e periculos sa primesti pe cineva in casa ta fara sa stii cine este acea persoana ?
Avea acel ton enervant pe care il foloseau mamele cand te dojeneau si acea privire incruntata , dar intr-un fel diminuata printr-un zambet ascuns . Baiatul asta chiar se credea o pacoste in casa mea ? M-am lasat in jos in fata scaunului unde statea el si i-am prins ambele picioare in ambele maini . L-am privit uitandu-se incurcat la mine si intimidat , poate , de ochii mei neexpresivi care aveau efectul asta pentru toti cei care ma priveau .

- Aici ai dreptate , recunosc , sunt un pic cam neglijent de felul meu , dar asta nu-ti da dreptul sa insinuezi ca ceea ce am facut eu a fost chiar asa de necugetat .
I-am raspuns intr-un fel in care nici el nu cred ca se astepta sa-i raspund . Aveam cea mai mare dreptate cand afirmam acele lucruri . Cat de inuman te-ai crede nu poti sa lasi pe cineva in frig , inghetat si mai ales cand stii ca nu mai misca . Aveam insa sa-i schimb parerea despre mine si despre felul cum actionam , chiar daca , cateodata era un fel prostesc .

- Daca nu te-as fi gasit eu acolo , nimeni altcineva nu te-ar fi gasit . Si stii de ce ? Din simplul motiv ca nimeni nu era nebun sa fie acolo in momentele alea , iar zona nu este populata mai ales vizitata de cei din oras . Ceea ce am facut a fost sa fiu un tip uman si sa am grija de tine , doar atat . Daca crezi ca am profitat de tine , asta e . Poti pleca chiar acum .
M-am desprins de el si intorcandu-ma pe calcaie am dat sa ma ridic si sa plec din bucatarie . Aveam sa vad cum acest baiat pleaca si eu sunt singurul care-l alungase . Dar nu s-a intamplat asa . Am simtit cum sunt prins de tricou si tras inapoi . M-am rotit instantaneu , privindu-l .

- Poate ca te-am stresat prea mult cu aceeasi treaba si nu era asta intentia . Eu doar vroiam sa stiu ce s-a intamplat , pentru ca eu nu-mi mai amintesc nimic . Spune-mi te rog , ce s-a intamplat .
Faptul ca nu-si mai amintea nimic imi dadea posibilitatea sa imi conturez propriul scenariu in legatura cu strania aparitie a lui in poiana . Dar nu asta era intentia , ci doar in capul meu acea dorinta de fantezie .

- Daca ma crezi , nici eu nu stiu ce e cu tine , adica de unde ai ajuns aici . Eu te-am gasit langa copacul meu , inconstient , pe o parte a fetei cu o dara de sange si foarte rece . Aici trebuie sa marturisesc ceva . Ca sa te fac sa-ti revii te-am incalzit cu…mine .
Cand am terminat , m-am uitat la el cu acel zambet nevinovat pe care il afisez de fiecare data cand ma simt un pic vinovat . Chipului lui s-a imbujorat rapid iar obrajii au inceput sa ii coaca intr-un roz . Era atat de dragalas si atat de simpatic incat imi venea sa-l iau de obraji si sa-l trag tare . Incerca sa ma priveasca , dar cu cat se forta mai mult , cu atat devenea mai rosu si mai timid .

- Si...ai spus ca nu ai profitat de mine …
Tonul cu care mi-a spus acele cuvinte a fost unul nostalgic si plin de timiditate . Fata ascunsa in piept ma facea neputincios in a-i vedea expresia , dar stiam ca orice as fi spus atunci era totuna .

- Nu am profitat , nu ti-am facut nimic , doar te-am incalzit cu corpul meu . Recunosc ca a fost ceva care preferam sa ramana nespus pentru ca imi era frica de reactia asta , dar acum nu mai e de ce sa-mi fac griji .
Mi-am pus ochii pe ai lui si i-am simtit licarirea necunoscuta ce se ascundea de mine atata timp . Mainile mele i-au cuprins obrajii arzand iar corpul lui s-a lasat purtat de val , adica de mine .

- Esti un baiat foarte dragut si grijuliu , esti o prezenta pe care o apreciez pentru ca de mult timp n-am mai gatit pentru altii si n-am mai conversat cu cineva , esti foarte sexi , recunosc , dar deocamdata nu ma dau la tine , nu chiar asa .
Ce a fost in capul meu cand am spus asa ceva nici eu nu stiu , dar cateodata chiar gandeam ca prezenta lui o sa ma influenteze intr-un mod sau altul , cat despre orientari diferite nu eram chiar atat de strain .

- Daca spui tu .
Mi-a zis Ian ridicand din spranceana , privindu-ma suspicios . Am ras si m-am ridicat mergand spre frigider . Mi-am luat un pahar si mi-am turnat apa rece .

- Vrei ?
L-am intrebat , dar el a dat din cap in semn dezaprobator .

Apoi ne-am dizolvat discutia intr-un sir nesfarsit de afirmatii care ne-au prins bine pentru ca am aflat multe unul despre altul si asa am reusit sa ne cunoastem mai bine . Am descoperit ca era tipul de persoana care cauta explicatii logice pentru ceea ce se intampla si socotea faptele dupa cum le vedea . Aveam impresia ca uneori provoca prin nedumerirea lui si prin modul obsesiv in care aborda unele lucruri . Ii placeau oamenii precauti si nici de cum unul ca mine , care avea incredere in oricine . Din discutiile noastre mi-am format o parerea destul de buna despre el , chiar daca nu stiam cine e sau ce e cu el . Trebuia sa recunosc poate pentru a mia oara ca Ian era un tip dragut si pe care eram bucuros ca-l am langa mine , desigur ca simplu prieten , caci asta devenisem , prieteni . Avea cateodata niste fete atat de sexi pentru un baiat incat prin mintea mea deja zburau fantezii erotice cu el in patul meu de o persoana . Am incercat sa aflu ceva si despre familia lui sau despre locul unde a crescut pana acum , dar tot ce am primit a fost : " Nu stiu !" .
_______________________________________________
Mousy and Yaku-chin thx for replys and for reading my story . Sper sa va mai vad pe aici : *
Salutare, Loveless ! Ti-am mai citit ficul asta si pe Empire, si cred ca ti-am lasat si acolo reply...

Ummmmm, daca nu l-ai citit, ma repet ca este minunat si ca imi plac la nebunie comparatiile tale usor spirituale si felul abstract, as putea spune, in care faci descrierea.

De partea cealalta a strazii , fosneau brazii , vorbeau intre ei , sau se certau. - Cum de ti-a venit ideea asta ? ... vorbeau intre ei, sau se certau... si multe alte expresii care m-au lasat cu gura cascata.

Interesant este faptul ca ai povestit si din perspectiva lui Ian; asa mi-a fost ceva mai usor sa il inteleg si pe el.

- Si...ai spus ca nu ai profitat de mine … [...]- Esti un baiat foarte dragut si grijuliu , esti o prezenta pe care o apreciez pentru ca de mult timp n-am mai gatit pentru altii si n-am mai conversat cu cineva , esti foarte sexi , recunosc , dar deocamdata nu ma dau la tine , nu chiar asa . . :)) Paragraful asta m-a amuzat. Atat nesiguranta lui Ian, cat si raspunsul lui Yuri. Daca eram baiat, si un alt baiat imi spunea ca sunt sexy, mai ales dupa ce dormiseram asa cum au dormit cei doi, cred ca muream de rusine.

Asa... Acum urmeaza sa-ti spun ca abia astept continuarea [cat mai repede . daca poti ]...

Cam atatea momentan...
Multa inspiratie

Chu!

~X~LoVeLeSs~X~

Uram diminetile de luni pentru ca ma trezeam cel mai devreme fata de restul saptamanii . Eram profesor de fotografie la unul din liceele din zona si poate eram singurul care avea lunea ore de dimineata . Liceul la care fusesem repartizat avea un program de dimineata si unul de dupa-amiaza pentru ca nu avea destule clase pentru un singur program . Cei mai defavorizati in toate povestea erau cu siguranta elevii care invatau dupa-amiaza , dar o mare parte din ei se acomodasera cu acest fapt . Multi spuneau ca avantajul programului era acela de a-i face sa doarma mai mult dimineata . Dupa mine programul era cel mai prost la care se gandise conducerea scolii , dar si mai convenabil pentru unii profesori , mai putin pentru mine pentru ca era un chin . Nu puteam insa sa ma plang pentru situatia nefericita in care am fost pus de a lucra si dimineata si dupa-amiaza deoarece eu singur mi-am ales cursurile , acestea nefiind multe la numar . Eram platit destul de bine , comparabil cu alti profesori din acea unitate .

Am dormit foarte bine , chiar daca a trebuit sa fiu atent la miscarile pe care le fac si a renunta la obiceiul meu aproape incurabil de a ma largi in tot patul . Primul lucru pe care l-am vazut cand m-am trezit a fost trupul cu hainele ravasite ale tanarului cu care impartisem patul noaptea trecuta . Din nou prin mintea mea obsedata si bolnava treceau o gramada de idei dintre care niciuna nu-mi parea potrivita pentru varsta mea . Desi aveam 22 de ani , mi se parea ca ma comport ca un licean de 16 , cand eram atras de tipul de la clasa vecina cu cea in care invatam . Imi aduc aminte ca odata l-am vazut venind de pe terenul de fotbal al liceului . Soarele era ca un nebun in calduri dar care ii molesea pe altii si-i facea sa saliveze chiar daca nu vazusera nimic interesant . Asa eram si eu in acele clipe , cand l-am vazut pe tipul ala . Am simtit cum picioarele mele se inmoaie si tot corpul pare sa-mi explodeze lent si chinuitor . Respiratia intrerupta si greoaie imi incetinea miscarile asa ca m-am dus undeva mai la umbra pentru a ma racori . Partida abia atunci se terminase asa ca am avut ocazia sa-i vad pe cei mai draguti baieti din scoala intorcandu-se la vestiarele care erau amplasate un pic mai incolo de locul unde stateam eu .
Cautandu-l cu privirea l-am vazut pe cel de care eram atras atunci . Modul cum isi dadea capul pe spate si faptul ca marul lui Adam i se vedea atat de pronuntat ma innebunea complet incat nu mi-am luat ochii de la el nicio secunda . Dupa ce a baut apa , timp in care memoram fiecare miscare , si-a turnat in cap ce a mai ramas din acea sticla . Chiar si acum , dupa atatia ani imi amintesc perfect cum ii straluceau suvitele ude in lumina si felul cum isi dadea parul peste cap . Surasul ce ma fascina mereu cand il priveam n-a reusit nici acum sa dispara din memoria mea , fiind bine ascuns undeva . Nu mi-am facut niciodata curaj sa-i spun ca imi place de el sau ca il admiram . Am preferat sa-l admir de la distanta si sa-l pastrez in mine ca fiind doar al meu . Odata cu trecerea timpului am uitat subit de existenta lui , insa imaginile la care tineam in anii de liceu nu s-au sters din memorie . Poate pentru ca am avut o asa pasiune pentru acel tip , atunci , am ajuns sa devin fotograf . Pasiunea mea era sa pot sa imortalizez fetele tuturor cand sunt fericiti sau tristi , plictisiti sau entuziasmati . In timp am descoperit ca-mi placea de asemenea sa fotografiez natura la fel de mult ca si oamenii .

Cand ma uitam la Yuri trupul meu ma facea sa doresc , mai mult decat dorisem in pubertate , dar nu-mi imaginam de ce . Imi placeau barbatii si chiar baietii fragezi , insa peste toate acestea , doream sa pot avea parte de o implinire spirituala , o dragoste pura si o relatie bazata pe intelegere si discernamant cu persoana de care aveam sa ma indragostesc . Poate ca ceea ce simteam eu acum era doar apetitul sexual , pentru ca il vedeam pe Yuri atat de dezgolit si apetisant , prin razele dulci ale soarelui de dimineata , si poate eram doar eu care gandea prea multe .

Mi-am inceput ritualul de dimineata , cu un dus revitalizant dupa care am venit inapoi pentru a-mi lua un prosop cu care sa ma sterg . M-am bucurat ca nu se trezise asa ca imi dedea timp sa ma pot imbraca . Mi-am scos ca de obicei ceva lejer si poate ceva prea obisnuit : o pereche de blugi negri si o camasa alba . Dupa ce mi-am incheiat si ultimul nasture al camasii m-am intors spre patul in care inca dormea Yuri . Imi parea rau ca trebuie sa-l trezesc , dar nu aveam ce face . Imi trecuse prin minte sa-i scriu un bilet prin care ii dau instructiuni cu privire la cum poate sa-si faca micul dejun dar nu aveam ferma incredere ca poate sa si-l faca .

M-am asezat pe marginea patului cu asternut alb pe care il schimbasem chiar cu o seara inainte si am aruncat o privire spre el . Arata atat de stralucitor si nu era la modul figurat , arata chiar bine cand dormea cu ochii inchisi . Tenul masliniu se lumina in razele caldute ce patrundeau prin fereastra . Am inceput sa-i trag cersaful alb de pe trup , dezvelindu-l . Ii dadusem o pijama cu pantaloni scurti si cu un tricou putin cam decoltat , dar nu avusem ocazia sa-l vad aseara pentru ca se bagase primul in pat . Picioarele lungi si maslinii pe care degetele mele le atingeau erau atat de imbietoare , incat prindeam intre burice carnea frageda si o piscam . Nu am avut timp sa-i contempl si cealalta parte a corpului pentru ca l-am simtit miscandu-se prin pat semn ca se trezeste .

- Buna dimineata !
Ii urmaresc miscarile . Incepe sa se frece pe la ochi si sa-si miste corpul subtire dintr-o parte in alta , apoi se intoarce cu o parte din corp spre mine .

- Buna…dimineata …
Fata lui somnoroasa si usor deranjata de faptul ca l-am trezit ma intampina . Il privesc usor amuzat si imi trec mana pe fruntea lui .

- Hai , trezeste-te . Ma duc sa-ti fac de mancare pentru ca trebuie sa plec la scoala .
Ma indepartez de el si plec spre bucatarie unde pot sa incropesc un dejun mic pentru a putea pleca . Mai aveam jumatate de ora si trebuia sa plec spre scoala , dar puteam insa sa-i fac ceva pe care putea sa-l manance mai tarziu .
__________________________________
chrissta multumesc din suflet pentru reply si te mai astept .
Hey, nu-i drept... Vreau inca un capitol... Pe asta l-am mai citit pe Empire. :(
Ai un fic prea bun si vreau cat mai multe capitole... Ma lasi mereu in suspans. [ poate postezi si pe Empire un capitol nou, te roooooooooog ! ]

Cum am mai zis, noul capitol e usor pervers. Profesorul nostru are asa o minte :)) . Imi placeau barbatii si chiar baietii fragezi .... . :)) Nu vreau sa ma gandesc la ce se referea cand zicea "baieti fragezi " , si totusi...:X.
Tipul ala din liceu era asa hot :X. Nu m-am putut opri din a-mi imagina cum arata, turnandu-si apa in cap ... SEXY

Cand ma uitam la Yuri trupul meu ma facea sa doresc , mai mult decat dorisem in pubertate , dar nu-mi imaginam de ce . |(VcV)| . Scene hot, scene hot... .(n_n). Te roooooooooog !

Pai, cam atata cu reply-ul meu, din care , probabil, nu ai inteles mai nimic. O sa ma explic, ai un fic minunat, pe care abia astept sa-l citesc pana la capat. Ai un fel aparte de a scrie , care ma incanta.

Chu!
Si nu uita, un capitol nou cat de curand...8)E

~X~LoVeLeSs~X~

*

Deja dimineata ? Razele salbatice ale soarelui imi spun ca da... Am dormit destul de bine , dar totusi mai vroiam inca putin . De ce m-ar trezi Ian exact cand dormeam mai bine ? N-am decat sa merg si sa vad . Sper sa fie ceva ca altfel…tip .

In timp ce spalam rosiile si castravetii pe usa de la bucatarie a intrat Yuri . Pentru cateva momente n-am facut altceva decat sa ma uit la corpul lui minunat , sa-i admir picioarele lungi si ciocolatii . Pantalonii scurti pe care-i purta nu-i treceau mai jos de fese cu cativa centimetri si-i contura foarte bine fundul . Gatul expus ochilor mei iscoditori parca ma chema . Figura aceea nu i-am mai vazut-o niciodata pana atunci . Ochii mici si somnorosi , parul ciufulit si buzele intredeschise ii dadeau o alura de copil ratacit . Uitasem de tot in acele momente , de apa care curgea , de ora tarzie , de faptul ca nu-i facusem nimic de mancare si chiar de mine . Remarca lui Yuri m-a trezit intr-un final .

- Apa curge degeaba...

Mi-a spus , dandu-si seama ca era examinat din toate unghurile posibile , apoi disparand din raza mea vizuala .

- Imi cer scuze .

Am spus imediat dupa ce el mi-a atras atentia . L-am vazut cum isi tragea un scaun de sub masa si se aseaza , punandu-si fata obosita pe masa , in timp ce eu luam legumele si le puneam intr-un bol mare ce se afla pe unul din colturile mesei . M-am uitat la ceas si mi-am dat seama ca mai aveam doar 15 minute pana sa plec si eu tot nu eram gata .

- Yuri , imi pare rau ca nu mai pot sta , dar trebuie sa fiu la scoala la 8 si ma tem sa spun asta , cred ca nu o sa ajung la timp . Aici ai legumele si in frigider ce vrei sa mananci aia iti iei . Imi pare rau ca nu-ti pot face mancare in dimineata asta .

I-am spus iesind din bucatarie si intrand in dormitor de unde mi-am luat servieta si aparatul foto si am plecat . In timp ce ma incaltam el ma urmarea , atunci am mai completat :

- Ma intorc la pranz si atunci o sa-ti fac mancare gatita . Sa fii cuminte si cat sunt eu plecat sa tii usa incuiata si sa nu raspunzi nimanui . Eu am cheile mele , o sa pot intra . Si inca ceva , nu vreau sa iesi .

- Bine , o sa te astept aici , cuminte .

Atat am mai auzit apoi am inchis usa dupa mine si am plecat grabit spre liceu . Atat vroiam sa aud .

Am ramas singur... Ce o sa fac atata timp , singur ? Singur , singur , singur...nu din nou !

Imediat ce am deschis usa de la scara , mirosul proaspat si imbietor al inceputului de primavara mi-a intrat in nari . Pe alocuri inca mai era ceva zapada iar strazile inca erau umede , se intelegea era dimineata . Cerul mi se parea mai azuriu ca niciodata si nu parea ca vreun nor ar putea sa manance calmul boltei . De partea cealalta a strazi brazii pareau linistiti , nicio adiere nu interfera cu ei .
Pana in ziua aceea nu observasem aceste mici detalii ale lumi in care traiam , niciodata . Era prima dimineata pe care o incepusem fara o durere de cap sau fara sa ma plang de ziua frumoasa de afara . Mai mult ca niciodata , ziua aceea de luni nu vroiam sa o vad mohorata pentru ca ma afecta , pentru prima data .
Aveam impresia ca ceva se schimbase , dar oare ce era ?

Am iesit in strada cautand cu privirea un taxi . Mi-am ridicat doua degete in aer , facand semn unuia ce se indrepta spre mine , si am urcat . Era taxiul cu care obisnuiam mereu sa merg spre liceu .

- Spre liceu , Domnisorule Ian ?

- Da , spre liceu . Te poti grabi ? Sunt in intarziere .

Taximetristul a aprobat cu o miscare de cap si inceput sa accelereze . In tot timpul acesta , nu puteam decat sa ma gandesc la cum se va descurca Yuri sau la ce va face cat voi fi plecat . Aveam insa incredere ca nu o sa pateasca ceva , viata nu era asa de complicata . In sinea mea am ras , punandu-ma in pielea lui . Sa fii singur in casa unui strain nu era deloc placut . Nici sa fii singur . Imediat mi-am amintit de fata pe care a facut-o cand i-am spus ca nu o sa vin decat la amiaza , sigur avea sa se simta singur , desi nu-mi parea genul vorbaret . Si eu mai mult ca orice , asteptam sa ma intorc . Era ciudat , dar vroiam sa-l cunosc mai mult pe acest tanar si poate de aceea il si fortasem sa ramana .
Fara sa-mi dau seama soferul a oprit , anuntandu-ma ca am ajuns la destinatie . I-am dat banii si i-am multumit . M-am uitat la ceas si mai erau 5 minute pana sa se inchida portile iar clopotelul sa sune inceperea orelor . M-am grabit spre cancelaria profesorala ce nu era departe de intrare .


Ma gandesc , ce s-a intamplat cu mine ? De ce nu-mi aduc aminte nimic din ce a fost sau macar cum am ajuns aici . Nici macar nu stiu unde ma aflu dar cu toate acestea am cunostinta de cauza . Stiu ce e asta , stiu ce e cealalta , stiu o gramada de lucruri , dar nu stiu cine sunt .
Am incredere in vorbele unui strain ce mi-a spus ca m-a gasit . Unde , cum , de ce ? De ce m-a luat cu el in loc sa ma lase acolo unde puteam muri si sa nu-mi amintesc nimic ? Nici chiar asa nu-mi mai amintesc... Urasc singuratatea , ma dispera linistea , nu-mi plac peretii , nu vreau sa fiu inchis . Si atunci de ce mi-a zis sa nu plec ? De ce mi-a zis sa-l astept aici ?Nu , eu am zis ca o sa-l astept . Dar asa si este , vreau sa-l astept ...
As putea pleca , as putea sa ma eliberez , sa nu mai simt nimic . Dar , oare , acolo afara , o sa ma simt mai bine ? Nu o sa mai fie ca aici , n-o sa mai plang ?
Nu cred . Poate o sa ma simt bine in sinea mea , poate asta o sa vreau sa cred , dar de fapt o sa plang si mai tare , si toti o sa se uite la mine ca la un ciudat , atunci o sa-l vreau pe el langa mine sa ma protejeze cum a facut si prima oara , astfel o sa uit tot , o sa adorm , si cand o sa ma trezesc , mana lui calda o sa se plimbe prin parul meu .
De ce imi pasa mie de un strain ? Daca vrea sa profite de mine ? De ce nu profita , as vreau . As putea sa uit , as vrea sa uit . Ar fi usor , dar nu este .
Nu vrea sa profite de mine , este atat de tandru si intelegator , si vrea sa ma apere . Dar de ce ochii lui nu exprima nimic ? Cand ii privesc vad doar gri , gri rece si singur , de parca ar suferi . Insa atingerile lui sunt calde si ma alina . Langa el nu ma simt singur deloc , chiar daca nu vorbim , tot este mai bine .

De ce ai plecat ?

Nu suport singuratatea , nu o suport !



Timpul trecea atat de greu incat nu-mi puteam imagina cum e sa ajungi acasa . Pentru prima data in viata mea , ma grabeam sa ajung acasa , vroiam sa ajung acasa , acasa... De atunci , acasa nu mai era doar un cuvant . Acei pereti goi prindeau viata si ma simteam atat de gol , atat de pierdut in lumea pe care credeam ca o cunosc . Atunci am realizat ca eu niciodata nu am pretuit locul pe care il numeam casa . Pentru mine era doar o necesitate , trebuia sa am unde sa dorm , unde sa mananc , unde sa stau . Majoritatea timpului il petreceam la scoala . Clasa in care lucram era singurul loc in care ma simteam bine , aveam vise , imi faceam sperante . Era clasa in care am pasit pentru prima data si unde m-au intampinat 25 de elevi care iubeau arta . Eu pe atunci eram doar un entuziasmat fara sa-mi pese de mine , de sentimentele mele . Imi placea fotografia , aparatele , arta pe care o creau toate acestea , insa cu timpul mi-am dat seama ce devenisem dar ma impacasem cu soarta . Eram doar o carte veche cu poze , pentru ca bucuram pe toti cu ceea ce stiam , toti ma credeau un om cult , toti avea asteptari de la mine , insa eu nu aveam un scop precis , aveam doar ziua de maine de care trebuia sa ma ocup . Aveam doar o idee de viata , nu aveam o diversitate .

Aparitia acelui baiat m-a facut sa ma gandesc la mine ca la o fiinta cu nevoi si indatoriri , nu la un barbat ce trebuia sa faca doar un lucru . De atunci mi-am dat seama ca aveam o diversitate de obtiuni , puteam sa fac orice , aveam libertatea de a alege si de a continua sa fac ceea ce imi place , pentru ca cu toate astea , imi placea profesia pe care mi-o alesesem . Trebuia doar sa am grija si sa nu cad in extreme .

Gandindu-ma la mine si la viata mea , nici nu am simtit cum s-a diminuat timpul . Am auzit clopotelul si mi-am dat seama ca din momentul acela aveam libertatea mea . Puteam sa merg acasa , acolo unde ma astepta cineva . Pentru prima data nu aveam sa ma mai simt singur intre peretii aceia .
________________________________________
Thx chrissta , esti ingerul meu , dar sper sa nu te dezamagesc ca o pun tot pe asta , dar nu stiu ce s-a intamplat si s-a sters . Promit ca saptamana viitoare fac o continuare .
Pagini: 1 2