Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Zodiacul-adevar sau minciuna?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
Vad ca's la moda astea cu adevaru' si minciuna. Vrea cineva provocarea? 10
It's been such a long time...


Si ca sa fiu si online, nu cred in astroshit. No further words.
Eu nu cred în zodiac. Pur şi simplu citesc şi mă amuz. True.. uneori, se adeveresc, alteori speri să se adeverească şi nu se întâmlă nimic. Este o necesitate să te interesezi de zodic, pentru că până la urma nu este o crimă. Eu nu cred dar citesc şi mă amuz de situaţie. Până la urmă fiecare face ce vrea.
Pai nu stiu..39 Am citit doar o singura data pe net la zodia mea.Ce-i drept,era adevarat ceea ce scria acolo,adica ma descria pe mn perfect si poate si pe ceilalti din aceasta zodie,cel putin asa cred10 Uneori,scrie numai prostii,nu cred cu tarie in zodiac.Eu nu prea cred in mai nimic...4
deci,ce dezbateri mai sunt?21
Hmm.. uneori mi se adevereste ce scrie in horoscop, alteori nu.
In cea mai mare parte eu cred ca este o minciuna.
Imi poate spune planeta Uranus care este ziua mea norocoasa?
Hai sa fim seriosi ! 39
Citat:Imi poate spune planeta Uranus care este ziua mea norocoasa?

Eu cred, oarecum, în zodiac şi nu cred că este o mare minciună dar asta mi se pare, într-adevăr, o mare prostie! Faza cu " ziua norocoasă". Mi se pare absurd ca o persoană să aibă într-adevăr o zi norocoasă, de parcă marţea ar putea fi ziua norocoasă a fiecărui berbec născut la 17 aprilie 1993 ora 14:45. Ăla a fost doar un exemplu. Asta e o mare absurditate din toate punctele de vedere şi mi se pare atât de ilogic ca cineva să aibă într-adevăr o zi norocoasă, astfel. Mi se pare imposibil, I guess. Nu doar faptul că îţi poate spune o Planetă sau nu care este ziua ta norocoasă ci faptul în sine de a avea o zi norocoasă, e stupid - din punctul meu de vedere.
Eu nu prea stiu ce sa cred ... mai au si lucruri cu sens , dar multe fara sens . Si in plus zodiacurile din reviste diferite nu sunt nici macar pe aceasi unda . Intr-una scrie ca o sa castigi ceva si in alta scrie ca o sa pierzi ceva . Macar sa se puna de comun acord si sa scrie lucruri asemanatoare care sa aiba ceva sens . Eu una cel putin ma potrivesc perfect cu zodia mea , berbec . In fine , fiecare crede ce vrea .
Eu nu sunt sigura daca cred,cu adevarat poate ca uneori da,uneori nu depinde.. dar da,sunt curioasa sa vad ce scrie despre zodia mea21 asa ca citesc.
Imi place in general sa fac un lucru inteligent,spun eu si anume sa il citesc la finalul zilei ca sa vad daca s-a adeverit cat de cat 21) ca daca o persoana sa zicem ca il citeste dimineata sau ziua ma rog,si chiar crede,va atrage si se poate sa se intample.
I'll go straight to the point, so sorry if you're offended.

Cred că cei care au inventat aceste zodii erau plictisiţi. Foarte plictisiţi. Acum săriţi-mi în cap. xD
Rili now, cum poţi caracteriza un om în funcţie de zodie? Aici este vorba de gândirea şi modul de a acţiona şi a vorbi al unui om, nu caracterizezi o persoană după zodie.
In timp, scopul si utilizarea stelelor s-a cam modificat. Nu, nu cred. Luati-o logic. Daca nu merge logic luati-o asa: s-a adeverit ceva? "Ceva" > 1/100.
Nu cred că zodiacul este o chestie adevărată, chiar dacă uneri [ UNEORI ] se întâmplă ce este scris acolo. Eu una nu mă iau după ele. Ce-mi dă Dumnezeu pentru ziua următoare, aia primesc cu braţele deschise, nu trebuie să vină cine ştie cine să-mi ''prezică'' ceea ce o să fac eu mâine.
Însă, sunt unele persoane care cred cu tărie în asemenea chestii. Nu le pot numi ''prostii'' din respect pentru alţii, ca să spunem aşa.
Pagini: 1 2 3 4