Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Cum percep o relatie personala cu sexul opus
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pentru mine, personal, asa este situatia:

Cand ma gandesc la o relatie cu o fata, ma gandesc la un inceput frumos in care ne bucuram unul de prietenia celuilalt. Ea ma iubeste si eu o iubesc. Dar eu nu percep acea iubire ca un lant ce ne leaga, ci mai degraba ca o haina cu care ma imbrac eu si se imbraca si ea, si dansam impreuna dansul iubirii fara o legatura puternica.

Apoi eu fac o prostie mai devreme sau mai tarziu si ea imi vede defectele: ca nu am vise mari, ca nu imi plac banii, etc. Si parintii ei sar cu gura pe mine, si ea e dezamagita de mine. Adica ma iubeste, dar daca nu pot sa ii asigur stabilitate, la ce bun? Adica in conceptia mea, ea poate gasi oricand pe altcineva care sa o iubeasca si pe care sa il iubeasca, asa ca s-ar departa de mine, si lucrurile s-ar raci.

Eu cred cu tarie ca in momentul in care imi vor fi expuse defectele, orice fata oricat de mult m-ar iubi, m-am parasi scarbita. Scarbita ca nu eram cum isi imagina si ca aparentele mele sunt inselatoare.


--------------------
Mi-as dori sa vad exemple de dragoste care tine la greu. Pentru ca nu am asemeni exemple (si cand sunt, sunt mult prea putine), nu am incredere in dragostea ce mi-o poarta omul, oricine ar fi (ruda, fata ce ma place, prieten) si oricat de mare ar fi ea (dragostea).

Toate divorturile, cazurile de adulter si curviile din concubinaj mi-au distrus imaginea curata a casniciei. Sunt singur, si multi cand ma vad sunt suprinsi (ca sunt singur desi arat bine (zic ei)), dar asta e... Mintea o vindeci greu, tare greu.


#Edit

Am realizat ca sunt un om plin de prejudecati legate de sexul opus. Si acum cand ma straduiesc sa le las deoparte, vad oamenii ca fiind mult mai frumosi si buni. Inteleg ca am gresit, dar trebuie sa ma lupt cu modul meu gresit de a gandi si sa caut cat mai multe exemple bune. Azi a si fost la emisiunea "te vreau langa mine" o fata frumaosa, imbracata intr-o fusta sexi care cauta un iubit. Si a venit un baiat curatel, ce parea sa aibe o inima curata, ce lucra pe santier si nu cred ca avea mai mult de 8 clase (desi poate ma insel). In rest era inteligent, avea suflet pur si nu avusese vreodata o prietena. Si ea dupa ce l-a ascultat, a fost de acord sa iasa la intalnire cu el. Si desi el era mai mic decat ea, ea nu a avut prejudecati.


Oricum ce m-a surprins si chiar bucurat e ca desi ea era asa frumoasa, nu fugea dupa bani si nici nu avea prejudecati fata de sexul opus (cum am eu). Ea cauta un baiat bun, si a gasit unul. Si asta e incredibil: sa vad o fata frumoasa, dar cu o inima mare. Cum zicea un coleg: Vreau-nu vreau, viata o sa ma maturizeze.


Asa si cu mine, se pare.
yeah, first of all... i would say that ur really show is made with lots of actors. but... if the story is actually true... u must ask how long the relationship will resist?

grow up. life is shit for everyone. love hurts for everyone. nothing in life is easy.