Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: 1 iunie
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
E 1 iunie si-am spus ca,fiind luna preferata a majoritatii oamenilor(si e si inceputul ei) de pe frumoasa noastra planeta,ce se afla intr-un stadiu alarmant de involutie,merita un topic.
1 iunie...Pai,daca-mi aduc bine aminte,si-mi aduc,denumirea oficiala este "Ziua internationala a copilului" si a fost "adoptata" prima data de Turcia,in 1920,cu 5 ani inainte de mentionarea sa la Geneva.Desigur,dupa mentionarea sa la Geneva(in 1925),multe guverne au "furat" "Ziua copilului".
Mai stiu ca se sarbatoreste pe 1 iunie la10olonezi,Romani,Germani,Bulgari si...Moldoveni.Restul au date diferite de ale noastre.De exemplu,Argentina o sarbatoreste a doua duminica din luna august;total paralel cu data noastra,nu?
Oricum...Si noi suntem copii,asa ca va urez(si imi urez) un 1 iunie...obisnuit;poate cu o bere-n plus decat in genere. 10
[Imagine: sample621749b00f0d186fc.jpg]

Ah, I could use a beer right now, even two. But I only have coffee. That will have to do.
La multi ani, dragi copii, care va mai simtit copii. Eu spre exemplu degeaba am 21 de ani ca tot ma simt ca un prunc de 15, poate cateodata si mai putin. Asa ca tineti de perioada in care stit ca sunteti copii, fie ca aveti 30 de ani, fie ca 50. Si sarbatoriti cu niste alcohoale pentru cei care nu pot.

La multi ani tuturor copiilor mici si mari. Vorba lui Brancusi: "Cand ai incetat sa fii mai copil, ai murit de mult". Eu nu planuiesc sa mor prea curand, asa ca astept si anul viitor sa ma sarbatoresc ^^.