Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Upgrade la script
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Deoarece ma freaca la cap chestia asta
You are currently running MyBB 1.6.13 whilst the latest generally available release is MyBB 1.8.4 (1804).
de fiecare data cand intru in AdminCP(adica o data pe an), am sa fac un upgrade la script (nimeni altcineva aparent nu are chef sa-l faca).
Asa poate n-o sa ne trezim cu siteul spart in urmatoarele luni.
Probabil n-o sa mearga multe lucruri dupa upgrade. Gen, nimic. Pentru ca 1.8.
Oricum, daca sunteti de parere ca siteul e prea mort ca sa mai facem upgradeul, scrieti-mi aici, sa scap si eu de-o treaba.
Cheers!
Well, daca exista acest risc ca dupa upgrade sa nu mai mearga nimic pe aici, iar forumul sa devina practic nefunctionabil pentru toata lumea, in opinia mea as prefera sa ramanem cu pericolul ca ar putea sa ne sparga cineva site-ul (desi in acest moment chiar nu vad unde ar fi gloria "dusmanilor" in a ataca un forum care a cunoscut vremuri mult mai bune) si sa fuga cu baza de date. Oricum, am auzit de la adminul nostru ca daca va fi sa termine noua platforma candva, baza de date actuala nu va putea fi transferata, prin urmare tot acolo ajungem mai devreme sau mai tarziu . Daca cineva totusi vrea sa faca o optimizare pentru a suporta acesta versiune de 1.8, atunci sunt pentru aceasta initiativa, insa in afara de tine Syrius, nu stiu cine ar vrea/putea sa faca asta (motivul crearii acestui topic reprezinta o dovada in acest sens).
Orice baza de date e transferabila, in ce procent insa ramane de discutat. Parolele banuiesc ca nu ar putea fi transferate (desi din privirea aruncata pe cod in cinci secunde, ar putea fi, cumva), dar forumurile/topicurile/userii nu ar constitui mare problema.
Anyway, prin faptul ca n-o sa mearga nimic ma refer la faptul ca o sa dispara majoritatea brizbrizurilor de pe site care nu sunt suportate de noua versiune. Postarile si alte cele ar trebui sa ramana ok.
Well, atata vreme cat continutul (topic-uri, etc) nu sunt afectate cu nimic, nu m-ar deranja upgrade-ul, insa... consider ca forum-ul trebuie sa ramana la un nivel decent de utilizare(fie mort, fie viu). In privinta haterilor ce nu au ce face cu genialitatea lor(sau daca sufera de plictiseala acuta sau cronica)..well, sa speram ca nu o sa apara prin zona prea curand.
Sergiu mi-a spus ca in eventualitatea in care site-ul o sa continue sub o noua forma/platforma whatever, baza de date nu va fi portata, prin urmare ma minte el, te mint si eu. Eu zic sa ne mai "carpim" momentan cu ce avem aici, un site instabil nu o sa ne ajute oricum sa atragem mai multi useri. Si ca sa fiu sincer brizbriz-urile sunt cam singurele la ora actuala care mai pot convinge useri noi sa isi faca cont la noi, deoarece in acest moment nu prea putem vorbi ca mai avem cine stie ce content.
Ro, daca te uiti pe conversatie vei observa ca ti-am spus pur si simplu ca nu am de gand sa o portez, nu ca nu pot sa o portez. De ce se mai joaca unii "telefonul fara fir" nu stiu.

Platforma noua inseamna multe lucruri noi, de la suprafata (design, if you will) pana la cele mai ascunse adancuri (code stuff). Baza de date este ultimul lucru la care ne vom gandi.

Portarea ar fi munca in plus. Avand in vedere ca au mai ramas o mana de useri nu ar fi dificil sa isi faca un cont nou. Login with FB? 10

Ma veti mai intreba de postari. Eu va raspund cu "arhiva".

Oricum, decizia nu este inca batuta in cuie.

TL;DR: Before telling a story, get your facts straight. Nu s-a stabilit ce se va face cu baza de date. Chill.

Despre update: Stiu ca ti-ai dori sa faci ceva, nu cred ca are rost 10 I could use your help later on, though. Slay dragons for now xD
Sa fiu sincer ma interesa mai mult sa vad cum arata 1.8-ul decat forumul in sine 21 n-am apucat inca sa-l incerc, si vad ca baietii ii dau tare spre 2.0, which should be serious shit.
Oricum, I'm off to slaying dragons, mai dati si voi cate un backup din cand in cand, just in case.
Don't worry 4
Citat:Ro, daca te uiti pe conversatie vei observa ca ti-am spus pur si simplu ca nu am de gand sa o portez, nu ca nu pot sa o portez. De ce se mai joaca unii "telefonul fara fir" nu stiu.

Nope, de fapt mi-ai spus "pur si simplu" ca nu o sa fie portata si punct, asta daca vrei sa fim transparenti. Prin felul in care ai pus problema, parea o decizie batuta in cuie, nu una care inca se dezbate. Ca portarea nu se poate sau ca se poate, dar mai bine nu, astea sunt detalii nesemnificative care nu fac mai putin adevarat ceea ce am scris mai sus. Thread closed now that all is settled.