Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: IMPORTANT! Chat is down (press x to revive)
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Da, dupa cum bine stiti (pentru ca syryus ne-a cam avertizat in legatura cu astaCrazy-monkey-emoticon-186)... CHAT IS KILL, si nimeni nu stie cine-i "telefon" (inside joke, just roll with it)
ASA CA, mi-am luat libertatea de a crea un nou Chat prin intermediul chatango. ASA CA, deocamdata(respectiv pana cand *insert ceva ce schimba tot aici*) putem folosi chat-ul ala.

just in case you missed it: Chat,Chat,Chat,Chat,Chat,Chat,Chat,Chat,Chat,Chat,Chat,nu da click aici...


LONG LIVE ANIMEZW...zup.

P.S.: Daca vreti sa folositi varianta veche de chatango o aveti aici
Well, thanks for the chatango chat. E o idee buna si ar putea fi foarte usor integrata in website. Dar sunt ceva probleme, cum ar fi moderarea, caracteristici pentru care trebuie sa platesti etc.. Oricum, ca si solutie de moment, care nu necesita un Client, este buna. Sper doar ca vor mai intra oamenii.
Pff, ce aniversare trista, chiar cand am implinit si eu 1 an pe acest forum, mi se ia chat-ul de care ma leaga atatea experiente retardate, caraghioase, dramatice si kinky T_T.... it will never be the same without it. In ciuda faptului ca deseori era enervant de laggy si lent, am sa ii duc dorul, deoarece pana la urma prin intermediul acestuia am reusit sa cunosc multi din userii ce azi imi sunt prieteni si cu care ma intalnesc regulat irl.

Chatango din cate observ e o solutie temporara ok, dar sper ca se va reusi odata cu terminararea noului site integrarea alaturi de forum/portal a unui alt serviciu de chat de genul celui pe care l-am avut fara a trebui sa accesam site-uri third party.
Chatul provizoriu a fost inclus pe site, va urez conversatii cat mai placute ^^

P.S. Daca simtiti nevoia ca chatul sa fie mai larg (width/height wise), va rog sa imi spuneti in acest thread