Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ergo Proxy
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
[Imagine: gXk9sHg.jpg]

Ei bine acest anime a fost singurul din perioada lui care m-a impresionat, stilul animatiei(aspectul) mi sa parut extrem de rafinat pentru o animatie din 2006.

Actiunea ia parte intr-un oras considerat ultimul paradis pentru oameni, caracterul principal e un fel de inspectoare sa zic asa.

Aproape fiecare om are cate un robot, acestia sunt de diferite feluri si pot indeplini diferite obiective, insa unii roboti incep sa se comporte ciudat din cauza unui virus numit Cogito.

In timpul investigatiilor, caracterul principal se intalneste cu un Proxy, un monstru, nu in modul cel mai placut...Aceasta se decide sa afle ce este cu acesti Proxy si face tot posibilul pentru a descoperi misterul acestor creaturi, chiar daca asta inseamna excluderea ei din paradis.

Mai multe informatii despre anime aici

Opinia mea:

-Mystery, intradevar, au pus un accent destul de mare pe acest aspect
-Sci-Fi, tinand cont ca orasul este complet izolat pe o planeta ce nu parea ca poate sustine viata si existenta acestor anomalii, dap.
-Psychological, meh...nu as zice ca iti da prea mult de gandit in acest sens
-Romance, putin dar perfect pentru genul acesta de anime
-Action, close to none essentialy, only small and short fights

Nota 9/10
Prima data am incercat sa vad Ergo Proxy cand eram prin clasa a 7-a si nu am inteles NIMIC din el 21 Ar trebui sa fiu dezamagita de mine din acea perioada? Poate ca toti ceilalti care erau surprinsi de anime nu au inteles nici ei prea multe? L-am revazut vara asta si a devenit totul clar imediat 21
Mi se pare o idee draguta. O lume apocaliptica in care omenirea a creat niste "monstri" care sa ii ajute sa isi recapete planeta, dar care vor muri atunci cand se va intampla acest lucru. Partea uratica este ca au murit inainte de asta, au inceput sa se atace intre ei, in timp ce oamenii ramasi au vrut sa ii "disece". Un caz destul de obisnuit. Oamenii uita de unde au plecat, uita ce au facut predecesorii lor ca sa faca lumea mai buna, dar consuma tot ce prind si distrug lumea in continuare.
Grafica foarte buna pentru 2006 si as adauga si soundtrack-ul ca un plus.